2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa çok tatlı Maaşallah.. Öyle duruyor mu içinde. Benimki durmaz gibi ama bakalım mecbur bizde yapıcaz birşeyler.

Maşallah kuzucuğa hangi marka bez kullanıyorsun cnm
Ben karışık kullanıyorum şuan isteyerek değil eşimin dükkanda satamadıkları sleepy baby turbo hemencik çıkarıyor kakayı
Prima ve Molfix iyi
Dışarda Prima Molfix kullanıyorum evde sleepy baby turco

Yaaa çok tatlı Maaşallah.. Öyle duruyor mu içinde. Benimki durmaz gibi ama bakalım mecbur bizde yapıcaz birşeyler.
Dışarıya bakarken duruyor ama havalar çok soğuk olunca kendimize döndürüyoruz o zaman biraz sıkıntı çıkarsa da uyuyup kalıyor, ben bu kutsal görevi eşime verdim o da seve seve uyguluyor valla

Sleepy kullanıyorum, önceki kızımda da onu kullanıyordum ama böyle sorun yaşamamıştım şimdi de molfix alsam mı diyorum elimdeki stokları bitirince yoksa her kaka sesi gelince eşim ben kızım bebeğin altına koşup kıyafetlerini çıkarmaya başlıyoruz, (bez değişiminde pişik olur mu diye de korkuyorum sleepy de hiç olmadı çok şükür) kızım isim bile verdi bu durumumuza sarı operasyon

Ay ben çocuğa bi mont almışım kreşe giderken giyer nerdeyse garibim o derece içinde kayboluyor pişman oldum ama değiştiremedim de

Ay ben çocuğa bi mont almışım kreşe giderken giyer nerdeyse garibim o derece içinde kayboluyor pişman oldum ama değiştiremedim de

Benimki de 1 yaş aslında çok büyük görseldeki gibi ben dedim şimdi çocuk 4.ay gibi iken kış girse, girdisi çıktısı 10.aylık oluruz seninki daha da mı büyük

Kızzzz ben bunu yerimmmm maşallahh.. acemiii nerdesn kız senide yerim özlendin jslskdkd

Kızzzz ben bunu yerimmmm maşallahh.. acemiii nerdesn kız senide yerim özlendin jslskdkd

Ecemmm benim kv kp yatılı geldi 2 haftalık, insanlık için küçük benim için büyük bir zaman dilimi oldu, sonrasında da grip oldum sonrasında da anca yastık yorgan kılıf yıkama onları yerleştirme telaşındaydım anca toparlıyorum, ama buraya hep grip bakıyorum hatta ben temmuz analarına da bakıyorum

İnanmıyorum aynısını yaşıyoruz ses duyduğumuz an koşuyoruz ve kafayı ne kadar yıkasamda çıkaramıyorum bizde sleepy 4 numara kullanıyoruz hatta sleepy aradım bir değil iki değil hep kaka dışarı taşıyor diye bana bebeğinizin bel oyuntusundandır dedilersarı operasyon süpermiş

Canım benim oğlan nadir kaka yapangillerden ama birkaç kere kıyafetlerine taşırmıştı. E bebekten bir leke çıkarıcı almıştım kendi markası. Hemen fıs fıs yapıp bekletmeden lavaboda çitiledim çıktı dene istersen sende

Canım almazmıyım aldım tabi ki e bebek marka leke çıkarıcı hatta kokusu mükemmel o kadar bizim ki o kadar kötü yapıyor ki kakasını o satı renk artık özdeşleşti zıbınlardan çıkmıyor yani tabi şaka Bi tarafa çıkıyor ama gölgemsi renk kalıyor ama yapcak bişey yok

Canım beyaz sabun bir mucize. Bana da Vizeci06 söyledi. Çitileyip ılık suya bırakıyorum muhteşem. Boşuna bir sürü para vermişim o leke çıkarıcılara ki bence hiçbir işe yaramıyorlar.

Olsun canım yeter ki bebiş yapsın kakasını. Pokuna kurban onların

Demekki sleepy de sıkıntı var, elimde açılmamış paketler var bitireyim olmadı molfix deneyeceğim, o ses ile bizim ev ahali sağa sola koşturmaya başlıyoruz görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…