2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
_PinaColada_ mama verince kusuyorsa ben arkadaşta rastladım bir kaç mama denedi aynısı olunca doktor reflu dedi özel bir mama denediler o biraz pahali olunca normal bebelag başka mama içemiyor 16 aylık hala ek gıda devam maması devam ediyor

Canım uyuyalım diye mama veremem. Vicdanım sızlar benim. İhtiyaç durumunda mamaya okeyim hiç sorun yok nitekim kullandık ama şuan da ihtiyacı yok. Bulut bide emiyor emiyor sonra bir güzel o fazlalıkları kusuyor allahım her yönden kısır döngü içerisindeyim

Kızlar bu tadımdan kastınız ne ben anne sütü ve mama dışında hiç bişe vermedim daha. Sanki bişeyi tadarsa canı ister yemek gibi geliyor bana bu gidişle direkt adana kebapla başlatıcam sanırım
5. Ayda başlayacağım ben şöyle demek oluyor doyum söz konusu değil burda maksat ağzı alıştırma ve alerji testi gibi düşün vereceğin şeyden
1. Gün bir çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün 3 tatlı kaşığı şeklinde ( miktar değişebilir örnk yazdm) veriyorsun sonra aynı şekilde 3 gün farklı bir besini veriyorsun bunları verirken çık aç olmayacak çok tok olmayacak

5. Ay derken 5. Ay bitip 6 ya geçince mi yoksa 5. Ayın içinde mi? Doktorumuz 5 buçuk aylıkken başlayalım dedi, yani 5. Ay tamamen bitip 6. Ayın içindeyken mi başlayacağız kafam çok karışıyor bu ay hesaplarında

Beyinleri yaktı bu ay hesapları bende aynı durumdayım

Ay anlamıyorum valla mantıken ayını tamamlayınca 5 aylık demek lazım dimi, şu an mesela 4. Ayın içinde bitirince tam 4 aylık olacak 5 aylık demicez

Diyecek miyiz? Bilmiyorum ki

Eee hamilelikte nasıldı bu?

18+1 ile 18+6 arası 19 diyorduk ama aslında 19 u dolduruyorduk. 19+0 tam 19 kabul ediliyordu. 19+1 olunca artık 20 demeye başlamıyor muyduk? Ee o zaman 4 ay 1 gün 5 aylığı dolduruyor demek olmuyor mu 4 neden diyorum

Hamileliği karıştırmasana çorba oldu şimdi doktoruna sormadın mı canım o ne diyo acaba

Hamileliği karıştırmasana çorba oldu şimdi doktoruna sormadın mı canım o ne diyo acaba

Benimde beynim çorba işte. Standardı yok mu bu işin? Hamilelikle aynı mantık aslında şuan 5. ayı dolduruyorum. 5 demem lazım bence ama Osman Gönülal 4 diyo. Anlamıyorum

Yüzüm tutmadı soramadım hdjdjdj

Aslında soru sormaktan çekinmem ama buna da sen salak mısın der diye şey edemedim

Aa bi dk kız ben hep olduğum haftayı söylüyordum yani 18+6 ise 18 haftalık diyordum 19+1den itibaren 19 haftalık diyordum

maşallah emsin keşke bizimkiside emse keske sadece gece uykuda sütümde cok az doymuyor onda da gece emdiği halde 120 lik içiyor 4 saat

Benim ağrısız olurdu da bunda ne olur bilmiyorum bakalım olunca gorucem bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…