2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Yok yavrum 1-2 kaşık 1-2 sefer maksimumu bu dedi bizim doktor. Ben 1 sefer 1-2 kaşık veriyorum verdiğim şeyleri. Şuan uzundan bile versek kafii gelme bu oyunlara

Valla uzun zaman sonra bebeğimi babasına bırakıp kuaföre gittim yavrular ilk ayrılışımızdı ta ki babası nerdesin bu çok fena kaka yaptı bence sırtına kadar geçti demesiyle
Sonrasında artık cilt bakımlarıma başladım artık dışarıya çıkarken özenerek giyinmeye de başladim valla en rahat paspal paspal giyiniyordum hele ilk zamanlar doktor kontrolünde giydiklerime baktımda kimse beni uyarmamış yani valla güzel giyinince insan kendini iyi hissediyor dışarıda birde şu fazladan 6 kilom gidince benden iyisi yok

Amin canım insaallh. Bizim hemşirenin eli baya hafif birini hiç hissetmedi bile diğerini de ilaç yaktığı için ağladı. İnşallah devamı rahat gecer. Sizin ne zaman canım?
Benim sağlık ocağı biz arayacağız dedi, bekliyoruz

Vizeci06 şimdiden geçmiş olsun diyim, inşallah kolay geçer

ffestinalente kuzu çok geçmiş olsun, istanbulda biz bile hissettik Rabbim beterinden korusun (ben tam ayaklarımı uzatmış tele bakıyordum, birden deprem olacak 5 büyüklüğünde mihvalinde mesaj geldi sonra sallanmaya başladık rüya gibiydi Android tellere uyarı mesaj gitmiş)

Sağol canımcığım. Valla biraz tedirgin oldum. Arabaya ekstra battaniye vs indirsem mi diyorum. Gece ne olur ne olmaz? Biz hissetmiyoruz ama artçılar devam ediyormuş.

İoslara gelmedi. Küçükte değil yani bu deprem. Açıkta değil de karada olsa farklı olabilirdi. Allahım korusun.

Yusuf zaten huzursu bir çocuktu şimdi 2 katı oldu. Niye böyle oldu bu 4. Ay aşıları ya. Calpol verdim belki rahatlatır yavruyu

Atak haftalarında bence bizim oğlanlar. Bizimde aşıyla başladı 3 aşağı 5 yukarı aynı günlerinde oluyorlar aşıları.

Bende aynısını dedim sabah eşime. Kolay bir bebek değil bulut ama 4. aya girişimiz fena oldu. Ne zaman düzelecek acaba? Ben biraz yoruldum çünkü..

Bizim burada da havalar sertleşti, inan onu düşündüm Rabbim beterinden korusun ama hiç önlem alınmıyor, vatandaş olarak kentsel dönüşüme başvuralım diyoruz binadakiler kabul etmiyor

Bizim burada da havalar sertleşti, inan onu düşündüm Rabbim beterinden korusun ama hiç önlem alınmıyor, vatandaş olarak kentsel dönüşüme başvuralım diyoruz binadakiler kabul etmiyor
İstanbul o kadar zor ki ya bütün ailem orada büyüdüğüm yer ve döneceğim yer görev süremiz bitince bütün binanın kabul etmesine gerek yok belirir bir sayı olunca kentsel dönüşüm oluyor

Canım oncelikle çok geçmiş oldun rabbim vır daha göstermesin.
Ben biraz değil baya yoruldum festi ya omuriliğim bile ağrıyor resmenn. Bir de uyku gerilemesi yaşadığımıza da yüzde yüz eminim. Geceler bile çok fena hadi gündüzleri geçtim. Uygulamadan baktım 2 haftaya yaklaşmış bu şekilde uyuması falan. Insaallah bir an önce biter. Bulutcum baya oldu aşı olalı aslında hafif de olsa bir düzelme yok mu

Olmasak daha iyi ama el mecbur olacağız o aşıları yaaa. Siz de bir an önce olup kurtulun sağlıkla insaallah canım

Ya valla bu kilo işide herkese farklı ilerliyor
En son 500 gr aldı ama 4 cm uzadı boyuna gitti diye avutuyorum kendimi
Bu alerji berbat ya hem emsziriyorsun acıkıyorsun zor gerçekten
Aynen çok zor bizimde öyle emdiği yaramıyor bolca kaka ve kusma
Ek gıdaya ne Zaman geçeceksin onunla ilgili birşey dedi mi alerji doktoru

Aynen çok zor bizimde öyle emdiği yaramıyor bolca kaka ve kusma
Ek gıdaya ne Zaman geçeceksin onunla ilgili birşey dedi mi alerji doktoru
Ben kaka sayısını azalttım baya alerjiyi kontrol altına aldım diyebilirim tam olarak düzelme yok ama
Alerji doktoruna değil gastroenteroloji doktoruna gidiyorum süt diyetini onun yanında açıcaz kek yapıp
Diğer besinle ilgili birşey demedi ama ben 5.ayda başlamayı düşünüyorum diyetisyende öyle dedi

Alerji için alerji doktoruna gitmiyor musun ve diyetisyen ne için ?

Alerji için alerji doktoruna gitmiyor musun ve diyetisyen ne için ?
Alerjiye alerji doktory ve gastroenteroloji bakıyor ben gastroenteroloji doktorunu tercih ettim
Diyetisyen doktora gitmeden önce çok çaresizken başvurduğum birşey doktor bana kızdı zaten kafama göre diyet yaptığım için netten okuduğum için bu diyetisyenlerde yeni türedi diyor bu alerji için filan dediği şu en geç 9.ayında geçecek stres yapmayın sizin gibi bir sürü hastam var bağırsaklar geç gelişir kafana göre diyet yapıpda bebeği besinsiz bıralma dedi ondan beri kafam rahat açıkçası

Benim gastroenteroloji oğlumda ki intorelansa bakıyor belirli zamanlarda
Diğer konuya alerji doktoru bakıyor sizin oradaki farklı işliyor sanırım

Benim gastroenteroloji oğlumda ki intorelansa bakıyor belirli zamanlarda
Diğer konuya alerji doktoru bakıyor sizin oradaki farklı işliyor sanırım
Yani şöyle gastroenteroloji bana daha iyi gibi geldi bu konuda bir kaç doktora danıştım gastroenteroloji görmesi gerektiğini söylediler alerji doktoruda aynı şekilde söyledi o yüzden gastroenteroloji bölümüne götürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…