2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahh ahh uyku düzenimiz bozuldu iyice
Bebeğim bildiğin memeyle uyumaya alıştı ne ara alıştı anlamıyorum neyse uyuttuk beşiğe koyduk gözler fal taşı gibi açıldı emzirdiğini memeyi çekince uyandı yine salla salla uyumuyor aldım oturduk bildiğin gece 2 de uyudu ya onda da memeyi vermedim ağladı durdu ama ne yapayım dayanmam lazımdı yoksa memeyi uyku emziği yapıyor aç değil
Saat başıda kalktık perişan olduk valla bu nedir ne zaman düzelir bize ne oluyor

Düzelmiyor bnce bizimki de beşiğini kabul etmiyor iyice alışkanlık edindi

Bizede ferrum vermiş de bende ocean demir vitamini düşünüyorum d vitaminide ocean marka kullanıyorum
Bence ocean da iyi marka ben hamileligimde ferrum kullanmadim o zaman da bestiron stick kullanmistim doktor tavsiyesiyle hala arada kullaniyorum o yuzden yine bestiron tercih ettim hatta bugun eczaneden aldim.

Aayy ben hem oioi hem de wee baby almıştım garanti olsun diye

Canım peki o 2 haftada kilosuna hiç bakmış miydin? Ya da cisli bez sayısı nasıldı? Mama alan bebekler genelde daha uzun uyuyor. Peki açlık belirtisi olarak ağlama sızlanma falan yapıyor muydu bebişin? Uykuyla beslenme çok bağlantılı ama gerçekten

Canım bence de biraz açmaya çalış istersen sandığın kadar çok ac olsa etraf çok da umrunda olmaz gibi. Tamamen değil ama gun içerisinde 2-3 beslenmesinde biraz ara aç bakalım nasıl tepki verecek daha güzel emer insaallah. Emme konusu benim de çok canımı sıkıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…