- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.981
Canım o duygu geçmiyor bende kimse almasın istiyorum alınca garip hissediyorum ama içimden onlarında sevmeye hakkı var diyorum tabi gözüm üzerinde oluyor ama hala biri kucağına alsa kıskanıyorum resmenYaaa beni çok rahatlattınız cidden teşekkür ederim . Gerçekten hamilelik kafası bir farklı oluyor. Hangi arkadaşımla paylaşsam ''yaaa çocuk doktoru halayı bulmuşsun daha ne istiyorsun sen'' diyorbu arada görümcem istanbulda çalışıyor. Biz Manisadayız. Doğum vesilesi ile gelecek ve taş çatlasın kalacağı 1 ay olur yani. (doğum yaptığım zaman alacağı izni bayram ile birleştirirse o da.) yanii hep yanımızda da değil. ilk ayında yanımda olur sadece. ona rağmen bu kadar tedirgin olmam sanırım gereksiz ya :))) Ve dediğiniz gibi söylenenleri yapıyor olmam kötü , yetersiz olduğum anlamına gelmeyecek sonuçta. Gerçekten bilmiyorum çünkü çoğu şeyi :) aklıma yatmayan şeyleri daha sonradan yapmak istemiyorum derim. Ayy iyi ki varsınız. Rahatladım :))) Geçende durduk yere bir ağladım .eşim şok oldu. niye ağlıyosun dedi '' doğum yaptığımda herkes saçma sapan şöyle yap böyle yap diyecek ablan da doğrusu şöyle yapman falan deyip bilmişlik taslarsa diye geriliyorum'' dedim . adam şoook ayy bu arada ilk günler özellikle çocuğumu kimse kucağına almasın istiyorum. kv , görümce vs hepsi hep bende dursun yaaa
AaaaCanım o duygu geçmiyor bende kimse almasın istiyorum alınca garip hissediyorum ama içimden onlarında sevmeye hakkı var diyorum tabi gözüm üzerinde oluyor ama hala biri kucağına alsa kıskanıyorum resmen
Analık delilikAaaaAllahım analık nasıl bir şey yahuuu daha doğmadan çocuğu sakınıyorum. Ultrason fotosunu gösteremiyorum nazar değer diye
Bana da evde hiçbi iş yaptırmıyolardı. Yemek yapmayı fatura yatırmayı temizlik yapmayı hep öğrenci evinde öğrendim. Tamam okusun demişler de insan azıcık bi iş verir evde. Anneme biraz dargınım keşke örgü örmeyi öğretseydi bana, şimdi çok zor geliyo öğrenmek. Ben oğluşuma her şeyi öğretmek istiyorum. Kendine yetmeyi öğrensin küçük meleğim.Yarabbim. Ya biz el üstünde tutulup pamuklara sarılmadık ki. Her işimizi kendimiz yapmadık mı? İstisnalar vardı ama yine de aileler şimdiki gibi değildi. Ben 18 yaşıma kadar kendi işlerimi hiç yapmadım. Bir fatura yatırmışlığım yoktu, bankadan para çekmeyi bile bilmezdim. Üniversiteye bir gittim ay sudan çıkmış balık. Sonra öğrendim yaptım. Bazıları var benim giib jdjkd ama genelimiz biz ve üst jenerasyonlarımızda kendi işini kendisi yapar. Baban eminim ki hayata erken atılmıştır. Bizim bebeler bu devirde hayata erken atılamayacağına göre biz onlara özgüven verecek odaklanmalarını sağlayacak şeyleri yapıyoruz. Bunu anlamıyorlar.
Bende mutfaklara bayılıyorum. Alalım da duesun diyorum hatta kocama ama sonra tutuyoruö kendimi olsun plan yapmıyorum artık montesori mobilleri yaptım da noldu çocuğa gösteremedim diye kendimi yedim kaç aydır.
Eee biraz ekmek biraz süt diyordurBebeğim emerken memeyi bırakıp elini ağzına sokuyo elini emmeye başlıyo ya bugün de bunu adet edindi, elini çıkarıyorum ağzından meme veriyorum 2 dk sonra yine aynı
Ay evet bu bekar ve benden yaşça büyük aramızda 10 yaştan fazla var yani. İlk ben abla dedim diye de uyarı aldım. Onlar da bekar olanlara abla denmezmiş. Demeseydim de saygısız olurdumAyy bu ailelerin oğulları neden bu kadar kıymetli el kızı alınca anlamamvalla bekar görümce yaşı senden büyükse sıkıntı küçükse saygı duyuyor yenge filan diye ama büyük zor valla benimki büyük evli ama yönetiyor herkesi mesela bende buna çok gelemiyorum ama her işide yapar temizlik yemek bana geldiğinde de kendi evi gibi davranmasını çok garipsiyorum sanki onun evi yapsa dert yapmasa dert valla
Ayy bu ailelerin oğulları neden bu kadar kıymetli el kızı alınca anlamamvalla bekar görümce yaşı senden büyükse sıkıntı küçükse saygı duyuyor yenge filan diye ama büyük zor valla benimki büyük evli ama yönetiyor herkesi mesela bende buna çok gelemiyorum ama her işide yapar temizlik yemek bana geldiğinde de kendi evi gibi davranmasını çok garipsiyorum sanki onun evi yapsa dert yapmasa dert valla
Bana da evde hiçbi iş yaptırmıyolardı. Yemek yapmayı fatura yatırmayı temizlik yapmayı hep öğrenci evinde öğrendim. Tamam okusun demişler de insan azıcık bi iş verir evde. Anneme biraz dargınım keşke örgü örmeyi öğretseydi bana, şimdi çok zor geliyo öğrenmek. Ben oğluşuma her şeyi öğretmek istiyorum. Kendine yetmeyi öğrensin küçük meleğim.
