- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.761
Evet canım aynen kucagimdayken bile ağlıyor vi kac saniye bence de rüya görüyorlar artıkBu aralar ağlıyor bizimki de bir iki sn sonra susuyor uykuda rüya görüyor sanırım
20 gün demir için şurup kullandık kakanin renki değişti kokusu iğrenç oldu
Minnaklar acaba ne görüyorlarEvet canım aynen kucagimdayken bile ağlıyor vi kac saniye bence de rüya görüyorlar artık
Ben korkutucu bir şey gördüğünü düşünüyorum canım. Böyle bir anda içi sızlayarak ağlıyor. Bir de acayip sıçrıyor sürekli kendini uyandırıyor. Hep melekler gelsin insaallah rüyalarına minik kuşlarınMinnaklar acaba ne görüyorlar
Oyy masaallah mete kuzusuna. Ameliyatının ve sunnetinin iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlaka paylaş ek gıda surecinizi ben de o bilgiler sıfır resmen. Araştırmaya da vakit bulamıyorumTeyzeleri bizim minnak aşı oldu bugün
Ek gıdaya geçiyoruz hatta yarın bal kabağından başlıcam kayınvalidem hazır kabağı kesmişken Mete yede ayırdım
Ameliyatı çok iyi şükürler olsun sünneti de doktorun deyimiyle yakışıklı olmuş pipisi
Kilo alımı çok az 2 ayda 750 gram almış ( fotoda 3-6 ay kotçok bol geliyor lastik dikicem )
İnşallah toparlanacak ek gıda ile bağırsakları
Sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah yavrularımızı
Ben ara ara yazarım ek gıda serüvenimizi
Amaninnnn delikanlıya bak çok tatlı olmuş maşallah, Çocugum son 1 aydır neler neler yaşadı toparlar ek gıdaya da başlayınca hiiiiiç merak etme senTeyzeleri bizim minnak aşı oldu bugün
Ek gıdaya geçiyoruz hatta yarın bal kabağından başlıcam kayınvalidem hazır kabağı kesmişken Mete yede ayırdım
Ameliyatı çok iyi şükürler olsun sünneti de doktorun deyimiyle yakışıklı olmuş pipisi
Kilo alımı çok az 2 ayda 750 gram almış ( fotoda 3-6 ay kotçok bol geliyor lastik dikicem )
İnşallah toparlanacak ek gıda ile bağırsakları
Sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah yavrularımızı
Ben ara ara yazarım ek gıda serüvenimizi
Elbette cnm şuan için mühim olan 3 gün kuralı bakalım nasıl geçecekOyy masaallah mete kuzusuna. Ameliyatının ve sunnetinin iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlaka paylaş ek gıda surecinizi ben de o bilgiler sıfır resmen. Araştırmaya da vakit bulamıyorumyarın bal kabağı şifa olsun o halde mete beye
Ya çok geçmiş olsun bende kullanıyorum kalsiyum d vitamini ama bazı günler unutuyorum ondan mıdır bilmem ama kemiklerim çok ağrıyor birde adet olacağım sokulemedim 2 haftadır ara ara leke geliyor ağrılar var kendi yokAmaninnnn delikanlıya bak çok tatlı olmuş maşallah, Çocugum son 1 aydır neler neler yaşadı toparlar ek gıdaya da başlayınca hiiiiiç merak etme sen
Benim de gece serçe parmağım karıncalanıyordu, İnternette yazınca nörolojiye görünmem gerekiyor yazıyordu bugün gittim bebek indir kaldır ondan olabilirmiş vitaminleeim de düşükmüş ondan da olabilirmiş
Bnmki de adam seçerek duruyor nasıl anlıyor neye göre seçiyor bilmiyorum kimine gülücük saçıyor kiminde durmayıp kıyamet koparıyor.Arkadaşım sana da ayrıca maşallah
Ben dirayetli değilim sanırım ya. Seni okudukça ben olsam yapabilir miydim acaba diye düşünüyorum. Kırk bir kere maşallah
Allahım güç kuvvet dirayet versin.
Destek olanların var mı? Ev işidir yemektir vs?
O bende de var biliyo musun? Alabilir kucağına insanlar sıkıntı etmiyorum edeceğim kişilerle zaten görüşmüyorum ama gözümün önünden kaybolmayacak. Göreceğim.
Geçende belki anlatmışımdır. Komşumuzla konuşurken alayım dedi bende nasılsa durmicak diye verdim. Boşluğuma geldi. Komşumuz dediğim de abla kardeş gibiyizdir. Ayy sen benim tansiyonlar çık. 3 gün boyunca başım sarılı gezdim. Nasıl verdim diye ayrıca yedim kendimi hu çocuk niye herkeste duruyor diye de ayrıca yedim.
