- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.081
öylede ben çalışıyom annemde zor zapdediyor artık sağlıklı olsunlardaNe guzel canım hareketli işte çocuk
Öhö öhö sevgili Ağustos anaları bir açıklama yapacağım toplaşın lütfen
Hepinizin malumu bez değişikliği sürecine gitmiştim ve kızım 3.günün sonunda kakasını yaptı hele şükür, benim sıkıntım biliyorsunuz sleepy de sırtına taşma yapıyordu, bu sefer taşma yapmadı ama tam sınırda kalmış kakasıama şöyle birşey var ki gece de takılı olan bezi idi yani yeni bez takmamıştım o nedenle şimdiden molfix daha iyi diyebilirim ama bir iki deneme daha yapalım net konuşacağım
kızlar gördünüzmü bilmiyorum belki yazan olmuştur e bebek hemen hemen her şeyde %20 indirim var bebek bezi ıslak mendil ek gıda falan haberiniz olsun
birde altını değiştiriken normalde ayakları sürekli hareket halinde alt değiştirme yerinde karnımıza göğsümüze vuruyor normal mi
Ben de mesela gece ağladığında uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum iki pış pış yapıyorum ama yusuf coştukca uykusunu daha çok açıyor. O an aç değil biliyorum ama hemen meme dayıyorum çocuğa. Zaten o da 2 dk emip puro gibi ağzında tutuyor
Kızlar demir ilacı kaka rengini yapısını kokusunu değiştiriyor mu bugün ilk defa koyu yeşil bi kaka yaptı kötü de kokuyordu
Ayy benimkide öyle herşeyi emer emziği emmiyor kolunu emer eline geçen bezi yakalar emer kol parmak dudak dil emerama emzik emmez bende aman alamazsa almasın dedim bıraktırmak gerekecek bir yaşında diye ama zor oluyor yani
Tomris ya ben de sabah yataktan odasını toplarken kendi yatağına bırakıyorum hatta etrafa bakar güzel durur o sırada. Sonra dediğin gibi yemek yaparken falan ana kucağına ya da şu an yüksek olduğu için daha çok hoşuna gidiyor mama sandalyesine falan koyarım yatar pozisyonda çok ağlamadığı mizirdanmadigi sürece almıyorum kucağıma gözümün önünde oluyor hep konuşuyorum oynuyorum falan ama bir uyku işini çözemiyorum ya. Uykuya geçerken eğer çok ağlıyorsa ya da mizirdaniyorsa falan yüzünü oksarim saçını kaşlarını severim öyle çok sakinlemez kendisi uykuya geçecek kadar. Benim oğlan da niye işlemiyor bunlar yav.hep aynı yerde uyuturum hatta yatak odasına girince anlar uyku vaktinin geldiğini daha çok ağlar direnmek için. Umudum blakcout perdede bakalım. Bir o kaldı yapmadığım
Bence gelişimi için güzel bir şey canım. Her annenanne eninde sonunda bakıyor torununa dert etme, sevgisiyle avutur onuöylede ben çalışıyom annemde zor zapdediyor artık sağlıklı olsunlarda
Evet içgüdüsel bulmak lazım ama benim de elim ayağım şaşıyor çok ağladığında geçen gün ne yapacağımı bilemeyip kendimizi sokağa attımİşte bizde direkt meme verince çocukta alışıyor hatayı biz yaptık. Çocuklara kızmıyorum hiç. İşte aşırı ağladığında ne yapmak lazım? Onu içgüdüsel olarak bulucaz. Ben uzun ağlamasına dayanamıyorum direkt veriyorum hata biliyorum ama ağlayınca tetikleniyorum.
