2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu aralar ağlıyor bizimki de bir iki sn sonra susuyor uykuda rüya görüyor sanırım

20 gün demir için şurup kullandık kakanin renki değişti kokusu iğrenç oldu
Evet canım aynen kucagimdayken bile ağlıyor vi kac saniye bence de rüya görüyorlar artık

Teyzeleri bizim minnak aşı oldu bugün
Ek gıdaya geçiyoruz hatta yarın bal kabağından başlıcam kayınvalidem hazır kabağı kesmişken Mete yede ayırdım
Ameliyatı çok iyi şükürler olsun sünneti de doktorun deyimiyle yakışıklı olmuş pipisi
Kilo alımı çok az 2 ayda 750 gram almış ( fotoda 3-6 ay kot çok bol geliyor lastik dikicem )
İnşallah toparlanacak ek gıda ile bağırsakları
Sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah yavrularımızı
Ben ara ara yazarım ek gıda serüvenimizi

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-05-18-58-38-827_com.whatsapp.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 86
Oyy masaallah mete kuzusuna. Ameliyatının ve sunnetinin iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlaka paylaş ek gıda surecinizi ben de o bilgiler sıfır resmen. Araştırmaya da vakit bulamıyorum yarın bal kabağı şifa olsun o halde mete beye

Amaninnnn delikanlıya bak çok tatlı olmuş maşallah, Çocugum son 1 aydır neler neler yaşadı toparlar ek gıdaya da başlayınca hiiiiiç merak etme sen

Benim de gece serçe parmağım karıncalanıyordu, İnternette yazınca nörolojiye görünmem gerekiyor yazıyordu bugün gittim bebek indir kaldır ondan olabilirmiş vitaminleeim de düşükmüş ondan da olabilirmiş

Elbette cnm şuan için mühim olan 3 gün kuralı bakalım nasıl geçecek

Ya çok geçmiş olsun bende kullanıyorum kalsiyum d vitamini ama bazı günler unutuyorum ondan mıdır bilmem ama kemiklerim çok ağrıyor birde adet olacağım sokulemedim 2 haftadır ara ara leke geliyor ağrılar var kendi yok
Sen oldun mu adet

Bnmki de adam seçerek duruyor nasıl anlıyor neye göre seçiyor bilmiyorum kimine gülücük saçıyor kiminde durmayıp kıyamet koparıyor.

Benim ilk çocukta 40ım çıkınca olmuştum, bunda geçen ay hafif bir lekelenme oldu devamı gelmedi bana ısrarla doktor agrı var mı dedi yok aslında ağrı ama serçe parmak sağ yüzük parmağım karıncalanıyor

Bu arada benim Miray kuş sesini keşfetti, ayyyyy diye sesler çıkarıyor devamlı birde salya durumu hala devam ediyor günde rahat 10 önlük değiştiriyoruz

Uzay da daha ses çıkarma yok 3. Ayında ehu falan diyordu şimdi oda yok. Elini de uzatmıyor birşeylere. Salya durumuda çok az önlük bile kullanmıyoruz.
Ne zaman olucak bunlar bilemiyorum.
Babası benim gibi tembel diyor

Benim bebeğin de kakasinda bazen ince cizgi seklinde bazen nokta seklinde kan oluyor, kaka sayisi günde 8lerden 5lere geriledi,keskin kötü kokulu, mukuslu ve her kakadan sonra krem surmezsem poposu kızarıyor bunun dışında egzama vs. Yok doktorumuz dedi ki bu agir gecirilen bi alerji degil bebegin bagirsaklarinin alismasini ve vucudunun tolere etmesini bekleyelim o yuzden diyet yaptirmayacagim sana. Ben de yapmadım o sebeple yiyorum herseyi.

Kuzum zamanla her şeyi yapacaklar, bizimki de bu 2 gündür sesini keşfetti boğazı acıyacak çılgın kızımın uzanma da ben evin içinde mutfakta bile yanımızda puset ile tutuyorum, ona dikkatini çekici birşeyler takmıştım yeni yeni bakıyorum eline uzatmaya başladı onlara ama daha tutma yok

Bu arada sarı operasyon magduru ben sleepy 4 numaradan, molfix 4 numaraya geçtim bugün her gün neredeyse yapan kızım bugun kakasını yapmadı, şabanın sahnesi gibi yapacak diye bekledim ama bugun sonuç alamadık
Minik kelebeğim omzuma tünedi başka şekilde uyumuyor daha 12 bile olmadı saat. Bu gece çetin ve uzun sanırım. Allah yardımcımız olsun.
Festimm seninki sünneti atlattı, aşıyı geçirdi derken bu atak haftasını da cebine koydu geliyor sanırım, bu arada benim kızda gizliden gizliden atak için geliyor yada hasta olacak sanırım, gece her saat başı uyandı, gündüz de zaten çok uyumazdı neredeyse bu sefer hiç uyumadı

Ha bu arada memede uyutmak ayakta sallamaktan bile daha zormuş ya. Direkt ten teması ve koku olayi. Bıraktığın an gidiyor
Aynen öyle Allah'tan geceleri sadece ama wc ye bile gidemiyorum yha hissettiği an yıkıyor masllahi var mahallenin gece horozu gibi bizimki

Ay tam uyuduk dedim. Kocamın alarmı çaldı. Bulutta uyandı. Kocamı da çok seviyorum ama şuan bir kaşık suda boğ desinler bir düşünürüm ya. Eee bu çocuk alarm sesine de uyanıyorsa biz napıcaz?
vallahi çocugumda babasının telefonu çalıdığında uyanıyor onun haricinde her sese alışık televizyon ve benim 1,5 aydır geçmeyen öksürüklerime bile ama o telefon sesi çıldırtıyor

günaydın kızlar sünnet olduk suan 3 gün iyi gibi bakalım inşallah birşey olmaz
emar sonucumuz çok şükür iyi çıktı doktor evde fizik tedavi devam dedi sünnet oldu diye ara verdik şimdi şubat kontrolümüz var ona göre fizik devam edip etmiceğimize karar verecek ve cocuk gelişim doktorumuz kontrol edecek

birde sürekli başını tutuyor neden acaba artık iyice sesler çıkarmaya başladı

ek gıda aile hekimliği başla dedi ama kendi doktorumuz hiçbir şey demedi ne yapacam bilemedim sadece 3 gün yoğurt vermiştik

Hadi gözün aydın canım hep güzel haberler alalım evlatlarımız için. Ben tadım şeklinde kasik ucunda damla şeklinde veriyorum benim kiz memnun yoğurdu beğenmedi. Bana kimse ver yedir tattır demedi ben kendim verdim hatta koca benden önce davrandi başladı tadimlara. Çevrem tattır tattır da deyince bende öyle başladım ama sık vermiyorum ona göre olanlar olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…