- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.521
Cnm doktoruna sorup Bestiron kullan demir için o zeytin yağlı kabız yapmazCanım tarhana zeytinyağlıydı, yoğurtta da tadı bozulmasın istedim. Ama bende demir yaptı bana öyle geliyor. Aralar da vericemm ama öğünleriyle olmasa bile
Cnm doktoruna sorup Bestiron kullan demir için o zeytin yağlı kabız yapmaz
Seni çok iyi anlıyorum aynısı 2021 den beri devam ediyor birde beynim resetlemiş gibi ikinciyi yaptım pişmanmıyım asla değilim, tek bir sözüme çok üzülüyorum daha bir aylık bile değildi gece sabaha kadar ağlıyordu bende bebeğimle ağlayıp seni niye doğurdum ki dedim sanki beni anladı çok pişmanım öyle dediğim için daha içimde kaldı gitmiyorArkadaşlar ben burayı çok samimi sıcak bir ortam bulduğum İçin bu bir dertleşme postudur. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hani uykusuzluk vs alıştık da . Giderek tahammülsüz oldum. Evde tüm gün lohusa topuzum ve pijamam ile geziyorum. Özbakım yerlerde . Kendime ayıracak vaktim yok . Şu şehirde hiç bir akrabam yok. Bebeğimi şöyle 2 saat bırakıp da saçımı kestireyim boyatayım yapamıyorum. Eşim evde iken boyuyorum . Arkadaşlarım eve geliyor arada yada ben bebeğim ile yemeğe gidiyorum. O arada insanlarla konuşabilirsem ne ala. Çok yalnız hissediyorum. Eşim bazen geceleri nöbete kalıyor . Geldiğinde yorgun oluyor işten . O bebeğe bakarken ancak evi az toplayıp yemek vs yapıyorum . Bu ara kız da çok uyumuyor gündüz . İki sayfa kitap okumayı , bir filmi kesilmeden seyretmeyi ,akşam bir konsere yahut filme tiyatroya gitmeyi özledim. Evde bebeğimle olan vakitlerde sabah keyif alıyorum ama aynı şeyi devamlı yapmaktan, aynı şarkıları söylemek aynı oyuncakları göstermekten bazen o kadar boğuluyorum ki . Bunu annem dışında kimseye diyemiyorum . Kötü bir anne olarak görülmek istemiyorum.çok bunaldım
Ben ev insanı olamadım hiç. Ev boğuyor beni . Bir an önce işe dönmek istiyorum bu seferde kızımı yalnız bırakacağım. Kızımı çok seviyorum keşke daha iyi bir annesi olsaydı ama elimden geleni yapsam da yetmiyorSeni çok iyi anlıyorum aynısı 2021 den beri devam ediyor birde beynim resetlemiş gibi ikinciyi yaptım pişmanmıyım asla değilim, tek bir sözüme çok üzülüyorum daha bir aylık bile değildi gece sabaha kadar ağlıyordu bende bebeğimle ağlayıp seni niye doğurdum ki dedim sanki beni anladı çok pişmanım öyle dediğim için daha içimde kaldı gitmiyor
Öz bakım benimde yerlerde en son ne zaman kuaföre gittim hatırlamıyorumiki gün önce saçım o kadar çok dolandı ki oturdum kendim kestim , herifte beğendi ha bir başka göründün gözüme güzel olmuşsun diyor adam tabi aylardır bakım görmüyor kendi kestiğim yamuk yumuk saçı beğendi ya
İki bebekle dışarı çıkmak zulüm olmaya başladı biri arabada durmaz ağlar biri 2 yaş sendromu sanki ergen elini tutturmaz alır başını gider ne zaman normal hayata geçeceğim merak içindeyim
Evi artık tinlamiyorum akşama kadar talan oluyor yatmaya yakın toplayıp yatıyorum ne kadar toplanırsa
Çamaşırlar kendi medeniyetini kurmuş misafir odasında yatağın üstü bir dağ yanında da hemen telde kurumaya çalışanlar
Net iki yılımız var diye düşünüyorum gelecek bize ne gösterecek umarım sağlıklı sıhhatli büyütürüz