Ya çok geçmiş olsun bende kullanıyorum kalsiyum d vitamini ama bazı günler unutuyorum ondan mıdır bilmem ama kemiklerim çok ağrıyor birde adet olacağım sokulemedim 2 haftadır ara ara leke geliyor ağrılar var kendi yok
Sen oldun mu adet
Uzay da daha ses çıkarma yok 3. Ayında ehu falan diyordu şimdi oda yok. Elini de uzatmıyor birşeylere. Salya durumuda çok az önlük bile kullanmıyoruz.Benim ilk çocukta 40ım çıkınca olmuştum, bunda geçen ay hafif bir lekelenme oldu devamı gelmedibana ısrarla doktor agrı var mı dedi yok aslında ağrı ama serçe parmak sağ yüzük parmağım karıncalanıyor
Bu arada benim Miray kuş sesini keşfetti, ayyyyy diye sesler çıkarıyor devamlı birde salya durumu hala devam ediyor günde rahat 10 önlük değiştiriyoruz
Benim bebeğin de kakasinda bazen ince cizgi seklinde bazen nokta seklinde kan oluyor, kaka sayisi günde 8lerden 5lere geriledi,keskin kötü kokulu, mukuslu ve her kakadan sonra krem surmezsem poposu kızarıyor bunun dışında egzama vs. Yok doktorumuz dedi ki bu agir gecirilen bi alerji degil bebegin bagirsaklarinin alismasini ve vucudunun tolere etmesini bekleyelim o yuzden diyet yaptirmayacagim sana. Ben de yapmadım o sebeple yiyorum herseyi.Alerji için ben diyet yapmadım başta. Kan testinde bir şey çıkmadı. Son kan gördüğüm tarihi söyleyince doktor bana tekrar kan görürsem diyet yapmamı söylemişti. Tekrar gördüm diyet yapıp yine kan görmeyince açmıştım. Tekrar gitmeyi de istemiyordum ama gideceğim sanırım. İncecik iplik gibi kan oldu yine başka bir şikayeti yok benim bebişin. Sizlerin süreç nasıl ilerledi? Ve dikkat etmezsek ne gibi zararları var bu konuda bilgi alamadım. Çalıştığım için sağılmış süt içiyor bebiş, dondurulmuş sütlerimi kullanamaz oldum. Ben işteyken oğluma yetecek sütü sağmak zor oluyor bu şekilde.
Uzay da daha ses çıkarma yok 3. Ayında ehu falan diyordu şimdi oda yok. Elini de uzatmıyor birşeylere. Salya durumuda çok az önlük bile kullanmıyoruz.
Ne zaman olucak bunlar bilemiyorum.
Babası benim gibi tembel diyor
Festimm seninki sünneti atlattı, aşıyı geçirdi derken bu atak haftasını da cebine koydu geliyor sanırım, bu arada benim kızda gizliden gizliden atak için geliyor yada hasta olacak sanırım, gece her saat başı uyandı, gündüz de zaten çok uyumazdı neredeyse bu sefer hiç uyumadıMinik kelebeğim omzuma tünedi başka şekilde uyumuyor daha 12 bile olmadı saat. Bu gece çetin ve uzun sanırım. Allah yardımcımız olsun.
Aynen öyle Allah'tan geceleri sadece ama wc ye bile gidemiyorum yha hissettiği an yıkıyor masllahi var mahallenin gece horozu gibi bizimkiHa bu arada memede uyutmak ayakta sallamaktan bile daha zormuş ya. Direkt ten teması ve koku olayi. Bıraktığın an gidiyor
vallahi çocugumda babasının telefonu çalıdığında uyanıyor onun haricinde her sese alışık televizyon ve benim 1,5 aydır geçmeyen öksürüklerime bile ama o telefon sesi çıldırtıyorAy tam uyuduk dedim. Kocamın alarmı çaldı. Bulutta uyandı. Kocamı da çok seviyorum ama şuan bir kaşık suda boğ desinler bir düşünürüm ya. Eee bu çocuk alarm sesine de uyanıyorsa biz napıcaz?
Hadi gözün aydın canım hep güzel haberler alalım evlatlarımız için. Ben tadım şeklinde kasik ucunda damla şeklinde veriyorum benim kiz memnun yoğurdu beğenmedi. Bana kimse ver yedir tattır demedi ben kendim verdim hatta koca benden önce davrandi başladı tadimlara. Çevrem tattır tattır da deyince bende öyle başladım ama sık vermiyorum ona göre olanlar oluncagünaydın kızlar sünnet olduk suan 3 gün iyi gibi bakalım inşallah birşey olmaz
emar sonucumuz çok şükür iyi çıktı doktor evde fizik tedavi devam dedi sünnet oldu diye ara verdik şimdi şubat kontrolümüz var ona göre fizik devam edip etmiceğimize karar verecek ve cocuk gelişim doktorumuz kontrol edecek
birde sürekli başını tutuyor neden acaba artık iyice sesler çıkarmaya başladı
ek gıda aile hekimliği başla dedi ama kendi doktorumuz hiçbir şey demedi ne yapacam bilemedim sadece 3 gün yoğurt vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?