- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.801
Kuzum sen burnunu vs temizle sık sık belki grip gibi birşey oluyordur onun yorgunluğudurAman aman çok şükür iyi olsun. Ya yusuf da huysuz bir cocuk ama iki gündür çok başka sürekli ağlıyor yüzü hiç gülmüyor uykudan falan kalkınca benimle oynardı biraz. Şimdi hiç yok. Bakışları bile solgun yorgun. Ateşi falan yok ama çok şükür. Cumartesi de doktor kontrolü var bakalım insaallah o zamana geçer
Yaptım canım daha sabah temizledimKuzum sen burnunu vs temizle sık sık belki grip gibi birşey oluyordur onun yorgunluğudur
Sizin dr kontrolleri varmış yine yha bizde onlara yok en basta birkac sıkıntıdan dolayı gidildi birdaha ne gel dendie birşey anca hasta olunursa öyle GalibaAman aman çok şükür iyi olsun. Ya yusuf da huysuz bir cocuk ama iki gündür çok başka sürekli ağlıyor yüzü hiç gülmüyor uykudan falan kalkınca benimle oynardı biraz. Şimdi hiç yok. Bakışları bile solgun yorgun. Ateşi falan yok ama çok şükür. Cumartesi de doktor kontrolü var bakalım insaallah o zamana geçer
Bende kesemiyorum bu aralar iyi yokluyor ya beni bakalım ama dünden beri az yiyorum ekmekdaha da azaltacağım insallah yeşillik bol bol yemeğe çalışıyorum
Canım 6 aylik olana kadar ayda bir defa kontrol olsanız keşkeSizin dr kontrolleri varmış yine yha bizde onlara yok en basta birkac sıkıntıdan dolayı gidildi birdaha ne gel dendie birşey anca hasta olunursa öyle Galiba
Canım sadece kayinvalide değil sirf bebek sevmek için onun uyku düzenini bozan beslenme saatini bozan aman saatle mi emzirilirmis deyip kucağından alan herkese acayip sinir oluyorum. Bebegin uyku saatini bile takip ediyorum diye laf duyduğum oluyor. Ne zaman isterse o zaman uyurmus ne zaman isterse o zaman yermiş. Yemiyor işte abi emmiyor hiç talep etmiyor çocuk bırakayım da aç mı kalsın. Ayakta emziriyorum diye hemşire bile çok nazlı yetiştiriyorsun dedi bana şaka gibi.Evet, kayınvalidem omzumda huzurla uyuyan bebeğimi sırf tutabilmek için uyandırdı. Yani 45 dakika beklesen olmuyo mu zaten uyanacak bi de ben uyuturum diyo. Gitti oturdu kesin uyur öyle zaten, ben keyfimden ayakta sallıyorum. Şimdi bi şey söylesem gelin olurum işte. Gelin şöyle dedi böyle dedi. Hey allahım.
Aynen acıktırıyor dayanamadım makarna yaptım sanki ekmekten bir farkı varmış gibiBende ekmek azalttım, bende de aynı sorun var biliyorsun ama ekmek yemeyince de ekstra bir fazla acıkıyorum
Vizecimmm ek gida ilk ne ile başladın, ne tepki verdi(bizimkiler biliyorsun aynı zamanların bebişleri daha ben hiçbirşey vermedim) birde aşıdan dolayı huysuz demişsin ya benimki de dün hiç uyumadı, aşı olsa aşıdan bilirdim ama aşı da olmadık henüz bir atak geçiriypruz sanırım
Sinir olunmayacak gibi değil canım bebişin uykusu geldi birileri tutacak sevecek diye iyice yorulsun mu sonra yorulunca uyutmak ne kadar zor oluyor, tabii orası kimsenin umrunda değil. Benim kendi babam söylüyor sürekli yok şımartmışsın yok kucağa alıştırmışsın bilmem ne, hemşire bi şey dese patlardım yani sana ne sana ne be kadınnCanım sadece kayinvalide değil sirf bebek sevmek için onun uyku düzenini bozan beslenme saatini bozan aman saatle mi emzirilirmis deyip kucağından alan herkese acayip sinir oluyorum. Bebegin uyku saatini bile takip ediyorum diye laf duyduğum oluyor. Ne zaman isterse o zaman uyurmus ne zaman isterse o zaman yermiş. Yemiyor işte abi emmiyor hiç talep etmiyor çocuk bırakayım da aç mı kalsın. Ayakta emziriyorum diye hemşire bile çok nazlı yetiştiriyorsun dedi bana şaka gibi.
