- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.881
Ben bunu yaptim ilk cocugumda hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren yazmaya basladim sonrasinda kontrollerinde hissettiklerimi, dogumunu, buyumesini vs 2 ajanda var biraz daha buyumesini bekledikten sonra bir dogum gununde ona verecegim annem bana yapsa cok mutlu olurdum bakalim o neler hissedecek. Simdi 2. Bebegime de yazıyorum hatta bugun onceki bu aylarda ne yapiyomus diyerek acip okudumBir de kızlar bu kadar derdin arasında ne düşündüm. Yusufcuğuma bir anı defteri düzenlemeyi düşünüyorum biraz nostaljik gelebilir sizeböyle önemli günlerde çektiğim fotoğrafları ajandaya yapıştırıp yanına o günkü duygularımı yazacağım. Bugün emekledin bugün ilk ek gıdanı aldın bugün bize gülümsedin. Gibi gibi.. büyüyünce ona vereceğim, ilerde kendi ailesini kurduğunda eşiyle çocuklarıyla beraber baksın istiyorum ( dipnot ben bu kadar romantikken oğlum insaallah hanzo bir erkek olmaz çok amin)
Sağlıkla al bebisini kucağına insaallahKızlaaaar çok tatlısınııızson 3-4 sayfadaki mesajlarınızı okudum çok güldüm bende 2024 Mart anneleri grubundayım . Bugün 26+6 yım. Ama şubat annesi de olabilirim gibi geliyor nedense ayy şu kv’lerin herbokolog olması hiç değişmiyor demek ki ya
Ahh çok güzel içim gitti, maşaallah size. Ben de yapacağım insaallah aklımda bir sürü şey varBen bunu yaptim ilk cocugumda hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren yazmaya basladim sonrasinda kontrollerinde hissettiklerimi, dogumunu, buyumesini vs 2 ajanda var biraz daha buyumesini bekledikten sonra bir dogum gununde ona verecegim annem bana yapsa cok mutlu olurdum bakalim o neler hissedecek. Simdi 2. Bebegime de yazıyorum hatta bugun onceki bu aylarda ne yapiyomus diyerek acip okudum
Canim civilde şu an avent emzikler 200 liraydı bak istersen ben sipariş verdim kargoda şu anUykuya gecmeyecekse emzigi tutmuyor agzinda ama uykusu varsa çığlık atarken bi anda sesini kesiyor emzikkasimda aklima gelmedi keske ben de 6 ay sonrasi icin emzik alsaydim avent kullaniyorum o da malum pahali
Kontrolde ne yapılıyor boy kilo gelişim sadece baska uyguladıkları bir şey var mı kiCanım 6 aylik olana kadar ayda bir defa kontrol olsanız keşke
Çok guzel ve anlamlı hediye olur ..Kaç yaşında ilk çocuğun. Bence onu vermek için baya büyümesini beklemelisin küçükse ozaman daha özenli saklar ve anlayışla okurBen bunu yaptim ilk cocugumda hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren yazmaya basladim sonrasinda kontrollerinde hissettiklerimi, dogumunu, buyumesini vs 2 ajanda var biraz daha buyumesini bekledikten sonra bir dogum gununde ona verecegim annem bana yapsa cok mutlu olurdum bakalim o neler hissedecek. Simdi 2. Bebegime de yazıyorum hatta bugun onceki bu aylarda ne yapiyomus diyerek acip okudum
Tesekkur ederim hemen bir bakayımCanim civilde şu an avent emzikler 200 liraydı bak istersen ben sipariş verdim kargoda şu an
Çok güzel bir hediye olur ben galerideki çektiğim resimleri düşüyorum o notu isim olarak. İlerde yaparsam ozaman neyin ne olduğunu unutmayım diyeBir de kızlar bu kadar derdin arasında ne düşündüm. Yusufcuğuma bir anı defteri düzenlemeyi düşünüyorum biraz nostaljik gelebilir sizeböyle önemli günlerde çektiğim fotoğrafları ajandaya yapıştırıp yanına o günkü duygularımı yazacağım. Bugün emekledin bugün ilk ek gıdanı aldın bugün bize gülümsedin. Gibi gibi.. büyüyünce ona vereceğim, ilerde kendi ailesini kurduğunda eşiyle çocuklarıyla beraber baksın istiyorum ( dipnot ben bu kadar romantikken oğlum insaallah hanzo bir erkek olmaz çok amin)
Simdi 8.5 yasinda, biraz büyümesi lazım yazdiklarimi ve hissettiklerimi daha iyi anlayabilmesi icin. Isterim ki omur boyu saklasin bir gun ben fani dunyadan ayrılınca da açıp okusun onu ne kadar sevdigimi hissetsinÇok guzel ve anlamlı hediye olur ..Kaç yaşında ilk çocuğun. Bence onu vermek için baya büyümesini beklemelisin küçükse ozaman daha özenli saklar ve anlayışla okur
Ayy amiin inşallaah :)Sağlıkla al bebisini kucağına insaallah
Ciğerlerini dinliyor. Motor gelişimi sosyal gelişimi hepsini takip ediyor. Bebegin hareketlerine bakiyor. Gözlerine. Kulaklarina Erkek bebegin testisine yumurtaliklar aşağıda mi değil mi diye her şeye bakıyorlar. Ayrıca bir sorununuz olduğunda idrar ve kan tahlili yapıyorlar. Aklıma su an bunlar geldiKontrolde ne yapılıyor boy kilo gelişim sadece baska uyguladıkları bir şey var mı ki
Kızlaaaar çok tatlısınııızson 3-4 sayfadaki mesajlarınızı okudum çok güldüm bende 2024 Mart anneleri grubundayım . Bugün 26+6 yım. Ama şubat annesi de olabilirim gibi geliyor nedense ayy şu kv’lerin herbokolog olması hiç değişmiyor demek ki ya
Keşke herkes gereksiz yorumunu kendine saklasaSağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle gelsin miniğiniz
Sadece kayınvalideler mi? Kadın doğumcu önündeki teyzeler bile herbokologilla ısırınca da saygısız olan biz oluyoruz. Eee girme alanıma, sorulmadan konuşma ama yok.
