2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biz hala gerileme modundayiz. Bu dönemde de memeye alıştı sallanarak bile uyumuyor kucakta memede uykuya dalıyor ve orada öylece kalmak istiyor. Bütün gece başım yere düşe düşe kucağımda tutuyorum. Yatarak da emmiyor çünkü poposu yer görmeyecek. Allhim gözlerim ağrıyor. Ne zaman düşüp kalacağım diye bakıyorum ben de. burcumsu12 ne durumdasın canım sizin sanki 3 haftayı geçti bu gerileme olayı

Bu gerileme ne zaman başlıyor biz 3.5 aylığız Allah'ım gece memede duruyor sadece şaka gibi emer uyurdu kalkar yine emerdi ama yok meme ağızda yanımda o şekilde de ben uyuyamıyorum pertingoyum resmen memeyi çektiğim an başlıyor ya hayır birde uyku gerilemesi değilse bu uyku gerilemesini düşünmek istemiyorum

Bir tık daha iyi en azından uykuya geçerken ağlama krizi olayı bitti

Hesaplatırdığımda doğumuna göre bugun son günmüş bakalım ne kadar doğru festim senle aynı gün doğum yaptığımız için Bulut bey için de sona geldik galiba

Kuzum ben o işi anlamadım ya. Düzeltilmiş haftasına göre atağa giriliyormuş. Ben 36+4 te doğurdum bu durumda benim 19. Hafta atağına 22. Haftada girmem gerekiyor. Ama ben sizinle ataktan atağa koşuyorum. Yani inşallah ataktır diyeyim yoksa bu atak değil de memeye alıştırdığım için başıma gelen birşeyse uyku gerilemesi ayrıca 22. Haftada gelirse ben başımı duvarlara sürterim muhtemelen.

Normalde 19. Hafta diyor ama sanki sizin biraz erken gibi. 4. Ay tam dolunca oldu bizde ama çocuğun gelişimi de önemli bence. Normalde de memede uyuyor muydu?

Bende 37+5 de doğum yaptım ayy yok yok düşünmek istemiyorum bitti gitti atak falan kalmadı kendimi avutma şeklim ahahhaha sizin ki meme de kalıyor bizim ki emmek istemiyor zorla verince çığlığı basıyor emmek istemiyor

Ahh diykon ya. Yatarak emiyor ona rağmen pertim. Bacım allahım sana sabır versin keşke aynı şehirde olsaydık vallahi yardıma gelirdim ya azıcık uyurdun.

Normalde 19. Hafta diyor ama sanki sizin biraz erken gibi. 4. Ay tam dolunca oldu bizde ama çocuğun gelişimi de önemli bence. Normalde de memede uyuyor muydu?
Yok emer yatardı şimdi geceleri memede durmak istiyor
Ayy bu değilse daha kötüsü geliyor o zaman aman yarabbim

jdjdkdk kıyamam ya

Acaba seninkisi doğru atakta bizimki memeye alışmanın vermiş olduğu hezeyan mı? Ben hala bu atak mı yoksa memeye alıştığı için yaşadığımız nir durum mu anlamış değilim.

Arkadaşım sana da ayrıca maşallah
Ben dirayetli değilim sanırım ya. Seni okudukça ben olsam yapabilir miydim acaba diye düşünüyorum. Kırk bir kere maşallah

Allahım güç kuvvet dirayet versin.
Destek olanların var mı? Ev işidir yemektir vs?

O bende de var biliyo musun? Alabilir kucağına insanlar sıkıntı etmiyorum edeceğim kişilerle zaten görüşmüyorum ama gözümün önünden kaybolmayacak. Göreceğim.

Geçende belki anlatmışımdır. Komşumuzla konuşurken alayım dedi bende nasılsa durmicak diye verdim. Boşluğuma geldi. Komşumuz dediğim de abla kardeş gibiyizdir. Ayy sen benim tansiyonlar çık. 3 gün boyunca başım sarılı gezdim. Nasıl verdim diye ayrıca yedim kendimi hu çocuk niye herkeste duruyor diye de ayrıca yedim.

Yok emer yatardı şimdi geceleri memede durmak istiyor
Ayy bu değilse daha kötüsü geliyor o zaman aman yarabbim

Yok canım inşallah budur. Öyle düşünme. Hepimizin şuan yaşadığı bu şey inşallah ataktır. Zaten uzun sürüyormuş ya 2-3 hafta kadar ondan aynı dönemlerde giriyor olabiliriz.

Tomris0006 sizin hangi gün başlamıştı atak? Matematiğini çıkartıcam bu işin agahhaja

Diykon2142 ay bacım biz ne zaman regli olmuştuk ya? Not almamışım unuttum. Günü gününe takip ederdim bebeyle birlikte oda yalan olmuş
Uygulamadan baktım şimdi canimmmm ilk 29 ekimde olmuşum. Sanırım sen de o gün olmuştun. Sonra 27 Kasım. Hiç şaşmadı dongum ya doğumdan sonra tıkır tıkır aynen devam

Ahh diykon ya. Yatarak emiyor ona rağmen pertim. Bacım allahım sana sabır versin keşke aynı şehirde olsaydık vallahi yardıma gelirdim ya azıcık uyurdun.
Eşim haftasonu baya dertlendi hatunumu kaybedeceğim ya çok bitkin görünüyorsun dedi bana yusufu 2 yaşından sonra sana hiç vermeyeceğim hep ben ilgileneceğim söz diyor. ahh festi düşünmen yeter arkadaşım valla sabah senin mesajı ekran görüntüsü yapip eşime attim herkes biz gibi demek ki ya diyor insanlar neden hala çocuk çocuk diye tutturuyor anlamıyorum diyor fıtratımız üreme üzerine kurulu zaar

Kızlar uyku gerilemesi tam 19. Haftaya denk gelecek diye bir şey yokmuş. Birkaç hafta önce ya da sonra olabiliyormuş belirtilere bakmak lazım. Ben mesela bakıyorum 14. Gün bugün bizim aşağı yukarı. Tabi 2 gündür de aşının etkisi var. Çocuk hele bugün yakamı bırakmıyor. Yapışık uyuyor şu an koynumda. Göbek bağımız kesildi ama sanki hiç kesilmemiş gibi davranıyor yavrum benim ( dipnot: ağlanacak halime gülüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…