2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aman tut tut kendini. Nasılsa birazdan uyanır

Hemen attım sepete evdekileri de gidip ters cevirem hemen

Ben de çok hevesleniyorum ya

Ben de çok hevesleniyorum ya

Benim ilk kızım ek gıdaya hiç hevesli değildi ki yanım da annem vardı ne bulsa ağzına burnuna sokardı ona rağmen hiç ne ek gıdaya ne de emmeye hevesli bir çocuk değildi, Miray kuşum ise emmeye hevesli (memelerim şekil değiştirdi resmen hep meme istiyor ) ek gıdada da hevesli olursa ki inşallah çok mutlu olurum valla

Evet canım bekar.

Eşinin bir büyüğü mü
Aynı modelden bir arkadaşımda da var. 3 kardeşler 2 büyük kız arkadaşımın eşi en küçük. Annesi gözümün kökü diye seviyor

Ortancı ablası aynı senin görümce gibi. Büyük evli çok sallwmıyor da bekar olan daimi bşr kıyas ve yarış içerisinde

Ayy yusuf da aynen senin ilk kız gibi emmeye hic hevesli değil vermesem asla açım diye ağlamaz ama yediklerimize çok dikkatli bakıyor ya. Surekli ust dudağını emiyor biz yerken. Bugün demir ilacını verirken de kuş gibi ağzını açıyor ne geliyor sandı acaba inşallah dediğin gibi ek gıdada bari yormaz beni canım bebem

2 büyüğü canım. Ama acayip eşime düşkün. WhatsApp profiline eşimle olan fotoğrafını koymuş ben mesela eşime seslenip çağırsam gel şu işi yap diye hemen koşarak gelir ben yaparım der. Ama benim canım çıksın 20 kişiye yemek hazırlayayım umru olmaz kalabalık aile kendileri

Yaaa beni çok rahatlattınız cidden teşekkür ederim . Gerçekten hamilelik kafası bir farklı oluyor. Hangi arkadaşımla paylaşsam ''yaaa çocuk doktoru halayı bulmuşsun daha ne istiyorsun sen'' diyor bu arada görümcem istanbulda çalışıyor. Biz Manisadayız. Doğum vesilesi ile gelecek ve taş çatlasın kalacağı 1 ay olur yani. (doğum yaptığım zaman alacağı izni bayram ile birleştirirse o da.) yanii hep yanımızda da değil. ilk ayında yanımda olur sadece. ona rağmen bu kadar tedirgin olmam sanırım gereksiz ya :))) Ve dediğiniz gibi söylenenleri yapıyor olmam kötü , yetersiz olduğum anlamına gelmeyecek sonuçta. Gerçekten bilmiyorum çünkü çoğu şeyi :) aklıma yatmayan şeyleri daha sonradan yapmak istemiyorum derim. Ayy iyi ki varsınız. Rahatladım :))) Geçende durduk yere bir ağladım .eşim şok oldu. niye ağlıyosun dedi '' doğum yaptığımda herkes saçma sapan şöyle yap böyle yap diyecek ablan da doğrusu şöyle yapman falan deyip bilmişlik taslarsa diye geriliyorum'' dedim . adam şoook ayy bu arada ilk günler özellikle çocuğumu kimse kucağına almasın istiyorum. kv , görümce vs hepsi hep bende dursun yaaa

Ayy bu ailelerin oğulları neden bu kadar kıymetli el kızı alınca anlamam valla bekar görümce yaşı senden büyükse sıkıntı küçükse saygı duyuyor yenge filan diye ama büyük zor valla benimki büyük evli ama yönetiyor herkesi mesela bende buna çok gelemiyorum ama her işide yapar temizlik yemek bana geldiğinde de kendi evi gibi davranmasını çok garipsiyorum sanki onun evi yapsa dert yapmasa dert valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…