- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.541
Bulutta yeni yeni uzanmaya başladı mesela bende ilk dert ettim hele de başka gruplarda 70-80 günlük bebeler uzanıyordu foto koymuşlardı anne yüreğim kısa süreli de olsa parçalandı hdjsjs
Gerçekten uzanıyolar mı acaba ya, ben de geçen karın üstü yaptırırken inanılmaz bi foto yakaladım böyle gülerken sanki çok eğleniyo bakınca, halbuki karın üstünde sürekli canıyla cebelleşiyo çırpınıyo, video olmadan inanmamAy ben bakmıyorum kikom artık ya oraya kalsa bulutun koşması lazım bizimki tavana bakıyor
Aynı biz valla eşime koş sırtına çıkmadan yetişelim diyorumDemekki sleepy de sıkıntı var, elimde açılmamış paketler var bitireyim olmadı molfix deneyeceğim, o ses ile bizim ev ahali sağa sola koşturmaya başlıyoruz görmen lazım
Aynı biz valla eşime koş sırtına çıkmadan yetişelim diyorum
Gerçekten uzanıyolar mı acaba ya, ben de geçen karın üstü yaptırırken inanılmaz bi foto yakaladım böyle gülerken sanki çok eğleniyo bakınca, halbuki karın üstünde sürekli canıyla cebelleşiyo çırpınıyo, video olmadan inanmam3. Aydan beklentim çoktu benim de biraz hayal kırıklığı yaşadım, aslında çok fazla gelişme gösterdi ama yazılan her şeyi yapmadı, bakmamak lazım gerçekten insan tribe giriyo
Özellikle şu bidon bidon süt sağanları at gitsin, çoğu şeyleri de yalan dolan bence. Ya o kamerayı sağa sola yerleştirip çekim yapıp video editi yapacak zamanı nerden buluyolar bebelerdenAy şuan o kadar haklısın ki jsjksks
Boşuna anne yüreğim parçalandı belki de
Yok yok bende bakmıyorum. Gelişimi ayrı, instamomlar ayrı. İnsanı tribe sokuyorlar artık kendimi üzecek şeylerden uzak duruyorum. Bir ara da instagramımı temizlicem ya hep instamom oldu gıcığıma gidiyor bazısı. Aşırı abartıyorlar ya..
Ayyyy festim tamamdır Bi de bunu deneyelimAy bu kesin sleepy de ki birseyden. Bionatural kullanıyorduk mahvetti beni kıyafet çitilemekten ellerim koptu. O günlerden beri eve koymuyorum. Ben molfixe geçtim. Onunda eski seri yeni seri muhabbeti var. Yeni seride çiş göstergesi yok eski seride var. Eski serisi çok iyiydi. Geçen gün arkadaşım molfix pure&soft denemelisin çok iyi dedi. Aldım muhteşem gerçekten. Bulması zormuş ama biz amazondan sipariş verdik. İlk defa bez stokladım 3 aylık kadar hsjsjks
Denemeyene öneririm.
