- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.341
Evet ön gözü var is gorur yani hatta yan gozlerde baya buyuk telefon cuzdan girer.Buna bi bakayım canım ön kısmında bi göz gördüm, teşekkür ederim
Bizimkinin de üst bacakları biraz boğumlu bi de el bilekleri ama böyle bakınca tombiş değil, şöyle tam ısırmalık değil yaa
Evet reflü dedi bize de doktor. Motis şurup kullanıyoruz doğduğundan beri_PinaColada_ mama verince kusuyorsa ben arkadaşta rastladım bir kaç mama denedi aynısı olunca doktor reflu dedi özel bir mama denediler o biraz pahali olunca normal bebelag başka mama içemiyor 16 aylık hala ek gıda devam maması devam ediyor
Anladım canım ben de bu gidişimde sorayım o zaman. Bizim doktor 6.aydan önce su bile vermeye gerek yok dedi ama bu tadım işi mantıklıymış.5. Ayda başlayacağım ben şöyle demek oluyor doyum söz konusu değil burda maksat ağzı alıştırma ve alerji testi gibi düşün vereceğin şeyden
1. Gün bir çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün 3 tatlı kaşığı şeklinde ( miktar değişebilir örnk yazdm) veriyorsun sonra aynı şekilde 3 gün farklı bir besini veriyorsun bunları verirken çık aç olmayacak çok tok olmayacak
Kilosuna bakmadım ama bezinin içinde küçük kalmaya başlayınca panikledim. Önceden cırt cırtları arasında mesafe olurdu kapatınca bezi, git gide kapandı o mesafe, göbeği gitti çünkü, ben asıl oradan anladım bu çocuk aç diye. Çişli bezi normaldi aslına bakarsan, günde bir ya da iki kakasını da yapıyordu ama bizim kullandığımız şuruptan olabilir o kaka olayı çünkü midedekileri aşağı indiriyor. Açlık belirtisi olarak normalde gerçekten açsa hiçbişeyi gözü görmez hiç birşey onu susturamaz ama öyle değildi, o yüzden aç olduğu aklıma gelmemişti ilk başta. Sadece çok uyanıyordu, anne sütü tutmuyordu belli ki. Annem ilk doğduğunda dedi ki senin sütün yağlı değil, tutmuyor çocuğu, bu çocuğa mama verCanım peki o 2 haftada kilosuna hiç bakmış miydin? Ya da cisli bez sayısı nasıldı? Mama alan bebekler genelde daha uzun uyuyor. Peki açlık belirtisi olarak ağlama sızlanma falan yapıyor muydu bebişin? Uykuyla beslenme çok bağlantılı ama gerçekten
Neeeeeee offf çok merak ediyorum nasıl olacak, yemin ederim ki dünyada cenneti yaşarım öyle olursa. Benim de kusma, ağrıdan yerleri tırmalayıp acillik olma herşey vardı_PinaColada_ ha bu arada benim regl sancilarim normalde çok şiddetli olurdu bulanti kusma bile yapardi dogumdan sonra 2 kere oldum sıfır sancı ile bitirdim efsane gercek oldu bende
Benim göbek deliğim de öyle. Daha doğrusu kocaman oldu ya sebebi ne acaba. Bir de deliğin içinde siyahlık mı kararma mı desem böyle siyah bölümler var, kir değil çünkü kir mi diye bakmaya çalışırken kazıdım ve kanadı ve hala çıkmadı. Zaten alt göbeğim kocaman, o düzelse bile kirli gibi duran göbeği hiç açamam sanırım zatenValla o konuda iyi bir ornek degilim zaten 51 ile hamile kalmistim 61 civariydi sanirim dogum oncesi. Eski kiloma döndüm ama su gobek alti kisinda hala sislik var eski dumduz gobegime kavusamadim bir de hala gobek deligim eski haline gelmedi tuhaf duruyor. Ben de zaten kilo durmuyor ya kolay kolay kilo alan biri olamadim. Burada bunu dile getirmek istemezdi
Benimki de oyle bildigin renkdegisi var yani normalde bugday tenliyim ama o kısım bildigin koyu hele ben bir de kan sulandirici igne kullandim hep de gobekten yaptim orasi bildigin koyu renk ne zaman gecer hic bilemiyorumBenim göbek deliğim de öyle. Daha doğrusu kocaman oldu ya sebebi ne acaba. Bir de deliğin içinde siyahlık mı kararma mı desem böyle siyah bölümler var, kir değil çünkü kir mi diye bakmaya çalışırken kazıdım ve kanadı ve hala çıkmadı. Zaten alt göbeğim kocaman, o düzelse bile kirli gibi duran göbeği hiç açamam sanırım zaten
Doktora sorarsan bu anlattığm şey için 6. Ayı bekle der ama bekleyince iştahsız oluyolar bunu başlayan ve başlamayan yeğenlerimde gördümEvet reflü dedi bize de doktor. Motis şurup kullanıyoruz doğduğundan beri
Anladım canım ben de bu gidişimde sorayım o zaman. Bizim doktor 6.aydan önce su bile vermeye gerek yok dedi ama bu tadım işi mantıklıymış.
