- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.961
Bi de bu gelişim denen şey pat diye oluyor duruyo duruyo bi sabah bir kalkmışız oyuncağa uzanıyor
Değil mi ama yani
Islak mendilleri kapağı alta gelecek şekilde ters çevirip saklarsan kuruma olmaz canım
Aa süper hemen alayım o zaman
Zaten her geldiğimde mutfağı bana yıkıyorsun komple bu seferde böyle olsun dedim. Napim aslında söylenecek çok söz vardı da uçağı kaçırırdık
Aman tut tut kendini. Nasılsa birazdan uyanırAyy gerçekten birde yavrum ceylanım nasıl giriyor insanın koynuna. Anlıyorlar ya annesi olduğumuzu. Ağlıcam sanırım. Duygulandım.
Mememde uyuyor şuan hem emiş hem uyuyuş keyfinde. Uyanık olsa mıncırcam kendimi zor tutuyorum ama uyanırsa içimden geçer diye kendimi tutuyorum.
Hemen attım sepete evdekileri de gidip ters cevirem hemenAl al ben tee geçen şubatta stoklamışım. Hamileyken neden ıslak mendil stokladım bilmiyorum ama iyi stoklamışım hala bitmedi hdjdj kuruma muruma yok. Geldiğinde tarihine bak ama onu unutma. Birde burcunun dediği gibi koyunca sapasağlam kalıyor.
Evet canım bekar.Anlamıştır o
Bekar mı kendisi?
Bizimki de bıraksak şırdan mumbar yedirip üstüne de kaçak çay icirtecek cocugaÇok tatlıben 5. Ay başlıycam ama eşim eline geçen her şeyi yalatıyor en son et yalıyodu çocuk
Ben de çok hevesleniyorum yaKızlar obenalkan bebeği de bizimki gibi 4 aylık ve onun doktoru da ek gıda için tadımlara başlatmış, storisi kalkmadan bakarsanız çok tatlı elma tadına bakıyor maşallah, hevesim geldi valla
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Heveste kalmayalım da canlısıBen de çok hevesleniyorum ya
Ben de çok hevesleniyorum ya
Evet canım bekar.
Evet canım bekar.
Ayy yusuf da aynen senin ilk kız gibi emmeye hic hevesli değil vermesem asla açım diye ağlamazBenim ilk kızım ek gıdaya hiç hevesli değildi ki yanım da annem vardı ne bulsa ağzına burnuna sokardı ona rağmen hiç ne ek gıdaya ne de emmeye hevesli bir çocuk değildi, Miray kuşum ise emmeye hevesli (memelerim şekil değiştirdi resmen hep meme istiyor) ek gıdada da hevesli olursa ki inşallah çok mutlu olurum valla
2 büyüğü canım. Ama acayip eşime düşkün. WhatsApp profiline eşimle olan fotoğrafını koymuşEşinin bir büyüğü mü
Aynı modelden bir arkadaşımda da var. 3 kardeşler 2 büyük kız arkadaşımın eşi en küçük. Annesi gözümün kökü diye seviyor
Ortancı ablası aynı senin görümce gibi. Büyük evli çok sallwmıyor da bekar olan daimi bşr kıyas
Kayınvalidemi takipten odaklanıp yazamıyorum jdjdk
Annem hemşire. Mesleki deformasyonu her şeyin sağlıksal olasılıklarını bildiği için ana odaklanamaz. Bende diyorum ki anneciğim bize anneanne lazım. Hemşire kimliğini boşver şimdi. Sende baktın olmuyor halasııı bize hala lazım dersin. Bu hamilelik takıntısı bu arada. Bizde bu yollardan geçtik hdjdj anlıyorum ben seni ama destek alırsan üzerinde hakimiyet kuracaklar demek değil. Valla benim görümcem yok ama olursa da çocuk doktoru olsun isterdim. Sen güzelliklere odaklan. Bebeğin için sen ne dersen o.
Sanırım ben senin yerinde olsam, halasından doktor olarak destek beklemezdim. Onunda önerdiği bildiği birisini önermesini isterdim.
Böylece doktorluğu doktoru yapardı, halalığı kendisi
Yaaa beni çok rahatlattınız cidden teşekkür ederim . Gerçekten hamilelik kafası bir farklı oluyor. Hangi arkadaşımla paylaşsam ''yaaa çocuk doktoru halayı bulmuşsun daha ne istiyorsun sen'' diyorBirde sen okumamışsındır burda yazmıştım. Kısaca yazıcam. Bulut kuvözdeyken 2. Gün ağladı bende o sırada görüşe girecektim. Doğduğunda ağlamadığı için sesini de bilmiyordum. İçgüdüsel ağlayan bebeğin bulut olduğunu anladım ve gittim hemen anneciğim ben geldim ağlama kuzum vs o an ne içimden geliyorsa hepsini söyledim. Bulut sustu. Hemşire şok oldu. Bizde böyle susmuyor anladı sizi dedi. Benim oğlumda normal sıradan bir bebek. Ulvi değil. Burdan anladım ki her bebek gerçekten annesini tanıyor içgüdüsel. O yüzden lohusayken annemin kayınvalidemin şunu yapalım bunu yapalım dediği şeylere işte senin bahsettiğin acaba hakimiyet kurarlar mı düşüncesi olmadan yapabildim. Kiminden memnun oldum, kiminden olmadım birdaha yapmadım. Önemli olan doğru bulmuyorsam yapmaya devam etmemen. Tecrübesizsin normal. Tabii ki denilenleri yaparsın bu senin kötü(!), yetersiz(!) olduğunu göstermez. Evladın için en iyisini aradığını gösterir.
Ayy bu ailelerin oğulları neden bu kadar kıymetli el kızı alınca anlamam2 büyüğü canım. Ama acayip eşime düşkün. WhatsApp profiline eşimle olan fotoğrafını koymuşben mesela eşime seslenip çağırsam gel şu işi yap diye hemen koşarak gelir ben yaparım der. Ama benim canım çıksın 20 kişiye yemek hazırlayayım umru olmaz kalabalık aile kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?