- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.841
Aklıma gelmişken soramAy kesinlikle. Vücudumda büyüyen canlı tarhana içti geçen gün. Değişik bende alışamadım hdjd
Valla cok özendim bu bebenin annesi babasına.Jdjdjjdjd ay naptı annesi babası acaba böyle mükafatlandırıldılar
Of buraya videolar atılabilseydi de bir ataydım bulutu görseydiniz saç baş nasıl yoldurtulur izleseydiniz hsjsj
Bu temizleme işini anlamıyorum. Genel olarak kendin mi temizliyorsun. Yoksa Bi tıkanıklık VS hissettiğin için mi.?Canım valla bir ara sabah akşam öğlen denk geldikçe yapıyordum. Sonra bir ara balgamı vardı sabah akşam nebulizator kullandım. Ama artık çok sık yapmıyorum çünkü doktorum uyardı tahriş edersin burnunu diye. Şimdi sadece sabahları yapıyorum.. ama grip gibi değil bugün ya anlamadım cok bitkinlik 2 gündür aşıdan geldiğimizden beri böyle. Insaallah yarına bir şey kalmaz. Bu gece sık sık emzireceğim .
Son cümlene koptum festi yaNe olursa iyi anne olduğundan emin olursun? Gerçekten sabah kalkıp aynaya bakınca kendinle gurur duymuyor musun?
Yok anam yok ne şaka yollusu arsız hadsiz insana laf anlatmak çok zor. Direkt söyleyince bile anlamazlar çoğu zaman.
Diyeceğin şey basit ben böyle uygun görüyorum. Suçlama yapanlara yüz vermiceksin. Ya milletimiz de bir anormal. Dün hastahaneye gittik kadın doğumcuma kontrole. Kapıda bir kadın. Bulutta hayret kucağımda yürürken uyudu. Sıpa sever türbinlere oynamayı ama evde içimgeçer neyse yatırıcam arabasına teyzenin biri yan yatır öyle daha rahat eder dedi. Duymazlıktan geldim yine dedi döndüm bu sefer böyle rahat ediyor dedim. Sonra durmadı bana diyoki sen teyzesi misin? Kocamda duymuş ikimiz şok. Cevap vermedim ne diyeceği belli olmaz ısırtıverir bana orda kendisini kalitem bozulur diye arkamı döndüm direkt.
Tıkanıklık hissediyordum canım sürekli yaptığım günlerde gece nefes alıp vermesi bile hırıltılı idi. Ama bazı doktorlar da tıkalı olmasa bile yapın nefes alması kolaylaşır diyor. Her emzirmeden önce yapın bile diyen var. Bizim doktorumuz yap ama çok tahriş etme dediBu temizleme işini anlamıyorum. Genel olarak kendin mi temizliyorsun. Yoksa Bi tıkanıklık VS hissettiğin için mi.?
Ayy evet ya niye öyle benimki de üst dudağını yiyip bitirdi ellerde hep ağızda parmak emip duruyor, gören aç zanneder.Son cümlene koptum festi ya
Benim kızda bir dudaklarını yalıyor gören bu aç diyip duruyor diyorum yok değil her görenin akıl vermesine bitiyorum zaten sanki kendi çocukları
36 haftalik halimle bana gebe poliklinigi kapisinda gelinin mi iceri de demisti teyzelerElimde yüzük kolumda kocam kucağımda oğlum bana teyzesi misin diyo.. inanamadı herhlade anne olabileceğime hdj kocam da diyo ki kesin seni genç sandı hdjdj kıyamam hahah
Gerçekten duramıyor kendisi de gelini ve oğluyla gelmişti. The kaynanadır o kesin.
