2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet şu an sitede dört duvar arasında yaşıyoruz çocuklarımız da öyle. Annem yusufa aldığım zeka kartlarını gördüğünde ay bu neymiş böyle çocuk korkar bunlardan diyor siz gerizekali mi oldunuz gayette iyisiniz diyor ama kaçırdığı nokta her şey çok değişti. Kendisi 6 doğum yapmış bir tane dikisi yok. Ben bir tane yaptım makata kadar dikisliyim afedersin

Genellikle sağlık ocağı yönlendirmede veya bebek hasta yada baska birşey olduğunda gidiyoruz biz yha öyle aylık kontrolleri yok maalesef olsa güzel olurdu aslında her ay düzenli gelişimini bilirdim .
Dogum yaptığın hastane takip etmiyor mu canım? Her ay için bir randevu verirler aslında

80 ler 90 lar çocuğu olmak candır

Laf anlatılmaz canım ya babamın da zeka kartlarına bakış açısı: üniversiteye başlıcak bu çocuk nerdeyse, bu yaşta eğitim mi olur bi rahat ver çocuğa. Anneme montessori mutfak yapıcam çocuğuma ileride diyorum işte diş fırçasını aynasını koycam kendi öğrensin diye ona küçük tabure koyup ayakkabı mont istasyonu yapıcam kendisi giysin diye anlatıyorum babam ordan vah vah çocuk çocukluğunu yaşayamadan büyüklerin işlerini yapacak, sen giydir sen fırçala büyüyünce kendisi yapar niye eziyet ediyorsun falan diyor. Yani ne diyebilirsin şimdi kafalar bambaşka

Aynı ya yeminlen aynı ben de yusufu mutfağa falan sokacağım hamurlu oynasın kek Kurabiye yapsin benimle. Kendi işini kendi yapabilsin yarın iki gün sonra tek başına kalırsa başının çaresine bakabildin şeklinde yetiştireceğim diyorum bana he yav he diyorlar eşim de bir kıza yatırım yapıyorsun resmen diyor gelecekteki gelin hanımdan bahsedip

Kızlar e bebekten bebek bez ve ıslak mendillerinde yüzde 20 indirim var. Bakmak isteyen olursa. Ben aslında ıslak mendil stok yapmak istiyorum ama kuruma yapar mı sizce

Napalım bir yumurta kıramaz olsunlarda elin kızları keklerle mi kandırsın oğullarımızı

Kızlar e bebekten bebek bez ve ıslak mendillerinde yüzde 20 indirim var. Bakmak isteyen olursa. Ben aslında ıslak mendil stok yapmak istiyorum ama kuruma yapar mı sizce
Islak mendilleri kapağı alta gelecek şekilde ters çevirip saklarsan kuruma olmaz canım

Bende olmak istemiyorum. Çenemi tutucam ki had bilen bir insanımdır beni ilgilendirmeyen şeylere karışmam hiçte ilgilenmem. Fikirlerim çok kıymetlidir istemeyene verecek değilim

Yarabbim. Ya biz el üstünde tutulup pamuklara sarılmadık ki. Her işimizi kendimiz yapmadık mı? İstisnalar vardı ama yine de aileler şimdiki gibi değildi. Ben 18 yaşıma kadar kendi işlerimi hiç yapmadım. Bir fatura yatırmışlığım yoktu, bankadan para çekmeyi bile bilmezdim. Üniversiteye bir gittim ay sudan çıkmış balık. Sonra öğrendim yaptım. Bazıları var benim giib jdjkd ama genelimiz biz ve üst jenerasyonlarımızda kendi işini kendisi yapar. Baban eminim ki hayata erken atılmıştır. Bizim bebeler bu devirde hayata erken atılamayacağına göre biz onlara özgüven verecek odaklanmalarını sağlayacak şeyleri yapıyoruz. Bunu anlamıyorlar.

Bende mutfaklara bayılıyorum. Alalım da duesun diyorum hatta kocama ama sonra tutuyoruö kendimi olsun plan yapmıyorum artık montesori mobilleri yaptım da noldu çocuğa gösteremedim diye kendimi yedim kaç aydır.

Yaa festi ben de yusuf doktor kontrolünde falan ağlarken doktorun alıp kucağıma vermesi al annesi biraz senin kokunu alsın demesiyle yusufun sakinlesip susması beni benden alıyor. İste o anlarda ben anneyim diyorum anne

Ayy gerçekten birde yavrum ceylanım nasıl giriyor insanın koynuna. Anlıyorlar ya annesi olduğumuzu. Ağlıcam sanırım. Duygulandım.

Mememde uyuyor şuan hem emiş hem uyuyuş keyfinde. Uyanık olsa mıncırcam kendimi zor tutuyorum ama uyanırsa içimden geçer diye kendimi tutuyorum.

Kızlar obenalkan bebeği de bizimki gibi 4 aylık ve onun doktoru da ek gıda için tadımlara başlatmış, storisi kalkmadan bakarsanız çok tatlı elma tadına bakıyor maşallah, hevesim geldi valla

Allahım hejdjjd

Bak şimdi, normalde asla kıyas yapmam bebeleri, gelişimlerini, kilolarını, boylarını. Burda da görmüşsünüzdür hatta sormam bile. Hala da yapmıyorum ama geçende A Acemianne42 miray balımın uzanmaya başladığını söyledi, peşine eylül grubunda bebelerin uzanan fotolarını gördüm ondan sonra bizim evde ufak çaplı bir kriz koptu. Baktım benim oğlan uzanmıyor. Analık hormonlarımda devreye girince ben başladım bir sorun mu var acaba neden uzanmıyor bu çocuk demeye. Dememi bekliyormuş sıpa 1-2 gün içinde çok değil ama hafif uzandı. Gerçekten kız bebeyle erkek bebe gelişimi farklı. Emin oldum da şimdi etkilenmiyorum

Ya çok tatlılar jsjsj bizde tadım yapıyoruz gerçi ara verdim şimdi. Her anını çektim hsjsjja

Çok tatlı ben 5. Ay başlıycam ama eşim eline geçen her şeyi yalatıyor en son et yalıyodu çocuk

Bi de bu gelişim denen şey pat diye oluyor duruyo duruyo bi sabah bir kalkmışız oyuncağa uzanıyor

Ay bayılasım geliyor şu sizi böyle büyüttük ne oldu bir sorunun mu var muhabbetine birde babannem 526277383 çocuk doğurmuş peşine tarlada da çalışmış muhabbetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…