- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.861
36 haftalik halimle bana gebe poliklinigi kapisinda gelinin mi iceri de demisti teyzelerniyeyse o aklima geldi
Sen ısırırım diyince aklıma gelenNe geçti acaba eline Jdjdj
Hani ablası diye düşünürsün belirli bir yaşa gelince. Bu yaşta bebe annesinden ayrı gelir mi gerçekten. Belki de annesi içerde ben bebeğe bakıyorum sandı. Kız allahtan bakıcı mısın demedi o zaman ısırırdım işte
Evet dünya güzeli geliyorDeğil mi yaaen güzeli bir de senin bebegin geliyor değil mi . Zaman çabuk geçiyor diyorlardı gerçekten öyle. Ara ara geriye dönük fotoğraflarına bakıyorum siması bile değişmiş
HoşbuldummHoşgeldiinn
Aklıma gelmişken soramtarhanayi peki bildiğim usul salçalı tuzlu falan mı yaptın festi
Ahh o ilk tekmesini yediğim gece... saat tam 3 tü beni uyandırmıştı ayy o neydi öyle be demiştimhiç sol tarafa yatmama izin vermezdi o tarafa yatınca hemen tekmelerdi o zamanlardan belliymiş rahatına düşkün olacağı ya düşündükçe buluyorum
Ahanda bu da ben.Birde o zamanlar ne güzel geliyordu bakıyorum şimdi o kadar da güzel değilmiş ilknzamanlar hdjdj şimdi çok güzel geliyor muhtemelen bir sğre sonra bugünlerine bakınca da aynısı olacak
Harika fikir benceBir de kızlar bu kadar derdin arasında ne düşündüm. Yusufcuğuma bir anı defteri düzenlemeyi düşünüyorum biraz nostaljik gelebilir sizeböyle önemli günlerde çektiğim fotoğrafları ajandaya yapıştırıp yanına o günkü duygularımı yazacağım. Bugün emekledin bugün ilk ek gıdanı aldın bugün bize gülümsedin. Gibi gibi.. büyüyünce ona vereceğim, ilerde kendi ailesini kurduğunda eşiyle çocuklarıyla beraber baksın istiyorum ( dipnot ben bu kadar romantikken oğlum insaallah hanzo bir erkek olmaz çok amin)
Valla yusuf da çok tembel yere koyunca ağlıyor zaten hep. Oyuncak uzatıyorum yandan yandan bakıyor şöyle aman bu kadın da ne yapıyor böyle der gibiKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
Zoru severim imkansiz biraz zaman alir diyorumGenel olarak hayatta zaten hiç kolay bir şey görmedim canım ben de her şeyin en zoru denk gelir bana. Tırnaklarımla kazımam gerekir küçük bir mutluluğa erişmek için hiçbir şeyi kolay elde edemedim bugüne kadar zaten herkes bir şekilde sınanıyor. Çok şükür elleri ayakları düzgün sağlıklı bugünler de geçecek elbet.
Biz de emzik kullanıyoruz tabi hemen uyumaz ama çok şiddetli ağlamasını sakinleştirici emzik. İndirimden 6 18 aylik olani stokladim hemen
Cok güzeldi ya her yerde el üstünde tutuluyordum bir de işte evdeTuz koymadım kendi tuzu. Ama salça ve yağ vardı. Yaa ne güzel günlerdi ay. Gece 2 ile 7 arası Bulutta hep döner tekmelerdi uyuyamazdım. Şu grupta 5000 mesaj yazmışım ya hejjd sabahlara kadar allahım ne günlermiş hsjs
Ben o günlerde hiç nazlanmasın aşermedim ama çok pişmanım 2. De kesinlikle nazlanıp aşercemCok güzeldi ya her yerde el üstünde tutuluyordum bir de işte evdeaman şunu ye aman sen dur o işi yapma. Üst rafa uzanmama bile razı olmuyordu benim koca
Hala eşime dönüp dönüp diyorum ki ‘evde bi bebek var farkında mısın???’Peki kızlar size de ara ara şöyle düşünceler geliyor mu? Bebisinize bakıp bu şimdi benim mi? Ben mi yaptım? Bundan bir kaç ay önce yoktu bu evde? Kanlı canlı minik bir insan. Bana çok tuhaf geliyor, mucize dedikleri bu olsa gerek diyorum.
Hahaha biz bugün şunu dedik biz ne ara çocuk yaptık bu aşamaya geldik yaHala eşime dönüp dönüp diyorum ki ‘evde bi bebek var farkında mısın???’Ay bu gerçeği idrak edemiyorum sanki bazen, gerçekten bu benim mi moduna giriyorum bu benden mi çıktı yaa
Benimki daha hiç dönmüyor 4 aylık
Valla yusuf da çok tembel yere koyunca ağlıyor zaten hep. Oyuncak uzatıyorum yandan yandan bakıyor şöyle aman bu kadın da ne yapıyor böyle der gibicanım isterse az biraz uzanıyor istemezse burun kıvırıp dönüyor
Ben de her ay resim çektiriyorum ona ve ailecek fotoğrafçıda albüm yapıyoruz bir yaşına kadar böyle sonra her yaşında yapıcaz nasipse ☺Bir de kızlar bu kadar derdin arasında ne düşündüm. Yusufcuğuma bir anı defteri düzenlemeyi düşünüyorum biraz nostaljik gelebilir sizeböyle önemli günlerde çektiğim fotoğrafları ajandaya yapıştırıp yanına o günkü duygularımı yazacağım. Bugün emekledin bugün ilk ek gıdanı aldın bugün bize gülümsedin. Gibi gibi.. büyüyünce ona vereceğim, ilerde kendi ailesini kurduğunda eşiyle çocuklarıyla beraber baksın istiyorum ( dipnot ben bu kadar romantikken oğlum insaallah hanzo bir erkek olmaz çok amin)
Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
Sirt ustuyken sag ya da soluna dogru dönüyor bacaklarini havaya kaldirip, ayaklarini yakalamaya calisiyor hatta oyun halisinda eliyle uzanmiyor da ayaklariyla vuruyor oyuncaklaraKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
Uykuya gecmeyecekse emzigi tutmuyor agzinda ama uykusu varsa çığlık atarken bi anda sesini kesiyor emzikGenel olarak hayatta zaten hiç kolay bir şey görmedim canım ben de her şeyin en zoru denk gelir bana. Tırnaklarımla kazımam gerekir küçük bir mutluluğa erişmek için hiçbir şeyi kolay elde edemedim bugüne kadar zaten herkes bir şekilde sınanıyor. Çok şükür elleri ayakları düzgün sağlıklı bugünler de geçecek elbet.
Biz de emzik kullanıyoruz tabi hemen uyumaz ama çok şiddetli ağlamasını sakinleştirici emzik. İndirimden 6 18 aylik olani stokladim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?