- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.621
Evett biz gördük hemen nasibimizi aldıklBende dizimde kendime destekleyerek hafiften oturtturuyorum kendi oturmak istiyor kalkmaya çalışıyor
Ay kızlar bu arada LCW Waikiki nin yıl başı koleksiyonu çok güzelbayıldım mağazada tavsiye ederim
Geçmiş olsum canımSelam kızlar yarın sunnet oluyoruz bugün arkadas gitmistik ben içerdeyken babasını yaptığına bakın oturma mevzuları konuşulmuş bizim ki salıncağa bindirmis
Keşke ilk LCW Waikiki ye gitseydim alışverişi başka yerden tamamladımEvett biz gördük hemen nasibimizi aldıkl
Kolaylıkla geçer inşallah cnm geçmiş olsun calpol kullan mutlaka ağrısı oluyor ameliyat sonrası bir kaç günSelam kızlar yarın sunnet oluyoruz bugün arkadas gitmistik ben içerdeyken babasını yaptığına bakın oturma mevzuları konuşulmuş bizim ki salıncağa bindirmis
Günaydın sormayı unuttum sünnet sonra kaka bulasmasin diye bir şey koydunuzmu
Doğruymuş canım aynen baktım geçenlerde aşı kartınaVar canım 2. Ay aşılarının 2. Dozu birtek verem yok içinde
Günaydın canım. Biz 2 gün karton bardak koyduk. Ama öle kocaman değil ucunun yarısını kestim. Bardak kaymasın diyede şu yapışkanlı sargı bandı givi şeler varya, ortadan ikiye kestim , bi kısmını bardağa bi kısmını göbüşübib altına gelcek şekilde. Kaka bulaşmadı hiçGünaydın sormayı unuttum sünnet sonra kaka bulasmasin diye bir şey koydunuzmu
Bizimki de yarın umarım rahat geçer yha. Geriye dönük mesajları okuyamadım bahçe işleri bitmedi bizim daha rahata çıkamadıkBazı arkadaşların bebekleri bayaa rahatsız olmuş galiba. 2. Aydaki aşıyı rahat geçirdik biz. Aşılar bitmiyor. 11.ayda rota ve menenjit vardı. 12. Ayda devletin aşıları. 1. Ayda tekrar rota ve menenjit bitmiyordu
Beniökinin çıkıyo ya nası beceriyosa hakdkdkd terse doğru yapıyo zaarBenim doktorum çinko içerikli bir kremi bolca sürüp kalın bir gazlı bezle kapattırdı üzerine de normal sıkılıkta bez. Hiç kaka bulaşmadı ama bulaşırsa batikonla sileceksin dedi. Herhangi birşey koymadım. Kanama durumu olsaydı ama 1-2 damla değil de daha fazla o zaman bardak kullacaktık. Normalde pipiye kadar çıkıyor mu kakası?
Beniökinin çıkıyo ya nası beceriyosa hakdkdkd terse doğru yapıyo zaar
Kaka yapışında farklılaşma oldumu canımCanım tarhana zeytinyağlıydı, yoğurtta da tadı bozulmasın istedim. Ama bende demir yaptı bana öyle geliyor. Aralar da vericemm ama öğünleriyle olmasa bile
Kaka yapışında farklılaşma oldumu canım
Oy gne yatılı misaafirr , neyse bebişe baktılarsa baş üstüme sjdldkf
Bizde grip olduk. İlk ben oldm keremede geçti. Yavrum ya burnu tıkalı hala.kalbim kırık. Ondan nende giremedm kaç gündür. Pertimiz çıktı
Şifa olsun Yusuf beyimize, inşallah kolay geçer şif olur kuzuya, biz daha olmadıkGünaydın kızlar bugün 4. Ay aşılarımızı olduk. İnşallah huniyi taktirmaz bana yusufcum
Beniökinin çıkıyo ya nası beceriyosa hakdkdkd terse doğru yapıyo zaar
Benim oğlanın genelde pipiye kadar çıkar kızlar. Çok tasarruflu Benim oğlum birikim yapmayı sevdiği için haftada bir yapar. O da malum pipiye kadarBulutun 2-3 sefer çıktı sadece oda otururken yaparsa. Yatarken yapınca hiç görmedim kuşum. Kerem balıda muhtemelen ya patlamalı cinsten kaka yapıyodur ya da otururken oluyodur
Amin canım insaallh. Bizim hemşirenin eli baya hafif birini hiç hissetmedi bile diğerini de ilaç yaktığı için ağladı. İnşallah devamı rahat gecer. Sizin ne zaman canım?Şifa olsun Yusuf beyimize, inşallah kolay geçer şif olur kuzuya, biz daha olmadık
Bardak koydum ben bir hafta karton bardak kestim koydumGünaydın sormayı unuttum sünnet sonra kaka bulasmasin diye bir şey koydunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?