- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.501
Canım kafasını rahatça tutabiliyor mu Miray? Benim oğlumun hala dan dan kafası düşüyor öne doğru ya da birden kafasını geri atıyor tam olarak tutamıyor, o yüzden kanguruya geçmeye tereddüt ediyorumBu arada kış moduna geçtik iyice Miray kuştan (daha çok ayıcık yada pandaya benziyor ama)
Ben bu mesajı yazıp göndermemişim
Ekleme yapayım bari kızlar bezler iyice kalitesiz mi olmaya başladı yoksa benim kızın kakası çok cıvık ve fazla mı2 güne bir sırtına kadar çıkıyor, bezi mi değiştirsem demeye başladım (4 numara bez takıyorum sırf çıkmasın diye ama yine de çıkıyor)
Sarı operasyon sabah bende karşılaştımSleepy kullanıyorum, önceki kızımda da onu kullanıyordum ama böyle sorun yaşamamıştım şimdi de molfix alsam mı diyorum elimdeki stokları bitirince yoksa her kaka sesi gelince eşim ben kızım bebeğin altına koşup kıyafetlerini çıkarmaya başlıyoruz, (bez değişiminde pişik olur mu diye de korkuyorum sleepy de hiç olmadı çok şükür) kızım isim bile verdi bu durumumuza sarı operasyon
Demir ilacında denicem sabunu bu hafta üstleri full ilaç olduCanım beyaz sabun bir mucize. Bana daVizeci06 söyledi. Çitileyip ılık suya bırakıyorum muhteşem. Boşuna bir sürü para vermişim o leke çıkarıcılara ki bence hiçbir işe yaramıyorlar.
Bence normal her bebeğin gelişimi bir değilİnternetten baktım da 3 aylık bebek artık başını tutabilir diyor, biz bugün tam 3. Aylığız ama hala başını yüzde yüz tutuyor diyemem, arada düşüyor mesela karın üstü yaptırırken kafası düşüyor bazen, kucağımda dik taşırken böyle birden geriye atabiliyo, normal mi acaba yoksa bi sorun mu var
Verem aşı yeriniz ne durumdaVar canım 2. Ay aşılarının 2. Dozu birtek verem yok içinde
Verem aşı yeriniz ne durumda
Kolunda aşı olan yer hafif kızarık ve şiş bakalım yaraya dönecek mi
Kızımda hiç iz oluşmadı oğlan da olacak sanırım
Sorun oldugunu sanmiyorum canim bizimki de 3 bucuk aylik. Tam 3 aylik oldugunda ayni senin dedigin gibi kafayi dik tutma suresi daha azdi sonradan sure artmaya basladi. Simdi kafayi dik tutup habire etrafi izlemeye basladi artik. Bir de gercekten her bebek birbirinden farkli.İnternetten baktım da 3 aylık bebek artık başını tutabilir diyor, biz bugün tam 3. Aylığız ama hala başını yüzde yüz tutuyor diyemem, arada düşüyor mesela karın üstü yaptırırken kafası düşüyor bazen, kucağımda dik taşırken böyle birden geriye atabiliyo, normal mi acaba yoksa bi sorun mu var
Bence normal her bebeğin gelişimi bir değil
Teşekkür ederim kızlar. Aslında doğru ifade edemedim tutamıyor değil de tam hakim değil kafasına, aniden bırakıyo öne arkaya yorulduğu zaman. Biraz daha büyüsün tam olarak tutar o zaman demek kiSorun oldugunu sanmiyorum canim bizimki de 3 bucuk aylik. Tam 3 aylik oldugunda ayni senin dedigin gibi kafayi dik tutma suresi daha azdi sonradan sure artmaya basladi. Simdi kafayi dik tutup habire etrafi izlemeye basladi artik. Bir de gercekten her bebek birbirinden farkli.
Merhabalar camış gibi teyzesi:) doktorum önemli değil o kadar demişti bana sizin doktorunuzun yorumu nedir?Bebeğinizin durumu nedir acaba? Ben de bilmeden keratin bakımı yaptırdım şuan çok korkuyorum zarar vermiş miyimdir diye dört haftalık muhtemelen şuan
Demir ilacında denicem sabunu bu hafta üstleri full ilaç oldu
Yavrum ya acımıyordur inşallahSoğuk apse bile yaptı. Aktı
Fucidin kullanıyoruz sabah öğle akşam 14 gün sürecek. Doktoruna yolladım normal dedi.
Yara olunca iyi tuttu diyorlar canım. Bende de mesela iz yapmamış ilk duyan tutmamış o zaman diyor. Sen defnoşum doktoruna sormuş muydun
EdemiyorumErken müdahale edilirse bence geçirir.
Demir ne kullanıyorsun canım bize doktor ferrum yazmış. Ama tadımlarla aynı zamana denk gelince hangisinden bilmiyorum ama bulut kabız oldu. 3 günde 1 yapıyor
Bazı arkadaşların bebekleri bayaa rahatsız olmuş galiba. 2. Aydaki aşıyı rahat geçirdik biz. Aşılar bitmiyor. 11.ayda rota ve menenjit vardı. 12. Ayda devletin aşıları. 1. Ayda tekrar rota ve menenjit bitmiyordu4 ay aşısı. Ay 4. Aydada vardı demi aşı yha ben yanlış hatırlamıyorumm. Beynim dondu bakmadim aşı kartına da 5 inde gel dedi gidicez bakalım
Merhaba demir ilacını dr ne zaman başlattı. Kan tahlili yapıldımıDemir ilacında denicem sabunu bu hafta üstleri full ilaç oldu
Festiiiii zeytinyağı koysana tadımlara. Soğuk sıkım erken hasat asidite düşük öneriliyormuş. Ferrum sanki bizim kızda da gaz gibi yaptı. Özellikle gece ağlayarak uyanıyor 1 haftadırErken müdahale edilirse bence geçirir.
Demir ne kullanıyorsun canım bize doktor ferrum yazmış. Ama tadımlarla aynı zamana denk gelince hangisinden bilmiyorum ama bulut kabız oldu. 3 günde 1 yapıyor
4. Ayda sağlık bakanlığı öneriyor diye aile hekimim yazdı . Aslında Almanya’da fln yokmuş rutin Demir. 9. Ayda kan tahlili bakılıyormuş her şey iyiyse 1. Yılda Demir kullanımı bitiyormuşMerhaba demir ilacını dr ne zaman başlattı. Kan tahlili yapıldımı
Festiiiii zeytinyağı koysana tadımlara. Soğuk sıkım erken hasat asidite düşük öneriliyormuş. Ferrum sanki bizim kızda da gaz gibi yaptı. Özellikle gece ağlayarak uyanıyor 1 haftadır
4. Ayda sağlık bakanlığı öneriyor diye aile hekimim yazdı . Aslında Almanya’da fln yokmuş rutin Demir. 9. Ayda kan tahlili bakılıyormuş her şey iyiyse 1. Yılda Demir kullanımı bitiyormuş
Ameliyat oldu öncesi kan değerine bakıldı ona göre bir şurup verdilerMerhaba demir ilacını dr ne zaman başlattı. Kan tahlili yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?