- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.721
Biz hala gerileme modundayiz. Bu dönemde de memeye alıştı sallanarak bile uyumuyor kucakta memede uykuya dalıyor ve orada öylece kalmak istiyor. Bütün gece başım yere düşe düşe kucağımda tutuyorum. Yatarak da emmiyor çünkü poposu yer görmeyecek. Allhim gözlerim ağrıyor. Ne zaman düşüp kalacağım diye bakıyorum ben de.Bu gerileme ne zaman bitecek allah aşkına bitiren yok mu? Tünelin sonu ışık mı nere? Allahım mahvolduk karı-koca bizi mahvetti. En son su almaya kalktım baktım uyur gibi babasına bıraktım koltuklara yatmaya geldim. Uykusuzluktan ölür müyüm acaba? Sırtım ağrıyor devamlı emzirmekten. Uykusu var inanılmaz derecede gözünü yummuş ağzını açıyor ki memeyi getir diye allahımm.
Ha bide önceden babasında olsun uyurdu. Şimdi onda da uyumuyor ya memede kalacak sessiz sakin ya da babasına geçince gezdirilcek. Oturmasına müsade etmiyor. Allahım bu neydiii
Bugün uyku düzenlemesine başalayacaktım normalde ama bende o enerji yok. Bu çocukta da şuan uyacak olumlu karşılayacak enerjiyi bulamıyorum.
Bir tık daha iyi en azından uykuya geçerken ağlama krizi olayı bittiBiz hala gerileme modundayiz. Bu dönemde de memeye alıştı sallanarak bile uyumuyor kucakta memede uykuya dalıyor ve orada öylece kalmak istiyor. Bütün gece başım yere düşe düşe kucağımda tutuyorum. Yatarak da emmiyor çünkü poposu yer görmeyecek. Allhim gözlerim ağrıyor. Ne zaman düşüp kalacağım diye bakıyorum ben de.burcumsu12 ne durumdasın canım sizin sanki 3 haftayı geçti bu gerileme olayı
Hesaplatırdığımda doğumuna göre bugun son günmüş bakalım ne kadar doğru festim senle aynı gün doğum yaptığımız için Bulut bey için de sona geldik galiba
Bu gerileme ne zaman başlıyor biz 3.5 aylığız Allah'ım gece memede duruyor sadece şaka gibi emer uyurdu kalkar yine emerdi ama yok meme ağızda yanımda o şekilde de ben uyuyamıyorum pertingoyum resmen memeyi çektiğim an başlıyor ya hayır birde uyku gerilemesi değilse bu uyku gerilemesini düşünmek istemiyorum
Bende 37+5 de doğum yaptım ayy yok yok düşünmek istemiyorum bitti gitti atak falan kalmadıKuzum ben o işi anlamadım ya. Düzeltilmiş haftasına göre atağa giriliyormuş. Ben 36+4 te doğurdum bu durumda benim 19. Hafta atağına 22. Haftada girmem gerekiyor. Ama ben sizinle ataktan atağa koşuyorum. Yani inşallah ataktır diyeyim yoksa bu atak değil de memeye alıştırdığım için başıma gelen birşeyse uyku gerilemesi ayrıca 22. Haftada gelirse ben başımı duvarlara sürterim muhtemelen.
Biz hala gerileme modundayiz. Bu dönemde de memeye alıştı sallanarak bile uyumuyor kucakta memede uykuya dalıyor ve orada öylece kalmak istiyor. Bütün gece başım yere düşe düşe kucağımda tutuyorum. Yatarak da emmiyor çünkü poposu yer görmeyecek. Allhim gözlerim ağrıyor. Ne zaman düşüp kalacağım diye bakıyorum ben de.burcumsu12 ne durumdasın canım sizin sanki 3 haftayı geçti bu gerileme olayı
Merak etme bu günlerde geçecek Mete de aynı şekilde gözü kapalı meme arıyor yatarak emziriyorum bende gece full yanımda uyuyor beşikte kesinlikle yatmıyor
Yok emer yatardı şimdi geceleri memede durmak istiyorNormalde 19. Hafta diyor ama sanki sizin biraz erken gibi. 4. Ay tam dolunca oldu bizde ama çocuğun gelişimi de önemli bence. Normalde de memede uyuyor muydu?