Mutfağı ben 1 yaştan sonra düşünüyorum gelişimine bağlı ya, arkadaşım kızına almıştı 1 yaşında pek ilgi göstermedi herhalde biraz erken 1 yaş, bilemedim. Neyse ki koyacak yerimiz yok yoksa kara cumadan alırdım kesin
Ayy çok tatlış olmuşş bitince çok güzel olurBende öyle işte. İş başa düşünce öğrendim. Biraz pamuklara sarmışlar. Bana anneannem öğretmişti canım benim. Bak hatta oğluma çıngırak yapıcaktım da sonradan zaman bulup bitiremedimolsun. Biter birgün hdjdj
Kız basıl zaman bulupta aldınız kasım ayınca birtek 4 numara ben stoklayabildim hdjdjjd
Toksik kaynana olcam diye korkuyorum ya, şimdi bile oğluşa kimseyi yakıştıramıyorum her şeyin en iyisine layık o. Bi yandan da kv yapsa ne kadar kızardım ben böyle şeyler yapmıyım diyorum ama içimden acayip düşünceler geçiyo, gerçekten erkek analığı diye bi olay varmış. Ama çocuğumla konuşurken hep diyorum ilerde eşine yardım et kadınlara güzel davran, güzel huylu ol, aldatma, yalan söyleme, çocuklarınla güzel ilgilen, düzgün bir insan ol diye hep öğütlüyorumErkek annesi olunca anladım ki biz almasaydıkta kıymetliydi hejsj sonradan olmuyor. Erkek annesi diye birşey gerçekten var. Yükleniyor birden gerçekten. Ha ama iyi bir insan olmaya çalışanı var bizler gibi birde kalitesizleri var. Mevzusu geçen insanlar gibi hejsj
Hahaha ben de bazen hayıflanınca annem ee kolay mi erkek anası oldun, paşa gibi bir oğlun var diyor. Ee anne kız annesi olsaydım ne olacaktı diyorum.Bende öyle işte. İş başa düşünce öğrendim. Biraz pamuklara sarmışlar. Bana anneannem öğretmişti canım benim. Bak hatta oğluma çıngırak yapıcaktım da sonradan zaman bulup bitiremedimolsun. Biter birgün hdjdj
Kız basıl zaman bulupta aldınız kasım ayınca birtek 4 numara ben stoklayabildim hdjdjjd
Ben de oğlana hamileyken aslan örmüştüm şimdi anakucagina takıyoruz onu bir tek onu seviyor oyuncaklarinin arasında şaka gibiBende öyle işte. İş başa düşünce öğrendim. Biraz pamuklara sarmışlar. Bana anneannem öğretmişti canım benim. Bak hatta oğluma çıngırak yapıcaktım da sonradan zaman bulup bitiremedimolsun. Biter birgün hdjdj
Ben kilo vermeden kendime bir şey almamaya karar verdimAyy çok tatlış olmuşş bitince çok güzel olurkeşke ben de yapabilsem bebişime oyuncak ama örgü bilmiyorum ya anca makrome zaten ona da vakit yok.
Kız gece emzirmelerinde hep online alışverişteydim ben işte o zaman alacağımı aldımkışlık kıyafetlerini aldım genelde bi de oyuncaklarını. Aldıkça alasım geliyo oğluşa, kendime de sonunda bi iki parça bi şey alabildim, hamilelikten beri evsiz gibi geziyorum yani
Erkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?
Abla demicende ne dicen kaç yaşında ne garip adetler varAy evet bu bekar ve benden yaşça büyük aramızda 10 yaştan fazla var yani. İlk ben abla dedim diye de uyarı aldım. Onlar da bekar olanlara abla denmezmiş. Demeseydim de saygısız olurdumbir tane daha var o evli eşimin bir büyüğü o da. O biraz daha iyi ama o da geldiği zaman dediğin gibi kendi evi gibi davranıyor. Buzluğu falan açıp bunlari böyle yerleştirelim. Bunu söyle yapalım deyip duruyor. Hamileligim riskliydi 2 hafta gelip kalmıştı. Kırk kere söylendi bu temizlik sana 2 ay gider diye diye. Yaptığı da sadece süpürge ve vileda ben onu 3 güne bir yapıyorum normalde. Duyanda kapı pencere duvar sildi zanneder. Yalnız ne kadar dolduysam dokuluverdim
Ahahaha erkek analığı diye bir gerçek var diyorsunErkek annesi olunca anladım ki biz almasaydıkta kıymetliydi hejsj sonradan olmuyor. Erkek annesi diye birşey gerçekten var. Yükleniyor birden gerçekten. Ha ama iyi bir insan olmaya çalışanı var bizler gibi birde kalitesizleri var. Mevzusu geçen insanlar gibi hejsj
Yapsın bacım bırak. Ben hiç karışmam yapan yapsın. Gıcıklanınca biraz sokmamaya başladım lohusalıktan sonra. Oda teklif etmiyor zaten. Ama sabahtandır belimin çatısı kırıldı biraz. Eskiden iyiydi hsjsj kayınvalidem sağolsun hakkını yiyemem şimdi yapardı
Bende keyifle anne yemeği yemiş olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?