Aynen yorulunca uyut da göreyim bakalım canımız çıkıyor. Benim de ablam çok erken yatiriyorsun çocuk o yüzden gece kalkıyor diyor. Hey allahim ya çocuk 20.00 20.30 fa ancak uyuyor zaten neresi erkense. Bir kaç gün 22.00 de uyudu yine aynı saatlerde uyandı cocuk. Telefonda çocuğu severken bile ben herif oldum de teyzem annene beni erkenden yatırma de diyor. Sanki ben cocugu zorla uyutuyorum. Tek uyuduğu saat orası zaten çocuğun. El kadar bebe herif olmuş.Sinir olunmayacak gibi değil canım bebişin uykusu geldi birileri tutacak sevecek diye iyice yorulsun mu sonra yorulunca uyutmak ne kadar zor oluyor, tabii orası kimsenin umrunda değil. Benim kendi babam söylüyor sürekli yok şımartmışsın yok kucağa alıştırmışsın bilmem ne, hemşire bi şey dese patlardım yani sana ne sana ne be kadınn
İşte yakınlarımız herhalde kırılmayız etmeyiz diye böyle yorumları rahat rahat yapıyolar. Erkense de geçse de onları ilgilendiren bi durum var mı? Sen kendi bebeğini istediğin saatte uyutursun, keşke herkes sadece kendi çocuğuyla ilgilense.Aynen yorulunca uyut da göreyim bakalım canımız çıkıyor. Benim de ablam çok erken yatiriyorsun çocuk o yüzden gece kalkıyor diyor. Hey allahim ya çocuk 20.00 20.30 fa ancak uyuyor zaten neresi erkense. Bir kaç gün 22.00 de uyudu yine aynı saatlerde uyandı cocuk. Telefonda çocuğu severken bile ben herif oldum de teyzem annene beni erkenden yatırma de diyor. Sanki ben cocugu zorla uyutuyorum. Tek uyuduğu saat orası zaten çocuğun. El kadar bebe herif olmuş.
Hahaha benim oğlan babasinda da meme ariyor geceleriBi de kvye ekstra bi gıcıklığım var, bebek arabasını yandan yandan bi eliyle tutuyo ben sürerken, bi kere bebeğimi kucağında tutarken meme aranır gibi yaptı ay o kadar hoşuna gitti ki sürekli çocuğumu göğsüne bastıra bastıra tutuyo sanki tekrar yapsın diye. Demin de çocuğumu uyuttum omzumda o yemek ısıtıyodu geldi uyandırdı aldı neymiş ben yemek yiyim o tutsunmuş ben yemek yicem dedim mi? Ya da böyle bi talebim oldu mu? Sırf özlüyor diye bebeğimi canı her istediğinde alamaz. Abuk sabuk hareketleri var. Torun sahibi olunca kvlere bi haller geliyo, ben böyle olmam umarım
Erken şöyle erken, memlekete gittiğimde onlar işten gelmeden uyuyordu ya cocuk sevemiyorlardı. Sırf çocuk sevmek için uyandırdı bir kere. Valla bu gece bi yere gidemezsin çocuğu uyut bütün gece uğraş hadi dedim ben deİşte yakınlarımız herhalde kırılmayız etmeyiz diye böyle yorumları rahat rahat yapıyolar. Erkense de geçse de onları ilgilendiren bi durum var mı? Sen kendi bebeğini istediğin saatte uyutursun, keşke herkes sadece kendi çocuğuyla ilgilense.
Kesinlikle ya ben hala yegenlerim afedersin essek kadar oldu ne alacaksam ne yapacaksam bile annelerine soruyorum önce uygun mu diye. Bir bana mı yüklendi bu hassasiyetZaten anlamadım anneler hassas gerisi tıntın. Ben başkasının çocuğunu sevicem diye uyandıramam.
Sanırım bir bizde var. Herkes her şeyi söylemeye ve yapmaya kendinde hak görüyor uyarınca kötü oluyorsun uyarmazsan için rahat etmiyor arada kalıp duruyorsun işte ben de anlamadım.Kesinlikle ya ben hala yegenlerim afedersin essek kadar oldu ne alacaksam ne yapacaksam bile annelerine soruyorum önce uygun mu diye. Bir bana mı yüklendi bu hassasiyet
Of canım bi tek bunlar mı her yaptığı falso, şimdi de gitti tv karşısına bebekle. Kapattırdım. Tv izliceksen bırak yavrumu, çocuk öyle bakıyo tvye, bizim evde tv yok zaten ben tabletimi köşe bucak kaçırıyorum bakmasın diye. Kapattırdım diye bozuluyo bi de.Hahaha benim oğlan babasinda da meme ariyor geceleriya sen daha iyi bilirsin tabi ama kötü düşünmemek lazım o da sen yemek yiyebil diye yapmış ama zamanlaması yanlış olmuş bebiş uyanıkken alsa o baksa sıkıntı yok
Of canım bi tek bunlar mı her yaptığı falso, şimdi de gitti tv karşısına bebekle. Kapattırdım. Tv izliceksen bırak yavrumu, çocuk öyle bakıyo tvye, bizim evde tv yok zaten ben tabletimi köşe bucak kaçırıyorum bakmasın diye. Kapattırdım diye bozuluyo bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?