2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Az önce yaptım cnm keşke burdan gönderme şansım olsa o değilde siz ne zaman bu kısır konusunu açsanız ben yapmış oluyorum

Ben aslında 40 imiz çıkmadan yatak odasını terk ettim canım kendimi hasta gibi hissediyorum diye. Su an uyuma seanslarinda yatak odasında bulunuyoruz. Ama o kadar uzun sürüyor ki önce uykuya daldır sonra 15 dk uyansın tekrar uykuya döndür derken geçiyor vakit. Onun dışında ben de salondayim yoksa bana fenalık gelir

Evet karın kaslarımız çok güçsüzleşti ya ben de aynanın karşısında göbeğimi içime çekiyorum o ayva göbeği denen alt kısım lönk diye sarkıyo bıngıl bıngıl olmuş jöle gibi eskiden böyle değildi baya genişlemişim yanlara doğru popom olsun belim olsun bilmiyorum nasıl toparlancak bu vücut sporu ne zaman yapcaz canım ya yemek yemeye vakit yok çoğu zaman

Evet jöle gibi bıngıl bıngıl o alt karın valla insaallah 1 yıl sonra falan yaparız ya sporu bebeler de ayaklaninca başka türlü bu vücut toparlanmaz diyetle falan bence.

Benim 2 yeğenim var ikiside direk yürüdü olabiliyor

Geçen akşam yusufu babasına bırakıp biraz salonda uzanayım dedim. İçim geçmiş. Sonra yusufun ağlama sesini duydum. Topuklarim popoma vura vura kendimi de duvarlara çarpa çarpa koşuyorum çekilin yusuf acıktı diye analığın bu kadar delilik olduğunu bilseydim belki biraz daha düşünürdüm

Kızlar ben bebek bezi sleepy kullanıyordum. Ama çok sızdırıyordu. Bugün prima aldım. Siz ne kullanıyorsunuz?

Benim de içim burkuldu memesiz uyutmaya çalışıyordum ama çalışmayacağım sanırım.
Artık yusuf da memede uyuyor. Ne kadar uyanik tutmaya çalışsam da çocuk gidiveriyor. 10 dk içinde uykuya dalıyor. Artık sallanmiyor da Allah sonumuzu hayır etsin diye bekliyorum bakalım bende

Kızlar ben bebek bezi sleepy kullanıyordum. Ama çok sızdırıyordu. Bugün prima aldım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Biz molfix kullanıyoruz canım sizdirmiyor hiç. Ben de ilk sleepy ile başlamıştım. 1 numara bez daha çocuk doğum kilosuna bile ulaşamadan sızdırmıstı

Artık yusuf da memede uyuyor. Ne kadar uyanik tutmaya çalışsam da çocuk gidiveriyor. 10 dk içinde uykuya dalıyor. Artık sallanmiyor da Allah sonumuzu hayır etsin diye bekliyorum bakalım bende

Dipsiz kuyuya hoşgeldin canım. Keyif almaya bak saat başı uyanmasa benim hiç şikayetim yok aslında hem kolay hem keyifli hem huzurlu ama gel gör ki bulutta ters tepti. İnşallah yusufta uyanmadan güzellikle uyumasını sağlar

Canım sanmıyorum ya çünkü niye biliyor musun direkt ten teması ve koku olayı yani o yüzden o kadar sık uyanıyor bence bulut. Benimkinin zaten uykular hep düzensizdi, bir de gerileme girdi araya sonra aşı sonrası huzursuzluk derken ilerleyiz labirentte bakalım. dün gece saydım 9 kere kalkmışız saat basi bile değil demekki. aralarda da çok uyuduğum söylenemez tam dalıyorum derken yusuf ya ayağımda ya mememde ya da yanımda yatıyor oluyor sabaha kadar kırk tane şekle giriyoruz

Bacım gündüz yanında kalkmıyorum uyusa bile ki koku ve ten olayı bozulup uyanmasın diye. Yine de uyanıyor. Koku ten ve ağız doluluğu istediği. Uyku oyuncağına alıştırmaya çalıştım. Yuvarlak ve yumuşak ya onu meme sandı. 3-4 kere emmeye çalıştı, istediğini bulamayınca bastı çığlığı. Videosunu çektim büyüyünce izleteceğim.

Of bacım senin level de cidden zor ya
Uyku çok önemli uykusuz insan agresifleşiyor. Hayat enerjisi düşüyor. Napcaz böyle bilmiyorum. Zor uyuttum yatağa dik değil yatay koyma gafletinde bulundum. Şimdi dokunamıyorum ki uyanır diye. Babası ayak ucunda ben yamuk yumuk yattık. Yorganda altımızda kaldı. Başla birşey de alamıyoruz ağzı gözü kapanır diye. Kaldık böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…