2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı cnm bunları dinliyor sakinliyor

Ay kesin var direkt yükleniyor bacım elimizde değil hdjs

Abartılmasına bende karşıyım ama abartılması nedir onu da bilmiyorum. Kayınvalideme birgün şey dedim ben. Evde 2 tabağın yerini değiştirince evin sahibi sen olmuyorsun veya senin evinde ben değiştirince ben olmuyorum. istediğini yap beğenmezsem eski düzene döndürürüm ondan beri rahat. Bende rahatım. Aslında çok güzel bir ilişkimiz vardı da içine etti afedersin lohusayken ben.

Aynen zor canım. Bir de eşim arada kaliyor ya ona da kıyamıyorum genelde susmayı tercih ediyorum allahtan başka şehirdeler

Ayy canım ayıptır söylemesi popom leğen gibi yayılmış doğumdan sonra, bu nedir ya aslında kilo olarak çok kalmadı ama vücudumun şekli şemali değişti pantullar kapanmıyo
Ya hepimizde bu var galiba benim de hamile kaldığım kiloya 2 kilo var yani. 18 kilo almıştım baktığında 16 kilo vermişim. Ama vücut bir garip ya geçen aynanın karşısına geçtim baktım baktım bir değişik karın bölgesinde kas denen bir şey kalmamış buruşuk neneler gibi baya da çatlak olmuştu zaten spor yapmak lazım heralde ya sıkılaşmak için. O da nerdeee? Ha bir de evde sutyen falan takmıyorum susturucu niyetine de memeyi kullandığım için. inşallah çok sarkmazlar ya

Bende banu alkan modunda geziyorum. Bir onun havuz başında yatışı iki de benim yatakta bulutla yatışım. Teşekkürler

Senin Yusuf benim Miray kuşun ruh eşi sanki, tüm saydığın özellikler bizde de var malum bir de miskin benimki

Sarkıyorlar bacım ben takmadım ilkte şimdi yerden topluyorum
Estetik düşünüyorum sonra aklıma drenler geliyor tırsıyorum

Bende banu alkan modunda geziyorum. Bir onun havuz başında yatışı iki de benim yatakta bulutla yatışım. Teşekkürler
Allahim sen çok yaşa festi biz de yusufla yatak odasında yaşıyoruz ya resmen yatak kırıldı gibime geliyor bazen. psikolojik de olabilir

Sarkıyorlar bacım ben takmadım ilkte şimdi yerden topluyorum
Estetik düşünüyorum sonra aklıma drenler geliyor tırsıyorum
Gerçekten mi yaaa şu an çok üzüldüm. Sutyen takmak da çok zor emzirirken. Ben onu açayım diyene kadar yusuf çatlar. Dışarda nasıl zorlanıyoruz

Allahim sen çok yaşa festi biz de yusufla yatak odasında yaşıyoruz ya resmen yatak kırıldı gibime geliyor bazen. psikolojik de olabilir
Bende hep yatak odasında yaşadım bulutla çok kıymetli bir arkadaşıma fotolar yolluyodum birgün dedi ki festi siz yatak odasından çıkmıyor musunuz? Ay ben bir ayıldım. Aylarca odadan çıkmadık ya biz. Oda hata biliyodum ama aklıma bile gelmedi o kriz anlatında benimde belim başım dinleniyordu yatakta. Şimdi 2-3 haftadır salonda zaman geçiriyorum.

Yapmaz mıyım canım ya şebek oluyorum karşısında rahat dursun diye ama ondan da hoşlanmıyor. Babasının deyimiyle O da benim gibi bu b.ktan dünyayı sevemedi diyor

Ah miniğim ya. Sevdikleri şeyleri bir bulsak.
Memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı babası bile uyutamadı. Ben elendim dostlar beni beklemeyin

Jdjsj aynı ben kilo vercem diye bekliyorum aldıkça alıyorum kiloları kısır döngüdeyim. Ay of kısır dedim yasaklı kelime hahshshjs canımda çekti tüüügggh.

Helal olsun bacım ben kasım boyunca alamadım birtek pure&soft 4 numara bebek bezi alabildik stokladım artık hdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…