2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sevgilisini boşver belli bir yaşa gelinde takmıyorlar bile bizi benim ki on yasinda ama görsen 18 20 yaşında gibi küçük yaşta koca adam olup çıkıyorlar
Öyle canım öyle. Eşim hep der 15 yaşına geldiği zaman maksimum yani o da, yusufu unutalım biz bizimle takılmaz bile der

Kızlar ya yusufcum bugün tam 1 bucuk saat uyudu 1 bucuk saat mucize gibi tabi bunun 35 dakikası memede olsun buna da sukur. Gerçekten bi uyku değişimi yaşıyor çocuk, bazen hiiiiccc dalamiyor, gece sebepsiz uyanıyor, 1 haftadır değişik şeyler yaşıyoruz bakalım bu konuda sonu güzel olur insaallah

Vizeci06 canım senin dediğin gibi bizim pamukcuk bir türlü geçmiyor 20 gündür mikostatin kullanıyorum her gün geçer gibi oluyor sabaha yine çoğalıyor
4 aylık olunca sağlık ocağı kan ilacı verecek onu kullan canım o şekilde gitti bizim ki yoksa gitmiyor çok uğraştım bende kızımda oğlumda akillandm hiç ellemedim çok şükür yok

4 aylık olunca sağlık ocağı kan ilacı verecek onu kullan canım o şekilde gitti bizim ki yoksa gitmiyor çok uğraştım bende kızımda oğlumda akillandm hiç ellemedim çok şükür yok
Aklımda canım demir ilaci doktorumuz 4 aylik olunca başlayacağız demişti zaten. Elleyince bir çıkıyor canım. Bi gün bi uyandik ağzı komple oyleydi

Aklımda canım demir ilaci doktorumuz 4 aylik olunca başlayacağız demişti zaten. Elleyince bir çıkıyor canım. Bi gün bi uyandik ağzı komple oyleydi
Ay bende çok zor durumdaydım bu pamukçuk konusunda çok zorlandım hatta kendi saçımla bile silmiştim biryerde okumuştum cahillik işte o zamanlar
10 gündür kullanıyorum kan ilacı biraz kansızlık var oğlumda farklı bir ilaç 4 ml veriyorum dilinin boğaza doğru biraz vardı gitmiş tertemiz olmuş

Doktor karbonatlı şu ile temizlememi söylemişti canım ilaçtan once. Bu gün doktoru aramış eşim karbonatlı su ile iyice sıyırmazsaniz tekrar çıkar demiş. Off ne bileyim ya insaallah bizimde kan ilacı ile düzelir canım. Geçmiş olsun size de

Bu çıkışını anlamlı bulmuyorum şuan. Adına sadece uyku eğitimi dediğimi ama klasik sistemlerden uygulamayacağımı belirtmiştim. Neden gerildin ki? Aslında aynı şeyi savunuyoruz ama sen farklı gibi bahsediyorsun veya ben öyle algılıyorum.

Sinirlendim çünkü büyük konuşma yaparsın vs diyerek sergilediğin tavır hoşuma gitmedi.

Sinirlendim çünkü büyük konuşma yaparsın vs diyerek sergilediğin tavır hoşuma gitmedi.

Anlamak istediğin şekilde anlamışsın. Tekrar okursan anladığın şekilde olmadığını anlarsın. Beni itham ettiğin ama aslında yapmadığım şeyden daha kötü bence senin çıkışın. Gereksiz ve anlamsız. Bende mi senin gibi sinirlenip sayfalarca döşenip sonra da neyse amacım tartışmak değil diyeyim?

Konuyu açan sensin, cevabımın üzerine uyku eğitimi verilince doğal ebeveyn olunmuyor mu doğallık neymiş falan diye alınganlık yaptığın için mecburen sana cevap verdim ve bitirirken isteyen istediği şekilde yapar dedim bunun üzerine hala konuyu kapatmayıp ve bana üstten üstten büyük konuşma yaparsın diyerek olayı buralara kadar sen taşıdın. Buna da beğenmedim atabilirsin istersen.

Ben alınganlık yapmadım yazı dili sebebiyle sana öyle gelmiş olabilir.

Üstten üsten yaparsın hele hiç demedim. Benim söylemimden bunu çıkartman çok ilginç. Ben kendimin büyük konuştuğum herseyin başıma geldiğini bu sebeple büyük konuşmadığımı söyledim. Senin de böyle desen bile evladın için önlem alınması gereken noktada her türlü önlemi hızlıca alacağını söyledim. Aslında senin ilgili ve bilgili bir anne olman dolayısıyla bunu böylemiştim ama sen seninle üsten konuştuğumu düşünmüşsün. Böyle anlamak istiyorsan anlayabilirsin ama ben hala gereksiz ve anlamsız buluyorum. Övüldüğün bir noktayı anlamayıp bu şekilde döşendiğin için.

Sanıyorum ki sorun senin uyku eğitimi kavramını yanlış kullanmandan kaynaklandı, uyku eğitimi deyince aklıma gelen şey belliydi ve bunu yapmayacağım için yaparsın gibi bir tavırla karşılaşmak canımı sıktı. Evet ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz, daha önce de seninle destekli uyku hakkında konuşmuştuk zaten, uyku eğitimi kavramını kullandığın için bir yanlış anlaşılma oldu. Yazı dilinden emojilerden farklı anlamlar çıkabiliyor, bana biraz saldırgan ve alaycı geldiğin için savunma durumuna geçtim.

Her iki mesajımda da uyku eğitiminden kastımın ne olduğunu belirttim aslında ama gözden kaçtı sanırım oralar. Ki en iyi bilenlerden birisisin Bulutu öyle ağlatıp yalnız bırakmaları yapamayacağımı. Ben aileler özelinde bir eğitimi kasteddiğim için aklımda o olduğu için büyük konuşma ne olur ne olmaz önlem alman gerekebilir diye söyledim ama bunu art niyetle söylemedim. Söylemem de. Aslında orda seni övmüştüm.

Savunma durumuna geçmeden önce aramızdaki muhabbetten ve samimiyetten dolayı neden böyle konuştuğumu sormanı tercih ederdim rahatsız olduysan. Bende sana anlatırdım uzamaz kapanırdı.

Bir anlam kargaşası yaşamışız uyku eğitimi kelimeleri geçince, ne kastettiğini idrak edememişim demek ki. Evet belki de öyle yapmalıydım ama sinirim ağır bastı, sorgulandığımı ve inanılmadığımı hissettim. Olan oldu artık daha da fazla uzamasın bence.

Öyle canım öyle. Eşim hep der 15 yaşına geldiği zaman maksimum yani o da, yusufu unutalım biz bizimle takılmaz bile der
Şimdiden diyorki siz gidin çarşıya ben evde kalicam napicam yanınızda diye kiii carsida da arabada durucakmis inmeyecekmis bende in markette birşeyler taşırsin diyorum madem o kadar büyüdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…