2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Cumartesi vuruldu neredeyse 1 hafta olacak artarak kötüleşiyor. Sanırım ataklar geldi.
Hadi siz aşı olmuşsunuz biz daha olmadık anesteziden beri coştu hep kucak uyku yok çığlık atıyor kulaklarım ağrıyor vallaha
Haftaya da aşı olacak bakalım ne bekliyor beni şu saat oldu iki bebekte ayakta

Benim minnoş oğlum sünnet oldu. Evimin küçük erkeği. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ara ara acıyor herhalde yavru kuşum içini çeke çeke ağlıyor.
Geçmiş olsun calpol verin rahatlatıyor bizim ki da 10 gün önce oldu şimdi yavaştan dikişleri düşüyor zor vallaha sünnet beni çok zorladı ameliyatla üst üste geldi ondan

Allahim bir ben değilim demekki ya bütün gece uyumadık biz de bu aralar niye böyle ya önceden de 3 ker 4 kere kalkardı gecenin onun doğru hep kucakta dururdu ama on gunleed sıfır uyku yani

Gerçekten süper bir şey birde 3 saat hiçbir şey senin icin gerçekten değişiklik oluyor işte sinir stresimi atıyorum

Evet erken dönmeye basladi kanepenin yatağın üzerinde sürekli dönüyoruz ben düzeltiyorum o dönüyor geri döndürdüm diye de ağlıyor altında örtü çarşaf varsa kendine çekiyor ilerleyebilecegini sanıyor kız çocukları çabuk gelişiyormuş onu anladım walla. Birde multivitamin folik asit falan da aldık hamilelikte onlar da hızlı geliştiriyor bebeği

Kızlar bebeğim pamukçuk olmuş olabilir mi dili beyaz dünden beri de iştahı yok doktor randevumuz yarın size bir sorayım dedim
Bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor mama dilinin ortasında kalıyor hiç gitmiyordu bende garipsedim ama emerken ağlamiyordu da. Ne zaman elini emmeye başladi o beyazlık gitti

Ahhh bizim de 4.cü ay aşımızdan sonra asla uyku düzenimiz kalmadı sürekli mız mız ağlıyor uyumuyor çok zor Bi gece geçirdik gece bakalım bu gece nasıl olacak
Bizimkine de az kalıyor yha. Umarım sıkıntısız geçer zaten gece beşiğine yatırdım 21 de gece 4 gibi kucağıma yanıma aldım. O saatte kadar üç kere kalktık sanırım. Aşı sonrası nolur bakalim

Şimdiden diyorki siz gidin çarşıya ben evde kalicam napicam yanınızda diye kiii carsida da arabada durucakmis inmeyecekmis bende in markette birşeyler taşırsin diyorum madem o kadar büyüdün
Oğlum 10 yaşında o da öyle derdi ta ki depremi yaşayana kadar. Şimdi yalnız yatmak istemiyor. Evde yalnız bırakarak bir yere gitmiyoruz. Walla bu tramvayı nasıl atlatırız bilmiyorum

Oğlum 10 yaşında o da öyle derdi ta ki depremi yaşayana kadar. Şimdi yalnız yatmak istemiyor. Evde yalnız bırakarak bir yere gitmiyoruz. Walla bu tramvayı nasıl atlatırız bilmiyorum
Üzüldüm canım. Umarım en kısa zamanda eskiye döner psikolojiniz. Yaşadığınız kolay Bir şey değil canım

Çok şükür yanında birşey olmadan atlatmış depremi Allah'ın izniyle tramvayı da atlatır , olmadı bir psikiyatri uzmanı ile görüşüp destek alın cnm en doğal hakkınız şuan

kızlar ilk adım ayakkabısı vicco lcw indirimde internet sitesinde bir kaç mağazaya baktım pahalı çark ya da indirim olur çark cevirdim 1250 tl alışverişe 350 indirim veriyor defacto mağazada olan ürünler büyük küçük fark etmez onlıne daha uygun ben mağazada deniyorum internetten söylüyorum

Geçmiş olsun calpol verin rahatlatıyor bizim ki da 10 gün önce oldu şimdi yavaştan dikişleri düşüyor zor vallaha sünnet beni çok zorladı ameliyatla üst üste geldi ondan
Sizede geçmiş olsun. Sabah akşam calpol verdim arada yarım fitil. Sürekli kucak istiyor zaten duygusalda bir çocuk hemen dudak büküp gözünden yaş gelerek ağlıyo. Bana 3 gün sınra banyo yaptırın dediler siz ne yaptınız

Bana ihtiyaç olursa ver demişti doktor ama ben ağlamadan da vermiştim. Beklemek istemedim.

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı değil mi yaa bugünümün mottosu bu
Aylar sonra buraya yazmaya karar verdigimde senin mesajinla karsilasmama ne denir
Ara ara girip okuyorum ancak bugun bitti okuma fasli. Cok uzun zaman oldu bir turlu firsat bulup yazamadim ama okumaya devam ettim.
Tosuncugum( kendisi suan 9 kiloya dogru hizla yol aliyor) 3 bucuk aylik oldu her sey yolunda gidiyor cok sukur. O kadar cok sey konusulmus ki hangi biri hakkinda yazacagimi bilemedim.
Uyku duzenimiz fena degil geceleri rahat uyuyor bir kac kere emmeye uyaniyor onda da tam uyaniyor denemez mizirdaniyor emzirirken tekrar daliyor. Gündüzleri ise degisken bazen guzel uyuyor bazense kisa kisa artik gelisine takiliyorum ben de.
Resmen dogumdan sonra analik yükleniyormus tamamen surecte ic gudusel ilerliyorum icimden nasil geliyorsa oyle yapiyorum. Mesela herkes tek bir yerde uyusun kafasinda sanirim ben tam tersi her yerde uyusun yer yadirgamasin mantigindayim. Salon mutfak yer minderi kanepe neresi uygunsa orada yatiriyorum sadece geceleri yanimda yatiriyorum. Bu da sadece bir ornek bence bebek buyutmede tek bir dogru yok hem anne hem de bebek icin hangisi rahatsa o dogrudur diye dusunuyorum.
Ha bu arada sunnet isini 2 aylik oldugunda yaptirdim hatta 2 ay asilarindan once ilk gun cok agladi kuzum ama sonra sorun yasamadik hatta ne dikkatimi cekti her doktor sunnet sonrasi farkli bakim oneriyor biz krem bile kullanmadik sadece antiseptik kullandik 5 gun sonra da kantoran yagi.
Bundan sonra firsat buldukca yazmaya calisacagim kizlar. Hepinizi bebislerinizi opuyorum.

Pazartesi oldu Çarşamba suya koymaya başladım günde 3x ılık suya 10-15 dk 1 hafta
Karton bardak kesip koydum bez deymesin diye 1 hafta
Krem verdi onu günde 3x sürdüm pansuman açıldıktan sonra
Huyu değişti yerinde durmayan bir bebek oldu full kucak istiyor ilgi istiyor yemek dahi yapamıyorum

Bu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama )
Ben bu mesajı yazıp göndermemişim

Ekleme yapayım bari kızlar bezler iyice kalitesiz mi olmaya başladı yoksa benim kızın kakası çok cıvık ve fazla mı 2 güne bir sırtına kadar çıkıyor, bezi mi değiştirsem demeye başladım (4 numara bez takıyorum sırf çıkmasın diye ama yine de çıkıyor)

Eklentiler

• IMG_20231126_181524.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…