- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.281
Sana alıştı cnm o yüzdendir hiç anlamıyorum bizim ki şimdi uyuyor söyleniyor uykusunda meme olsa uyumaz acıktı mama verince yatıyor gece meme alıyor yetmiyor memeden sonra mama denesen bilemiyorum ki geceleri sadece versen biberon kullanmiyorsa eds yöntemini dene için daha rahat eder gece uykusuzluklarini aç olmalarına bağlıyorum genelde
5. Ayda başlayacağım ben şöyle demek oluyor doyum söz konusu değil burda maksat ağzı alıştırma ve alerji testi gibi düşün vereceğin şeydenKızlar bu tadımdan kastınız neben anne sütü ve mama dışında hiç bişe vermedim daha. Sanki bişeyi tadarsa canı ister yemek gibi geliyor bana bu gidişle direkt adana kebapla başlatıcam sanırım
5. Ay derken 5. Ay bitip 6 ya geçince mi yoksa 5. Ayın içinde mi? Doktorumuz 5 buçuk aylıkken başlayalım dedi, yani 5. Ay tamamen bitip 6. Ayın içindeyken mi başlayacağız5. Ayda başlayacağım ben şöyle demek oluyor doyum söz konusu değil burda maksat ağzı alıştırma ve alerji testi gibi düşün vereceğin şeyden
1. Gün bir çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün 3 tatlı kaşığı şeklinde ( miktar değişebilir örnk yazdm) veriyorsun sonra aynı şekilde 3 gün farklı bir besini veriyorsun bunları verirken çık aç olmayacak çok tok olmayacak
5. Ay derken 5. Ay bitip 6 ya geçince mi yoksa 5. Ayın içinde mi? Doktorumuz 5 buçuk aylıkken başlayalım dedi, yani 5. Ay tamamen bitip 6. Ayın içindeyken mi başlayacağızkafam çok karışıyor bu ay hesaplarında
Ay anlamıyorum valla mantıken ayını tamamlayınca 5 aylık demek lazım dimi, şu an mesela 4. Ayın içinde bitirince tam 4 aylık olacak 5 aylık demicezBeyinleri yaktı bu ay hesapları bende aynı durumdayım
Ay anlamıyorum valla mantıken ayını tamamlayınca 5 aylık demek lazım dimi, şu an mesela 4. Ayın içinde bitirince tam 4 aylık olacak 5 aylık demicez
Hamileliği karıştırmasana çorba oldu şimdiDiyecek miyiz? Bilmiyorum ki
Eee hamilelikte nasıldı bu?
18+1 ile 18+6 arası 19 diyorduk ama aslında 19 u dolduruyorduk. 19+0 tam 19 kabul ediliyordu. 19+1 olunca artık 20 demeye başlamıyor muyduk? Ee o zaman 4 ay 1 gün 5 aylığı dolduruyor demek olmuyor mu 4 neden diyorum
Hamileliği karıştırmasana çorba oldu şimdidoktoruna sormadın mı canım o ne diyo acaba
Aa bi dk kız ben hep olduğum haftayı söylüyordum yani 18+6 ise 18 haftalık diyordum 19+1den itibaren 19 haftalık diyordumDiyecek miyiz? Bilmiyorum ki
Eee hamilelikte nasıldı bu?
18+1 ile 18+6 arası 19 diyorduk ama aslında 19 u dolduruyorduk. 19+0 tam 19 kabul ediliyordu. 19+1 olunca artık 20 demeye başlamıyor muyduk? Ee o zaman 4 ay 1 gün 5 aylığı dolduruyor demek olmuyor mu 4 neden diyorum
Aa bi dk kız ben hep olduğum haftayı söylüyordum yani 18+6 ise 18 haftalık diyordum 19+1den itibaren 19 haftalık diyordum
Yaa çok güzel değil miBu çocuk deli mi, parmağını ağzına sokup kendini öğürtüyobugün de bu çıktı
Benim uygulamamda öyle yazmıyordu canım sen hangi uygulamayı kullanıyordunGoogle amcaya sordum bulut 4 aylıkmış
Eee hamileyken neden öyle yaptık acaba ay neyse
Emerken emerken yandan parmağını sokup öğürmesine bi miktar bozulmuş olabilirimYaa çok güzel değil mi
Keşfediyor niye öyle diyosun annesi
Banu çiftçi nin uygulamasında haftalar vardo orda öyle yazıyoduBenim uygulamamda öyle yazmıyordu canım sen hangi uygulamayı kullanıyordun
Emerken emerken yandan parmağını sokup öğürmesine bi miktar bozulmuş olabilirim
maşallah emsin keşke bizimkiside emse keske sadece gece uykuda sütümde cok az doymuyor onda da gece emdiği halde 120 lik içiyor 4 saatCanım uyuyalım diye mama veremem. Vicdanım sızlar benim. İhtiyaç durumunda mamaya okeyim hiç sorun yok nitekim kullandık ama şuan da ihtiyacı yok. Bulut bide emiyor emiyor sonra bir güzel o fazlalıkları kusuyorallahım her yönden kısır döngü içerisindeyim
Benim ağrısız olurdu da bunda ne olur bilmiyorum bakalım olunca gorucem bende artıkEmziriyor musun? Emzirmeyen anneler daha çabuk oluyor diyordu ama bence vücutla alakalı
Ayyy yok ben de üzülmüyorum asla. Sadece merak ediyorum eskisi gibi sancılı mı olacak acaba. Hani derler ya doğurunca geçer o sancılar, aşırı merak ediyorum
Ayyyy sorma yaaa depresyondaydım mı desem, haftada bir ağlamayıp hayatımı sorgulamalı bir dört ay geçti. Benim bebe mi tuhaf bilmem, sırt üstü uyumaz, emzik emmez, kucaktan inmez. Ama en kötüsü kocaman beşik aldık ve sadece bizle yatıyor bizim yatakta, kocamı özledim ya, beşikte yatan bebeklere o kadar imreniyorum kiyani özet olarak geçen haftaya kadar tüm gün ağlayan bir bebeğim vardı ve çok yoruldum, sadece buraya girmeme değil, çok sevdiğim arkadaşlarım buluşmak istediğinde bile bahane bulup buluşmadım. Doktor kolik değil dedi bir de bebek için. Düşün yani sebebi de belli değil ağlamalarının, reflüsüymüş belki. Öyle yani ama özledim çok ya, biraz toparlayınca girdim işte.
Canım bizde de olmuştu pamukçuk ve geçmedi bir ay. Sonra günde beş defa karbonatlı suyla ağzını dilini sildikten hemen sonra ilacı verince geçti ama 10 günde. Sabır ve istikrar gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?