- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.601
Ben her gün yeter artık kestiricem deyip vazgeçiyorum, bakalım nereye kadar gidecek böyleBen kisalttim iyice omuzlarıma kadar yinede dökülüyor
Benimki dökülme değil de arap saçı gibi karışıyorYumak yumak dökülüyor saçım 2 ay önce en son açık gezindim sanırım surekli toplu duruyor gece gündüz zaten evin dağınıklığa tahammülüm yokken bir de yerlerde saç görünce ve her an temizleyemedigim için fena oluyorum
Aynı durum bende var, geçen koaföre gittim adam kel kalırsın dedi, saçım hep bağlıYumak yumak dökülüyor saçım 2 ay önce en son açık gezindim sanırım surekli toplu duruyor gece gündüz zaten evin dağınıklığa tahammülüm yokken bir de yerlerde saç görünce ve her an temizleyemedigim için fena oluyorum
Benden 4 ay önce doğum yapan arkadaşım resim paylaşmış, iki yana ayırmış saçını ortası o kadar açılmış ki… korkuyorum öyle olacak diyeYumak yumak dökülüyor saçım 2 ay önce en son açık gezindim sanırım surekli toplu duruyor gece gündüz zaten evin dağınıklığa tahammülüm yokken bir de yerlerde saç görünce ve her an temizleyemedigim için fena oluyorum
Canım valla bizim doktorumuz günde 4-5 kez 10ar dk oturtarak alıştırın dedi bende hacı yatmaz gibi Bi minderi var içine oturtuyorum
Kızlar bu reelste böyle oturtmuşlar 3 aylık doğru mu acaba böyle mi alıştırmalı
Ahhahahaja bende robota süpürtüyorum arkadan toparlıyorum bitti gittiBebeğim bazen de hiçbirşey yapmadan duvarı izlemek istiyorum ya. Uzanıp tavana bakmak istiyorum. İlla ev işi değil ki. Bende anlamıyorum nasıl yapıyorlar bebeyle uyuyanlar. Ev işi umrumun köşesinde bile değil. Yapabildiğim kadar yapıyorum. Robota süpürtüyorum evi günde 2-3 kez. Dolap işleri fecaat durumda zaten çamaşırlar yıkandı ama büyük poşetlerde yerleştirilmeyi bekliyor inşallah bugün halledicem. Ama ortada dağınıklık yok allahtan sadece sil süpür hayatıma devam ediyorum ortada olan herşeyi büyük bir dolabim var ona gömüyorum. Oraya ben girsem kaybolurum durumunda ama napayım. Kısmetse bir ara girerim. Eskiden dolap içi dağınıksa uyuyamazdım ey gidii ey
Ahhahahaja bende robota süpürtüyorum arkadan toparlıyorum bitti gitti
Canım valla bizim doktorumuz günde 4-5 kez 10ar dk oturtarak alıştırın dedi bende hacı yatmaz gibi Bi minderi var içine oturtuyorum
Selam kızlar yarın sunnet oluyoruz bugün arkadas gitmistik ben içerdeyken babasını yaptığına bakın oturma mevzuları konuşulmuş bizim ki salıncağa bindirmis
Ben her gün yeter artık kestiricem deyip vazgeçiyorum, bakalım nereye kadar gidecek böyle
Olabilir daha bebek saçları çıkmadı benim, eğer açılma olursa kestirebilirim biraz öff kırk yılda bir saçımı uzattım buna denk geldiCanım ben doğru mu denk mi geldi bilmiyorum ama kestirdikten sonra sanki daha hızlı dolmaya başladı açılan yerler. Uzamaya vereceği enerjiyi yeni saç çıkartmaya veriyoe bence
Senin soru listen mi var, biz yarın doktora gidiyoruz aklımda hiçbir soru yok ya ben hamileyken de böyleydim millet doktoruna neler neler soruyo bomboş gidip geliyorum resmen. Ne sorayım ??Of ben destekli oturmayı soramadım. Oda birşey demedi. Kendisi oturtuyor ama bana başla demedi. Soru listeme eklemeyi unutmuşum. Tarhana marhana diyince de leyla olup iyice unuttum. Ek gıda diyince 1-2 damla gözyaşı dökmüş olabilirim
Senin soru listen mi var, biz yarın doktora gidiyoruz aklımda hiçbir soru yok ya ben hamileyken de böyleydim millet doktoruna neler neler soruyo bomboş gidip geliyorum resmen. Ne sorayım ??
Oyy kıyamam ya insan büyüdüklerine inanamıyor ondan duygusallaşıyoruzOf ben destekli oturmayı soramadım. Oda birşey demedi. Kendisi oturtuyor ama bana başla demedi. Soru listeme eklemeyi unutmuşum. Tarhana marhana diyince de leyla olup iyice unuttum. Ek gıda diyince 1-2 damla gözyaşı dökmüş olabilirim
Oy gne yatılı misaafirr , neyse bebişe baktılarsa baş üstüme sjdldkfEcemmm benim kv kp yatılı geldi 2 haftalık, insanlık için küçük benim için büyük bir zaman dilimi oldu, sonrasında da grip oldum sonrasında da anca yastık yorgan kılıf yıkama onları yerleştirme telaşındaydım anca toparlıyorum, ama buraya hep grip bakıyorum hatta ben temmuz analarına da bakıyorum
Tesekkurler cnm Babasına kalsa bir an önce yürüsün gezek yemek yiyek derdindeinşallah hemencik düzelir hayırlı olsun şimdiden
Heves etmiş babası demek kiküçük bey mutlu olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?