2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım kafasını rahatça tutabiliyor mu Miray? Benim oğlumun hala dan dan kafası düşüyor öne doğru ya da birden kafasını geri atıyor tam olarak tutamıyor, o yüzden kanguruya geçmeye tereddüt ediyorum ne zaman tam olarak tutmaya başlar acaba?

İnternetten baktım da 3 aylık bebek artık başını tutabilir diyor, biz bugün tam 3. Aylığız ama hala başını yüzde yüz tutuyor diyemem, arada düşüyor mesela karın üstü yaptırırken kafası düşüyor bazen, kucağımda dik taşırken böyle birden geriye atabiliyo, normal mi acaba yoksa bi sorun mu var

Sarı operasyon sabah bende karşılaştım olan uyku tulumu da oldu

Canım beyaz sabun bir mucize. Bana da Vizeci06 söyledi. Çitileyip ılık suya bırakıyorum muhteşem. Boşuna bir sürü para vermişim o leke çıkarıcılara ki bence hiçbir işe yaramıyorlar.
Demir ilacında denicem sabunu bu hafta üstleri full ilaç oldu

Bence normal her bebeğin gelişimi bir değil

Verem aşı yeriniz ne durumda
Kolunda aşı olan yer hafif kızarık ve şiş bakalım yaraya dönecek mi
Kızımda hiç iz oluşmadı oğlan da olacak sanırım

Soğuk apse bile yaptı. Aktı
Fucidin kullanıyoruz sabah öğle akşam 14 gün sürecek. Doktoruna yolladım normal dedi.

Yara olunca iyi tuttu diyorlar canım. Bende de mesela iz yapmamış ilk duyan tutmamış o zaman diyor. Sen defnoşum doktoruna sormuş muydun

Sorun oldugunu sanmiyorum canim bizimki de 3 bucuk aylik. Tam 3 aylik oldugunda ayni senin dedigin gibi kafayi dik tutma suresi daha azdi sonradan sure artmaya basladi. Simdi kafayi dik tutup habire etrafi izlemeye basladi artik. Bir de gercekten her bebek birbirinden farkli.

Bence normal her bebeğin gelişimi bir değil

Teşekkür ederim kızlar. Aslında doğru ifade edemedim tutamıyor değil de tam hakim değil kafasına, aniden bırakıyo öne arkaya yorulduğu zaman. Biraz daha büyüsün tam olarak tutar o zaman demek ki

Bebeğinizin durumu nedir acaba? Ben de bilmeden keratin bakımı yaptırdım şuan çok korkuyorum zarar vermiş miyimdir diye dört haftalık muhtemelen şuan
Merhabalar camış gibi teyzesi:) doktorum önemli değil o kadar demişti bana sizin doktorunuzun yorumu nedir?

Yavrum ya acımıyordur inşallah
Sordum cnm çok normal herkeste iz kalacak diye zorunluluk yok dedi
Erken müdahale edilirse bence geçirir.

Demir ne kullanıyorsun canım bize doktor ferrum yazmış. Ama tadımlarla aynı zamana denk gelince hangisinden bilmiyorum ama bulut kabız oldu. 3 günde 1 yapıyor
Edemiyorum
Ferrozinc şurup 20 günlük kullanım
Sonrasında sağlık ocağının verdiğine devam
Kimileri beğenmiyor sağlık ocağının verdiğini içindeki maddelerden ama ben kullanıyorum kızımda da kullandım

4 ay aşısı. Ay 4. Aydada vardı demi aşı yha ben yanlış hatırlamıyorumm. Beynim dondu bakmadim aşı kartına da 5 inde gel dedi gidicez bakalım
Bazı arkadaşların bebekleri bayaa rahatsız olmuş galiba. 2. Aydaki aşıyı rahat geçirdik biz. Aşılar bitmiyor. 11.ayda rota ve menenjit vardı. 12. Ayda devletin aşıları. 1. Ayda tekrar rota ve menenjit bitmiyordu

Demire biz de başladık. Alerji doktorunun istediği kanda hemoglobin beklenenden süşük çıktığı için ferrrum damla başladık.

Erken müdahale edilirse bence geçirir.

Demir ne kullanıyorsun canım bize doktor ferrum yazmış. Ama tadımlarla aynı zamana denk gelince hangisinden bilmiyorum ama bulut kabız oldu. 3 günde 1 yapıyor
Festiiiii zeytinyağı koysana tadımlara. Soğuk sıkım erken hasat asidite düşük öneriliyormuş. Ferrum sanki bizim kızda da gaz gibi yaptı. Özellikle gece ağlayarak uyanıyor 1 haftadır
Merhaba demir ilacını dr ne zaman başlattı. Kan tahlili yapıldımı
4. Ayda sağlık bakanlığı öneriyor diye aile hekimim yazdı . Aslında Almanya’da fln yokmuş rutin Demir. 9. Ayda kan tahlili bakılıyormuş her şey iyiyse 1. Yılda Demir kullanımı bitiyormuş

Arkadaşlar ben burayı çok samimi sıcak bir ortam bulduğum İçin bu bir dertleşme postudur. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hani uykusuzluk vs alıştık da . Giderek tahammülsüz oldum. Evde tüm gün lohusa topuzum ve pijamam ile geziyorum. Özbakım yerlerde . Kendime ayıracak vaktim yok . Şu şehirde hiç bir akrabam yok. Bebeğimi şöyle 2 saat bırakıp da saçımı kestireyim boyatayım yapamıyorum. Eşim evde iken boyuyorum . Arkadaşlarım eve geliyor arada yada ben bebeğim ile yemeğe gidiyorum. O arada insanlarla konuşabilirsem ne ala. Çok yalnız hissediyorum. Eşim bazen geceleri nöbete kalıyor . Geldiğinde yorgun oluyor işten . O bebeğe bakarken ancak evi az toplayıp yemek vs yapıyorum . Bu ara kız da çok uyumuyor gündüz . İki sayfa kitap okumayı , bir filmi kesilmeden seyretmeyi ,akşam bir konsere yahut filme tiyatroya gitmeyi özledim. Evde bebeğimle olan vakitlerde sabah keyif alıyorum ama aynı şeyi devamlı yapmaktan, aynı şarkıları söylemek aynı oyuncakları göstermekten bazen o kadar boğuluyorum ki . Bunu annem dışında kimseye diyemiyorum . Kötü bir anne olarak görülmek istemiyorum.çok bunaldım

Canım tarhana zeytinyağlıydı, yoğurtta da tadı bozulmasın istedim. Ama bende demir yaptı bana öyle geliyor. Aralar da vericemm ama öğünleriyle olmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…