- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.021
Az önce yaptım cnm keşke burdan gönderme şansım olsa o değilde siz ne zaman bu kısır konusunu açsanız ben yapmış oluyorumJdjsj aynı ben kilo vercem diye bekliyorum aldıkça alıyorum kiloları kısır döngüdeyim. Ay of kısır dedim yasaklı kelime hahshshjs canımda çekti tüüügggh.
Helal olsun bacım ben kasım boyunca alamadım birtek pure&soft 4 numara bebek bezi alabildik stokladım artık hdjdj
Az önce yaptım cnm keşke burdan gönderme şansım olsa o değilde siz ne zaman bu kısır konusunu açsanız ben yapmış oluyorum
Hayatımda böyle saçma şey duymadım. 10 yal var arada evli değil diye isimle hitap etmek o ailenin adeti olsa gerek jjddİsmiyle hitap edecekmisimabla deyince yaşlanmış gibi hissediyorlarmis ama evli olsa sorun yok o zaman abla demem lazim
Arkadaşlarımın arasında çok ün yapmıştı benim manitalar ya ne kadar dik ne kadar dolgun tam kıvamında diye, saltanatım son buluyor deseneMaalesef cnm sarkıyor
Bende takamıyorum açana kadar ortalığı yıkıyor
Ben aslında 40 imiz çıkmadan yatak odasını terk ettim canım kendimi hasta gibi hissediyorum diye. Su an uyuma seanslarinda yatak odasında bulunuyoruz. Ama o kadar uzun sürüyor ki önce uykuya daldır sonra 15 dk uyansın tekrar uykuya döndür derken geçiyor vakit. Onun dışında ben de salondayim yoksa bana fenalık gelirBende hep yatak odasında yaşadım bulutla çok kıymetli bir arkadaşıma fotolar yolluyodum birgün dedi ki festi siz yatak odasından çıkmıyor musunuz? Ay ben bir ayıldım. Aylarca odadan çıkmadık ya biz. Oda hata biliyodum ama aklıma bile gelmedi o kriz anlatında benimde belim başım dinleniyordu yatakta. Şimdi 2-3 haftadır salonda zaman geçiriyorum.
Allahım ağıza bak ya aaa AAAynı bulut tek bir farkla bu bebek ortalığı yıkmıyor adabıyla meme istiyor.
Evet karın kaslarımız çok güçsüzleşti ya ben de aynanın karşısında göbeğimi içime çekiyorum o ayva göbeği denen alt kısım lönk diye sarkıyo bıngıl bıngıl olmuş jöle gibi eskiden böyle değildiYa hepimizde bu var galiba benim de hamile kaldığım kiloya 2 kilo var yani. 18 kilo almıştım baktığında 16 kilo vermişim. Ama vücut bir garip yageçen aynanın karşısına geçtim baktım baktım bir değişik karın bölgesinde kas denen bir şey kalmamış buruşuk neneler gibi baya da çatlak olmuştu zaten spor yapmak lazım heralde ya sıkılaşmak için. O da nerdeee? Ha bir de evde sutyen falan takmıyorum susturucu niyetine de memeyi kullandığım için. inşallah çok sarkmazlar ya
Evet jöle gibi bıngıl bıngıl o alt karın vallaEvet karın kaslarımız çok güçsüzleşti ya ben de aynanın karşısında göbeğimi içime çekiyorum o ayva göbeği denen alt kısım lönk diye sarkıyo bıngıl bıngıl olmuş jöle gibi eskiden böyle değildibaya genişlemişim yanlara doğru popom olsun belim olsun bilmiyorum nasıl toparlancak bu vücut sporu ne zaman yapcaz canım ya yemek yemeye vakit yok çoğu zaman
Benim 2 yeğenim var ikiside direk yürüdüffestinalente
Anladım kızlar ama erkek bebekler biraz daha geç yapıyormuş bu işleri genelde istisnalar vardır tabi
Benimkisi dönemeye çalışıyorda biraz erken gibide geldi ama Eylül deliler başladıysa o zaman erken değil demek ki o yüzden sordum aman kimisi hiç emeklemeden vakti gelince direk yürüyormuş her bebek çok farklı bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek☺
Kıyamam ya içim bir tuhaf oldu gidip meme veresim geldi.Aynı bulut tek bir farkla bu bebek ortalığı yıkmıyor adabıyla meme istiyor.
Kıyamam ya içim bir tuhaf oldu gidip meme veresim geldi.
Benim de içim burkuldu memesiz uyutmaya çalışıyordum ama çalışmayacağım sanırım.
Artık yusuf da memede uyuyor. Ne kadar uyanik tutmaya çalışsam da çocuk gidiveriyor. 10 dk içinde uykuya dalıyor. Artık sallanmiyor da Allah sonumuzu hayır etsin diye bekliyorum bakalım bendeBenim de içim burkuldu memesiz uyutmaya çalışıyordum ama çalışmayacağım sanırım.
Biz molfix kullanıyoruz canım sizdirmiyor hiç. Ben de ilk sleepy ile başlamıştım. 1 numara bez daha çocuk doğum kilosuna bile ulaşamadan sızdırmıstıKızlar ben bebek bezi sleepy kullanıyordum. Ama çok sızdırıyordu. Bugün prima aldım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Artık yusuf da memede uyuyor. Ne kadar uyanik tutmaya çalışsam da çocuk gidiveriyor. 10 dk içinde uykuya dalıyor. Artık sallanmiyor da Allah sonumuzu hayır etsin diye bekliyorum bakalım bende
Canım sanmıyorum ya çünkü niye biliyor musun direkt ten teması ve koku olayı yaniDipsiz kuyuya hoşgeldin canım. Keyif almaya baksaat başı uyanmasa benim hiç şikayetim yok aslında hem kolay hem keyifli hem huzurlu ama gel gör ki bulutta ters tepti. İnşallah yusufta uyanmadan güzellikle uyumasını sağlar
Canım sanmıyorum ya çünkü niye biliyor musun direkt ten teması ve koku olayı yanio yüzden o kadar sık uyanıyor bence bulut. Benimkinin zaten uykular hep düzensizdi, bir de gerileme girdi araya sonra aşı sonrası huzursuzluk derken ilerleyiz labirentte bakalım. dün gece saydım 9 kere kalkmışız saat basi bile değil demekki. aralarda da çok uyuduğum söylenemez tam dalıyorum derken yusuf ya ayağımda ya mememde ya da yanımda yatıyor oluyor sabaha kadar kırk tane şekle giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?