Ayy ne bileyim festi her yolu deniyorum işte. Belki perde olunca gece zanneder biraz daha uzar gündüz uykusu ve uyanıklık süresi artar diye umut ediyorum. Aslında ben de farkındayım saat ayarlaması yapmam lazım inan elime defter kalem alıyorum akşam şu saatte emzircem şu saatte uyutacagim diye ama gel gelelim uygun içinde uygulayamiyorum. Biz de haftaya 20. Haftaya gireceğiz bakalım bir kararlilikla ben de bir düzenleme yapmak istiyorum. Bulutcum da gece gündüzü karistirdiysa mesela gündüz çok mu uyuyor?Bacım üzgünüm ama blackout zaten uyumasını anlaması için. Yusuf zaten odaya girince anlıyorsa blackout ne yapacak ki? Işıktan mı uyuyamıyorsa çok işe yarar evet ama konu o değilse ekstra birşeyi olmaz bence. Bulutun sor7unu bence uyuyacağını anlamıyor olması. Hatta ben gece ve gündüzü karıştı diye bile düşünüyorum. Senin yapacağın tek şey saatlerini düzenlemek. 2-3 gün direnir ama sonra süreleri kısalıp uykuya geçer bence. Ama ilk zamanlar tabii ki zorlayacaktır
Fegaferon canım. Sağlık ocağı vermişti aşı olduğumuz gün. Yarın kendi doktorundan başka bir şey onermesini isteyeyim en iyisiFerrum mu?
Evet değiştiriyor.
Tatlış anneler selaaamBeyaz gürültü ile uyku eğitimleri vermeye başlamışsınız ne güzel bahsettiğiniz beyaz gürültü için şu ürün işimi görür mü? Kullanan var mı bunu , ya da sizler hangisini kullanıyorsunuz
Tatlış anneler selaaamBeyaz gürültü ile uyku eğitimleri vermeye başlamışsınız ne güzel bahsettiğiniz beyaz gürültü için şu ürün işimi görür mü? Kullanan var mı bunu , ya da sizler hangisini kullanıyorsunuz
Fegaferon canım. Sağlık ocağı vermişti aşı olduğumuz gün. Yarın kendi doktorundan başka bir şey onermesini isteyeyim en iyisi
Öyle miii . Şimdiden indiriyorum hemen. Doğum zamanı unuturum belkiÇok pahalı geldi bana kısa süreli kullanılacak bir ürün içinben olsam almazdım ama hoşuna gittiyse de kaçırma tabii ki. Youtubedan açanlar var. Bebek+ uygulaması var orda baya bir müzik var. Bu arada bebek+ ücretsiz çok güzel bir uygulama bende burdaki annelerden öğrenmiştim. İlk zamanlar için çok kurtarıcı.
Kaç kere elimdeki telefonu düşürdü ayaklarıylakızlar gördünüzmü bilmiyorum belki yazan olmuştur e bebek hemen hemen her şeyde %20 indirim var bebek bezi ıslak mendil ek gıda falan haberiniz olsun
birde altını değiştiriken normalde ayakları sürekli hareket halinde alt değiştirme yerinde karnımıza göğsümüze vuruyor normal mi
Demir ilacı kaka rengini değiştiriyor canım sıkıntı etme. Koyu yeşil kaka problem değilKızlar demir ilacı kaka rengini yapısını kokusunu değiştiriyor mu bugün ilk defa koyu yeşil bi kaka yaptı kötü de kokuyordu
Bende primaya geçtim. Bizimde sleepy hep taşma yaptı. 1. Günümüz ve kala yapmadıÖhö öhö sevgili Ağustos anaları bir açıklama yapacağım toplaşın lütfen
Hepinizin malumu bez değişikliği sürecine gitmiştim ve kızım 3.günün sonunda kakasını yaptı hele şükür, benim sıkıntım biliyorsunuz sleepy de sırtına taşma yapıyordu, bu sefer taşma yapmadı ama tam sınırda kalmış kakasıama şöyle birşey var ki gece de takılı olan bezi idi yani yeni bez takmamıştım o nedenle şimdiden molfix daha iyi diyebilirim ama bir iki deneme daha yapalım net konuşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?