2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım belki denemissindir ama tahin ve helvası güzel süt yapiyor bir de pirinç. Pirinç pilavı. Sütlaç. Bir de istersen

Eceeee emzirirken ekstra acıkıyoruz, birde bebekler bizi çok yoruyor, bşrde mesela ben tatlı yemezdim şimdi canım çekiyor yaa anlamadım yani

Eceeee emzirirken ekstra acıkıyoruz, birde bebekler bizi çok yoruyor, bşrde mesela ben tatlı yemezdim şimdi canım çekiyor yaa anlamadım yani
Ay sorma bendeee tatlı sevmeyen ben dibine diştüm. Bim in frambuazlı cheecakeini alıyodum nerdeyse her gün shdkdkf sonra kayınvalidem onların içinde ne var allah bilir diyerek 2 güne bi cheesecake yapıyor değişil değişik tatlarda shskdjdk napalım süt olsum diyerek yicez bi sğre kuşum

Kız yine ısırtcan kendini bana shsldkflf zayıfsın iştee aaaaaa

Eceeee kol yok, bacak yok, basen yok gögüs bile çok büyümedi ama bel denen bir kıvrım kalmadı, göbek de bağımsızlığını ilan etti yani kişi kilolu olur eşit dağilir eti sıkıdır belli etmez benimki belli yaa kuzu, birşeyler yapmam lazım ama biraz daha yemeye devam

Kuşum senin olay spor o zamann biraz sporla halledersinnn. Benim ilk kilo verip spor yapmam lazm o daha zor. Ah ahhh bundan 4 sene önce 57 kilo olan ece başka bi eceymiş sanki. Nasılda taş gibiydim kendimi tanıyamıyorum

Senin yine yapanın varmış, bir ara kek, sütlaç, pasta yaptım peş peşe eşim Bile şaşırdı, pasta yapmışken boşa gitmesin diye büyük kızıma üzerine mum koyduk da derslerindeki başarıların için yaptım dedim, çocuk da sevindi o mutlu ben mutlu kocam bu durumdan çok mutlu

Ah kuşum bide 2 cocuk var. Ben tek cocukla perte cıktım. Nasıl bir his durum ya merak ediyorum allah yardımcınız olsun. İlerde kerem kardeş isterse yapıveririm bitane belki ama hem kerem hem o nasıl olur bilmem. Sanki keremi hel daha cok sevcekmişim tibi geliyo sjsldkdkd delilik tabi oda evladım olcak ama ne bileyim nskdkdkf değişik düşünmekte üstüme yoktur. Bundan 1 hafta önce falan, hamilelikte gibi bel ağrım basladı, idrar kaçırma basladı, reglde nen olmadm hala doğumdan beri. Aha dedim ece gelşyoe gelmekte olam ahdkdkf test yaptm ama negatif. Sanirim fıtık var. Yarın doktora gideceğim

Sanırım bende takmıyorum 1 saat önce iki yumurta gömdüm

Ekmeği tamamen çıkaracağım bende kabızlık sorunu başladı yeniden uff beni çok zorluyor catlakta var

Bende bu aralar çok kek pasta yapıyorum kızım her hafta pasta istiyor iyi doğdun yapacakmışız adam dışardan al al sıkıldı artık ben yapıyorum ( bu arada kızım yemiyor maksat mum üflemek )
Tart kalıbında kek yapıp üstüne muhallebi vs döküyorum çok güzel oluyor muz vs girince de

Yaa ne güzel kayınvalidem varmış benimki de anca işkembe yapıyor ona çağırıyor sağolsun

Ayyy yok kuzu ne azmi yapamadım ki ama çok istiyorum tekrar başlamayı ayy akşam çay yanı abur cubur yemeğe bende bayılıyorum Bi çözüm getirmeliyiz buna

Bu gerileme ne zaman bitecek allah aşkına bitiren yok mu? Tünelin sonu ışık mı nere? Allahım mahvolduk karı-koca bizi mahvetti. En son su almaya kalktım baktım uyur gibi babasına bıraktım koltuklara yatmaya geldim. Uykusuzluktan ölür müyüm acaba? Sırtım ağrıyor devamlı emzirmekten. Uykusu var inanılmaz derecede gözünü yummuş ağzını açıyor ki memeyi getir diye allahımm.

Ha bide önceden babasında olsun uyurdu. Şimdi onda da uyumuyor ya memede kalacak sessiz sakin ya da babasına geçince gezdirilcek. Oturmasına müsade etmiyor. Allahım bu neydiii

Bugün uyku düzenlemesine başalayacaktım normalde ama bende o enerji yok. Bu çocukta da şuan uyacak olumlu karşılayacak enerjiyi bulamıyorum.

Merak etme bu günlerde geçecek Mete de aynı şekilde gözü kapalı meme arıyor yatarak emziriyorum bende gece full yanımda uyuyor beşikte kesinlikle yatmıyor

Seni çok iyi anlıyorum. Daha öncede demiştim 40ımız çıktığından beri bizde aynı durumdayız. Gece saat başı meme ve gündüzleri de sürekli kucakta gezme derdinde...
Geçecek.. Hep böyle devam edecek değil ya.. 4 ay bitti çok çabuk geçiyor.
Uykusuzluk sırt ağrısı.. Ayaklarımın altı sızlar benim gezdirmekten..
Geçecek diye umut ediyorum yoksa çekilecek gibi değil gerçekten...
Hafta sonu annemde idim. herkesin bakabileceği bebek değil. İkinciyi yaparsın diyordum ama yook böyle görünce Bi tane yeter diyo..

Birde bende şöyle bir durum var kimseye de bırakamıyorum (kimsede durduğu yok zatende) illa gözümün önünde olacak. Neden ağladı neye nasıl tepki verdi görücem illa. Zor bişey analık. Yorgunluktan mahvolmuş durumdayım.
Kişisel bakımdı duş yada Bi kahve keyfiydi falan 4 aydır sıfır.
Ama dedim ya elbet geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…