- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.553
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.321
Ahh ahh uyku düzenimiz bozuldu iyice
Bebeğim bildiğin memeyle uyumaya alıştı ne ara alıştı anlamıyorum neyse uyuttuk beşiğe koyduk gözler fal taşı gibi açıldı emzirdiğini memeyi çekince uyandı yine salla salla uyumuyor aldım oturduk bildiğin gece 2 de uyudu ya onda da memeyi vermedim ağladı durdu ama ne yapayım dayanmam lazımdı yoksa memeyi uyku emziği yapıyor aç değil
Saat başıda kalktık perişan olduk valla bu nedir ne zaman düzelir bize ne oluyor
4. Aya girmiş olmayacak mı allahım kafam almıyor yandı beynim jdjdjjdBen de 3 gun sonra 4 ayi doldurunca baslayacagim doktorun onerdigi bir liste vardi ben bestiron aldim.
Kuzum doldurulan yas ya da ay soylenir yani 4.ayi doldurmus oldugu icin 4 aylik oluyor4. Aya girmiş olmayacak mı allahım kafam almıyor yandı beynim jdjdjjd
Bu sefer de ağlıyo deyip bırakamıyomuşuzAyy ne olcak böyle halimiz ya 1yaşından sonra gece emzirmeyi kesmek gerekiyormuş uyku kalitesi için ben o zamana kadar anca dayanabilirim zaten 2yaşına kadar gece emziremem
4 bitti ama 4 le 5 arasına 4 deniyor sizin 26 aralıkta 5 bitecek kesin bilgi4. Aya girmiş olmayacak mı allahım kafam almıyor yandı beynim jdjdjjd
Kızlar bana önereceğiniz şık bir bebek bakım çantası var mı? Omuz askılı olanlardan. Bende sırt çantası şeklinde var, daha güzel bi tane almak istiyorum.
Emzirme ve mamayla ilgili bazi seyler yazilmis bildiklerimi toplu sekilde cevaplayayim. Emzirme suresinin kisalmasi cok dogal artik bebeklerimiz guclendi cok cabuk doymalari cok normal. Benim oglus da 4-5 dk emiyor sonrasi bazen cani isterse keyif yapiyor (9kiloluk bir tosuncuk anasi olarak soyluyorum yani fazla fazla yetiyor). Bazen gunduzleri sık emmek istiyor bazen de 3saate kadar emmedigi oluyor. Sure az diye kesinlikle caninizi sıkmayın. Geceleri de 5 saate kadar emmedigi oluyor. Tamamen keyfine gore yani. Mamanin sindirimi ile anne sutunun sindirimi bir degil bu yuzden genelde gece mama alan cocuklarin auzun uyumasinin sebebi sindirimle alakali. Bu yuzden bence doymuyor diye kendinizi hirpalamayin kizlar. Bu arada ben mamada kullandim ilk basta suan da acil durumlarda kullaniyorum hafta da bazen 1-2 defa isim oldugunda annem veriyor. Onemli olan kilo alimi cisli bez sayisi. Gerci bunu hepimiz biliyoruz artik. Tabiki de sunu unutmamak lazim her bebek kendine ozel onu da en iyi anlayacak olan annesi olarak sizlersiniz.
Hem de nasil teyzesi yanaklar kollar bacaklar aldi basini gidiyor. kendim 51 kiloyum suan en buyuk sorunum tasimak kucakta pis pis yapmak (allah baska dert vermesin insallah )Maşallah
Tam mıncırılcak bebik olmuş boğumcukludur o şimdi
Hem de nasil teyzesi yanaklar kollar bacaklar aldi basini gidiyor. kendim 51 kiloyum suan en buyuk sorunum tasimak kucakta pis pis yapmak (allah baska dert vermesin insallah )
Güzelmiş canım ama bebek bakım çantaları çok kullanışsız ya, istiyorum ki önde cüzdanım anahtarım telefonum vs için gözü olsun, kendime ayrı çanta almıyorum çıkarken. Ama öndeki gözler biberon için ayrılmış oluyo hep. Bunda o bile yok, hem de baya pahalı yani. Oyshodakiler güzel ama onun da bi sürü olumsuz yorumu var askısı koptu metali soyuldu bilmem ne diye. Kullanışlı bi çanta bulamadım bi türlüBunu almayi cok istemistim ama baska cantalar elimde var diye almadim bence cok guzel suan indirim de varmis.
