2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sanırım bir bizde var. Herkes her şeyi söylemeye ve yapmaya kendinde hak görüyor uyarınca kötü oluyorsun uyarmazsan için rahat etmiyor arada kalıp duruyorsun işte ben de anlamadım.
Ben uyaramıyorum ya. Sonra küsme moduna geçiyorlar tatsizlik olunca hiç huzurum olmuyor eşim de bana kızıyor sen canını sıkacağına onlar sıksın ne gerekiyorsa söyle diyor hem kendi ailesi için hem benim ailem için.

Sonrasında ben evladımı koruyamıyorum insanlar benim için daha mı önemli diye triplere girip tansiyonlarını çıkartmıyorsan sıkıntı yok ben giriyorum mesela. Direkt kendimi parça pinçik ediyorum o yüzden elimden geldiğince uyarırım. Sert değil ama söylerim. Söyleyemezsem çünkü evladımın yüzüne bakamıyorum. Benimki de anormal sen bakma bana hdjsj

Valla canım söyleyeceğiz hele bu konu çok hassas. Ben telefonu bile elime alamıyorum yusuf kucağımdayken direkt dikkat kesiliyor. TV nin esamesi bile okunmuyor bizim evde.

Valla canım söyleyeceğiz hele bu konu çok hassas. Ben telefonu bile elime alamıyorum yusuf kucağımdayken direkt dikkat kesiliyor. TV nin esamesi bile okunmuyor bizim evde.

Ayy napıcaz peki? Bizde insanız. Bacım bunlar uyumuyor da bizdeki modeller..

Ben eskiden tv ye askası dönük babybjörnüne koyardım. Sesi orta bırakırdım hem yabancı dil duysun diye ( önerilen birşey) kendimde full dikkat değil ama göz kaydırırdım arada. Hergün değil ama yapardım yani. Dün baktım iyice başlamış dönmelere. Artık mümkün değil. Eee telefonuda seviyorum yani insta va değil ama arkadaşlarımla konuşmayı seviyorum. Birşeyler araştırıyorum yine bulut için. Sonra vicdan yapıyorum. Annelik zor gibi ya

Ayy valla dediğinin tıpkısının aynısını yapıyorum nepçim anayım beni diye diye geziyorum. Daha yeni mevzusu oldu aramizda. Eşim bugün cicek göndermiş eve. Yusufuma en iyi anneyi seçtiğim için çok sansliyim yazmış. Hala ikna olmuyorum ama iyi anne olduğuma ben de şaka yollu söylemeye çalışıyorum ama yok karşında duvar olunca anlamıyor ya da ayyy çok nazlı yetiştiriyorsun. Ayyy aman çok kötü alistirmissin gibi suçlamalara maruz kalıyorum. Tv izletmemenin neresi şımartmak mesela ya bırakayım da otizmli mi olsun yavrum. Tövbe tövbe yine sinir geldi bak

Aynı keşmekeşlikte yaşıyorum canım. Yusuf için bir şey arastirmam lazım yok yarım kaliyor alışveriş yapmam lazım yarım kalıyor. Arkadaslarimla konuşmayı ben de severim. Allahtan kulakta okuyor ya o kucagimda evi gezerken bi selamlasiyorum napim yoksa durmaz zaten. Sosyal medya hiç kullanmadım bugüne kadar zaten. Benim sosyal medya KK ben de sırf bana insan sesi olsun diye tv açardım eskiden şimdi boynu kırılırcasina dönüp bakmak istiyor

Hangi sıklıkta temizliyorsun?
Canım valla bir ara sabah akşam öğlen denk geldikçe yapıyordum. Sonra bir ara balgamı vardı sabah akşam nebulizator kullandım. Ama artık çok sık yapmıyorum çünkü doktorum uyardı tahriş edersin burnunu diye. Şimdi sadece sabahları yapıyorum.. ama grip gibi değil bugün ya anlamadım cok bitkinlik 2 gündür aşıdan geldiğimizden beri böyle. Insaallah yarına bir şey kalmaz. Bu gece sık sık emzireceğim .

Ne olursa iyi anne olduğundan emin olursun? Gerçekten sabah kalkıp aynaya bakınca kendinle gurur duymuyor musun?

Yok anam yok ne şaka yollusu arsız hadsiz insana laf anlatmak çok zor. Direkt söyleyince bile anlamazlar çoğu zaman.

