- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.441
Bende doğuştan beri vardı doktor karbonatlı suyla sil dedi ama silmedim silenlerin yayıldığını filan duydum genelde meme ucumu yıkadım öyle emzirdiğini şuan çok hafif beyazlık var dilindeKızlar bebeğim pamukçuk olmuş olabilir mi dili beyaz dünden beri de iştahı yok doktor randevumuz yarın size bir sorayım dedim
bakıcı olsa çalışmazdım aldığım maaş belli işyerimde rahat istediğim zaman eve gidebiliyorum işle annemin evi 5 dk mesafede inşallah bakıcıyada alışır minnoşHayırlı olsun en azından annen bakıyor ben Şubat'ta bakıcıya bırakicam bakalım nasıl olacak
Olabilir canım benim oğlanda 20 gündür falan var ilaç da kullanıyoruz ama gecmedi geçer gibi oluyor tekrar çıkıyor ama öyle hafif bir beyazlık falan değil baya aft yarası gibi oyuk oyuk oluyor dudaklarının içi falan. Siz de mutlaka doktora görünün insaallah değildirKızlar bebeğim pamukçuk olmuş olabilir mi dili beyaz dünden beri de iştahı yok doktor randevumuz yarın size bir sorayım dedim
ben çalışmaya başladım bizimki anneannesi ile birlikte nasıl olacak bakalım
Ben de başladım 3 hafta olduben çalışmaya başladım bizimki anneannesi ile birlikte nasıl olacak bakalım
Valla mecbur çalışıyoruz devlet memuruyum ailelerde uzaktayız kalbim yabancıya bırakmak hiç istemiyor ama bir yandan alışmam lazım benimde işim rahat olacak 3 saat ayrı kalacağız sadece derslerim ona göre ayarlanacakbakıcı olsa çalışmazdım aldığım maaş belli işyerimde rahat istediğim zaman eve gidebiliyorum işle annemin evi 5 dk mesafede inşallah bakıcıyada alışır minnoş
Ben şubatta başlayacağım :) bakıcı buldum bana temizliğe gelen ablaya dedim . 5 yıldır geliyor güveniyorum da. Çocuk bakma tecrübesi de var. İnşallah herkesin gönlüne göre olur bakıcısı
Gündüz hiç uyumuyor mu?Bugün ben çok bunaldım . 7.30 da uyandık 21.00 de uyuttum bebişi . Aralarda oyalarken çok zorlandım . Vakit geçmedi sanki . Siz neler yapıyorsunuz. Yani sabahtan öğleden sonraya kadar keyifliyim de sonra çok yoruluyorum kafam almıyor. Bir bende mi böyle. Duyan bir çocuğa bakamadın der . Eşim nöbette. Bu aralar gece uykularımız da çok kötü sürekli uyanıyor kız. İşe dönmek bana iyi gelecek gibi
İnşallah düzelir cnm geçmiş olsun bende 5 hafta önce grip oldum oksuugum geçmedi alerjik astım çevirmiş 1 aydır öksürmekten bıktım surekli şimdiden çok dikkat et kendineHayırlı olsun kuzum bakalım, inşallah alışma evresi kolay olur hepiniz için
Kızlar benim misafirler gitti, 2 çocukla 15günlük yatılı misafir ağırlaşmış kadınım ben heyyy ama şuan grip oldum eşim takılıyor yıkılmadın ayakta da değilsin diye
Ufak tefek yanlış anlaşılmalar da olmuş sanki sonu tatlıya bağlanmış sevindim
Benim özel sektör devlet memuru olunca daha rahat olur ben devlet memuru olsam durumumuz biraz iyi olsa 2 yıl ücretsiz izin alırım 3 saat bir şey değil en iyisi çalışmak psikolojik olacakta duzeliyorsun bana gore anne mutlu bebekte mutluValla mecbur çalışıyoruz devlet memuruyum ailelerde uzaktayız kalbim yabancıya bırakmak hiç istemiyor ama bir yandan alışmam lazım benimde işim rahat olacak 3 saat ayrı kalacağız sadece derslerim ona göre ayarlanacak
Ahhh bizim de 4.cü ay aşımızdan sonra asla uyku düzenimiz kalmadı sürekli mız mız ağlıyor uyumuyor çok zor Bi gece geçirdik gece bakalım bu gece nasıl olacak
Ya valla maddi olarak çok iyi olsak bende 2 yıl ücretsiz alırdım ama borçlar var önceden yapılan ona göre ödeme planı işteBenim özel sektör devlet memuru olunca daha rahat olur ben devlet memuru olsam durumumuz biraz iyi olsa 2 yıl ücretsiz izin alırım 3 saat bir şey değil en iyisi çalışmak psikolojik olacakta duzeliyorsun bana gore anne mutlu bebekte mutlu
Bizimde pazartesi vuruldu canım inan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık durduğu yerde başlıyor ağlamaya
Cumartesi vuruldu neredeyse 1 hafta olacak artarak kötüleşiyor. Sanırım ataklar geldi.
Bendede leke şeklinde şu anKizlar ilk adetlerinizi oldunuz mu hemen mi geldi lekelenme mi başladı
Hafta sonundan beri ara ara lekelenmwm oluyor baya da bir ağrı oluyor sanırım ağrılı geçecek olursam
Kuzum benim oğlan 3 ay 12 günlükken 5.670 gram dı üzüyor mu beni evet ama artık kıyaslayı bıraktım bunu da festi sayesinde
4 aylık olunca bizde geçeceğiz ek gıdaya ama alerjiden dolayı
Bende sadece emziriyorum sağlıkları yerinde mi çok şükür takmamaya çalış kiloyu
Bence gayet iyi kilosu bebeğinin
olabilir cnm benim arkadşın bebeğinde 7 aylıkken oldu nadirende olsa karbonatlı suyla sil istersen dilinin üstünü ağzının içini
Bende doğuştan beri vardı doktor karbonatlı suyla sil dedi ama silmedim silenlerin yayıldığını filan duydum genelde meme ucumu yıkadım öyle emzirdiğini şuan çok hafif beyazlık var dilinde
Olabilir canım benim oğlanda 20 gündür falan var ilaç da kullanıyoruz ama gecmedi geçer gibi oluyor tekrar çıkıyor ama öyle hafif bir beyazlık falan değil baya aft yarası gibi oyuk oyuk oluyor dudaklarının içi falan. Siz de mutlaka doktora görünün insaallah değildir
Benim o iki kere geldi daha da yok gelen korkuyorum gebelik lekelenmesi vs dir diyeBendede leke şeklinde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?