2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım o duygu geçmiyor bende kimse almasın istiyorum alınca garip hissediyorum ama içimden onlarında sevmeye hakkı var diyorum tabi gözüm üzerinde oluyor ama hala biri kucağına alsa kıskanıyorum resmen

Canım o duygu geçmiyor bende kimse almasın istiyorum alınca garip hissediyorum ama içimden onlarında sevmeye hakkı var diyorum tabi gözüm üzerinde oluyor ama hala biri kucağına alsa kıskanıyorum resmen
Aaaa Allahım analık nasıl bir şey yahuuu daha doğmadan çocuğu sakınıyorum. Ultrason fotosunu gösteremiyorum nazar değer diye

Bebeğim emerken memeyi bırakıp elini ağzına sokuyo elini emmeye başlıyo ya bugün de bunu adet edindi, elini çıkarıyorum ağzından meme veriyorum 2 dk sonra yine aynı

Bana da evde hiçbi iş yaptırmıyolardı. Yemek yapmayı fatura yatırmayı temizlik yapmayı hep öğrenci evinde öğrendim. Tamam okusun demişler de insan azıcık bi iş verir evde. Anneme biraz dargınım keşke örgü örmeyi öğretseydi bana, şimdi çok zor geliyo öğrenmek. Ben oğluşuma her şeyi öğretmek istiyorum. Kendine yetmeyi öğrensin küçük meleğim.

Mutfağı ben 1 yaştan sonra düşünüyorum gelişimine bağlı ya, arkadaşım kızına almıştı 1 yaşında pek ilgi göstermedi herhalde biraz erken 1 yaş, bilemedim. Neyse ki koyacak yerimiz yok yoksa kara cumadan alırdım kesin

Ay evet bu bekar ve benden yaşça büyük aramızda 10 yaştan fazla var yani. İlk ben abla dedim diye de uyarı aldım. Onlar da bekar olanlara abla denmezmiş. Demeseydim de saygısız olurdum bir tane daha var o evli eşimin bir büyüğü o da. O biraz daha iyi ama o da geldiği zaman dediğin gibi kendi evi gibi davranıyor. Buzluğu falan açıp bunlari böyle yerleştirelim. Bunu söyle yapalım deyip duruyor. Hamileligim riskliydi 2 hafta gelip kalmıştı. Kırk kere söylendi bu temizlik sana 2 ay gider diye diye. Yaptığı da sadece süpürge ve vileda ben onu 3 güne bir yapıyorum normalde. Duyanda kapı pencere duvar sildi zanneder. Yalnız ne kadar dolduysam dokuluverdim

Erkek annesi olunca anladım ki biz almasaydıkta kıymetliydi hejsj sonradan olmuyor. Erkek annesi diye birşey gerçekten var. Yükleniyor birden gerçekten. Ha ama iyi bir insan olmaya çalışanı var bizler gibi birde kalitesizleri var. Mevzusu geçen insanlar gibi hejsj

Yapsın bacım bırak. Ben hiç karışmam yapan yapsın. Gıcıklanınca biraz sokmamaya başladım lohusalıktan sonra. Oda teklif etmiyor zaten. Ama sabahtandır belimin çatısı kırıldı biraz. Eskiden iyiydi hsjsj kayınvalidem sağolsun hakkını yiyemem şimdi yapardı

Bende keyifle anne yemeği yemiş olurdum.

Bende öyle işte. İş başa düşünce öğrendim. Biraz pamuklara sarmışlar. Bana anneannem öğretmişti canım benim. Bak hatta oğluma çıngırak yapıcaktım da sonradan zaman bulup bitiremedim olsun. Biter birgün hdjdj

Kız basıl zaman bulupta aldınız kasım ayınca birtek 4 numara ben stoklayabildim hdjdjjd

Eklentiler

• FDBF007E-7040-4A64-AE4B-0699A89D8597.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
Ayy çok tatlış olmuşş bitince çok güzel olur keşke ben de yapabilsem bebişime oyuncak ama örgü bilmiyorum ya anca makrome zaten ona da vakit yok.
Kız gece emzirmelerinde hep online alışverişteydim ben işte o zaman alacağımı aldım kışlık kıyafetlerini aldım genelde bi de oyuncaklarını. Aldıkça alasım geliyo oğluşa, kendime de sonunda bi iki parça bi şey alabildim, hamilelikten beri evsiz gibi geziyorum yani

Toksik kaynana olcam diye korkuyorum ya, şimdi bile oğluşa kimseyi yakıştıramıyorum her şeyin en iyisine layık o. Bi yandan da kv yapsa ne kadar kızardım ben böyle şeyler yapmıyım diyorum ama içimden acayip düşünceler geçiyo, gerçekten erkek analığı diye bi olay varmış. Ama çocuğumla konuşurken hep diyorum ilerde eşine yardım et kadınlara güzel davran, güzel huylu ol, aldatma, yalan söyleme, çocuklarınla güzel ilgilen, düzgün bir insan ol diye hep öğütlüyorum canım oğluşum anan toksik kaynana olmamak için uğraşıyor

Hahaha ben de bazen hayıflanınca annem ee kolay mi erkek anası oldun, paşa gibi bir oğlun var diyor. Ee anne kız annesi olsaydım ne olacaktı diyorum.

Ben de oğlana hamileyken aslan örmüştüm şimdi anakucagina takıyoruz onu bir tek onu seviyor oyuncaklarinin arasında şaka gibi

Ben kilo vermeden kendime bir şey almamaya karar verdim

Erkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?

Abla demicende ne dicen kaç yaşında ne garip adetler var Benimkide öyle buzluğa kadar açıyor ben kendi kardeşimin buzluğunu bırak dolabını bile açmıyorum iş yaparken bile soruyorum nasıl yapayım yapayım mı diye rahatsıs olur belki ne bileyim ya herkes farklı işte birşey desen alınır hısım yakınlığı zor

Ahahaha erkek analığı diye bir gerçek var diyorsun
Valla ben kendi evimde yapılan şeyin bana sorulması taraftarıyım yapsınlarda sorsunlar yani bu sefer herşeyin hakimi gibi oluyor herkes
Herkes kendi evinin hanımı yani başkasının evinde hanımlık yapmaya gerek yok belkide benim içinde hiç iş yapmıyor diyorlar bu yüzden ama ben sorarım yani istemiyorsa da ayy dur yapayım illa demem istemiyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…