- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.641
ffestinalente iyimisiniz cnm hissettin mi
Çok geçmiş olsun bununla kalsın , umarım tekrarı olmazİlk defa bir depremi bu kadar hissettim zaten direkt mudanya da olmuş. Kötüydü. Bulutu alıp koştum bile. Nereye gidiyosam
Çok geçmiş olsun bununla kalsın , umarım tekrarı olmaz
Kızlar nasılsınız
Depremi hissedenlere geçmiş olsun
Bir sorum olacak bebeği alerjik olanlara
Ben rotanın ilk dozunu yaptırdım. Gittiğim doktor emin olamadı ikinci doz için diyetisyen yaptırma diyor. Bir alerji doktoru takip ediyorum aşılar önemli yapılmalı diyor. Alerjiyi kontrol altına aldık gibi diyet açıyorum bu aşı konusunda kararsızım. Ayrıca doktorum kesinlikle demir ilacına başlayacaksın dedi diyetisyen başlamayacağız dedi bu konuda doktoru dinleyeceğim doktor demir onun zekası için daha önemli dedi. Valla
Rotayı bizde olmadık cnm doktorumuz önermediKızlar nasılsınız
Depremi hissedenlere geçmiş olsun
Bir sorum olacak bebeği alerjik olanlara
Ben rotanın ilk dozunu yaptırdım. Gittiğim doktor emin olamadı ikinci doz için diyetisyen yaptırma diyor. Bir alerji doktoru takip ediyorum aşılar önemli yapılmalı diyor. Alerjiyi kontrol altına aldık gibi diyet açıyorum bu aşı konusunda kararsızım. Ayrıca doktorum kesinlikle demir ilacına başlayacaksın dedi diyetisyen başlamayacağız dedi bu konuda doktoru dinleyeceğim doktor demir onun zekası için daha önemli dedi. Valla
Çorba tadım verdim bende kakası değişti gibi sanki yapışkan gibi aynen bizimkide. Çorba vermiştim tadını çok beğendi yalandı durdu ağzını yha aynı biz gibi Bir yiyişi var içimiz gitti verdikçe ver diye bakıyor gözümüzeYapmıyor ki göreyim. 1 kere yaptı oda daha yapışkandı ama çok iyi gözlemleyemedim canım
Tİ nedir merak ettim ?4 sabahtır oğlum sadece çişli bezle kalkıyor, bezini değiştirken tuvalete tutuyorum anında yapıyor kakasını, hatta geçen sabah bi kaza yaşadık duvarı sarıya boyadı3 aydır aklıma geldikçe tuvalete tutuyordum ama artık yavaştan Tİ yi tam uygulamaya başlıcam. Sinyallerini anlayamıyorum o yüzden evrensel saatleri kullanıyorum, genelde işe yarıyor. Dün klozete yaptırdım ama zor oldu o yüzden lazımlık yıkamaya devam demin de eşim tuvalete tuttu uyandığında kakasını yapınca nasıl gülüyo anlatamam, bazı bebekler Tİ den hoşlanmayabiliyormuş şimdilik oğlum mutlu görünüyo. Bu işi çözebilirsem ybblere de ufaktan geçerim, 5-6 aylık olduğunda tuvalet anlamına gelen bi el işareti öğretmek istiyorum. Belki biraz daha büyüyünce sinyallerini daha kolay farkedebilirim.
Tuvalet iletişimiTİ nedir merak ettim ?
Evet diyetisyen alerji için bir ara çok kötüydü bir arayış içinde online başladım. Alerji doktoruna değil gastroenteroloji doktoruna götürüyorum o bana minik kanları önemsememi yemeye devam etmeli söyledi sadece süt ürünleri ve yumurta diyeti yapıyorum 6.ayda doktor kontrolünde açıcaz bakalım. Rota konusında kendi doktorumuz kararsız kaldı. Ve demir ilacına başlamamı söyledi 4.ayda ben doktoru dinleyeceğim bu konuda zaten diyetisyen eden para ödediğim için devam ettim sadece rota aşısında kararsız kaldımDiyetisyen alerji için mi? Alerji doktoru ne diyor? Diyetisyeni hayatta sallamam böyle bir konuda. Binbir çeşit demir ilacı var içerikleri farklı farklı uygun olan yok muymuş?
İlk dozu oldu bizimki ikincide kararsız kaldık demir bebek için 4.ayda başlayacağım zekası için çok önemli çünkü biliyorumRotayı bizde olmadık cnm doktorumuz önermedi
Ben alerji doktorunu dinlerim demiri kendin için mi kullanacaksın bebek için mi
Devlet zaten 4 . Ayda 12 aya kadar zorunlu bebekler için demir ilacı
Kendim için kalsiyum kullanıyorum kullanmama rağmen sanki ellerim ve ayaklarım her an kırılacak gibi hiç güç yok bir iş yapayım acıyor
D vitamini de kullanıyorum cnm hayırlısıyla bı atlataydik alerjiyi kilosu nasıl bebeğinin alıyor mu güzelİlk dozu oldu bizimki ikincide kararsız kaldık demir bebek için 4.ayda başlayacağım zekası için çok önemli çünkü biliyorum
Bende kalsiyum ve d vitamini kullanıyorum
D vitaminine başla istersen
Ben bir ara çok kötüydü bir ay sadece patates yedim doktor çok kızdı kendi başıma diyet yaptığım için sadece süt ürünleri ve yumurtayı kestirdi diğerlerini ye kan gelirse önemseme dedi
Ya valla bu kilo işide herkese farklı ilerliyorD vitamini de kullanıyorum cnm hayırlısıyla bı atlataydik alerjiyi kilosu nasıl bebeğinin alıyor mu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?