- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.001
Ayy canım ayıptır söylemesi popom leğen gibi yayılmış doğumdan sonra, bu nedir yaBen kilo vermeden kendime bir şey almamaya karar verdim
Aynı cnm bunları dinliyor sakinliyorErkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?
Ahahaha erkek analığı diye bir gerçek var diyorsun
Valla ben kendi evimde yapılan şeyin bana sorulması taraftarıyım yapsınlarda sorsunlar yani bu sefer herşeyin hakimi gibi oluyor herkes
Herkes kendi evinin hanımı yani başkasının evinde hanımlık yapmaya gerek yok belkide benim içinde hiç iş yapmıyor diyorlar bu yüzdenama ben sorarım yani istemiyorsa da ayy dur yapayım illa demem istemiyor sonuçta
Yapmaz mıyım canım ya şebek oluyorum karşısında rahat dursun diye ama ondan da hoşlanmıyor. Babasının deyimiyle O da benim gibi bu b.ktan dünyayı sevemedi diyorBacım sen yusufa masaj yapıyor musun?
Ağustos bebeleri çılgın çıktıAynı cnm bunları dinliyor sakinliyor
Aynen zor canım. Bir de eşim arada kaliyor ya ona da kıyamıyorum genelde susmayı tercih ediyorum allahtan başka şehirdelerAbla demicende ne dicen kaç yaşında ne garip adetler varBenimkide öyle buzluğa kadar açıyor ben kendi kardeşimin buzluğunu bırak dolabını bile açmıyorum iş yaparken bile soruyorum nasıl yapayım yapayım mı diye rahatsıs olur belki ne bileyim ya herkes farklı işte birşey desen alınır hısım yakınlığı zor
Ya hepimizde bu var galiba benim de hamile kaldığım kiloya 2 kilo var yani. 18 kilo almıştım baktığında 16 kilo vermişim. Ama vücut bir garip yaAyy canım ayıptır söylemesi popom leğen gibi yayılmış doğumdan sonra, bu nedir yaaslında kilo olarak çok kalmadı ama vücudumun şekli şemali değişti pantullar kapanmıyo
Ya hepimizde bu var galiba benim de hamile kaldığım kiloya 2 kilo var yani. 18 kilo almıştım baktığında 16 kilo vermişim. Ama vücut bir garip yageçen aynanın karşısına geçtim baktım baktım bir değişik karın bölgesinde kas denen bir şey kalmamış buruşuk neneler gibi baya da çatlak olmuştu zaten spor yapmak lazım heralde ya sıkılaşmak için. O da nerdeee? Ha bir de evde sutyen falan takmıyorum susturucu niyetine de memeyi kullandığım için. inşallah çok sarkmazlar ya
Aynen zor canım. Bir de eşim arada kaliyor ya ona da kıyamıyorum genelde susmayı tercih ediyorum allahtan başka şehirdeler
Erkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?
İsmiyle hitap edecekmisimGerçekten ne dicekmişsin bende merak ettim.
Sarkıyorlar bacım ben takmadım ilkte şimdi yerden topluyorumYa hepimizde bu var galiba benim de hamile kaldığım kiloya 2 kilo var yani. 18 kilo almıştım baktığında 16 kilo vermişim. Ama vücut bir garip yageçen aynanın karşısına geçtim baktım baktım bir değişik karın bölgesinde kas denen bir şey kalmamış buruşuk neneler gibi baya da çatlak olmuştu zaten spor yapmak lazım heralde ya sıkılaşmak için. O da nerdeee? Ha bir de evde sutyen falan takmıyorum susturucu niyetine de memeyi kullandığım için. inşallah çok sarkmazlar ya
Allahim sen çok yaşa festiBende banu alkan modunda geziyorum. Bir onun havuz başında yatışı iki de benim yatakta bulutla yatışım. Teşekkürler
Hepsi aslan burcu canım ondan böyle oldular herhaldeSenin Yusuf benim Miray kuşun ruh eşi sanki, tüm saydığın özellikler bizde de var malum bir de miskin benimki
Gerçekten mi yaaa şu an çok üzüldüm. Sutyen takmak da çok zor emzirirken. Ben onu açayım diyene kadar yusuf çatlar. Dışarda nasıl zorlanıyoruzSarkıyorlar bacım ben takmadım ilkte şimdi yerden topluyorum
Estetik düşünüyorum sonra aklıma drenler geliyor tırsıyorum
Maalesef cnm sarkıyorGerçekten mi yaaa şu an çok üzüldüm. Sutyen takmak da çok zor emzirirken. Ben onu açayım diyene kadar yusuf çatlar. Dışarda nasıl zorlanıyoruz
Bende hep yatak odasında yaşadım bulutla çok kıymetli bir arkadaşıma fotolar yolluyodum birgün dedi ki festi siz yatak odasından çıkmıyor musunuz? Ay ben bir ayıldım. Aylarca odadan çıkmadık ya biz. Oda hata biliyodum ama aklıma bile gelmedi o kriz anlatında benimde belim başım dinleniyordu yatakta. Şimdi 2-3 haftadır salonda zaman geçiriyorum.Allahim sen çok yaşa festibiz de yusufla yatak odasında yaşıyoruz ya resmen yatak kırıldı gibime geliyor bazen. psikolojik de olabilir
Senin Yusuf benim Miray kuşun ruh eşi sanki, tüm saydığın özellikler bizde de var malum bir de miskin benimki
Yapmaz mıyım canım ya şebek oluyorum karşısında rahat dursun diye ama ondan da hoşlanmıyor. Babasının deyimiyle O da benim gibi bu b.ktan dünyayı sevemedi diyor
Ayy çok tatlış olmuşş bitince çok güzel olurkeşke ben de yapabilsem bebişime oyuncak ama örgü bilmiyorum ya anca makrome zaten ona da vakit yok.
Kız gece emzirmelerinde hep online alışverişteydim ben işte o zaman alacağımı aldımkışlık kıyafetlerini aldım genelde bi de oyuncaklarını. Aldıkça alasım geliyo oğluşa, kendime de sonunda bi iki parça bi şey alabildim, hamilelikten beri evsiz gibi geziyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?