162 cm 67 kg10 kg fazlam var vizeci ya 70 İ görmüştüm diyetisyene gittim 3 kg gitti . Şubata kadar 6-7 kg vermem gerekiyor işe başlayacağım kıyafetim yok
Bende 37+5 de doğum yaptım ayy yok yok düşünmek istemiyorum bitti gitti atak falan kalmadıkendimi avutma şeklim ahahhaha sizin ki meme de kalıyor bizim ki emmek istemiyor zorla verince çığlığı basıyor emmek istemiyor
Seni çok iyi anlıyorum. Daha öncede demiştim 40ımız çıktığından beri bizde aynı durumdayız. Gece saat başı meme ve gündüzleri de sürekli kucakta gezme derdinde...
Geçecek.. Hep böyle devam edecek değil ya.. 4 ay bitti çok çabuk geçiyor.
Uykusuzluk sırt ağrısı.. Ayaklarımın altı sızlar benim gezdirmekten..
Geçecek diye umut ediyorum yoksa çekilecek gibi değil gerçekten...
Hafta sonu annemde idim. herkesin bakabileceği bebek değil. İkinciyi yaparsın diyordum ama yook böyle görünce Bi tane yeter diyo..
Birde bende şöyle bir durum var kimseye de bırakamıyorum (kimsede durduğu yok zatende) illa gözümün önünde olacak. Neden ağladı neye nasıl tepki verdi görücem illa. Zor bişey analık. Yorgunluktan mahvolmuş durumdayım.
Kişisel bakımdı duş yada Bi kahve keyfiydi falan 4 aydır sıfır.
Ama dedim ya elbet geçecek..
Yok emer yatardı şimdi geceleri memede durmak istiyor
Ayy bu değilse daha kötüsü geliyor o zaman aman yarabbim
Sevindim canım daha iyiye gider insaallah darısı başımızaBir tık daha iyi en azından uykuya geçerken ağlama krizi olayı bitti
Uygulamadan baktım şimdi canimmmm ilk 29 ekimde olmuşum. Sanırım sen de o gün olmuştun. Sonra 27 Kasım. Hiç şaşmadı dongum ya doğumdan sonra tıkır tıkır aynen devamDiykon2142 ay bacım biz ne zaman regli olmuştuk ya? Not almamışım unuttum. Günü gününe takip ederdim bebeyle birlikte oda yalan olmuş
Eşim haftasonu baya dertlendi hatunumu kaybedeceğim ya çok bitkin görünüyorsun dedi banaAhh diykon ya. Yatarak emiyor ona rağmen pertim. Bacım allahım sana sabır versinkeşke aynı şehirde olsaydık vallahi yardıma gelirdim ya azıcık uyurdun.
Bu gerileme ne zaman başlıyor biz 3.5 aylığız Allah'ım gece memede duruyor sadece şaka gibi emer uyurdu kalkar yine emerdi ama yok meme ağızda yanımda o şekilde de ben uyuyamıyorum pertingoyum resmen memeyi çektiğim an başlıyor ya hayır birde uyku gerilemesi değilse bu uyku gerilemesini düşünmek istemiyorum
Kızlar uyku gerilemesi tam 19. Haftaya denk gelecek diye bir şey yokmuş. Birkaç hafta önce ya da sonra olabiliyormuş belirtilere bakmak lazım. Ben mesela bakıyorum 14. Gün bugün bizim aşağı yukarı. Tabi 2 gündür de aşının etkisi var. Çocuk hele bugün yakamı bırakmıyor. Yapışık uyuyor şu an koynumda. Göbek bağımız kesildi ama sanki hiç kesilmemiş gibi davranıyor yavrum benimKuzum ben o işi anlamadım ya. Düzeltilmiş haftasına göre atağa giriliyormuş. Ben 36+4 te doğurdum bu durumda benim 19. Hafta atağına 22. Haftada girmem gerekiyor. Ama ben sizinle ataktan atağa koşuyorum. Yani inşallah ataktır diyeyim yoksa bu atak değil de memeye alıştırdığım için başıma gelen birşeyse uyku gerilemesi ayrıca 22. Haftada gelirse ben başımı duvarlara sürterim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?