Diyeceğin şey basit ben böyle uygun görüyorum. Suçlama yapanlara yüz vermiceksin. Ya milletimiz de bir anormal. Dün hastahaneye gittik kadın doğumcuma kontrole. Kapıda bir kadın. Bulutta hayret kucağımda yürürken uyudu. Sıpa sever türbinlere oynamayı ama evde içimden geçer neyse yatırıcam arabasına teyzenin biri yan yatır öyle daha rahat eder dedi. Duymazlıktan geldim yine dedi döndüm bu sefer böyle rahat ediyor dedim. Sonra durmadı bana diyoki sen teyzesi misin? Kocamda duymuş ikimiz şok. Cevap vermedim ne diyeceği belli olmaz ısırtıverir bana orda kendisini kalitem bozulur diye arkamı döndüm direkt.

Yok ben kirvesiyim teyzeciğimmmm ay bazıları salça olmadan duramıyo gerçekten

Yok ben kirvesiyim teyzeciğimmmm ay bazıları salça olmadan duramıyo gerçekten

Elimde yüzük kolumda kocam kucağımda oğlum bana teyzesi misin diyo.. inanamadı herhlade anne olabileceğime hdj kocam da diyo ki kesin seni genç sandı hdjdj kıyamam hahah

Gerçekten duramıyor kendisi de gelini ve oğluyla gelmişti. The kaynanadır o kesin.

Ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum valla çocuğu hastaneye neden teyzesi getirsin ya, bebekli birini görünce aaa halası teyzesi mi acaba diye mi düşünür insan, önce annesi dersin yani aynen the kaynanalar her yerde zaten

Ne geçti acaba eline Jdjdj
Hani ablası diye düşünürsün belirli bir yaşa gelince. Bu yaşta bebe annesinden ayrı gelir mi gerçekten. Belki de annesi içerde ben bebeğe bakıyorum sandı. Kız allahtan bakıcı mısın demedi o zaman ısırırdım işte

Bazen kendimi çok yetersiz görüyorum festi ya aşamıyorum bu durumu. Doğru düzgün emziremiyorum uyutamiyorum bir cocugu mutlu edemedim diye kendime çok kızdığım oluyor. Yusuf çok şanssız bir bebek diyorum ara ara. Eşim de yazık beni ikna etmeye çalışıyor kendince. Şansız çocuk görmek istiyorsan gazzeye bak, cocuk esirgeme kurumlarına bak, sokağa terk edilen bebeklere bak diyor.

Ayy sesli güldüm festi ya bu hastanedeki teyzeler insanı çileden çıkarır. biz de yusuf sarilikken her gün hastaneye gidiyorduk tabi geldi teyzenin biri bu cocugun hastanede ne işi var yoksa hasta mı diyor allahim ya yok teyze biraz hava alsın diye getirdik dedim. Alayci tavirla. Vıyyy terbiyesize bak dedi bana

Vıycı teyzelere çok kuruluyum. Muhtemelen bulut hasta olsaydı bende kalite maliye dinlemez teyzeyi ısırırdım. İyi yapmışsın. Herkese salça olmamayı öğrensinler.

Yusuf için doğru anne sensin. Oda senin için doğru evlat. Zor bir bebek Yusuf. Bunun için bile gurur duysan yeridir. Uyumuyolar bacım. Bulutta uyumuyor bende beceremiyorum. Ama anne olmak sadece uyutmaktan ibaret değil ki öyle düşün. İyi yaptığın birçok şeyi görmezden gelemezsin.

Aslında çok haklısın ben de gece olduğu zaman öyle düşünüyorum ama gün içerisinde yaşarken çok bocalıyorum. Yeğen bakmak gibi falan değilmiş kendimi tecrübeli zannederdim. Daha önce hiç kimsenin afedersin kakasiyla sümüğüyle dertlenmemistim. İki gündür yüzü soluk onu güldürmek için bugün neler yaptım yok.. ama dediğin gibi ben onun için doğru anneyim o da benim için doğru evlat. Dağına göre kar veriyor işte rabbim.

Ben kimseye bakmadım, yeltenmedim bile. Evladım ilk ve son olabilir bilmiyorum

Kuzum kendine çok yüklenme. Fıtratta var. Bebelerimiz de bir birey keyfi kaçıksa kaçırtır. Memede uyumak istiyorsa uyur, kendisi uyumak isterse uyur. Hormonlarım tavan yapıp delirmeme ramak kalınca bana bunları hatırlatırsın sen demiştin diye hsjsj

Ay kesinlikle. Vücudumda büyüyen canlı tarhana içti geçen gün. Değişik bende alışamadım hdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…