- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.041
Aynisindan bizde de mevcut bazen de parmaginin tekiyle birlikte emmeye devam etmeye calisiyor farkli sesler esligindeBebeğim emerken memeyi bırakıp elini ağzına sokuyo elini emmeye başlıyo ya bugün de bunu adet edindi, elini çıkarıyorum ağzından meme veriyorum 2 dk sonra yine aynı
Benimki giyinip soyunmayi sorun etmiyor cok şükür ama cok sicaktan hoşlanmıyor onun farkindayim biraz kalinsa üstü mesela kadife tulum onu cikartip da zibiniyla kalinca mutlu oluyorErkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?
Kuzu ben ilk bebeğimde de sleepy kullanmış biri olarak bu sefer yapısı mı değişmiş nedir her kakası neredeyse taştı, hatta sarı operasyon ismini verdik diye buraya da anlattım, elimdeki stok bir şekilde azaldı daha 3 gün önce 4 numara molfix e geçtim ve benim bebiş alay eder gibi kaka yapmıyor 3 gündür, eşim de takılıyor çocuğa tak elimdeki sleepy lerden yapsın kakasını diyeKızlar ben bebek bezi sleepy kullanıyordum. Ama çok sızdırıyordu. Bugün prima aldım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Kuzum o koku olayını düşünerek ben beşiğine üzerine süt taşan atletlerimden birini koymuştum, yanındayım izleninimi vermek için bana mısın demediCanım sanmıyorum ya çünkü niye biliyor musun direkt ten teması ve koku olayı yanio yüzden o kadar sık uyanıyor bence bulut. Benimkinin zaten uykular hep düzensizdi, bir de gerileme girdi araya sonra aşı sonrası huzursuzluk derken ilerleyiz labirentte bakalım. dün gece saydım 9 kere kalkmışız saat basi bile değil demekki. aralarda da çok uyuduğum söylenemez tam dalıyorum derken yusuf ya ayağımda ya mememde ya da yanımda yatıyor oluyor sabaha kadar kırk tane şekle giriyoruz
Kızlar valla ben insanlık için küçük kendi hayat kalitem için büyük bir adım attım uyku eğitimine başladım2 gündür ehh iyi gibiydik bugun çok ağladı çok üzüldüm ama yapmak zorundayım en kolay bu ayda alışıyormuş bakalım sonumuz hayır ola
Canım valla baktım benim ki meme de uyuyor memede olmazsa emizkte ama gögüsümde uyumak istiyor tamam güzelce uyuyor ama yatağına yatırdığım an gözler cin dedim böyle olmaz şimdi zorla yatağında büyük uğraşlar sonunda uyutunca uyanmadı bakalım ama zorlanıyorumKuzum kesinlikle dogru bu ayda kolay öğretilir deniyor, inşallah başarılı olursun sende ama benim derdim şu mesela benim bebek eğitimi bırak kolda, memede, sallama ile ayakta gezerek her türlü bu ara uyumuyor böyle bebekler de eğitim verilemiypr ki, diyelim verdim uyuttum benimki 15dk sonra uyanuyanır
Kese fotişi var mı
Ay inşallah canım
Ayyy valla maşallah
Bende istanbuldayım ne taraftasın. Sat tarihimiz de aynı
Kızlar benim bi derdim var utandığım için söylemedim lakin bu durum canımı sıkmaya başladı benim haftam büyük olmasına rağmen kusma ve safra çıkarmaya devam onu da geçtim. Kusarken altıma kaçırıyorum hep aynı bıktım artık siz de de böyle bi şey var mı güzel hamişleer
Kızlar ben doktora gittim 11 hafta olduk. Usg de 10w5d çıktı babmı kaybettim bu olayları duyunca moral bozukluğu iyi beslenemedim . Doktorda bunu dedi kızkardeşim hastanede aklım onda neye üzüleceğimi bilemedim. Trendyoldan pijama vs yollayacağm hastaneye nasıl yapıyoruz
ben izmirde perşembe günü fetal dna yaptırdım en kapsamlı plus dediklerini dolar üzerinden yapılıyor bu test kura görede fiyat değişkenliği gösteriyor 12800tl ödedim ben
Kızlar çok güzel hamilelik geçiriyordum bende acil mersine geldim. Adıyaman depremin de halam kuzenlerim eşi bebegi 5 yakınımı kaybettim agzıma bişey sürmedim doğru dürüst bebeğim umarım iyidir gercekten çok acı bi durummuş haberlerde görüp üzülüp şey yapardım ama insanın kendi başına gelmesi çok farklıymış Allah kimseye böle acılar yaşatmasın herkesi ailesine bağışlasın Allah sabır versin ailelerini akrabalarıni kaybedenlere mal mülk ev para hepsi geri gelir de can gelmiyor çok üzgünüm
Canlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Merhabalar kızlar,
Yakınım dün enkaz altından sağ sağlim çıktı. Gerçekten çok mutlu oldum. Sizinle de paylaşmak istedim.. Darısı tüm bekleyenlere.
