- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.461
Hadi siz aşı olmuşsunuz biz daha olmadık anesteziden beri coştu hep kucak uyku yok çığlık atıyor kulaklarım ağrıyor vallaha
Cumartesi vuruldu neredeyse 1 hafta olacak artarak kötüleşiyor. Sanırım ataklar geldi.
Geçmiş olsun calpol verin rahatlatıyor bizim ki da 10 gün önce oldu şimdi yavaştan dikişleri düşüyor zor vallaha sünnet beni çok zorladı ameliyatla üst üste geldi ondanBenim minnoş oğlum sünnet oldu. Evimin küçük erkeği. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ara ara acıyor herhalde yavru kuşum içini çeke çeke ağlıyor.
Allahim bir ben değilim demekki ya bütün gece uyumadık biz de bu aralar niye böyle ya önceden de 3 ker 4 kere kalkardı gecenin onun doğru hep kucakta dururdu ama on gunleed sıfır uyku yaniHadi siz aşı olmuşsunuz biz daha olmadık anesteziden beri coştu hep kucak uyku yok çığlık atıyor kulaklarım ağrıyor vallaha
Haftaya da aşı olacak bakalım ne bekliyor beni şu saat oldu iki bebekte ayakta
Günaydın inşaallah cok kolay geçer bizim de pazartesi aşGünaydın herkese bugun bizim de aşımız var hepinizi çok etkilemiş umarım rahat atlatır
Gerçekten süper bir şey birde 3 saat hiçbir şey senin icin gerçekten değişiklik oluyor işte sinir stresimi atıyorumYa valla maddi olarak çok iyi olsak bende 2 yıl ücretsiz alırdım ama borçlar var önceden yapılan ona göre ödeme planı işte
Ama gerçekten çalışmak iyi iş arkadaşlarım bana çalışmak sana dinlenmek gibi gelecek kafan rahatlayacak kendine vakit ayırıyormuş gibi olacak diyorlar bence de öyle olacak
Bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor mama dilinin ortasında kalıyor hiç gitmiyordu bende garipsedim ama emerken ağlamiyordu da. Ne zaman elini emmeye başladi o beyazlık gittiKızlar bebeğim pamukçuk olmuş olabilir mi dili beyaz dünden beri de iştahı yok doktor randevumuz yarın size bir sorayım dedim
Bizimkine de az kalıyor yha. Umarım sıkıntısız geçer zaten gece beşiğine yatırdım 21 de gece 4 gibi kucağıma yanıma aldım. O saatte kadar üç kere kalktık sanırım. Aşı sonrası nolur bakalimAhhh bizim de 4.cü ay aşımızdan sonra asla uyku düzenimiz kalmadı sürekli mız mız ağlıyor uyumuyor çok zor Bi gece geçirdik gece bakalım bu gece nasıl olacak
Oğlum 10 yaşında o da öyle derdi ta ki depremi yaşayana kadar. Şimdi yalnız yatmak istemiyor. Evde yalnız bırakarak bir yere gitmiyoruz. Walla bu tramvayı nasıl atlatırız bilmiyorumŞimdiden diyorki siz gidin çarşıya ben evde kalicam napicam yanınızda diye kiii carsida da arabada durucakmis inmeyecekmisbende in markette birşeyler taşırsin diyorum madem o kadar büyüdün
Üzüldüm canım. Umarım en kısa zamanda eskiye döner psikolojiniz. Yaşadığınız kolay Bir şey değil canımOğlum 10 yaşında o da öyle derdi ta ki depremi yaşayana kadar. Şimdi yalnız yatmak istemiyor. Evde yalnız bırakarak bir yere gitmiyoruz. Walla bu tramvayı nasıl atlatırız bilmiyorum
Çok şükür yanında birşey olmadan atlatmış depremi Allah'ın izniyle tramvayı da atlatır , olmadı bir psikiyatri uzmanı ile görüşüp destek alın cnm en doğal hakkınız şuanOğlum 10 yaşında o da öyle derdi ta ki depremi yaşayana kadar. Şimdi yalnız yatmak istemiyor. Evde yalnız bırakarak bir yere gitmiyoruz. Walla bu tramvayı nasıl atlatırız bilmiyorum
Sizede geçmiş olsun. Sabah akşam calpol verdim arada yarım fitil. Sürekli kucak istiyor zaten duygusalda bir çocuk hemen dudak büküp gözünden yaş gelerek ağlıyo. Bana 3 gün sınra banyo yaptırın dediler siz ne yaptınızGeçmiş olsun calpol verin rahatlatıyor bizim ki da 10 gün önce oldu şimdi yavaştan dikişleri düşüyor zor vallaha sünnet beni çok zorladı ameliyatla üst üste geldi ondan
Hangi aşı buBizimkine de az kalıyor yha. Umarım sıkıntısız geçer zaten gece beşiğine yatırdım 21 de gece 4 gibi kucağıma yanıma aldım. O saatte kadar üç kere kalktık sanırım. Aşı sonrası nolur bakalim
Bana ihtiyaç olursa ver demişti doktor ama ben ağlamadan da vermiştim. Beklemek istemedim.Sizede geçmiş olsun. Sabah akşam calpol verdim arada yarım fitil. Sürekli kucak istiyor zaten duygusalda bir çocuk hemen dudak büküp gözünden yaş gelerek ağlıyo. Bana 3 gün sınra banyo yaptırın dediler siz ne yaptınız
Aylar sonra buraya yazmaya karar verdigimde senin mesajinla karsilasmama ne denirTilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı değil mi yaabugünümün mottosu bu
Pazartesi oldu Çarşamba suya koymaya başladım günde 3x ılık suya 10-15 dk 1 haftaSizede geçmiş olsun. Sabah akşam calpol verdim arada yarım fitil. Sürekli kucak istiyor zaten duygusalda bir çocuk hemen dudak büküp gözünden yaş gelerek ağlıyo. Bana 3 gün sınra banyo yaptırın dediler siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?