2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar benim oğlan artık beyaz gürültü yada pis pişle uyumuyor
Kundurama kum doldu türküsüyle uyuyor ya
Her zaman açmam ama bazen çok direniyor mecbur kalıyorum
Bir hunim eksik , duvarda elek mi olur çalıyor bir yerde kızım göbek atıyor ay biri bizi videoya çekmeli

Kızlar nasılsınız
Depremi hissedenlere geçmiş olsun
Bir sorum olacak bebeği alerjik olanlara
Ben rotanın ilk dozunu yaptırdım. Gittiğim doktor emin olamadı ikinci doz için diyetisyen yaptırma diyor. Bir alerji doktoru takip ediyorum aşılar önemli yapılmalı diyor. Alerjiyi kontrol altına aldık gibi diyet açıyorum bu aşı konusunda kararsızım. Ayrıca doktorum kesinlikle demir ilacına başlayacaksın dedi diyetisyen başlamayacağız dedi bu konuda doktoru dinleyeceğim doktor demir onun zekası için daha önemli dedi. Valla

Diyetisyen alerji için mi? Alerji doktoru ne diyor? Diyetisyeni hayatta sallamam böyle bir konuda. Binbir çeşit demir ilacı var içerikleri farklı farklı uygun olan yok muymuş?

Rotayı bizde olmadık cnm doktorumuz önermedi
Ben alerji doktorunu dinlerim demiri kendin için mi kullanacaksın bebek için mi
Devlet zaten 4 . Ayda 12 aya kadar zorunlu bebekler için demir ilacı
Kendim için kalsiyum kullanıyorum kullanmama rağmen sanki ellerim ve ayaklarım her an kırılacak gibi hiç güç yok bir iş yapayım acıyor

Yapmıyor ki göreyim. 1 kere yaptı oda daha yapışkandı ama çok iyi gözlemleyemedim canım
Çorba tadım verdim bende kakası değişti gibi sanki yapışkan gibi aynen bizimkide. Çorba vermiştim tadını çok beğendi yalandı durdu ağzını yha aynı biz gibi Bir yiyişi var içimiz gitti verdikçe ver diye bakıyor gözümüze

Tİ nedir merak ettim ?

Ek gıdaya başlatmadı doktorumuz, 5 buçuk aya kadar bekleyebilirmişiz, kilosu iyi şu an gerek yok dedi. Benim de zaten başlayasım yoktu hiç. Kakasındaki pütürleri de sordum, başka bi belirti yoksa normal dedi, ihtiyacından fazla alıyorsa bağırsaktan geçişi hızlı olduğundan sindirilemeden atılıyormuş, yeşil olması da bağırsaktan hızlı geçtiğini gösterirmiş, tabii alerji gibi bi durum yoksa.

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama vitamin kullanıyor musunuz kendiniz için? Ve ne kullanıyorsunuz? Hamilelikte kullandığım vitamin vardı onu kullandım bitti şimdi napsam bilmiyorum. Regenesis Max kullanıyordum.

Diyetisyen alerji için mi? Alerji doktoru ne diyor? Diyetisyeni hayatta sallamam böyle bir konuda. Binbir çeşit demir ilacı var içerikleri farklı farklı uygun olan yok muymuş?
Evet diyetisyen alerji için bir ara çok kötüydü bir arayış içinde online başladım. Alerji doktoruna değil gastroenteroloji doktoruna götürüyorum o bana minik kanları önemsememi yemeye devam etmeli söyledi sadece süt ürünleri ve yumurta diyeti yapıyorum 6.ayda doktor kontrolünde açıcaz bakalım. Rota konusında kendi doktorumuz kararsız kaldı. Ve demir ilacına başlamamı söyledi 4.ayda ben doktoru dinleyeceğim bu konuda zaten diyetisyen eden para ödediğim için devam ettim sadece rota aşısında kararsız kaldım

İlk dozu oldu bizimki ikincide kararsız kaldık demir bebek için 4.ayda başlayacağım zekası için çok önemli çünkü biliyorum
Bende kalsiyum ve d vitamini kullanıyorum
D vitaminine başla istersen
Ben bir ara çok kötüydü bir ay sadece patates yedim doktor çok kızdı kendi başıma diyet yaptığım için sadece süt ürünleri ve yumurtayı kestirdi diğerlerini ye kan gelirse önemseme dedi

D vitamini de kullanıyorum cnm hayırlısıyla bı atlataydik alerjiyi kilosu nasıl bebeğinin alıyor mu güzel

D vitamini de kullanıyorum cnm hayırlısıyla bı atlataydik alerjiyi kilosu nasıl bebeğinin alıyor mu güzel
Ya valla bu kilo işide herkese farklı ilerliyor
En son 500 gr aldı ama 4 cm uzadı boyuna gitti diye avutuyorum kendimi
Bu alerji berbat ya hem emsziriyorsun acıkıyorsun zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…