2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Alerji için ben diyet yapmadım başta. Kan testinde bir şey çıkmadı. Son kan gördüğüm tarihi söyleyince doktor bana tekrar kan görürsem diyet yapmamı söylemişti. Tekrar gördüm diyet yapıp yine kan görmeyince açmıştım. Tekrar gitmeyi de istemiyordum ama gideceğim sanırım. İncecik iplik gibi kan oldu yine başka bir şikayeti yok benim bebişin. Sizlerin süreç nasıl ilerledi? Ve dikkat etmezsek ne gibi zararları var bu konuda bilgi alamadım. Çalıştığım için sağılmış süt içiyor bebiş, dondurulmuş sütlerimi kullanamaz oldum. Ben işteyken oğluma yetecek sütü sağmak zor oluyor bu şekilde.

Alerjisi olduğunu bildiğimiz halde yemeğe devam edersek ileriye dönük astım olasılığını arttırmış olabiliyoruz , diyet bunları dinginlemek sakinleştirmek için
Kan neden geliyor eğer makatta çatlak yoksa bağırsaktan geliyor, bağırsak iltihaplanıyor ondan kanıyor
Bunu da bilerek yemeğe devam edemiyorum
Şüpheniz varsa doktorunuzu dinleyin

Benimde başka şikayetim yok kakada ince minimal kanlar vardı. Nette okuyarak katı diyet yapmama rağmen düzelmiyordu kafayı yiyecektim yani gastroenteroloji doktoryna gittim bana sadece süt ve yumurta diyeti verdi diğerlerini yememi söyledi ufak kanlar önemli değil bezi dolduracak bir kan olmadığı sürece sorun yok dedi ve beni rahatlattı ondan beri baya azaldı bu durum yavaş yavaş yiyorum tabi alerji lerin boyutları var benimkisi hafif boyuttaymış mesela o yüzden herkeste süreç farklı ilerleyebilir bu hafta kuruyemiş leri deneyeceğim mesela birden hepsini yemiyorum her hafta bir alerjij besin demiyorum tavukla buğdayı açtım kuzu eti yiyorum sebzelerden yediklerim var daha deneyeceklerim var doktor demedi bu şekilde ama kendim yinede temkinli ilerleyerek yiyorum
Nette işte dikkat edilmezse şu oluyor bu oluyor deniyor ama alerjik bünye hasta olacaksa oluyor zaten bağırsaklat ne geç gelişen organ olduğu için böyle oluyormuş doktor bana en geç 9.ayında geçecek dedi

Benimki saçma bir psikoloji. Hastane ortamında bulunmaktan sıkıldım. Sarılıktı, düşük kiloydu, bir yandan da nefroloji takibi, gebeliğimde riskli geçmişti derken bir de bunların üstüne hemşire olmam Hastanede çok vaktim geçiyor. Çok şükür tabi bu hallerine sağlıkla aldık ya kucağımıza..

Evet nette çok değişik bilgiler var. Bağırsakların olgulaşmamasıyla ilgili olabilir. Zaten benim bebiş 2 haftalık gelişim geriliğiliyle 37+5 te doğdu.

Maalesef bizde nefroloji takipliyiz bende bunaldım hastahaneden

Kızlar sizin kilolar ne durumda benim almış başını gidiyor 77 gördüm
Ben de 62 yim su an canım. Benim de var 6-7 kilo fazlam bakalım nasıl gidecek. Hayır bir şey de yemiyorum ki öğlene kadar falan açım yani ama karın bölgem çok kötü ya buruşuk bir deri var resmen. Çok fazla yusyuvarlak olup şişmişti karnım. Ancak sporla gider giderse onu da yapmaya hiç vaktim yok

Yok yavrum 1-2 kaşık 1-2 sefer maksimumu bu dedi bizim doktor. Ben 1 sefer 1-2 kaşık veriyorum verdiğim şeyleri. Şuan uzundan bile versek kafii gelme bu oyunlara
Kaşık ucu damla damla şeklinde verdim tavuk çorbası beğendi sevdi hatta su ek gıda zamanlarına bir gelsek en güzeli o anlarda yha.

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama vitamin kullanıyor musunuz kendiniz için? Ve ne kullanıyorsunuz? Hamilelikte kullandığım vitamin vardı onu kullandım bitti şimdi napsam bilmiyorum. Regenesis Max kullanıyordum.
Doktorum bana lacmix vermişti onu kullanıyorum

Ay o lacmix.. mideme kramplar giriyor ben onu içince. Bıraktım şimdi ama mide koruyucu ile tekrar başlayacağım. O sütte yapıyormuş sanırım eczanede süt için kullanılıyor dediler bana.
Canımcım ben gece yatmadan içiyorum iştah açmasın diye midemde de şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı evet süt artırıyormuş ben bunun üstüne bide mom ma şurup mamsel stell tea içiyoruum rezenesi dut kurusu böhhh artık ama yok zor oluyor sütüm şu 6. Aya gelelim de ek gıda da azıcık rahatlayım

Yoldaşım birde beni düşün 164 boyle 77 sen bence süpersin
O zaman arttırıyorum. 164 boya 84 hskdkfkf 82 ydim emzirme zamanı 2 kilo eklemdix verceğime aldm ama takmamaya calısıyorum şu 6 ayı bi geçireyim bebiş ek gıdayla destekli gidince diyete ve spora başlayacagmm, biraz daha yemeyee devammm

Maşallah 10 gün yapmışsın ben sadece 1 gün.
Sen en azından 1 gün ben daha hiç yapmadım, akşam ekmeği kısayım diye az ekmek yiyorum bu sefer çay yanında şeker de kullanmadığım için bal tahin karışımı yapıp ekmek yada kaşıkla tüketiyorum, ufffff çok güzel oluyor ama yaa

Bende hala veremedim Bi gazla 10 gün lesli yaptım sonra gücüm kalmadı şu 4. Ay gerilemesi bitirdi bizi

Tomrisss seni grubumuzun kilo verme konusunda azimli öğrencisi seçiyorum, maşallah kuzu ya 10 gün nesli ne demek maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…