- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.781
Hadi hayırlı olsun sünnetinizTeyzeleri bizim minnak aşı oldu bugün
Ek gıdaya geçiyoruz hatta yarın bal kabağından başlıcam kayınvalidem hazır kabağı kesmişken Mete yede ayırdım
Ameliyatı çok iyi şükürler olsun sünneti de doktorun deyimiyle yakışıklı olmuş pipisi
Kilo alımı çok az 2 ayda 750 gram almış ( fotoda 3-6 ay kotçok bol geliyor lastik dikicem )
İnşallah toparlanacak ek gıda ile bağırsakları
Sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah yavrularımızı
Ben ara ara yazarım ek gıda serüvenimizi
Dışarda o kadar arabaların gürültüsüne insanları gürültüsüne uyanmazlar. Evde parmaklarımızın üstünde yürüsek uyanırlar bacımAy tam uyuduk dedim. Kocamın alarmı çaldı. Bulutta uyandı. Kocamı da çok seviyorum ama şuan bir kaşık suda boğ desinler bir düşünürüm ya. Eee bu çocuk alarm sesine de uyanıyorsa biz napıcaz?
Teşekkür ederim cnmHadi hayırlı olsun sünnetiniz
Doktor geçirdi değil mi ek gıdaya
Nasıl ilerleyeceksiniz bizide bilgilendir malum bende alerjik bebe anasıyım deneme ürünlerini neye göre seçeceksin mesela? Bizde gelen ay 500 gr aldık bakalım bu ay ne olacak
Ayy hadi sorunsuz geçer bütün yiyecekleri yiyebilir bende 5.ayda geçicem bakalımTeşekkür ederim cnm
Evet doktorumuz geçirdi
Sebze meyvelerle başlıcaz 3 gün kuralına uyarak herhangi bir alerjik reaksiyon gösterirse denedigimi keseceğim bir kaç hafta sonra yine denicem
Demir ilacına başladınız mı peki?Teşekkür ederim cnm
Evet doktorumuz geçirdi
Sebze meyvelerle başlıcaz 3 gün kuralına uyarak herhangi bir alerjik reaksiyon gösterirse denedigimi keseceğim bir kaç hafta sonra yine denicem
Küçük adam yha masallah gözün aydın canım sıkıntısız bir şekilde ilerlemiş tüm süreç. ek gıdaya geçince toparlar tam artık buyudukce beslenmeye başlanıldı mi daha iyi bakarız toparlarlar kilosunu o kolay is sağlıkları yerinde olsunda tlTeyzeleri bizim minnak aşı oldu bugün
Ek gıdaya geçiyoruz hatta yarın bal kabağından başlıcam kayınvalidem hazır kabağı kesmişken Mete yede ayırdım
Ameliyatı çok iyi şükürler olsun sünneti de doktorun deyimiyle yakışıklı olmuş pipisi
Kilo alımı çok az 2 ayda 750 gram almış ( fotoda 3-6 ay kotçok bol geliyor lastik dikicem )
İnşallah toparlanacak ek gıda ile bağırsakları
Sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah yavrularımızı
Ben ara ara yazarım ek gıda serüvenimizi
Anam kendi yazdığımı okuyunca bende anlamadım ne dediğimiHadi gözün aydın canım hep güzel haberler alalım evlatlarımız için. Ben tadım şeklinde kasik ucunda damla şeklinde veriyorum benim kiz memnun yoğurdu beğenmedi. Bana kimse ver yedir tattır demedi ben kendim verdim hatta koca benden önce davrandi başladı tadimlara. Çevrem tattır tattır da deyince bende öyle başladım ama sık vermiyorum ona göre olanlar olunca
Makat çatlağı bende de var canım ya doğumda oldu ne olduysa tam geçti diyorum yeniden başlıyor hayattan soğudum bu sorun yüzündenEkmeği tamamen çıkaracağım bende kabızlık sorunu başladı yeniden uff beni çok zorluyor catlakta var
Başladık cnm biz biraz erken başladık 1 aya yakındırDemir ilacına başladınız mı peki?
