2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben ilk doğduğu gün verdim kuzum valla napım evet kendimi kurtarım bazen ama uzmanlarla da görüştüm bırakırken sakın güvenini kırma emziği kesme yada atma çocuğu ağlatma iğne ucuyla del dedi eski emdiği tadı alamaz kendi bırakır dedi bende avent kullanıyorum hatta 6-18 ayını bile aldık

İyi yapmışsın başta verilipte bebek tutunca mantıklı ama olmuş 4.5 ay tutmamış şimdi tutturursam saçma olur gibi geliyor. Zaten çok zorlanacağım o bir gerçek. Memede uyuyan bebeğin döngüsünü değiştirmek zor. Ciddi sabır işi. Ee zaten zorlanacaksam emziksiz yapayım kafasındayım.

Çok mantıklı. Eskiden neymiş ya sinek koyan varmış öğğ.

Ay 1 yıl mı muhteşem

Tabi sende haklısın bu kadar zamqn vermeyince büyük Bi ihtimal Bulutta almaz.Allahım gerçekten ya eskiden neler yaparlamış senden de güzel haberler bekliyorum festim bu zamanlar tam zamanıymış 20 hafta bişeyleri yoluna koymak için

Canım çok güzel bir düzen tutturmussun insaallah böyle devam eder. Gece peki nasıldı sık uyandı mı eskisine göre. Ben de esin gibiyim ya dayanamayan taraf ama aşmam lazım bunu onun iyiliği icin

Canım çok güzel bir düzen tutturmussun insaallah böyle devam eder. Gece peki nasıldı sık uyandı mı eskisine göre. Ben de esin gibiyim ya dayanamayan taraf ama aşmam lazım bunu onun iyiliği icin
Atmaktan sonra daha iyi uyumaya başladı ama tabi uyanıyor hmm bide uyuturken ben çok mızırdarsa kafasını yanaklarını okşuyorum aklının ortası aşağı yukarı hafif ovuyorum sakinliyor canım

Tomris0006 bize de destek ol bacım tut elimizden yol yordam göster hdhdh herşeyi öğrendim ama uygularken sıkıntı. Geçen gün birinin yazısına denk geldim diyoki aslında anne yöntemden memnun ve değiştirmek istemiyor. Memede uyutmak kolay ve buna alışmış yerine ne koyacağını bilmiyor bulmakta zor geliyor. O kadar haklı ki aydınlandım. Aslında ben meme yerine ne koyacağımı bilemiyorum. Kademeleri kesicem o bir gerçek. Ama o enerjiyi de kendimde bulamıyorum. Bu ara aşırı yorgun hissediyorum.

Ahh festim o kadar iyi anlıyorum ki seni bak önce dediğin gibi kaç saat aralıkla emziriyprsan araları uzatmaya başla birde ben hep yatak odamı falan toplarken kendi yatağına bırakıyorum kendi kendine kalsın diye yoksa sürekli gözünün önünde durunca da ağlıyor al beni diye bizim mutfak amerikan mutfak koltuğa yatırıyorum yanına oyuncakları koyuyorum yemeğimi yapıyorum baktım çok mırıldanıyor 2 gezdiriyorum evin içinde yada bebek arabasının tekerlerini yıkadım ben evde ona oturtuyorum önüne balon koyuyorum banyo odalar toparlıyorum yanımda ama kucağıma almadan zaman geçirtiyorum yaptığım şeyleri söylerim kuzum hepimiz rahat edelim başka yöntem yapıp rahatlatan varsa yazsın kızlar

Biz molfix kullanıyoruz canım sizdirmiyor hiç. Ben de ilk sleepy ile başlamıştım. 1 numara bez daha çocuk doğum kilosuna bile ulaşamadan sızdırmıstı
Bende prima kullanıyorum ama pahalı bayağı galiba molfixe geçeceğim. Benim prima elimde stok olduğu için mecbur kullandım ama daha almam perişan olduk

