2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen ısırırım diyince aklıma gelen

Değil mi yaa en güzeli bir de senin bebegin geliyor değil mi. Zaman çabuk geçiyor diyorlardı gerçekten öyle. Ara ara geriye dönük fotoğraflarına bakıyorum siması bile değişmiş
Evet dünya güzeli geliyor geçmez mi. Ben bu gruba gebelik planlayanlar grubundan gelmiştim. Hergün gebelik testi yapardık. Ufacık gölge çizgiyle öğrenmiştim. Gruba atardım sizde görüyo musunuz diye şimdi canlı kanlı karşımda gülmeye bile aşladı çok tuhaf. Allah büyük

Bir de kızlar bu kadar derdin arasında ne düşündüm. Yusufcuğuma bir anı defteri düzenlemeyi düşünüyorum biraz nostaljik gelebilir size böyle önemli günlerde çektiğim fotoğrafları ajandaya yapıştırıp yanına o günkü duygularımı yazacağım. Bugün emekledin bugün ilk ek gıdanı aldın bugün bize gülümsedin. Gibi gibi.. büyüyünce ona vereceğim, ilerde kendi ailesini kurduğunda eşiyle çocuklarıyla beraber baksın istiyorum ( dipnot ben bu kadar romantikken oğlum insaallah hanzo bir erkek olmaz çok amin)

Tuz koymadım kendi tuzu. Ama salça ve yağ vardı. Yaa ne güzel günlerdi ay. Gece 2 ile 7 arası Bulutta hep döner tekmelerdi uyuyamazdım. Şu grupta 5000 mesaj yazmışım ya hejjd sabahlara kadar allahım ne günlermiş hsjs

Birde o zamanlar ne güzel geliyordu bakıyorum şimdi o kadar da güzel değilmiş ilknzamanlar hdjdj şimdi çok güzel geliyor muhtemelen bir sğre sonra bugünlerine bakınca da aynısı olacak
Ahanda bu da ben. şimdi daha güzel geliyor. Gittikçe daha güzelleşecek inşallah bebisler.

Harika fikir bence

Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
Valla yusuf da çok tembel yere koyunca ağlıyor zaten hep. Oyuncak uzatıyorum yandan yandan bakıyor şöyle aman bu kadın da ne yapıyor böyle der gibi canım isterse az biraz uzanıyor istemezse burun kıvırıp dönüyor

Zoru severim imkansiz biraz zaman alir diyorum o stok isini coktan hallettim ben de

Cok güzeldi ya her yerde el üstünde tutuluyordum bir de işte evde aman şunu ye aman sen dur o işi yapma. Üst rafa uzanmama bile razı olmuyordu benim koca

Cok güzeldi ya her yerde el üstünde tutuluyordum bir de işte evde aman şunu ye aman sen dur o işi yapma. Üst rafa uzanmama bile razı olmuyordu benim koca
Ben o günlerde hiç nazlanmasın aşermedim ama çok pişmanım 2. De kesinlikle nazlanıp aşercem çocuğum kendi kendine doğdu yazık

Hala eşime dönüp dönüp diyorum ki ‘evde bi bebek var farkında mısın???’ Ay bu gerçeği idrak edemiyorum sanki bazen, gerçekten bu benim mi moduna giriyorum bu benden mi çıktı yaa

Hala eşime dönüp dönüp diyorum ki ‘evde bi bebek var farkında mısın???’ Ay bu gerçeği idrak edemiyorum sanki bazen, gerçekten bu benim mi moduna giriyorum bu benden mi çıktı yaa
Hahaha biz bugün şunu dedik biz ne ara çocuk yaptık bu aşamaya geldik ya birde arada yaş gerçeği yüzümüze vuruyor

Benimki daha hiç dönmüyor 4 aylık
ffestinalente
Anladım kızlar ama erkek bebekler biraz daha geç yapıyormuş bu işleri genelde istisnalar vardır tabi
Benimkisi dönemeye çalışıyorda biraz erken gibide geldi ama Eylül deliler başladıysa o zaman erken değil demek ki o yüzden sordum aman kimisi hiç emeklemeden vakti gelince direk yürüyormuş her bebek çok farklı bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek☺

Ben de her ay resim çektiriyorum ona ve ailecek fotoğrafçıda albüm yapıyoruz bir yaşına kadar böyle sonra her yaşında yapıcaz nasipse ☺

Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar

Kuzum benimki hantal mı hantal bırak dönmeyi bacaklarını bile sallamayacak nerdeyse elini bile uzatsın diye çok uğraşıyorum ama nazla çok hafif kaldırıyor

Sirt ustuyken sag ya da soluna dogru dönüyor bacaklarini havaya kaldirip, ayaklarini yakalamaya calisiyor hatta oyun halisinda eliyle uzanmiyor da ayaklariyla vuruyor oyuncaklara

Uykuya gecmeyecekse emzigi tutmuyor agzinda ama uykusu varsa çığlık atarken bi anda sesini kesiyor emzik kasimda aklima gelmedi keske ben de 6 ay sonrasi icin emzik alsaydim avent kullaniyorum o da malum pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…