2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimki dökülme değil de arap saçı gibi karışıyor

Aynı durum bende var, geçen koaföre gittim adam kel kalırsın dedi, saçım hep bağlı

Benden 4 ay önce doğum yapan arkadaşım resim paylaşmış, iki yana ayırmış saçını ortası o kadar açılmış ki… korkuyorum öyle olacak diye

Ahhahahaja bende robota süpürtüyorum arkadan toparlıyorum bitti gitti

Ahhahahaja bende robota süpürtüyorum arkadan toparlıyorum bitti gitti

Daha ne ıh nefis
Geçenlerde iki gözümün çiçeği Monika’m garantiye gitti sana yemin ederim şu evdeki en ederli eşya kendisi. Nasıl özledim. Bulan cennetlik, söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler

Canım valla bizim doktorumuz günde 4-5 kez 10ar dk oturtarak alıştırın dedi bende hacı yatmaz gibi Bi minderi var içine oturtuyorum

Of ben destekli oturmayı soramadım. Oda birşey demedi. Kendisi oturtuyor ama bana başla demedi. Soru listeme eklemeyi unutmuşum. Tarhana marhana diyince de leyla olup iyice unuttum. Ek gıda diyince 1-2 damla gözyaşı dökmüş olabilirim

Canım ben doğru mu denk mi geldi bilmiyorum ama kestirdikten sonra sanki daha hızlı dolmaya başladı açılan yerler. Uzamaya vereceği enerjiyi yeni saç çıkartmaya veriyoe bence
Olabilir daha bebek saçları çıkmadı benim, eğer açılma olursa kestirebilirim biraz öff kırk yılda bir saçımı uzattım buna denk geldi

Senin soru listen mi var, biz yarın doktora gidiyoruz aklımda hiçbir soru yok ya ben hamileyken de böyleydim millet doktoruna neler neler soruyo bomboş gidip geliyorum resmen. Ne sorayım ??

Oyy kıyamam ya insan büyüdüklerine inanamıyor ondan duygusallaşıyoruzosman gönülal diye bi hoca var oda oturtabilirsiniz diyor bizde yavaştan başladık festicim

Bende dizimde kendime destekleyerek hafiften oturtturuyorum kendi oturmak istiyor kalkmaya çalışıyor
Ay kızlar bu arada LCW Waikiki nin yıl başı koleksiyonu çok güzel bayıldım mağazada tavsiye ederim

Oy gne yatılı misaafirr , neyse bebişe baktılarsa baş üstüme sjdldkf
Bizde grip olduk. İlk ben oldm keremede geçti. Yavrum ya burnu tıkalı hala. kalbim kırık. Ondan nende giremedm kaç gündür. Pertimiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…