2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende dizimde kendime destekleyerek hafiften oturtturuyorum kendi oturmak istiyor kalkmaya çalışıyor
Ay kızlar bu arada LCW Waikiki nin yıl başı koleksiyonu çok güzel bayıldım mağazada tavsiye ederim
Evett biz gördük hemen nasibimizi aldıkl

Eklentiler

• IMG_5902.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 88
Selam kızlar yarın sunnet oluyoruz bugün arkadas gitmistik ben içerdeyken babasını yaptığına bakın oturma mevzuları konuşulmuş bizim ki salıncağa bindirmis
Geçmiş olsum canım inşallah kolayca atlatırsınız sürecii. Zaman cabuk geçiyor bizim 9 gün oldu bile
Halajddlf bu babaların heyecanı. Bizimkide mama sandalyesinde otursun bizle yesin istiyoe haskskkd ona daha çok varda destekli oturmauo bende sorcam doktora 8 inde. Ama nen emzirme yastıgında hafif oturur gibi pturtuyorm kendi zaten kaldırmaya calısıyor kendini. Oturmayoda geçtim yürümek istiyo sanki jslskdd sıkıldı cocum yat yat

Selam kızlar yarın sunnet oluyoruz bugün arkadas gitmistik ben içerdeyken babasını yaptığına bakın oturma mevzuları konuşulmuş bizim ki salıncağa bindirmis
Kolaylıkla geçer inşallah cnm geçmiş olsun calpol kullan mutlaka ağrısı oluyor ameliyat sonrası bir kaç gün

Günaydın sormayı unuttum sünnet sonra kaka bulasmasin diye bir şey koydunuzmu

Benim doktorum çinko içerikli bir kremi bolca sürüp kalın bir gazlı bezle kapattırdı üzerine de normal sıkılıkta bez. Hiç kaka bulaşmadı ama bulaşırsa batikonla sileceksin dedi. Herhangi birşey koymadım. Kanama durumu olsaydı ama 1-2 damla değil de daha fazla o zaman bardak kullacaktık. Normalde pipiye kadar çıkıyor mu kakası?

Günaydın sormayı unuttum sünnet sonra kaka bulasmasin diye bir şey koydunuzmu
Günaydın canım. Biz 2 gün karton bardak koyduk. Ama öle kocaman değil ucunun yarısını kestim. Bardak kaymasın diyede şu yapışkanlı sargı bandı givi şeler varya, ortadan ikiye kestim , bi kısmını bardağa bi kısmını göbüşübib altına gelcek şekilde. Kaka bulaşmadı hiç

Bizimki de yarın umarım rahat geçer yha. Geriye dönük mesajları okuyamadım bahçe işleri bitmedi bizim daha rahata çıkamadık

Beniökinin çıkıyo ya nası beceriyosa hakdkdkd terse doğru yapıyo zaar

Çok geçmiş olsun canım, bol bol emzir burnunu her emzirme öncesi serum fizyolojik ile açıp aspiratör ile çek diyen de var, sadece birkaç damla serum fizyolojik yeter diyen de var ama burun temizliği çok önemli inşallah çok ilerlemez

Beniökinin çıkıyo ya nası beceriyosa hakdkdkd terse doğru yapıyo zaar

Bulutun 2-3 sefer çıktı sadece oda otururken yaparsa. Yatarken yapınca hiç görmedim kuşum. Kerem balıda muhtemelen ya patlamalı cinsten kaka yapıyodur ya da otururken oluyodur
Benim oğlanın genelde pipiye kadar çıkar kızlar. Çok tasarruflu Benim oğlum birikim yapmayı sevdiği için haftada bir yapar. O da malum pipiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…