Keşke herkes gereksiz yorumunu kendine saklasaarkadaşımın kv'si çocuk sarılık olmasın diye sarı tülbent örteriz diyormuş. neymiş de üzerinde sarılı bir şey olmalıymış çocuğun. ba ba ba ba .. Altın tak annecim sen onun sarısı yeter deseydin dedim
Ayy onun bilimsel olarak hiçbir anlamı yok sarı örtünce çocukta sarılıl olunca göz alışıyor ve sarı gelmiyor çocukKeşke herkes gereksiz yorumunu kendine saklasaarkadaşımın kv'si çocuk sarılık olmasın diye sarı tülbent örteriz diyormuş. neymiş de üzerinde sarılı bir şey olmalıymış çocuğun. ba ba ba ba .. Altın tak annecim sen onun sarısı yeter deseydin dedim
Benimkide öyle sağa sola dönüyor ayağıyla kendini döndürmeye çalışıyor yüz üstü yatınca poposunu kaldırıp ileriye gitmeye çalışıyor eline gelen herşeyi alıp götürüyor bazen kucağıma aldığımda bazı cisimlerle battaniye filan bizle geliyor onun elindeSirt ustuyken sag ya da soluna dogru dönüyor bacaklarini havaya kaldirip, ayaklarini yakalamaya calisiyor hatta oyun halisinda eliyle uzanmiyor da ayaklariyla vuruyor oyuncaklara
Yusuf çok nazlı olacak valla erkekler biraz daha geç hareket ediyor keyif bebesi tam ☺Kuzum benimki hantal mı hantal bırak dönmeyi bacaklarını bile sallamayacak nerdeyse elini bile uzatsın diye çok uğraşıyorum ama nazla çok hafif kaldırıyor
Ayy onun bilimsel olarak hiçbir anlamı yok sarı örtünce çocukta sarılıl olunca göz alışıyor ve sarı gelmiyor çocukbu eskilerin evet güzel çözümleri var bir çok konuda ama bazı şeylerde saçma sapan yani banada şekerli su ver diye zorlamışlardı vermedim 15 gün çektim ama vermedim doktor asla verme zaten dedi ama söylerken de biliyorum yapmazsın ama şekerli su ver bak biz öyle yapardık diyordu birde bide çocuğumun kıyafet rengine takmış durumda illa kız rengi giydirecem yeşil sarı mavi filan giydirmek laf söylüyor hala ben ona her rengi giydiriyorum renklerin cinsiyeti yok diyorum ama ne dersen diyeyim 40 yaşından sonrasına laf geçmiyor onu anladım
Ah be keşke hiç gelmeseler ama o da imkansız. Benim yanımda 1 hafta annem kalıcak. Kv sabah gelip akşam gelir yani umarımOda birşey mi ayol? Benim benimle yaşıt gün görmüş geçirmiş arkadaşım bana sarı tülbent hediye almaya karar vermişti. Ve gerçekten tiye alma maksatlı değil, çok inanıyor işe yaradığına.. ne yapıcaksın? Ayrıca denendi onaylandı lohusalık döneminde no asla katiyyen kocamın hatrı bebeğimin sevilmesi vs dememek lazım. O kayınvalide o tülbenti de örter, yapma dediğin herşeyi de inadına yapar çünkü. Mümkün mertebe kayınvalide kişisinden uzak durulmalı. Teşekkürler
Hamilelikte beni en çok strese sokan şey doğum sonrası yaşayacaklarımmmAyy onun bilimsel olarak hiçbir anlamı yok sarı örtünce çocukta sarılıl olunca göz alışıyor ve sarı gelmiyor çocukbu eskilerin evet güzel çözümleri var bir çok konuda ama bazı şeylerde saçma sapan yani banada şekerli su ver diye zorlamışlardı vermedim 15 gün çektim ama vermedim doktor asla verme zaten dedi ama söylerken de biliyorum yapmazsın ama şekerli su ver bak biz öyle yapardık diyordu birde bide çocuğumun kıyafet rengine takmış durumda illa kız rengi giydirecem yeşil sarı mavi filan giydirmek laf söylüyor hala ben ona her rengi giydiriyorum renklerin cinsiyeti yok diyorum ama ne dersen diyeyim 40 yaşından sonrasına laf geçmiyor onu anladım
Daha hiçbirşey yapabildiği yokKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl dönmeye başladılar mı yada yan dönüyorlar mı yani kolunun üErine doğru dönme filan ne aşamadalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?