2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bir de kızlar bebeler rüya görmeye başladı mı acaba ya? Uyku gerilemesinden mi rüyadan mi bilmiyorum sürekli sıçrıyor yusuf. İlk doğduğunda bile moro refleksi yüzünden bu kadar sıçramazdı. Rüya görüyor olabilir mi

Canım yusuf 39+1 de doğdu. 16. Haftada başladı doğum tarihine göre. Düzeltilmiş diye hesaplarsak 15. Hafta oluyor değil mi allahim havuz problemleri integral türev bile çözerken bu kadar zorlanmiyordum

Yusuf zaten huzursu bir çocuktu şimdi 2 katı oldu. Niye böyle oldu bu 4. Ay aşıları ya. Calpol verdim belki rahatlatır yavruyu
Bizde bugün olduk bakalım nolucaz umarım sakin geçer şu tarlaya git gel sevdi sanirirm evdeyiz kaç gündür akşamları ayrı huzursuz ayrı ağlamaklı kakasını zor yapmaya başladı yine her ağızdan çıkan gazda kusmayada başladı ufak ufak zorluyor su sıra aşı da etkilemez umarım

Insaallah canım. Biz dun olduk yusuf şu an gözünü açamıyor sürekli ağlama modunda.

Sanada maşallah hepimize maşallah bebişlerimizede ayrıca maşallah.

Eşim sağolsun yemek temizlik yapıyor. Öğlen yemeğe eve gelir kendinide benide doyurur gider..
Akşama ton balıklı makarna yapacakmış

Onun dışında kimse yok annem 70 inde artık kendine zor bakıyor. Camlarım 5 ay oldu silinmedi böyle derinlemesine temizlikleri kalıyor sadece.. eşim dağınıklığı hiç görmez birde etrafı toparlasa fena olmayacak.

Bebekler öyle genelde durmaz dersin durur. Yemez dersin birinin yanında yer.. Biri isteyecek diye aklım çıkıyor benimde.. Yalan değil annem eşim ablam dışında biri alsa bende altüst oluyorum.

Kucağımda uyuyor oğluşum. Yerine yatırdım uyanıyor böylelikle her yaptığım iş yarım. Kucakta tutmaktan kamburum çıktı omuzlarım çöktü bacak VS tutmuyor akşama pertim çıkıyor..
Ama bir gülüyor yetiyor..

Eklentiler

• 17017793642027669693465779053789.webp
    28 KB · Görüntüleme: 71
Ha bu arada memede uyutmak ayakta sallamaktan bile daha zormuş ya. Direkt ten teması ve koku olayi. Bıraktığın an gidiyor
Kesinlikle ben 40 ından sonra öğle uykusu hiç uyumadı desem yeri memede uyur yatırırım uyanır çok zor ve yorucu
Bence görüyor. Bazen uykusunda iç çekiyor ardada 6 kez falan bazende bunun ardından ağlayarak uyanıyor. Bazen kahkaha attığıda oluyor..
Bebek ve tarla işlerimi nasıl dayanıyorsun maşallah.

Bu arada 1 haftadır Demir kullanıyoruz. Geçen hafta kontrolümüzde Dr verdi.
Sizde demirden sonra kakada nasıl değişiklikler oldu?

Evet canım muhtemelen rüya görüyorlar artik

Tarla işi koymadı banada evin işi bitirdi beni yha git gel kıyafet cok oluyor birde onca insan masallah kacgun makine çalıştı şimdi giriştim anca biter kiyafet katlanmasi. Ama sunu diyim bebek dagda daha huzurluydu evde aksine sevmedi alıştı havasina sesine harekete araba yolculuğu en sevdiği zaten ama kisa sureliydi bir hftada bittj işlerimiz artık seneye nasip bakalım nasıl olunur

Canım valla 3.5 aylıktık başladık huzursuzluklara zaten 14 hafta başlıyormuş genelde

Bu aralar ağlıyor bizimki de bir iki sn sonra susuyor uykuda rüya görüyor sanırım
Bu arada 1 haftadır Demir kullanıyoruz. Geçen hafta kontrolümüzde Dr verdi.
Sizde demirden sonra kakada nasıl değişiklikler oldu?
20 gün demir için şurup kullandık kakanin renki değişti kokusu iğrenç oldu

Kayınvalide Terörü

Ay çok komik allahım beterin beteri var yüce rabbim. Elimdekine şükürler olsun hsjsjsj
Ya benim kayinvalideyi gördüm bir an
Kızım doğdu ilk bebeğim benim eşim sarışın mavi gözlü ben esmerim saçlarım kaşlarim kara karadır vücut rengim esmer değil neyse
Dedi aynı oğlum aynı oğlum tüm lohusalık boyunca
Aynı kendimi doğurdum sonra diyor bu sana benzedi bir dahaki oğluma benzer
İkincide aynı ben bı seferde yok kaşı benziyor yok götü hee hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…