2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Katılıyorum molfix daha iyi hatta pure&soft çok daha iyi. Ben ondan stokladım 4 numarayı. Sanırım en çok 4 kullanacak. 7-14 kg diyor.

Bence normal bulutta öyle tekme atmayı çok seviyor. Kurtlu.

İşte bizde direkt meme verince çocukta alışıyor hatayı biz yaptık. Çocuklara kızmıyorum hiç. İşte aşırı ağladığında ne yapmak lazım? Onu içgüdüsel olarak bulucaz. Ben uzun ağlamasına dayanamıyorum direkt veriyorum hata biliyorum ama ağlayınca tetikleniyorum.

Aynı durumdayız. Tabii bu saatten sonra manalı değil dayanmışız 4-5 ay emziksiz bundan sonra vermenin manası yok ancak emzikli bebekler daha kolay uyuyor buda bir gerçek.

Bacım üzgünüm ama blackout zaten uyumasını anlaması için. Yusuf zaten odaya girince anlıyorsa blackout ne yapacak ki? Işıktan mı uyuyamıyorsa çok işe yarar evet ama konu o değilse ekstra birşeyi olmaz bence. Bulutun sorunu bence uyuyacağını anlamıyor olması. Hatta ben gece ve gündüzü karıştı diye bile düşünüyorum. Senin yapacağın tek şey saatlerini düzenlemek. 2-3 gün direnir ama sonra süreleri kısalıp uykuya geçer bence. Ama ilk zamanlar tabii ki zorlayacaktır

Evet içgüdüsel bulmak lazım ama benim de elim ayağım şaşıyor çok ağladığında geçen gün ne yapacağımı bilemeyip kendimizi sokağa attım gece de şaşırıp kalıyorum. Mesela beslenme saatlerini düzene koymaya çalışıyorum her 3 saatte vereyim verimli bir şekilde emsin diye ama yok bakıyorum 1 bucuk saat sonra biraz once az emmisti aç bu çocuk deyip veriyorum

Ayy ne bileyim festi her yolu deniyorum işte. Belki perde olunca gece zanneder biraz daha uzar gündüz uykusu ve uyanıklık süresi artar diye umut ediyorum. Aslında ben de farkındayım saat ayarlaması yapmam lazım inan elime defter kalem alıyorum akşam şu saatte emzircem şu saatte uyutacagim diye ama gel gelelim uygun içinde uygulayamiyorum. Biz de haftaya 20. Haftaya gireceğiz bakalım bir kararlilikla ben de bir düzenleme yapmak istiyorum. Bulutcum da gece gündüzü karistirdiysa mesela gündüz çok mu uyuyor?

Tatlış anneler selaaam Beyaz gürültü ile uyku eğitimleri vermeye başlamışsınız ne güzel bahsettiğiniz beyaz gürültü için şu ürün işimi görür mü? Kullanan var mı bunu , ya da sizler hangisini kullanıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_6181.webp
    22 KB · Görüntüleme: 58

Çok pahalı geldi bana kısa süreli kullanılacak bir ürün için ben olsam almazdım ama hoşuna gittiyse de kaçırma tabii ki. Youtubedan açanlar var. Bebek+ uygulaması var orda baya bir müzik var. Bu arada bebek+ ücretsiz çok güzel bir uygulama bende burdaki annelerden öğrenmiştim. İlk zamanlar için çok kurtarıcı.

Çok pahalı geldi bana kısa süreli kullanılacak bir ürün için ben olsam almazdım ama hoşuna gittiyse de kaçırma tabii ki. Youtubedan açanlar var. Bebek+ uygulaması var orda baya bir müzik var. Bu arada bebek+ ücretsiz çok güzel bir uygulama bende burdaki annelerden öğrenmiştim. İlk zamanlar için çok kurtarıcı.

Fegaferon canım. Sağlık ocağı vermişti aşı olduğumuz gün. Yarın kendi doktorundan başka bir şey onermesini isteyeyim en iyisi

Ben d vit ocean, demir için bestiron aldım. Doktorumuz para vermeyin devletinkileei kullanın diyor. Ferrum ve d vit onalrda. Ama kanız oldu bulut tabi direkt onlarda diyemem ek gıda tadımı yapıyordu. Hala düzene girmedi. Bende baktım içeriklerine o kadar da masum değiller. Temiz içerikli kullansın istedim ve bunları aldım. Sorsam çok biliyosun ya kullan istediğini der diye soramadım hsjs

Öyle miii . Şimdiden indiriyorum hemen. Doğum zamanı unuturum belki bebeklerin kırmızı ışıkta unutulması öneriliyor mu bilginiz var mı peki? Geçende bi uzman sanki oda tamamen karanlık olmalı, ışık olmamalı demişti

Kaç kere elimdeki telefonu düşürdü ayaklarıyla çok hareketlendi eler

Bu uyku konusu çok karışık bir durum bence
Ben bebeğimi hamakta sallayarak uyuttum hep hamağa çok alışık
Ama tam gece uykusuna geçmesi için bir saati var farkediyorum uyusa da derin dalması için saati var yani
İlk zamanlar yıkadıktan sonra emzirip salladık uyuttuk şimdi uykusu geldiğini anlıyorum emzirip mayışıyor memede orada sallıyoruz yatarken alıp beşiğinde koyuyoruz ama her gece uykusunda odanın ışığını kapattık hep gece olduğunu anlasın diye
Sallanmayıda bir süre sonra bırakacak biliyorum ama en az 1.5 yaşına kadar böyle gider gibi
Gündüz uykularıda bu şekilde uykusu gelince huzursuzlanıyor emiyor hamağa koyuyorum öyle uyuyor
Hamağa alışmasını istedim bakıcıda rahat uyutsun istedim
Yeğenlerimde hamakta uyudu şuan kendi başlarına uyuyabiliyorlar
Yani vakti var herşeyin diye düşünüyorum
Ama tabi memeyi çekince uyanan çocuk zor
tabi ama dönem dönem farklıluklar oluyor mesela bir haftadır benimkisi de geceleri memede ama geçecek diye düşünüyorum
Bizdede gündüz uykusu 3 e düştü bu arada bazen 3 saat uyanık bile kalıyor

Bende primaya geçtim. Bizimde sleepy hep taşma yaptı. 1. Günümüz ve kala yapmadı inşallah pişik yapmaz. Ama kavraması bariyerleri daha iyi, sleepy altta torbalanma yapıyordu. Bundan memnun kalmazsam molfix deneyaceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…