Canım biz neredeyse 4. Ayı bitireceğiz 1 haftadır falan tam anlamıyla tutuyor. Ama daha küçükken karin üstü zamanında koşa süreli tutması yetiyor illa 5 dk boyunca tutacak değil. Doktor kontrolünde yüz üstü yatırıp bakmıyor mu bizimki bakıyorİnternetten baktım da 3 aylık bebek artık başını tutabilir diyor, biz bugün tam 3. Aylığız ama hala başını yüzde yüz tutuyor diyemem, arada düşüyor mesela karın üstü yaptırırken kafası düşüyor bazen, kucağımda dik taşırken böyle birden geriye atabiliyo, normal mi acaba yoksa bi sorun mu var
Benim oğlanda da iz yok canım 2. Ay yapılanma. 4. Ay da yok herhalde verem pazartesi gideceğiz bakalım ona da korku sardı yineVerem aşı yeriniz ne durumda
Kolunda aşı olan yer hafif kızarık ve şiş bakalım yaraya dönecek mi
Kızımda hiç iz oluşmadı oğlan da olacak sanırım
Canım çok geçmiş olsun. Bulut kuşum kabız derken kakası sert mi oluyor yoksa 3 gunde 1 yaotigi için mi öyle dedin. Doktorlar genelde sert olursa kabız diyorlar. Tadimlara nasil tepki verdi peki annesiErken müdahale edilirse bence geçirir.
Demir ne kullanıyorsun canım bize doktor ferrum yazmış. Ama tadımlarla aynı zamana denk gelince hangisinden bilmiyorum ama bulut kabız oldu. 3 günde 1 yapıyor
Canım çok geçmiş olsun. Bulut kuşum kabız derken kakası sert mi oluyor yoksa 3 gunde 1 yaotigi için mi öyle dedin. Doktorlar genelde sert olursa kabız diyorlar. Tadimlara nasil tepki verdi peki annesi
Canım bak bu da benim dertleşmem olsun. Ben de ailemden ayrı şehirdeyim eşimin ailesi de yok. Arkadaşlarım desen hep mesaide. Haftasonu kendilerine zor yetiyor insanların. Sen yine bazen yemeğe gidiyormussun ne güzel. Ben onu bile yapamıyorum. Sabah akşam duş alan kremlenip yaglanan kadın gitti 3 günde bir 10 dklik duş alan kadın geldiArkadaşlar ben burayı çok samimi sıcak bir ortam bulduğum İçin bu bir dertleşme postudur. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hani uykusuzluk vs alıştık da . Giderek tahammülsüz oldum. Evde tüm gün lohusa topuzum ve pijamam ile geziyorum. Özbakım yerlerde . Kendime ayıracak vaktim yok . Şu şehirde hiç bir akrabam yok. Bebeğimi şöyle 2 saat bırakıp da saçımı kestireyim boyatayım yapamıyorum. Eşim evde iken boyuyorum . Arkadaşlarım eve geliyor arada yada ben bebeğim ile yemeğe gidiyorum. O arada insanlarla konuşabilirsem ne ala. Çok yalnız hissediyorum. Eşim bazen geceleri nöbete kalıyor . Geldiğinde yorgun oluyor işten . O bebeğe bakarken ancak evi az toplayıp yemek vs yapıyorum . Bu ara kız da çok uyumuyor gündüz . İki sayfa kitap okumayı , bir filmi kesilmeden seyretmeyi ,akşam bir konsere yahut filme tiyatroya gitmeyi özledim. Evde bebeğimle olan vakitlerde sabah keyif alıyorum ama aynı şeyi devamlı yapmaktan, aynı şarkıları söylemek aynı oyuncakları göstermekten bazen o kadar boğuluyorum ki . Bunu annem dışında kimseye diyemiyorum . Kötü bir anne olarak görülmek istemiyorum.çok bunaldım
Ahh kuzum ya o kabızlığı ben iyi bilirim. Bir an önce çözülür insaallah demir ilacını değiştir olmazsa canım.Sağol bebişim. Yok canım yapmıyor. Yaptığında da normalden daha katı ama yine de cıvık. Ayy videolarını çekiyorum hdjsj çok komik. Sevdi veya sevmedi diyemem ama yoğurtta ekşi geldi ağzı gözü kamıştı çok komik
