- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.481
Yaaa çok tatlı Maaşallah.Bu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama)
Ben bu mesajı yazıp göndermemişim
Ekleme yapayım bari kızlar bezler iyice kalitesiz mi olmaya başladı yoksa benim kızın kakası çok cıvık ve fazla mı2 güne bir sırtına kadar çıkıyor, bezi mi değiştirsem demeye başladım (4 numara bez takıyorum sırf çıkmasın diye ama yine de çıkıyor)
Maşallah kuzucuğa hangi marka bez kullanıyorsun cnmBu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama)
Ekleme yapayım bari kızlar bezler iyice kalitesiz mi olmaya başladı yoksa benim kızın kakası çok cıvık ve fazla mı2 güne bir sırtına kadar çıkıyor, bezi mi değiştirsem demeye başladım (4 numara bez takıyorum sırf çıkmasın diye ama yine de çıkıyor)
Dışarıya bakarken duruyor ama havalar çok soğuk olunca kendimize döndürüyoruz o zaman biraz sıkıntı çıkarsa da uyuyup kalıyor, ben bu kutsal görevi eşime verdim o da seve seve uyguluyor vallaYaaa çok tatlı Maaşallah.. Öyle duruyor mu içinde. Benimki durmaz gibi ama bakalım mecbur bizde yapıcaz birşeyler.
Maşallah kuzucuğa hangi marka bez kullanıyorsun cnm
Ben karışık kullanıyorum şuan isteyerek değil eşimin dükkanda satamadıklarısleepy baby turbo hemencik çıkarıyor kakayı
Prima ve Molfix iyi
Dışarda Prima Molfix kullanıyorum evde sleepy baby turco
Ay ben çocuğa bi mont almışım kreşe giderken giyer nerdeyse garibim o derece içinde kayboluyor pişman oldum ama değiştiremedim deBu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama)
Ay ben çocuğa bi mont almışım kreşe giderken giyer nerdeyse garibim o derece içinde kayboluyor pişman oldum ama değiştiremedim de
Kızzzz ben bunu yerimmmmBu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama)
Kızzzz ben bunu yerimmmmmaşallahh.. acemiii nerdesn kız senide yerim özlendin jslskdkd
İnanmıyorum aynısını yaşıyoruz ses duyduğumuz an koşuyoruz ve kafayı ne kadar yıkasamda çıkaramıyorum bizde sleepy 4 numara kullanıyoruz hatta sleepy aradım bir değil iki değil hep kaka dışarı taşıyor diye bana bebeğinizin bel oyuntusundandır dedilerSleepy kullanıyorum, önceki kızımda da onu kullanıyordum ama böyle sorun yaşamamıştım şimdi de molfix alsam mı diyorum elimdeki stokları bitirince yoksa her kaka sesi gelince eşim ben kızım bebeğin altına koşup kıyafetlerini çıkarmaya başlıyoruz, (bez değişiminde pişik olur mu diye de korkuyorum sleepy de hiç olmadı çok şükür) kızım isim bile verdi bu durumumuza sarı operasyon
bizim de bir yaş ama bnmki içinde kaybolduBenimki de 1 yaş aslında çok büyük görseldeki gibiben dedim şimdi çocuk 4.ay gibi iken kış girse, girdisi çıktısı 10.aylık oluruz seninki daha da mı büyük
Canım benim oğlan nadir kaka yapangillerden ama birkaç kere kıyafetlerine taşırmıştı. E bebekten bir leke çıkarıcı almıştım kendi markası. Hemen fıs fıs yapıp bekletmeden lavaboda çitiledim çıktı dene istersen sendeİnanmıyorum aynısını yaşıyoruz ses duyduğumuz an koşuyoruz ve kafayı ne kadar yıkasamda çıkaramıyorum bizde sleepy 4 numara kullanıyoruz hatta sleepy aradım bir değil iki değil hep kaka dışarı taşıyor diye bana bebeğinizin bel oyuntusundandır dedilersarı operasyon süpermiş
Canım almazmıyımCanım benim oğlan nadir kaka yapangillerden ama birkaç kere kıyafetlerine taşırmıştı. E bebekten bir leke çıkarıcı almıştım kendi markası. Hemen fıs fıs yapıp bekletmeden lavaboda çitiledim çıktı dene istersen sende
Canım almazmıyımaldım tabi ki e bebek marka leke çıkarıcı hatta kokusu mükemmel o kadar bizim ki o kadar kötü yapıyor ki kakasını o satı renk artık özdeşleşti zıbınlardan çıkmıyor yani tabi şaka Bi tarafa çıkıyor ama gölgemsi renk kalıyor ama yapcak bişey yok
Aaa ondan kolay ne var Bi de onu deneyim festimCanım beyaz sabun bir mucize. Bana daVizeci06 söyledi. Çitileyip ılık suya bırakıyorum muhteşem. Boşuna bir sürü para vermişim o leke çıkarıcılara ki bence hiçbir işe yaramıyorlar.
4 ay aşısı. Ay 4. Aydada vardı demi aşı yha ben yanlış hatırlamıyorumm. Beynim dondu bakmadim aşı kartına da 5 inde gel dedi gidicez bakalımHangi aşı bu
4 ay aşısı. Ay 4. Aydada vardı demi aşı yha ben yanlış hatırlamıyorumm. Beynim dondu bakmadim aşı kartına da 5 inde gel dedi gidicez bakalım
Olsun canım yeter ki bebiş yapsın kakasını. Pokuna kurban onlarınCanım almazmıyımaldım tabi ki e bebek marka leke çıkarıcı hatta kokusu mükemmel o kadar bizim ki o kadar kötü yapıyor ki kakasını o satı renk artık özdeşleşti zıbınlardan çıkmıyor yani tabi şaka Bi tarafa çıkıyor ama gölgemsi renk kalıyor ama yapcak bişey yok
Demekki sleepy de sıkıntı var, elimde açılmamış paketler var bitireyim olmadı molfix deneyeceğim, o ses ile bizim ev ahali sağa sola koşturmaya başlıyoruz görmen lazımİnanmıyorum aynısını yaşıyoruz ses duyduğumuz an koşuyoruz ve kafayı ne kadar yıkasamda çıkaramıyorum bizde sleepy 4 numara kullanıyoruz hatta sleepy aradım bir değil iki değil hep kaka dışarı taşıyor diye bana bebeğinizin bel oyuntusundandır dedilersarı operasyon süpermiş
Demekki sleepy de sıkıntı var, elimde açılmamış paketler var bitireyim olmadı molfix deneyeceğim, o ses ile bizim ev ahali sağa sola koşturmaya başlıyoruz görmen lazım
4. Ay var sonra da 6 dediler bize4 ay aşısı. Ay 4. Aydada vardı demi aşı yha ben yanlış hatırlamıyorumm. Beynim dondu bakmadim aşı kartına da 5 inde gel dedi gidicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?