2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet ön gözü var is gorur yani hatta yan gozlerde baya buyuk telefon cuzdan girer.
O isirmalik gunler de gelir canim az sabir

Evet reflü dedi bize de doktor. Motis şurup kullanıyoruz doğduğundan beri
Anladım canım ben de bu gidişimde sorayım o zaman. Bizim doktor 6.aydan önce su bile vermeye gerek yok dedi ama bu tadım işi mantıklıymış.
Kilosuna bakmadım ama bezinin içinde küçük kalmaya başlayınca panikledim. Önceden cırt cırtları arasında mesafe olurdu kapatınca bezi, git gide kapandı o mesafe, göbeği gitti çünkü, ben asıl oradan anladım bu çocuk aç diye. Çişli bezi normaldi aslına bakarsan, günde bir ya da iki kakasını da yapıyordu ama bizim kullandığımız şuruptan olabilir o kaka olayı çünkü midedekileri aşağı indiriyor. Açlık belirtisi olarak normalde gerçekten açsa hiçbişeyi gözü görmez hiç birşey onu susturamaz ama öyle değildi, o yüzden aç olduğu aklıma gelmemişti ilk başta. Sadece çok uyanıyordu, anne sütü tutmuyordu belli ki. Annem ilk doğduğunda dedi ki senin sütün yağlı değil, tutmuyor çocuğu, bu çocuğa mama ver saçma gelmişti ilk ama cidden şu an ikna oldum artık.
_PinaColada_ ha bu arada benim regl sancilarim normalde çok şiddetli olurdu bulanti kusma bile yapardi dogumdan sonra 2 kere oldum sıfır sancı ile bitirdim efsane gercek oldu bende
Neeeeeee offf çok merak ediyorum nasıl olacak, yemin ederim ki dünyada cenneti yaşarım öyle olursa. Benim de kusma, ağrıdan yerleri tırmalayıp acillik olma herşey vardı hep derdim ki bunları her ay ilerde çocuğum olacak diye çekiyorum umarım değer. Değiyormuş

Benim göbek deliğim de öyle. Daha doğrusu kocaman oldu ya sebebi ne acaba. Bir de deliğin içinde siyahlık mı kararma mı desem böyle siyah bölümler var, kir değil çünkü kir mi diye bakmaya çalışırken kazıdım ve kanadı ve hala çıkmadı. Zaten alt göbeğim kocaman, o düzelse bile kirli gibi duran göbeği hiç açamam sanırım zaten

Benimki de oyle bildigin renkdegisi var yani normalde bugday tenliyim ama o kısım bildigin koyu hele ben bir de kan sulandirici igne kullandim hep de gobekten yaptim orasi bildigin koyu renk ne zaman gecer hic bilemiyorum

Doktora sorarsan bu anlattığm şey için 6. Ayı bekle der ama bekleyince iştahsız oluyolar bunu başlayan ve başlamayan yeğenlerimde gördüm

Kuzum motis şurup bizde kullandık ancak sonrasında araştırınca ben beynimden vurulmuşa döndüm. Bıraktım. Eğer çalışma mantığını biliyor ve yine de kullanıyorsanız saygım sonsuz ama bilmiyorsan araştırmanı öneririm

Doktora sorarsan bu anlattığm şey için 6. Ayı bekle der ama bekleyince iştahsız oluyolar bunu başlayan ve başlamayan yeğenlerimde gördüm

Benim doktorum da aynısını söyledi. Erken tadım alerji riskini azaltır aynı zamanda lezzet duyusu size göre uyarılacağı için genellikle yemekleri yerler dedi

İnşallah bebeğim ben duramadım sen dur jdjdj o çipil gözleriyle beni alt etti.

Yüce rabbim acaba beni neden su içse yarayan insan olmakla sınıyor bir bunu anlamadım ya maşallah arkadaşım

Sezaryen sonrası 1-2 yıl diyorlar oda sporla göbeklerin biçimli durması
Festi bu ben valla hani doğumdan sonra gidiyordu hemen benim hala 7 kilo fazlam var 18 kilo alınca tabi o kadar nasıl aldım onuda anlamıyorum 10 kilo alanlara hayret ediyorum yani öküz gibi de yemedim ama neyseeee

Yani midedekileri aşağı indirip sindirilmesini sağlıyor diye biliyorum. Şimdi baktım da başka bişe bulamadım. Nedir ki çalışma şekli?

Festi bu ben valla hani doğumdan sonra gidiyordu hemen benim hala 7 kilo fazlam var 18 kilo alınca tabi o kadar nasıl aldım onuda anlamıyorum 10 kilo alanlara hayret ediyorum yani öküz gibi de yemedim ama neyseeee

Daha ne gitsin 7 kilocuk kalmış hdjdj
11 kg gitmiş ben gibi nişan öncesi emziren halinle 8 kg almamışsın ya verdiğimi de aldım. Sen bu değilsin arkadaşım kusura bakma jdjdj

Yani midedekileri aşağı indirip sindirilmesini sağlıyor diye biliyorum. Şimdi baktım da başka bişe bulamadım. Nedir ki çalışma şekli?

Beyni baskılayarak yapıyor bunu. Gastroentologların yetişkinlere bile son dönemde verdikleri vermek istemedikleri bir ilaç kendisi. Ben nereden biliyorum? Bulutu kusması sebebiyle alerjiye ve gastrocuya götürdüm gitmediğim yer kalmadı o sırada öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…