Valla o konuda iyi bir ornek degilim zaten 51 ile hamile kalmistim 61 civariydi sanirim dogum oncesi. Eski kiloma döndüm ama su gobek alti kisinda hala sislik var eski dumduz gobegime kavusamadim bir de hala gobek deligim eski haline gelmedi tuhaf duruyor. Ben de zaten kilo durmuyor ya kolay kolay kilo alan biri olamadim. Burada bunu dile getirmek istemezdiOy maşallah ona yerim yer
Doğum sonrası 51 kg olman da gerçekten asıl maşallahlık kısım
Ayy ben de boğum boğum bebiş istemiştim ince uzun oldu sıpaHem de nasil teyzesi yanaklar kollar bacaklar aldi basini gidiyor. kendim 51 kiloyum suan en buyuk sorunum tasimak kucakta pis pis yapmak (allah baska dert vermesin insallah )
Valla o konuda iyi bir ornek degilim zaten 51 ile hamile kalmistim 61 civariydi sanirim dogum oncesi. Eski kiloma döndüm ama su gobek alti kisinda hala sislik var eski dumduz gobegime kavusamadim bir de hala gobek deligim eski haline gelmedi tuhaf duruyor. Ben de zaten kilo durmuyor ya kolay kolay kilo alan biri olamadim. Burada bunu dile getirmek istemezdi
Ben suan bunu kullaniyorum cok fazla esya aliyor buyuk biraz. Biberon icin yanlar var yaninda termal cantada geliyor ama ben hc kullanmadim. Cok yumusak hem sirt cantasi hem de omuza asiliyor mukemmel degil ama isimi goruyor ama on cit citi bir tuhaf.Güzelmiş canım ama bebek bakım çantaları çok kullanışsız ya, istiyorum ki önde cüzdanım anahtarım telefonum vs için gözü olsun, kendime ayrı çanta almıyorum çıkarken. Ama öndeki gözler biberon için ayrılmış oluyo hep. Bunda o bile yok, hem de baya pahalı yani. Oyshodakiler güzel ama onun da bi sürü olumsuz yorumu var askısı koptu metali soyuldu bilmem ne diye. Kullanışlı bi çanta bulamadım bi türlü
Ayy ben de boğum boğum bebiş istemiştim ince uzun oldu sıpa
Buna bi bakayım canım ön kısmında bi göz gördüm, teşekkür ederimBen suan bunu kullaniyorum cok fazla esya aliyor buyuk biraz. Biberon icin yanlar var yaninda termal cantada geliyor ama ben hc kullanmadim. Cok yumusak hem sirt cantasi hem de omuza asiliyor mukemmel degil ama isimi goruyor ama on cit citi bir tuhaf.
Bizimkinin de üst bacakları biraz boğumlu bi de el bilekleri ama böyle bakınca tombiş değil, şöyle tam ısırmalık değil yaaBizim oğlanda ince uzun ama dizlerin arkasında hafif minicik boğumcuk var hdjdjjs yani boğumcuk eder o ancak. Bebeklerde ki boğumcuklar insanı çok mutlu ediyor yaa
Ayy Festi gündüz daha iyi yanı uykusu gelince emziriyorum mayışıyot hamakta sallayarak devam ettiriyorum memede tutmuyorum aslında geceleride böyleydi ne ara gece memede sürekli kalmak istiyor anlamadım umarım halledicem dirayetli durucağımBunu ben mi yazdım acaba diye baktım inan. O memeyi alır senden 3-4 güne gibime geliyorgündüz nasıl devam etti?
Ama gece emzirmeyi bırakırken ilk hafta çok ağlıyorlarmış dirayetli durmak önemli olanBu sefer de ağlıyo deyip bırakamıyomuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?