- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.381
Evet şuayip gibi oldu çocukAy bide uzayıp uzayıp azalıyor mu seninki de jdjdjkd
Yaza kadar bekleyemem çok şekilsiz oldıu önler yok arkalar varBizimde arkası kelleşti yaz a kadar çıkar inşallah ya şapka şapka nereye kadar
Bu bebekler niye böyle ya bizde emzirdiğini uyuttuk odaya gittik tam yatıcaz uyanıyor sebep ne ya salla salla yine çalmıyor vermedim meme inat ettim valla hamakta bıraktım beşiğe de almıyorum 40 dkka bir uyandım arada aldım emzirdim koydum memede bırakmadım ama öok zor yani artık acaba diş mi çıkaracak diyorum valla pertingoyumGece vardiyası başladı, motisi vermedim, mama verdim kus kus kus, neyse dedim bekliyordum zaten, karanlık odada meme verdim, beyaz gürültüyle uyudu, yarım saat bekledim ki tam dalsın, koyar koymaz uyandı üç dk sürmedişimdi gene memede bakalım bunalıma girmeden uyutabilecek miyim
3.ayda 5800 dü 4.ayda seninki kadar olma bile benimki bir kilo almıyor yani her bebek farklı ya ben etrafımdan çok duydım 300 gr filan alanlar oluyormuş bakıyorum çocuğun tipi öyle ince uzun tip diyede birşey var gerçektenKızlar dün kontrolü vardı Ali Egenin. Doktoru kilosu sınırda dedi.6800 kg var bence iyi ama sizlerde durum nasıl?Bu ara da dönmeye başladı gidemedikçe sinirleniyorBende regl olmadım tek değilmişim sevindim
4.ay aşılarını yaptıranlar var mı bebeklerde durumlar nasıl ateş yapıyor mu?
Benim oğlumda anca başını kaldırıyorKızlar 2 gündür misafirim vardı, okudum ama cevap yazamadım, İnternette alttaki videoya denk geldim bu videoya göre benim Miray kuş 2 aylık anca
https://www.e-bebek.com/hellobaby-basic-erkek-bebek-2li-patiksiz-alt-p-21yhlbealt002002Kızlar patiksiz erkek bebek eşofman altı arıyorum. İçeriği pamuk olursa çok sevinicem. Alıp beğendiğiniz memnun kaldığınız modeller varsa üzerime link atabilir misiniz?
Benim oğlumda anca başını kaldırıyorbaşka Bi şey yaptığı yok. Merakla bekliyorum. Ama yok.
Naptın acabaGece vardiyası başladı, motisi vermedim, mama verdim kus kus kus, neyse dedim bekliyordum zaten, karanlık odada meme verdim, beyaz gürültüyle uyudu, yarım saat bekledim ki tam dalsın, koyar koymaz uyandı üç dk sürmedişimdi gene memede bakalım bunalıma girmeden uyutabilecek miyim
bizde o civardayız kilo alarak 4.ay aşılarını yaptırdık sorun olmadı aile hekimliği eve gidince calpol ver dedi verdim 1 kere ateş falan çıkmadıKızlar dün kontrolü vardı Ali Egenin. Doktoru kilosu sınırda dedi.6800 kg var bence iyi ama sizlerde durum nasıl?Bu ara da dönmeye başladı gidemedikçe sinirleniyorBende regl olmadım tek değilmişim sevindim
4.ay aşılarını yaptıranlar var mı bebeklerde durumlar nasıl ateş yapıyor mu?
Festicim Bulut kendi ekseninde dönebiliyor mu? Bizim ki o videoya göre 3 ayında o zamqnO videoda ki 2. Aydaki gibi bir kaldırma mı 3. Aydaki gibi bir kaldırmamı?
Şu kendi ekseninde dönebilir dediği yerd ebir düzenek kurmuş ya her yanına objeler koyup onu denedin mi?
Evet bnm bebeğimin tipi de hep zayıf oldu hamileliğimde bile doktor minyon bi bebek olcak dedi babasına çok brnziyor o da zayıftır ince yapılı3.ayda 5800 dü 4.ayda seninki kadar olma bile benimki bir kilo almıyor yani her bebek farklı ya ben etrafımdan çok duydım 300 gr filan alanlar oluyormuş bakıyorum çocuğun tipi öyle ince uzun tip diyede birşey var gerçekten
Ya o video garip bence her bebeğin gelişimi farklı benimki tur atıp dönüyor mesela o zaman 5.ayda benimki bence değil kızlar daha hareketli erkekler biraz daha tembel oluyorlar bu motor gelişimindeFesticim Bulut kendi ekseninde dönebiliyor mu? Bizim ki o videoya göre 3 ayında o zamqnçünkü daha o kadar etrafında dönemiyor
Festicim Bulut kendi ekseninde dönebiliyor mu? Bizim ki o videoya göre 3 ayında o zamqnçünkü daha o kadar etrafında dönemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?