- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.701
Canım belki denemissindir ama tahin ve helvası güzel süt yapiyor bir de pirinç. Pirinç pilavı. Sütlaç. Bir de istersenCanımcım ben gece yatmadan içiyorum iştah açmasın diye midemde de şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı evet süt artırıyormuş ben bunun üstüne bide mom ma şurup mamsel stell tea içiyoruum rezenesi dut kurusu böhhh artık ama yok zor oluyor sütüm şu 6. Aya gelelim de ek gıda da azıcık rahatlayım
O zaman arttırıyorum. 164 boya 84hskdkfkf 82 ydim emzirme zamanı 2 kilo eklemdix verceğime aldm ama takmamaya calısıyorum şu 6 ayı bi geçireyim bebiş ek gıdayla destekli gidince diyete ve spora başlayacagmm, biraz daha yemeyee devammm
Ay sorma bendeee tatlı sevmeyen ben dibine diştüm. Bim in frambuazlı cheecakeini alıyodum nerdeyse her gün shdkdkf sonra kayınvalidem onların içinde ne var allah bilir diyerek 2 güne bi cheesecake yapıyor değişil değişik tatlarda shskdjdk napalım süt olsum diyerek yicez bi sğre kuşumEceeee emzirirken ekstra acıkıyoruz, birde bebekler bizi çok yoruyor, bşrde mesela ben tatlı yemezdim şimdi canım çekiyor yaa anlamadım yani
Kız yine ısırtcan kendini bana shsldkflf zayıfsın iştee aaaaaa
Kuşum senin olay spor o zamannEceeee kol yok, bacak yok, basen yok gögüs bile çok büyümedi ama bel denen bir kıvrım kalmadı, göbek de bağımsızlığını ilan ettiyani kişi kilolu olur eşit dağilir eti sıkıdır belli etmez benimki belli yaa kuzu, birşeyler yapmam lazım ama biraz daha yemeye devam
Ay sorma bendeee tatlı sevmeyen ben dibine diştüm. Bim in frambuazlı cheecakeini alıyodum nerdeyse her gün shdkdkf sonra kayınvalidem onların içinde ne var allah bilir diyerek 2 güne bi cheesecake yapıyor değişil değişik tatlarda shskdjdk napalım süt olsum diyerek yicez bi sğre kuşum
Ah kuşum bide 2 cocuk var. Ben tek cocukla perte cıktım. Nasıl bir his durum ya merak ediyorumSenin yine yapanın varmış, bir ara kek, sütlaç, pasta yaptım peş peşe eşim Bile şaşırdı, pasta yapmışken boşa gitmesin diye büyük kızıma üzerine mum koyduk da derslerindeki başarıların için yaptım dedim, çocuk da sevindi o mutlu ben mutlu kocam bu durumdan çok mutlu
Sanırım bende takmıyorum 1 saat önce iki yumurta gömdümO zaman arttırıyorum. 164 boya 84hskdkfkf 82 ydim emzirme zamanı 2 kilo eklemdix verceğime aldm ama takmamaya calısıyorum şu 6 ayı bi geçireyim bebiş ek gıdayla destekli gidince diyete ve spora başlayacagmm, biraz daha yemeyee devammm
Ekmeği tamamen çıkaracağım bende kabızlık sorunu başladı yeniden uff beni çok zorluyor catlakta varSen en azından 1 gün ben daha hiç yapmadım, akşam ekmeği kısayım diye az ekmek yiyorum bu sefer çay yanında şeker de kullanmadığım için bal tahin karışımı yapıp ekmek yada kaşıkla tüketiyorum, ufffff çok güzel oluyor ama yaa
Tomrisss seni grubumuzun kilo verme konusunda azimli öğrencisi seçiyorum, maşallah kuzu ya 10 gün nesli ne demek maşallah
Bende bu aralar çok kek pasta yapıyorum kızım her hafta pasta istiyor iyi doğdun yapacakmışız adam dışardan al al sıkıldı artık ben yapıyorum ( bu arada kızım yemiyor maksat mum üflemekSenin yine yapanın varmış, bir ara kek, sütlaç, pasta yaptım peş peşe eşim Bile şaşırdı, pasta yapmışken boşa gitmesin diye büyük kızıma üzerine mum koyduk da derslerindeki başarıların için yaptım dedim, çocuk da sevindi o mutlu ben mutlu kocam bu durumdan çok mutlu