Bende inanmıyorum asla o süt sağanlaraÖzellikle şu bidon bidon süt sağanları at gitsin, çoğu şeyleri de yalan dolan bence. Ya o kamerayı sağa sola yerleştirip çekim yapıp video editi yapacak zamanı nerden buluyolar bebelerden
Özellikle şu bidon bidon süt sağanları at gitsin, çoğu şeyleri de yalan dolan bence. Ya o kamerayı sağa sola yerleştirip çekim yapıp video editi yapacak zamanı nerden buluyolar bebelerden
Bende inanmıyorum asla o süt sağanlara
Arkadaşlar ben burayı çok samimi sıcak bir ortam bulduğum İçin bu bir dertleşme postudur. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hani uykusuzluk vs alıştık da . Giderek tahammülsüz oldum. Evde tüm gün lohusa topuzum ve pijamam ile geziyorum. Özbakım yerlerde . Kendime ayıracak vaktim yok . Şu şehirde hiç bir akrabam yok. Bebeğimi şöyle 2 saat bırakıp da saçımı kestireyim boyatayım yapamıyorum. Eşim evde iken boyuyorum . Arkadaşlarım eve geliyor arada yada ben bebeğim ile yemeğe gidiyorum. O arada insanlarla konuşabilirsem ne ala. Çok yalnız hissediyorum. Eşim bazen geceleri nöbete kalıyor . Geldiğinde yorgun oluyor işten . O bebeğe bakarken ancak evi az toplayıp yemek vs yapıyorum . Bu ara kız da çok uyumuyor gündüz . İki sayfa kitap okumayı , bir filmi kesilmeden seyretmeyi ,akşam bir konsere yahut filme tiyatroya gitmeyi özledim. Evde bebeğimle olan vakitlerde sabah keyif alıyorum ama aynı şeyi devamlı yapmaktan, aynı şarkıları söylemek aynı oyuncakları göstermekten bazen o kadar boğuluyorum ki . Bunu annem dışında kimseye diyemiyorum . Kötü bir anne olarak görülmek istemiyorum.çok bunaldım
Canım o kadar normal ki yaşadıkların ve sonuç olarak hissettiklerin, benim de ailemden birileri var çevremde aynı şehirdeyiz ama herkes iş güç derdinde gelenin de faydası olmuyor açıkcası. Düşün akşam bir şekilde yemek yedik.,mutfak bardaklar dahil aynı masada durur iken eşimin oda da işi vardı bende kızım ile salona geçtim, uğraş uğraş uyutamadım en sonunda eşimin de elinde işi vardı ama gel bak bir boş boş bari vakit geçireyim dedim, (kitap okumayı bırak tv bile açılmıyor artık evde) inan bazen wc ye bile gidemiyorum. Bu günler geçecek, sen bakma milletin hem çocuk da yaparım kariywr de atlarım, hatta bir değil 5 de yaparım demelerine bir canlı yetiştiriyoruz onu hamur gibi yontup şekillendiriyoruz zorlanmam zorlanmamız işlerinin hayatının aksamasın çok doğal alışacaksın demiyorum hepsi zamanla geçecek emin ol diyorum, az daha sabır...
Ortalık kendini övücem diye millete yetersizlik pompalayan dangalak insanlarla dolu maalesef. Çok katılıyorum sana. Bizde insanız gönül isterki herşeyi mükemmel yapalım ama olmuyor napalım? Bak çamaşırları yıkadım. 2 haftadır katlayamadım. Birde toz toprak olmasın diye büyük poşetlere koydum biriktikçe birikti yarın eriticem onları niyetim o. Bende isterim ütülü derli toplu rengine göre ayıklanmış olarka dolapta dursunlar ama olmuyor hejjs
Festimm birde benim anam var eski toprak, diyor ki çocuklu kadın uyumaz uyur ise işleri aksar, vallaha kusura bakmasınlar bebek uyusun diye gözünün içine bakıyorum ki uyuyayım az biraz diyeaksarsa işler de aksasın biraz yapacak birşey yok valla
Yok onları hiiç takip etmedim zaten çok iticiler hayır kime neyi kanıtlıyorsun? Yalnız nazardan da korkmuyorlar ben öyle birşey paylaşsam tamam akşamına sütüm kesilir.
Kesinlikle. Ekran göstermiyorum diyo hepsi de mümkün mü? Bulut bile bazen giriyorum o başka birşeyle ilgilenirken hemen telefona bakmaya başlıyor odaklanıyor. Tv arkasında açık oluyor bana ses yapsın diye açıyorum bazen o görmesin diye arkası dönük yerleştiriyorum. Hemen ters bakmaya çalışıyor. Bunların bebeleri daha büyük mümkün mü yani sıfır ekran? Herkes ancak konuşuyor. Dediğin gibi o editler nasıl hangi ara yapılıyor?
