- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.301
Gelecekten haber veriyoum suan kac parmagini sokabiliyorsa onu sokuyor agzina biz de 3 parmakla devam ediyorBu çocuk deli mi, parmağını ağzına sokup kendini öğürtüyobugün de bu çıktı
Sen bebeğin doğum gnünü söyle ben sana beş buçuk aylık olduğu tarihi söyleyimAy anlamıyorum valla mantıken ayını tamamlayınca 5 aylık demek lazım dimi, şu an mesela 4. Ayın içinde bitirince tam 4 aylık olacak 5 aylık demicez
2 eylülSen bebeğin doğum gnünü söyle ben sana beş buçuk aylık olduğu tarihi söyleyim
4.ay başladık ferrum kullanıyorKızlar demir vitamini olarak doktorunuz ne verdi ne zaman başlayın dedi
Doktoruna uyacaksan 16 şubat gibi ek gıdaya geçeceksiniz2 eylül
Ben de 3 gun sonra 4 ayi doldurunca baslayacagim doktorun onerdigi bir liste vardi ben bestiron aldim.Kızlar demir vitamini olarak doktorunuz ne verdi ne zaman başlayın dedi
Düzelmiyor bnce bizimki de beşiğini kabul etmiyor iyice alışkanlık edindiAhh ahh uyku düzenimiz bozuldu iyice
Bebeğim bildiğin memeyle uyumaya alıştı ne ara alıştı anlamıyorum neyse uyuttuk beşiğe koyduk gözler fal taşı gibi açıldı emzirdiğini memeyi çekince uyandı yine salla salla uyumuyor aldım oturduk bildiğin gece 2 de uyudu ya onda da memeyi vermedim ağladı durdu ama ne yapayım dayanmam lazımdı yoksa memeyi uyku emziği yapıyor aç değil
Saat başıda kalktık perişan olduk valla bu nedir ne zaman düzelir bize ne oluyor
Bizede ferrum yazmış doktor da pazartesi 4.aya giriyoruz kilosuna göre veriyorsunuz değil mi4.ay başladık ferrum kullanıyor
Bizede ferrum vermiş de bende ocean demir vitamini düşünüyorum d vitaminide ocean marka kullanıyorumBen de 3 gun sonra 4 ayi doldurunca baslayacagim doktorun onerdigi bir liste vardi ben bestiron aldim.
Bence ocean da iyi marka ben hamileligimde ferrum kullanmadim o zaman da bestiron stick kullanmistim doktor tavsiyesiyle hala arada kullaniyorum o yuzden yine bestiron tercih ettim hatta bugun eczaneden aldim.Bizede ferrum vermiş de bende ocean demir vitamini düşünüyorum d vitaminide ocean marka kullanıyorum
Aayy ben hem oioi hem de wee baby almıştım garanti olsun diyeAy geri verebiliyorsan ver canım cidden aşırı kullanışsız. Belki büyüyünce ama ilk tadımlarsa kesinlikle. Çocuk onu emicem diye full ağzına sokuyor bugğn öğürdü hep. Kötü bir deneyim yaşattı.
Evet 6kilo 6 danla gibiBizede ferrum yazmış doktor da pazartesi 4.aya giriyoruz kilosuna göre veriyorsunuz değil mi
Canım peki o 2 haftada kilosuna hiç bakmış miydin? Ya da cisli bez sayısı nasıldı? Mama alan bebekler genelde daha uzun uyuyor. Peki açlık belirtisi olarak ağlama sızlanma falan yapıyor muydu bebişin? Uykuyla beslenme çok bağlantılı ama gerçektenBen de özledim çoookya ben doğurduktan sonra adet sancısı azalıyor/geçiyormuş diye duydum, sırf meraktan olmam istiyorum dermişim
Ayyy ben bir s.laklık ettim gurur yaptım. Normalde meme artı mama veriyordum, baktım bebek biraz mamayı istememeye başladı, tamamen kestim. İki hafta sadece meme verdim, sütüm yetmiyor hissi sanırım beni buna ittineyse çocuk iki haftadır asssssla gündüz uykusuna dalmadı, gece de saatlerce kıvranıp dalıp uyanıyordu. İşin kötüsü benim aklıma gelmedi açtır diye, çünkü memeyi emip kendisi ağzından atıyordu ben de doydu sanıyordum. Sonra düşün düşün ben artık bunalıma girince çözüm aramaya başlayıp aç olma ihtimalini düşündüm, tekrar mama verince yavrum 6 saat gece uykusu uyudu dün. O kadar suçlu hissettim ki anlatamam. Ama mesela bu sefer de kusmaya başladı mama verince, sadece meme emerken kusması çok çok azdı ya da yoktu ama şuan oluk oluk kusuyor, reflüsü asla bitmeyecek gibi yine de doymasını tercih ederim çocuğumun
Aman aman uyanmasın o sırada dikkat etOy hemde nasıl. Videolarını izliyorum birde
O sırada yanımda yatıyor elimi tutturuyorum iyice duygular şelale. Ben kesin deliriyorum öyle anlarda bence normal değil hdjsjs
Ayy ne olcak böyle halimiz ya 1yaşından sonra gece emzirmeyi kesmek gerekiyormuş uyku kalitesi için ben o zamana kadar anca dayanabilirim zaten 2yaşına kadar gece emzirememDüzelmiyor bnce bizimki de beşiğini kabul etmiyor iyice alışkanlık edindi
Canım bence de biraz açmaya çalış istersen sandığın kadar çok ac olsa etraf çok da umrunda olmaz gibi. Tamamen değil ama gun içerisinde 2-3 beslenmesinde biraz ara aç bakalım nasıl tepki verecek daha güzel emer insaallah. Emme konusu benim de çok canımı sıkıyor valla.Bizimkilerin durumu farklı o zaman canım çünkü ben uyaranları kaldırırsam güzel emiyor gece de uzun emiyor mesela. Emzirmeden elimi yanağında gezdiriyorum aranıyor yani aranınca emziriyorum napıyım acıktığını düşünüyorum, bi de artık daha güçlü çekiyorlar belki 5 dakika emmek yetiyordur. Eski 30-40 dk emzirmelerle kıyaslayınca çok az geliyor bana. Meme reddi yaşadığımızı bile düşündüm ama öyle memeye getirince ağlama bağırma itme falan yaşamıyoruz sadece sürekli memeden ayrılıp sağa sola bakınıyo. Ben de sıkılmaya başladım bu durumdan. Emzirme aralığını açmayı deneyebilirim ben de bilmiyorum
Kız ben de oioi almıştım ya biraz erken söyleseydin wee baby eklerdim sepete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?