Bir de doktora gittim. Çok stres yapmıştım ve çok kötü öksürüyordum. Bilgilendirme amaçlı size de öğrendiklerimi yazmak istedim.
1-) kromazal bir problem yoksa çok şiddetli öksürük düşüğe neden olmaz dedi.
2-) hepimiz için şu süreç oldukça zorlayıcı geçiyor. Stres hormonları bebişi etkiler mi diye konuştuk. Şu aşamada korkmamak gerektiğini ve bebeğimin etkilenmediğini söyledi. İlerleyen aşamalarda (32. Hafta ve sonrası) bebişler etkilenebiliyormuş. Hatta bu beişlerde stres hormonlarına bağlı olarak akciğerde fazla büyüme olabilirmiş.
Son olarak cinsiyete dair herhangi bir tahminde bulunmak istemedi ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum. 14. Haftadayım. Bebiş 1 hafta ileriden gidiyor. Eke fotoğraf ekleyeceğim. Sizin tahmininiz nedir? :)
20.07.2023 Masal
Uyku nesnesi olarak emzik kullancam artık ama daldıktan sonra çıkarıyor musunuz yoksa gece boyu ağzında mı oluyor?
R Rznnn canım Ali Ege nasıl? İzmirli oldunuz mu
R Rznnn canım Ali Ege nasıl? İzmirli oldunuz mu
Canım
Sanki yanından hiç kalmadığın için gittikçe daha alışmış gibi kokuna. Ben yusufu gündüzleri uyutup bırakıyorum beşiğine. Zaten o çığlık çığlığa kalmaları yok muBacım gündüz yanında kalkmıyorum uyusa bile ki koku ve ten olayı bozulup uyanmasın diye. Yine de uyanıyor. Koku ten ve ağız doluluğu istediği. Uyku oyuncağına alıştırmaya çalıştım. Yuvarlak ve yumuşak ya onu meme sandı. 3-4 kere emmeye çalıştı, istediğini bulamayınca bastı çığlığı. Videosunu çektim büyüyünce izleteceğim.
Of bacım senin level de cidden zor ya
Uyku çok önemli uykusuz insan agresifleşiyor. Hayat enerjisi düşüyor. Napcaz böyle bilmiyorum. Zor uyuttum yatağa dik değil yatay koyma gafletinde bulundum. Şimdi dokunamıyorum ki uyanır diye. Babası ayak ucunda ben yamuk yumuk yattık. Yorganda altımızda kaldı. Başla birşey de alamıyoruz ağzı gözü kapanır diye. Kaldık böylece.
Evet ya sıcaktan da hiç hoşlanmıyor erkek bebelerBenimki giyinip soyunmayi sorun etmiyor cok şükür ama cok sicaktan hoşlanmıyor onun farkindayim biraz kalinsa üstü mesela kadife tulum onu cikartip da zibiniyla kalinca mutlu oluyor
Canım atlet falan hikaye oluyor ya şimdiki bebeler cok akıllı.Kuzu ben ilk bebeğimde de sleepy kullanmış biri olarak bu sefer yapısı mı değişmiş nedir her kakası neredeyse taştı, hatta sarı operasyon ismini verdik diye buraya da anlattım, elimdeki stok bir şekilde azaldı daha 3 gün önce 4 numara molfix e geçtim ve benim bebiş alay eder gibi kaka yapmıyor 3 gündür, eşim de takılıyor çocuğa tak elimdeki sleepy lerden yapsın kakasını diye. (bu arada sende molfix e geçecek isen kalıpları daha büyük ben sleepy de de 4 numara kullanıyordum taşımasını da engellesin diye bunda da 4 numara aldım aynı mantık ile bayağı büyük kalıbı yani)
Kuzum o koku olayını düşünerek ben beşiğine üzerine süt taşan atletlerimden birini koymuştum, yanındayım izleninimi vermek için bana mısın demedi
Kuzum kesinlikle dogru bu ayda kolay öğretilir deniyor, inşallah başarılı olursun sende ama benim derdim şu mesela benim bebek eğitimi bırak kolda, memede, sallama ile ayakta gezerek her türlü bu ara uyumuyor böyle bebekler de eğitim verilemiypr ki, diyelim verdim uyuttum benimki 15dk sonra uyanır
Nasıl bi yöntem uyguluyosun canım?Canım valla baktım benim ki meme de uyuyor memede olmazsa emizkte ama gögüsümde uyumak istiyor tamam güzelce uyuyor ama yatağına yatırdığım an gözler cin dedim böyle olmaz şimdi zorla yatağında büyük uğraşlar sonunda uyutunca uyanmadı bakalım ama zorlanıyorum
Canım uykusunun geldiğini anladığım anda yatak odasına götürüyorum karartma perdelerini çekşyorum önce emziriyorum sonra gazını çıkartıyorum amaç gözleri açıkken yatağına yatsın ki bilsin yatağında yattığını beyaz gürültüyü açıyorum emzirirken veriyorum omzumda biraz ninni söyleyip sakinleştiriyorum bu arada kırmızı gece lambası açıyorum onunda sakinleştirme özelliği varmış sonra yatırıyorum göz göze hiç gelmeden piş piş diyorum biraz çabalıyor hafif ağlama ama sonra pes ediyor alışıyor gibi ben böyle devam ediyorumNasıl bi yöntem uyguluyosun canım?