Bazen sulandırılmış inek sütü falan koyduklarını düşünüyorum, ya tamam hiperlaktasyon diye bi olay var ama hep mi bu instamomlara denk gelmiş bu durum, maşallah hepsinin memeler şelaleBende inanmıyorum asla o süt sağanlara
Uzun uyuyan bir bebek miBen saçımı süpürge etmek istemiyorum ki. Evladımı büyütücem evi çekip çeviricem diye paspasa dönmeye niyetim hiç yok. Eskidenmiş onlar. Geçen gün kocama dedim ki ben bu kadar yapabiliyorum. Bakıcı maaşını bölersin ikiye verirsin aylık bana beğenmiyosan dedim. Aslında beğenmediği biriey de yoktu da bana hala arada lohusa kafası geliyo tripleniyorum
Ama ben Bulut uyuyunca uyuyamıyorum azıcık birşeylere bakayım kendi kendime takılayım derken bir bakmışım uyanmış zaten öyle uzun ve düzenli uyumadığı için.
Kızlar 1 aydır benimde çamaşırlar ütülenecek bekliyor temizliğe gelcek olan abla da beni sallıyor bir aydır hepimiz aynıyız yani inşallah geçecek bu günler bende lavaboya zor gidiyorum dişlerimi koştur koştur fırçalıyorum az uyusam belki hepsi olur ama kızım uyuduğunda yarım saat bile olsa onunla uyumayı tercih ediyorum iki üç çocuğu olanlar için daha zor tabi o zaman ne yapardım bilmiyorum. Bir de kakalı bezler beyaz sabunla çitileyip (bebek ne zaman uyursa o zaman :)makine de 40 derecede yıkanınca çıkıyor bendekiler
Bazen sulandırılmış inek sütü falan koyduklarını düşünüyorum, ya tamam hiperlaktasyon diye bi olay var ama hep mi bu instamomlara denk gelmiş bu durum, maşallah hepsinin memeler şelale
Bizimki de hemen kitleniyo ekrana daha bu yaşta, ben bi şey izlemeden duramıyorum gün içinde, çocuğumu nasıl uzak tutucam bilmiyorum bu alışkanlığımı bırakmam lazımbitane sevdiğim bi hesap vardı artık takip etmiyorum da bi videoda bebeği getiriyo banyoya koyuyo duş alırken önünde dursun diye, sırf video için asla inanmıyorum yanında kimsenşn olmadığına, editleri yaparken bebeğe kim bakıyosa banyo yaparken de bakıverseydi, hepsi üçkağıtçı bunların
Bazen sulandırılmış inek sütü falan koyduklarını düşünüyorum, ya tamam hiperlaktasyon diye bi olay var ama hep mi bu instamomlara denk gelmiş bu durum, maşallah hepsinin memeler şelale
Bizimki de hemen kitleniyo ekrana daha bu yaşta, ben bi şey izlemeden duramıyorum gün içinde, çocuğumu nasıl uzak tutucam bilmiyorum bu alışkanlığımı bırakmam lazımbitane sevdiğim bi hesap vardı artık takip etmiyorum da bi videoda bebeği getiriyo banyoya koyuyo duş alırken önünde dursun diye, sırf video için asla inanmıyorum yanında kimsenşn olmadığına, editleri yaparken bebeğe kim bakıyosa banyo yaparken de bakıverseydi, hepsi üçkağıtçı bunların
Bizimde geçende başıma geldi bir kez küçük operasyon oluyordu ama büyüğü çok fenaydı yarım saat çitiledimBende öyle yapıyorum kirini akıtıp, beyaz sabun ile çitileyip sabunlu bir şekilde makina ya atıyorum ama geçen bir sarı operasyon anı daha yaşamıştık, inan o kadar sırtına çıkmış ki aldım çöpe attım atlet zıbınını sana o kadar diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?