Yaa ne güzel kayınvalidem varmış benimki de anca işkembe yapıyor ona çağırıyor sağolsunAy sorma bendeee tatlı sevmeyen ben dibine diştüm. Bim in frambuazlı cheecakeini alıyodum nerdeyse her gün shdkdkf sonra kayınvalidem onların içinde ne var allah bilir diyerek 2 güne bi cheesecake yapıyor değişil değişik tatlarda shskdjdk napalım süt olsum diyerek yicez bi sğre kuşum
Elimle çokokremli ekmeğimle selam olsun yoldaş haşsjdkddSanırım bende takmıyorum 1 saat önce iki yumurta gömdüm
Hdlsjddlkdkd evet ya kaynanam candır gerisi heyecandır canım anamYaa ne güzel kayınvalidem varmış benimki de anca işkembe yapıyor ona çağırıyor sağolsun
Ayyy yok kuzu ne azmi yapamadım ki ama çok istiyorum tekrar başlamayı ayy akşam çay yanı abur cubur yemeğe bende bayılıyorumSen en azından 1 gün ben daha hiç yapmadım, akşam ekmeği kısayım diye az ekmek yiyorum bu sefer çay yanında şeker de kullanmadığım için bal tahin karışımı yapıp ekmek yada kaşıkla tüketiyorum, ufffff çok güzel oluyor ama yaa
Tomrisss seni grubumuzun kilo verme konusunda azimli öğrencisi seçiyorum, maşallah kuzu ya 10 gün nesli ne demek maşallah
Ahh yemem mi hepsini tek tek denedim şu ara Trabzon hurması sanki iyi geliyorCanım belki denemissindir ama tahin ve helvası güzel süt yapiyor bir de pirinç. Pirinç pilavı. Sütlaç. Bir de istersen
Merak etme bu günlerde geçecek Mete de aynı şekilde gözü kapalı meme arıyor yatarak emziriyorum bende gece full yanımda uyuyor beşikte kesinlikle yatmıyorBu gerileme ne zaman bitecek allah aşkına bitiren yok mu? Tünelin sonu ışık mı nere? Allahım mahvolduk karı-koca bizi mahvetti. En son su almaya kalktım baktım uyur gibi babasına bıraktım koltuklara yatmaya geldim. Uykusuzluktan ölür müyüm acaba? Sırtım ağrıyor devamlı emzirmekten. Uykusu var inanılmaz derecede gözünü yummuş ağzını açıyor ki memeyi getir diye allahımm.
Ha bide önceden babasında olsun uyurdu. Şimdi onda da uyumuyor ya memede kalacak sessiz sakin ya da babasına geçince gezdirilcek. Oturmasına müsade etmiyor. Allahım bu neydiii
Bugün uyku düzenlemesine başalayacaktım normalde ama bende o enerji yok. Bu çocukta da şuan uyacak olumlu karşılayacak enerjiyi bulamıyorum.
162 cm 67 kgKızlar sizin kilolar ne durumda benim almış başını gidiyor 77 gördüm
Seni çok iyi anlıyorum. Daha öncede demiştim 40ımız çıktığından beri bizde aynı durumdayız. Gece saat başı meme ve gündüzleri de sürekli kucakta gezme derdinde...Bu gerileme ne zaman bitecek allah aşkına bitiren yok mu? Tünelin sonu ışık mı nere? Allahım mahvolduk karı-koca bizi mahvetti. En son su almaya kalktım baktım uyur gibi babasına bıraktım koltuklara yatmaya geldim. Uykusuzluktan ölür müyüm acaba? Sırtım ağrıyor devamlı emzirmekten. Uykusu var inanılmaz derecede gözünü yummuş ağzını açıyor ki memeyi getir diye allahımm.
Ha bide önceden babasında olsun uyurdu. Şimdi onda da uyumuyor ya memede kalacak sessiz sakin ya da babasına geçince gezdirilcek. Oturmasına müsade etmiyor. Allahım bu neydiii
Bugün uyku düzenlemesine başalayacaktım normalde ama bende o enerji yok. Bu çocukta da şuan uyacak olumlu karşılayacak enerjiyi bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?