Bende kesemiyorum bu aralar iyi yokluyor ya beni bakalım ama dünden beri az yiyorum ekmekMakat çatlağı bende de var canım ya doğumda oldu ne olduysa tam geçti diyorum yeniden başlıyor hayattan soğudum bu sorun yüzündenkarbonhidrat yiyince çoşuyor gerçekten ve de kafein, kahve çikolata falan. Ama ben kesemiyorum ekmeği, canım çok hamurişi çekiyor
Bende yıllardır var çikolata yemeden duramam hergün.. Kahve günde en az 3 fincan falan güne zaten kahve ile başlıyorum. Günde 6 fincan içtiğim oluyor.. Karbonhidrat mutlaka tüketiliyo.. Hiç sorun yaşamadığım zamanlarda oluyor. Ağrıdan mahveden günlerde.. Ne ile alakalı olduğunu çözemedim ben daha. Ameliyatta olmuştum yeniden başladı. Dr yeme içme ile alakalı Bi durum demedi ne kabız olacaksın nede ishal buna dikkat et yeter dedi ama. Çok mümkün değil.. Ben wc den sonra berbat oluyorum..Makat çatlağı bende de var canım ya doğumda oldu ne olduysa tam geçti diyorum yeniden başlıyor hayattan soğudum bu sorun yüzündenkarbonhidrat yiyince çoşuyor gerçekten ve de kafein, kahve çikolata falan. Ama ben kesemiyorum ekmeği, canım çok hamurişi çekiyor
Makat çatlağı bende de var canım ya doğumda oldu ne olduysa tam geçti diyorum yeniden başlıyor hayattan soğudum bu sorun yüzündenkarbonhidrat yiyince çoşuyor gerçekten ve de kafein, kahve çikolata falan. Ama ben kesemiyorum ekmeği, canım çok hamurişi çekiyor
Sarı kantaron yağı ağrısına çok iyi geliyor rahatlatıyor.Bende kesemiyorum bu aralar iyi yokluyor ya beni bakalım ama dünden beri az yiyorum ekmekdaha da azaltacağım insallah yeşillik bol bol yemeğe çalışıyorum
4. Ay aşılarımı sağlık ocağının yaptığı?Vizeci06 canım mete nasıl aşıdan sonra? Bizimki bugün de kötü ya daha yüzü gülmedi yavrumun bi kaşık daha calpol verdim yüzü solgun ağrısı var belli
Çok şükür Mete iyi herzaman ki huysuzlugu üstünde uykuya zor dalıyor sadece onda da türkülerle anca dalıyorVizeci06 canım mete nasıl aşıdan sonra? Bizimki bugün de kötü ya daha yüzü gülmedi yavrumun bi kaşık daha calpol verdim yüzü solgun ağrısı var belli
Aman aman çok şükür iyi olsun. Ya yusuf da huysuz bir cocuk ama iki gündür çok başka sürekli ağlıyor yüzü hiç gülmüyor uykudan falan kalkınca benimle oynardı biraz. Şimdi hiç yok. Bakışları bile solgun yorgun. Ateşi falan yok ama çok şükür. Cumartesi de doktor kontrolü var bakalım insaallah o zamana geçerÇok şükür Mete iyi herzaman ki huysuzlugu üstünde uykuya zor dalıyor sadece onda da türkülerle anca dalıyor
Ver cnm calpol belki ağır gelmiştir eli hemşirenin
Evet canım aşıdan geldiğimizden beri iyi değil çocuk. Hasta gibi.4. Ay aşılarımı sağlık ocağının yaptığı?
Geçmiş olsun. Çabucak iyi olsun inşallah. İyi olması için yapılan birşeyin ilk önce kötü yapmasına sinir oluyorum... Ağır geldi demekki ilk dozlarda da böyle mi olmuştu ki..Evet canım aşıdan geldiğimizden beri iyi değil çocuk. Hasta gibi.
Sag ol canım. Amin insaallah. 2. Ayda hiç böyle olmamıştı ya hatta tedbir amaçlı calpol vermiştim sonra o şurubu tamamen çöpe attım başka ihtiyaç duymamıştık. 2 gündür gözünü açamıyor su an yavrum.Geçmiş olsun. Çabucak iyi olsun inşallah. İyi olması için yapılan birşeyin ilk önce kötü yapmasına sinir oluyorum... Ağır geldi demekki ilk dozlarda da böyle mi olmuştu ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?