Böyle düşünme sen iyi bir annesinBen ev insanı olamadım hiç. Ev boğuyor beni . Bir an önce işe dönmek istiyorum bu seferde kızımı yalnız bırakacağım. Kızımı çok seviyorum keşke daha iyi bir annesi olsaydı ama elimden geleni yapsam da yetmiyor
Doktor kontrolümüz pazartesi günü canım, burda 2 ayda bir çağırıyorlar, ona da sorarım. Karın üstü zamanında tutuyor kafasını ama yorulunca pat düşüyor ya da omzumdayken bazen birden kafasını geri atıyor. Yani tam kontrol edemiyor ani hareketler yapıyor, o yüzden hala destekliyorum kafasını elimle. Daha erken o zaman ya bizimki de 4 ay sonuna doğru tamamen tutmaya başlar herhaldeCanım biz neredeyse 4. Ayı bitireceğiz 1 haftadır falan tam anlamıyla tutuyor. Ama daha küçükken karin üstü zamanında koşa süreli tutması yetiyor illa 5 dk boyunca tutacak değil. Doktor kontrolünde yüz üstü yatırıp bakmıyor mu bizimki bakıyor
Öyle canım erken daha. Her bebek kendine özel gerçekten. Benimki de mesela hiç öyle oyuncaklarina falan uzanmiyor. Ben de geçen doktora sordum. O sırada benimki muayene sedyesinde yatıyor tabi tepinmekten altındaki örtüyü yırttı, doktor da daha nasıl motor becerisi olsun annesi yetmez mi falan dediDoktor kontrolümüz pazartesi günü canım, burda 2 ayda bir çağırıyorlar, ona da sorarım. Karın üstü zamanında tutuyor kafasını ama yorulunca pat düşüyor ya da omzumdayken bazen birden kafasını geri atıyor. Yani tam kontrol edemiyor ani hareketler yapıyor, o yüzden hala destekliyorum kafasını elimle. Daha erken o zaman ya bizimki de 4 ay sonuna doğru tamamen tutmaya başlar herhalde
Doğru söylüyorsun canım ama insan ister istemez kıyas yapıyor ya da 3 aylık oldu neden şunu bunu yapmıyor diye kafasına takıyor. Yaa evdeyken de öyle mi, altını değiştirirken zorlanıyor musunÖyle canım erken daha. Her bebek kendine özel gerçekten. Benimki de mesela hiç öyle oyuncaklarina falan uzanmiyor. Ben de geçen doktora sordum. O sırada benimki muayene sedyesinde yatıyor tabi tepinmekten altındaki örtüyü yırttı, doktor da daha nasıl motor becerisi olsun annesi yetmez mi falan dedi
Canım kafasını rahatça tutabiliyor mu Miray? Benim oğlumun hala dan dan kafası düşüyor öne doğru ya da birden kafasını geri atıyor tam olarak tutamıyor, o yüzden kanguruya geçmeye tereddüt ediyorumne zaman tam olarak tutmaya başlar acaba?
Ahh kuzum ya o kabızlığı ben iyi bilirim. Bir an önce çözülür insaallah demir ilacını değiştir olmazsa canım.
Ayy cek çek tabi ya. Ben yusuf beni en zorladığı anlarda bile ağlaya ağlaya video çekiyorumanı kalsın diye. 4 ay öyle böyle geçti baksana. Ben de çok hevesleniorum ek gıdaya en azından bir şeylerle ugrasiriz beraber.
Sağol canım, aynen benim bebem grubun en küçüklerinden geriden gelmesi normal, biraz sabırsızım sanki her şeyi hemen yapsın istiyorum.İlk koyunca bizimkinin de kafası sağa sola düşer gibi oluyordu ama sonradan yavaş yavaş alışmaya başladı seninki daha küçük alışır zamanla
İnternete göre benim kızın da topaç gibi yuvarlanması Lazım ama benimki çok miskin hiç denemiyor bile
Sağol canım, aynen benim bebem grubun en küçüklerinden geriden gelmesi normal, biraz sabırsızım sanki her şeyi hemen yapsın istiyorum.
İnternete bakınca çok beklentiye giriyorum ya 2. Ayda şunu 3. Ayda şunu yapacakmış e bekle bekle yapmıyo, bu kadar takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?