2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay kesinlikle. Vücudumda büyüyen canlı tarhana içti geçen gün. Değişik bende alışamadım hdjd
Aklıma gelmişken soram tarhanayi peki bildiğim usul salçalı tuzlu falan mı yaptın festi

Ahh o ilk tekmesini yediğim gece... saat tam 3 tü beni uyandırmıştı ayy o neydi öyle be demiştim hiç sol tarafa yatmama izin vermezdi o tarafa yatınca hemen tekmelerdi o zamanlardan belliymiş rahatına düşkün olacağı ya düşündükçe buluyorum

Jdjdjjdjd ay naptı annesi babası acaba böyle mükafatlandırıldılar
Of buraya videolar atılabilseydi de bir ataydım bulutu görseydiniz saç baş nasıl yoldurtulur izleseydiniz hsjsj
Valla cok özendim bu bebenin annesi babasına.

Aaa yok festicim biz sizi solda sıfır bırakırız bu konuda bence

Bu temizleme işini anlamıyorum. Genel olarak kendin mi temizliyorsun. Yoksa Bi tıkanıklık VS hissettiğin için mi.?

Son cümlene koptum festi ya
Benim kızda bir dudaklarını yalıyor gören bu aç diyip duruyor diyorum yok değil her görenin akıl vermesine bitiyorum zaten sanki kendi çocukları

Bu temizleme işini anlamıyorum. Genel olarak kendin mi temizliyorsun. Yoksa Bi tıkanıklık VS hissettiğin için mi.?
Tıkanıklık hissediyordum canım sürekli yaptığım günlerde gece nefes alıp vermesi bile hırıltılı idi. Ama bazı doktorlar da tıkalı olmasa bile yapın nefes alması kolaylaşır diyor. Her emzirmeden önce yapın bile diyen var. Bizim doktorumuz yap ama çok tahriş etme dedi

Son cümlene koptum festi ya
Benim kızda bir dudaklarını yalıyor gören bu aç diyip duruyor diyorum yok değil her görenin akıl vermesine bitiyorum zaten sanki kendi çocukları
Ayy evet ya niye öyle benimki de üst dudağını yiyip bitirdi ellerde hep ağızda parmak emip duruyor, gören aç zanneder.

36 haftalik halimle bana gebe poliklinigi kapisinda gelinin mi iceri de demisti teyzeler niyeyse o aklima geldi
Kesinlikle kendine haksizlik etme bacim. Bazı bebekler gercekten zor oluyor yapacak bir sey yok malesef. Sen onun biricik annesisin ve elinden gelenin en iyisini yapiyorsun sakin unutma bunu. Herkesin sinavi farkli benim oglusum baya rahat daha dogrusu bakim konusunda sorun yasamiyorum (ufak tefek seyler var tabi onlarda tuzu biberi) ama baska konularda sinaniyorum bilen bilir.
ffestinalente bu da hayalim canım işte, arkadaş atmış az önce
Ahaa supermis. Valla bizim emzikle aramiz baya iyi bu kadar olmasa da gercekten kurtarici.

Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar

Kesinlikle diyprum içimde besledim büyüttüm şimdi yine besliyorum ben doğurdum diyprum sen benim misin diyorum seni bana verdi Rabbim çok şükür valla şaşırtıcı bir mucize geçen sene yoktu adı bile yoktu şimdi varlar diyorum

Genel olarak hayatta zaten hiç kolay bir şey görmedim canım ben de her şeyin en zoru denk gelir bana. Tırnaklarımla kazımam gerekir küçük bir mutluluğa erişmek için hiçbir şeyi kolay elde edemedim bugüne kadar zaten herkes bir şekilde sınanıyor. Çok şükür elleri ayakları düzgün sağlıklı bugünler de geçecek elbet.
Biz de emzik kullanıyoruz tabi hemen uyumaz ama çok şiddetli ağlamasını sakinleştirici emzik. İndirimden 6 18 aylik olani stokladim hemen

Bu ben ben bakıp bakım gururlanıyorum ama çok tuhaf geliyo. Seni ben doğurdum diye seviyorum sürekli

Ben de aynen öyle ya bazen emzirirken ellerine parmaklarına bakıyorum tüyleri bile var ya nasıl bir insanın içinde bir canlı olabilir diyorum, gercekten Allahı çok tefekkür ettiğim biz zaman dilimi oldu gebelik süreci. Minik mucizeler şimdi kucağımızda.

Bu ben ben bakıp bakım gururlanıyorum ama çok tuhaf geliyo. Seni ben doğurdum diye seviyorum sürekli
Değil mi yaa en güzeli bir de senin bebegin geliyor değil mi. Zaman çabuk geçiyor diyorlardı gerçekten öyle. Ara ara geriye dönük fotoğraflarına bakıyorum siması bile değişmiş

Değil mi yaa en güzeli bir de senin bebegin geliyor değil mi. Zaman çabuk geçiyor diyorlardı gerçekten öyle. Ara ara geriye dönük fotoğraflarına bakıyorum siması bile değişmiş

Birde o zamanlar ne güzel geliyordu bakıyorum şimdi o kadar da güzel değilmiş ilknzamanlar hdjdj şimdi çok güzel geliyor muhtemelen bir sğre sonra bugünlerine bakınca da aynısı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…