Tomris ya ben de sabah yataktan odasını toplarken kendi yatağına bırakıyorum hatta etrafa bakar güzel durur o sırada. Sonra dediğin gibi yemek yaparken falan ana kucağına ya da şu an yüksek olduğu için daha çok hoşuna gidiyor mama sandalyesine falan koyarım yatar pozisyonda çok ağlamadığı mizirdanmadigi sürece almıyorum kucağıma gözümün önünde oluyor hep konuşuyorum oynuyorum falan ama bir uyku işini çözemiyorum ya. Uykuya geçerken eğer çok ağlıyorsa ya da mizirdaniyorsa falan yüzünü oksarim saçını kaşlarını severim öyle çok sakinlemez kendisi uykuya geçecek kadar. Benim oğlan da niye işlemiyor bunlar yav. hep aynı yerde uyuturum hatta yatak odasına girince anlar uyku vaktinin geldiğini daha çok ağlar direnmek için. Umudum blakcout perdede bakalım. Bir o kaldı yapmadığım

Diykon bide eline Müslim yada oyun arkadaşı versen bizim ki Müslim bezi yüzüne sürerken uyuyakalıyor evet perde zaten çok işine yarayacak birde gece kırmızı ışık ben önce aman saçma dedim ama gerçekten sakinleştiriyor dene bakalım kuzum olmadı yusufcuğumuza başka Bi yol denicex azıcık yakın olsan valla gelirim ama mesafemiz çok gelir ben uyuturum kuzum valla

Ayy benimkide öyle herşeyi emer emziği emmiyor kolunu emer eline geçen bezi yakalar emer kol parmak dudak dil emer ama emzik emmez bende aman alamazsa almasın dedim bıraktırmak gerekecek bir yaşında diye ama zor oluyor yani

Gece lambamiz mavi. Dur bir de kırmızı deneyeyim canım. Bir de yusuf iki uyku arası çok az ayakta kalıyor çok kısa uyuduğu için ben de uyanıklık süresini biraz uzatmak adına bekletiyorum oyalıyorum uyku zamanını kaçırıyor olabilirim ama daha 45 dk ya da 50 dk faln oluyor ben de 1 saat 15 dk bari olsun diye oyaliyorum. Bilmiyorum ya ogrencez bu uyku işini ama biraz sancılı olacak. Sen burdan yaptıklarını paylaş yeter kuzum

Kızlar demir ilacı kaka rengini yapısını kokusunu değiştiriyor mu bugün ilk defa koyu yeşil bi kaka yaptı kötü de kokuyordu

Ben de mesela gece ağladığında uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum iki pış pış yapıyorum ama yusuf coştukca uykusunu daha çok açıyor. O an aç değil biliyorum ama hemen meme dayıyorum çocuğa. Zaten o da 2 dk emip puro gibi ağzında tutuyor

Bizim ki de maviydi biz değiştirdik dene bakalım canım kısa uykularla ilgili de Bi kaç bişey okumuştum dur bulayım da paylaşırım canım Allah hepimize yardım etsin

Öhö öhö sevgili Ağustos anaları bir açıklama yapacağım toplaşın lütfen
Hepinizin malumu bez değişikliği sürecine gitmiştim ve kızım 3.günün sonunda kakasını yaptı hele şükür, benim sıkıntım biliyorsunuz sleepy de sırtına taşma yapıyordu, bu sefer taşma yapmadı ama tam sınırda kalmış kakası ama şöyle birşey var ki gece de takılı olan bezi idi yani yeni bez takmamıştım o nedenle şimdiden molfix daha iyi diyebilirim ama bir iki deneme daha yapalım net konuşacağım

kızlar gördünüzmü bilmiyorum belki yazan olmuştur e bebek hemen hemen her şeyde %20 indirim var bebek bezi ıslak mendil ek gıda falan haberiniz olsun
birde altını değiştiriken normalde ayakları sürekli hareket halinde alt değiştirme yerinde karnımıza göğsümüze vuruyor normal mi

Bizim ki de maviydi biz değiştirdik dene bakalım canım kısa uykularla ilgili de Bi kaç bişey okumuştum dur bulayım da paylaşırım canım Allah hepimize yardım etsin
Aslında yusuf 4 gündüz uykusu yapıyordu o da en az 5 kere yatırıp kaldırdığımı bile biliyorum şimdi sanki 3 e düşürmeye çalışıyor. 4 gündür 3 kere uyku yapıyor. Tabi ben gidip uzatıyorum o bölünmüş uykularını bazen beceriyorum bazen olmuyor tabi

Ne guzel canım hareketli işte çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…