Kesinlikle kendine haksizlik etme bacim. Bazı bebekler gercekten zor oluyor yapacak bir sey yok malesef. Sen onun biricik annesisin ve elinden gelenin en iyisini yapiyorsun sakin unutma bunu. Herkesin sinavi farkli benim oglusum baya rahat daha dogrusu bakim konusunda sorun yasamiyorum (ufak tefek seyler var tabi onlarda tuzu biberi) ama baska konularda sinaniyorum bilen bilir.Aslında çok haklısın ben de gece olduğu zaman öyle düşünüyorum ama gün içerisinde yaşarken çok bocalıyorum. Yeğen bakmak gibi falan değilmiş kendimi tecrübeli zannederdim. Daha önce hiç kimsenin afedersin kakasiyla sümüğüyle dertlenmemistim. İki gündür yüzü soluk onu güldürmek için bugün neler yaptım yok.. ama dediğin gibi ben onun için doğru anneyim o da benim için doğru evlat. Dağına göre kar veriyor işte rabbim.
Ahaa supermis. Valla bizim emzikle aramiz baya iyi bu kadar olmasa da gercekten kurtarici.
Ayy valla bilmiyorum dilini bile edebilir benimki acaip potansiyelliAyy evet ya niye öyle benimki de üst dudağını yiyip bitirdi ellerde hep ağızda parmak emip duruyor, gören aç zanneder.
Kesinlikle diyprum içimde besledim büyüttüm şimdi yine besliyorum ben doğurdum diyprum sen benim misin diyorum seni bana verdi Rabbim çok şükür valla şaşırtıcı bir mucize geçen sene yoktu adı bile yoktu şimdi varlar diyorumPeki kızlar size de ara ara şöyle düşünceler geliyor mu? Bebisinize bakıp bu şimdi benim mi? Ben mi yaptım? Bundan bir kaç ay önce yoktu bu evde? Kanlı canlı minik bir insan. Bana çok tuhaf geliyor, mucize dedikleri bu olsa gerek diyorum.
Genel olarak hayatta zaten hiç kolay bir şey görmedim canım ben de her şeyin en zoru denk gelir bana. Tırnaklarımla kazımam gerekir küçük bir mutluluğa erişmek için hiçbir şeyi kolay elde edemedim bugüne kadar zaten herkes bir şekilde sınanıyor. Çok şükür elleri ayakları düzgün sağlıklı bugünler de geçecek elbet.36 haftalik halimle bana gebe poliklinigi kapisinda gelinin mi iceri de demisti teyzelerniyeyse o aklima geldi
Kesinlikle kendine haksizlik etme bacim. Bazı bebekler gercekten zor oluyor yapacak bir sey yok malesef. Sen onun biricik annesisin ve elinden gelenin en iyisini yapiyorsun sakin unutma bunu. Herkesin sinavi farkli benim oglusum baya rahat daha dogrusu bakim konusunda sorun yasamiyorum (ufak tefek seyler var tabi onlarda tuzu biberi) ama baska konularda sinaniyorum bilen bilir.
Ahaa supermis. Valla bizim emzikle aramiz baya iyi bu kadar olmasa da gercekten kurtarici.
Bu benPeki kızlar size de ara ara şöyle düşünceler geliyor mu? Bebisinize bakıp bu şimdi benim mi? Ben mi yaptım? Bundan bir kaç ay önce yoktu bu evde? Kanlı canlı minik bir insan. Bana çok tuhaf geliyor, mucize dedikleri bu olsa gerek diyorum.
Ben de aynen öyle ya bazen emzirirken ellerine parmaklarına bakıyorum tüyleri bile var yaKesinlikle diyprum içimde besledim büyüttüm şimdi yine besliyorum ben doğurdum diyprum sen benim misin diyorum seni bana verdi Rabbim çok şükür valla şaşırtıcı bir mucize geçen sene yoktu adı bile yoktu şimdi varlar diyorum
Bu benben bakıp bakım gururlanıyorum ama çok tuhaf geliyo. Seni ben doğurdum diye seviyorum sürekli
Değil mi yaaBu benben bakıp bakım gururlanıyorum ama çok tuhaf geliyo. Seni ben doğurdum diye seviyorum sürekli
Benimki daha hiç dönmüyor 4 aylıkKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
Değil mi yaaen güzeli bir de senin bebegin geliyor değil mi . Zaman çabuk geçiyor diyorlardı gerçekten öyle. Ara ara geriye dönük fotoğraflarına bakıyorum siması bile değişmiş
Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?