Günaydın canım gündüz uykularında da yapıyor musun canım aynı bu şekilde, ben de blackout perde aldım sonunda haftasonu eşim takacak. Diğer dediklerini ben en başından beri uyguluyorum ama yok ya benim oğlan çığlık çığlığa geçiyor uykuya..ama gündüz uykularını halletsek gece de daha iyi uyur gibi ne dersin? Gece çok sık uyandı mı mesela sen böyle yaptığından beriCanım uykusunun geldiğini anladığım anda yatak odasına götürüyorum karartma perdelerini çekşyorum önce emziriyorum sonra gazını çıkartıyorum amaç gözleri açıkken yatağına yatsın ki bilsin yatağında yattığını beyaz gürültüyü açıyorum emzirirken veriyorum omzumda biraz ninni söyleyip sakinleştiriyorum bu arada kırmızı gece lambası açıyorum onunda sakinleştirme özelliği varmış sonra yatırıyorum göz göze hiç gelmeden piş piş diyorum biraz çabalıyor hafif ağlama ama sonra pes ediyor alışıyor gibi ben böyle devam ediyorum
Tabi kuzum ger uykusunda yapıyorum dün mesela o ladar ağladı ki eşim telsiz sesini kapattım dayanamadım diyorGünaydın canım gündüz uykularında da yapıyor musun canım aynı bu şekilde, ben de blackout perde aldım sonunda haftasonu eşim takacak. Diğer dediklerini ben en başından beri uyguluyorum ama yok ya benim oğlan çığlık çığlığa geçiyor uykuya..ama gündüz uykularını halletsek gece de daha iyi uyur gibi ne dersin? Gece çok sık uyandı mı mesela sen böyle yaptığından beri
Aynen festim emzik ver meme verme bizimde Nirvana oldu sonra bitti şükür atağımıxBu gece içimizden geçmek*637377382 şeklindeydi. Hasta değil, burnu açık, altı temiz. Kocam ve ben neredeyse nefes almayacağız uyanmasın diye ona rağmen uyandı uyandı durdu. Memeyi verince duruyor birtek. Atağının nirvanasıydı sanırım dün gece. İnşallah azalarak biter. Sabah çok yoruldu gece uyumadı desem özellikle dikkat ettim zaten misafirlerimiz var ekstra yorulmasın diye.
Birkaç eğitmenle konuştum en hızlı öğrendikleri zamanlar 20. Hafta civarlarıymış. Ben cesaretimi toplayabilirsem haftasonu eşimde evde memede uyumasını kesmek istiyorum. Sonra uyanacaksa da derim ki uyanıyor. Şimdi memeden dolayı mı bilmeden çocuğumu zarar mı verdim diye kendimi yiyorum. Ne olduysa o sünnette oldu. Vallahi yaptırmasaydım keşke bile diyorum ya.
Tabi kuzum ger uykusunda yapıyorum dün mesela o ladar ağladı ki eşim telsiz sesini kapattım dayanamadım diyorama napım en fazla 20 dk sürdü mızırdanması normal ama deli gibi ağlamaya başlayınca kucağıma alıp sakinleştirdim 3 kere birde odasında biz petek açmıyoruz çok sıcakta asla uyumuyor 21 22 derecelerde uyuyor birde beyaz gürültüyü ben hep yatağının dışında açardım şimdi dalana kadar beşik içinde duruyor sesini yüksek açıyorum dikkatini çeksin diye ama tabi kulağını sağır etmeyecek derecede yüksek açıyorum eşim sen ne diktatörsün diyor ama napım ile başlayınca annem nasıl uyutsun mecburen biraz sakin kalıp uyutmaya alıştıracağım emziksiz asla uyumuyor şimdilik bunlar geldi aklıma
Aynen festim emzik ver meme verme bizimde Nirvana oldu sonra bitti şükür atağımıx
Ahhh inşallah festim hepimiz başaralım mutlu anne mutlu bebeklerimiz olsun uyusunlar tosuncuklarBaşarıcaksın kuzum devam
Yanlış olan birşeyin yok. Ağlayınca alıp sakinleştirmişsin yalnız da bırakmamışsın. Uyku eğitmeniyle de anlaşsan böyle yapacaktınız. Sen kendin halledeceksin bu işi. Yılma 1-2 güne tamam
Ahhh inşallah festim hepimiz başaralım mutlu anne mutlu bebeklerimiz olsun uyusunlar tosuncuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?