- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.741
Canım yusuf 39+1 de doğdu. 16. Haftada başladı doğum tarihine göre. Düzeltilmiş diye hesaplarsak 15. Hafta oluyor değil miYok canım inşallah budur. Öyle düşünme. Hepimizin şuan yaşadığı bu şey inşallah ataktır. Zaten uzun sürüyormuş ya 2-3 hafta kadar ondan aynı dönemlerde giriyor olabiliriz.
Tomris0006 sizin hangi gün başlamıştı atak? Matematiğini çıkartıcam bu işin agahhaja
Bizde bugün olduk bakalım nolucaz umarım sakin geçer şu tarlaya git gel sevdi sanirirm evdeyiz kaç gündür akşamları ayrı huzursuz ayrı ağlamaklı kakasını zor yapmaya başladı yine her ağızdan çıkan gazda kusmayada başladı ufak ufak zorluyor su sıra aşı da etkilemez umarımYusuf zaten huzursu bir çocuktu şimdi 2 katı oldu. Niye böyle oldu bu 4. Ay aşıları ya. Calpol verdim belki rahatlatır yavruyu
Insaallah canım. Biz dun olduk yusuf şu an gözünü açamıyor sürekli ağlama modunda.Bizde bugün olduk bakalım nolucaz umarım sakin geçer şu tarlaya git gel sevdi sanirirm evdeyiz kaç gündür akşamları ayrı huzursuz ayrı ağlamaklı kakasını zor yapmaya başladı yine her ağızdan çıkan gazda kusmayada başladı ufak ufak zorluyor su sıra aşı da etkilemez umarım
Ah bacım kelin ilacı olsa da başına sürse benimde aldı başını gidiyor ekmeği vs kesecem bakalım162 cm 67 kg10 kg fazlam var vizeci ya 70 İ görmüştüm diyetisyene gittim 3 kg gitti . Şubata kadar 6-7 kg vermem gerekiyor işe başlayacağım kıyafetim yok
Sizde tam ağır geçiyor sanırım calpol verdin mi devam ederse ben vericem gibiInsaallah canım. Biz dun olduk yusuf şu an gözünü açamıyor sürekli ağlama modunda.
Sanada maşallah hepimize maşallah bebişlerimizede ayrıca maşallah.Arkadaşım sana da ayrıca maşallah
Ben dirayetli değilim sanırım ya. Seni okudukça ben olsam yapabilir miydim acaba diye düşünüyorum. Kırk bir kere maşallah
Allahım güç kuvvet dirayet versin.
Destek olanların var mı? Ev işidir yemektir vs?
O bende de var biliyo musun? Alabilir kucağına insanlar sıkıntı etmiyorum edeceğim kişilerle zaten görüşmüyorum ama gözümün önünden kaybolmayacak. Göreceğim.
Geçende belki anlatmışımdır. Komşumuzla konuşurken alayım dedi bende nasılsa durmicak diye verdim. Boşluğuma geldi. Komşumuz dediğim de abla kardeş gibiyizdir. Ayy sen benim tansiyonlar çık. 3 gün boyunca başım sarılı gezdim. Nasıl verdim diye ayrıca yedim kendimi hu çocuk niye herkeste duruyor diye de ayrıca yedim.
Verdim canım vermez miyim hiç
Kesinlikle ben 40 ından sonra öğle uykusu hiç uyumadı desem yeri memede uyur yatırırım uyanır çok zor ve yorucuHa bu arada memede uyutmak ayakta sallamaktan bile daha zormuş ya. Direkt ten teması ve koku olayi. Bıraktığın an gidiyor
Bence görüyor. Bazen uykusunda iç çekiyor ardada 6 kez falan bazende bunun ardından ağlayarak uyanıyor. Bazen kahkaha attığıda oluyor..Bir de kızlar bebeler rüya görmeye başladı mı acaba ya? Uyku gerilemesinden mi rüyadan mi bilmiyorum sürekli sıçrıyor yusuf. İlk doğduğunda bile moro refleksi yüzünden bu kadar sıçramazdı. Rüya görüyor olabilir mi
Bebek ve tarla işlerimi nasıl dayanıyorsun maşallah.Bizde bugün olduk bakalım nolucaz umarım sakin geçer şu tarlaya git gel sevdi sanirirm evdeyiz kaç gündür akşamları ayrı huzursuz ayrı ağlamaklı kakasını zor yapmaya başladı yine her ağızdan çıkan gazda kusmayada başladı ufak ufak zorluyor su sıra aşı da etkilemez umarım
Evet canım muhtemelen rüya görüyorlar artikKesinlikle ben 40 ından sonra öğle uykusu hiç uyumadı desem yeri memede uyur yatırırım uyanır çok zor ve yorucu
Bence görüyor. Bazen uykusunda iç çekiyor ardada 6 kez falan bazende bunun ardından ağlayarak uyanıyor. Bazen kahkaha attığıda oluyor..
Bebek ve tarla işlerimi nasıl dayanıyorsun maşallah.
Biz dün başladık daha bakalım ne olacak. Ben pamukcuk geçsin diye bekliyorum vallaBu arada 1 haftadır Demir kullanıyoruz. Geçen hafta kontrolümüzde Dr verdi.
Sizde demirden sonra kakada nasıl değişiklikler oldu?
Bende vereyim yha değilse Zorlu gecicek gibi inşallah geçmezVerdim canım vermez miyim hiç
Tarla işi koymadı banada evin işi bitirdi beni yha git gel kıyafet cok oluyor birde onca insan masallah kacgun makine çalıştı şimdi giriştim anca biter kiyafet katlanmasi. Ama sunu diyim bebek dagda daha huzurluydu evde aksine sevmedi alıştı havasina sesine harekete araba yolculuğu en sevdiği zaten ama kisa sureliydi bir hftada bittj işlerimiz artık seneye nasip bakalım nasıl olunurKesinlikle ben 40 ından sonra öğle uykusu hiç uyumadı desem yeri memede uyur yatırırım uyanır çok zor ve yorucu
Bence görüyor. Bazen uykusunda iç çekiyor ardada 6 kez falan bazende bunun ardından ağlayarak uyanıyor. Bazen kahkaha attığıda oluyor..
Bebek ve tarla işlerimi nasıl dayanıyorsun maşallah.
Canım valla 3.5 aylıktık başladık huzursuzluklara zaten 14 hafta başlıyormuş geneldeYok canım inşallah budur. Öyle düşünme. Hepimizin şuan yaşadığı bu şey inşallah ataktır. Zaten uzun sürüyormuş ya 2-3 hafta kadar ondan aynı dönemlerde giriyor olabiliriz.
Tomris0006 sizin hangi gün başlamıştı atak? Matematiğini çıkartıcam bu işin agahhaja
Bu aralar ağlıyor bizimki de bir iki sn sonra susuyor uykuda rüya görüyor sanırımBir de kızlar bebeler rüya görmeye başladı mı acaba ya? Uyku gerilemesinden mi rüyadan mi bilmiyorum sürekli sıçrıyor yusuf. İlk doğduğunda bile moro refleksi yüzünden bu kadar sıçramazdı. Rüya görüyor olabilir mi
20 gün demir için şurup kullandık kakanin renki değişti kokusu iğrenç olduBu arada 1 haftadır Demir kullanıyoruz. Geçen hafta kontrolümüzde Dr verdi.
Sizde demirden sonra kakada nasıl değişiklikler oldu?
Ya benim kayinvalideyi gördüm bir anKayınvalide Terörü
Ay çok komik allahım beterin beteri var yüce rabbim. Elimdekine şükürler olsun hsjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?