Kilosuna bakmadım ama bezinin içinde küçük kalmaya başlayınca panikledim. Önceden cırt cırtları arasında mesafe olurdu kapatınca bezi, git gide kapandı o mesafe, göbeği gitti çünkü, ben asıl oradan anladım bu çocuk aç diye. Çişli bezi normaldi aslına bakarsan, günde bir ya da iki kakasını da yapıyordu ama bizim kullandığımız şuruptan olabilir o kaka olayı çünkü midedekileri aşağı indiriyor. Açlık belirtisi olarak normalde gerçekten açsa hiçbişeyi gözü görmez hiç birşey onu susturamaz ama öyle değildi, o yüzden aç olduğu aklıma gelmemişti ilk başta. Sadece çok uyanıyordu, anne sütü tutmuyordu belli ki. Annem ilk doğduğunda dedi ki senin sütün yağlı değil, tutmuyor çocuğu, bu çocuğa mama versaçma gelmişti ilk ama cidden şu an ikna oldum artık.
Neeeeeee offf çok merak ediyorum nasıl olacak, yemin ederim ki dünyada cenneti yaşarım öyle olursa. Benim de kusma, ağrıdan yerleri tırmalayıp acillik olma herşey vardıhep derdim ki bunları her ay ilerde çocuğum olacak diye çekiyorum umarım değer. Değiyormuş
Bu değişmez artık bnce ya maşallah
Evet reflü dedi bize de doktor. Motis şurup kullanıyoruz doğduğundan beri
Anladım canım ben de bu gidişimde sorayım o zaman. Bizim doktor 6.aydan önce su bile vermeye gerek yok dedi ama bu tadım işi mantıklıymış.
Kilosuna bakmadım ama bezinin içinde küçük kalmaya başlayınca panikledim. Önceden cırt cırtları arasında mesafe olurdu kapatınca bezi, git gide kapandı o mesafe, göbeği gitti çünkü, ben asıl oradan anladım bu çocuk aç diye. Çişli bezi normaldi aslına bakarsan, günde bir ya da iki kakasını da yapıyordu ama bizim kullandığımız şuruptan olabilir o kaka olayı çünkü midedekileri aşağı indiriyor. Açlık belirtisi olarak normalde gerçekten açsa hiçbişeyi gözü görmez hiç birşey onu susturamaz ama öyle değildi, o yüzden aç olduğu aklıma gelmemişti ilk başta. Sadece çok uyanıyordu, anne sütü tutmuyordu belli ki. Annem ilk doğduğunda dedi ki senin sütün yağlı değil, tutmuyor çocuğu, bu çocuğa mama versaçma gelmişti ilk ama cidden şu an ikna oldum artık.
Neeeeeee offf çok merak ediyorum nasıl olacak, yemin ederim ki dünyada cenneti yaşarım öyle olursa. Benim de kusma, ağrıdan yerleri tırmalayıp acillik olma herşey vardıhep derdim ki bunları her ay ilerde çocuğum olacak diye çekiyorum umarım değer. Değiyormuş
Bu değişmez artık bnce ya maşallahben de bırak renkli gözü oğlumun kelliği geçsin diye bekliyorum saçı çıksa yeter
Bizimde arkası kelleşti yaz a kadar çıkar inşallah ya şapka şapka nereye kadarBu değişmez artık bnce ya maşallahben de bırak renkli gözü oğlumun kelliği geçsin diye bekliyorum saçı çıksa yeter
Doktora sorarsan bu anlattığm şey için 6. Ayı bekle der ama bekleyince iştahsız oluyolar bunu başlayan ve başlamayan yeğenlerimde gördüm
Ayy Festi gündüz daha iyi yanı uykusu gelince emziriyorum mayışıyot hamakta sallayarak devam ettiriyorum memede tutmuyorum aslında geceleride böyleydi ne ara gece memede sürekli kalmak istiyor anlamadım umarım halledicem dirayetli durucağım
Buna bi bakayım canım ön kısmında bi göz gördüm, teşekkür ederim
Bizimkinin de üst bacakları biraz boğumlu bi de el bilekleri ama böyle bakınca tombiş değil, şöyle tam ısırmalık değil yaa
Festi bu ben valla hani doğumdan sonra gidiyordu hemen benim hala 7 kilo fazlam varYüce rabbim acaba beni neden su içse yarayan insan olmakla sınıyor bir bunu anlamadım yamaşallah arkadaşım
Sezaryen sonrası 1-2 yıl diyorlar oda sporla göbeklerin biçimli durması
İnşallah inşallah onun içinde iyisi bu geceler uyumalı ki büyüsünİnşallah bebeğim ben duramadım sen dur jdjdj o çipil gözleriyle beni alt etti.
Yani midedekileri aşağı indirip sindirilmesini sağlıyor diye biliyorum. Şimdi baktım da başka bişe bulamadım. Nedir ki çalışma şekli?Kuzum motis şurup bizde kullandık ancak sonrasında araştırınca ben beynimden vurulmuşa döndüm. Bıraktım. Eğer çalışma mantığını biliyor ve yine de kullanıyorsanız saygım sonsuzama bilmiyorsan araştırmanı öneririm
Festi bu ben valla hani doğumdan sonra gidiyordu hemen benim hala 7 kilo fazlam var18 kilo alınca tabi o kadar nasıl aldım onuda anlamıyorum 10 kilo alanlara hayret ediyorum yani öküz gibi de yemedim ama neyseeee
İnşallah inşallah onun içinde iyisi bu geceler uyumalı ki büyüsün
Yani midedekileri aşağı indirip sindirilmesini sağlıyor diye biliyorum. Şimdi baktım da başka bişe bulamadım. Nedir ki çalışma şekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?