2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar patiksiz erkek bebek eşofman altı arıyorum. İçeriği pamuk olursa çok sevinicem. Alıp beğendiğiniz memnun kaldığınız modeller varsa üzerime link atabilir misiniz?

Kızlar dün kontrolü vardı Ali Egenin. Doktoru kilosu sınırda dedi.6800 kg var bence iyi ama sizlerde durum nasıl?Bu ara da dönmeye başladı gidemedikçe sinirleniyorBende regl olmadım tek değilmişim sevindim
4.ay aşılarını yaptıranlar var mı bebeklerde durumlar nasıl ateş yapıyor mu?

Bu bebekler niye böyle ya bizde emzirdiğini uyuttuk odaya gittik tam yatıcaz uyanıyor sebep ne ya salla salla yine çalmıyor vermedim meme inat ettim valla hamakta bıraktım beşiğe de almıyorum 40 dkka bir uyandım arada aldım emzirdim koydum memede bırakmadım ama öok zor yani artık acaba diş mi çıkaracak diyorum valla pertingoyum

3.ayda 5800 dü 4.ayda seninki kadar olma bile benimki bir kilo almıyor yani her bebek farklı ya ben etrafımdan çok duydım 300 gr filan alanlar oluyormuş bakıyorum çocuğun tipi öyle ince uzun tip diyede birşey var gerçekten

Kızlar patiksiz erkek bebek eşofman altı arıyorum. İçeriği pamuk olursa çok sevinicem. Alıp beğendiğiniz memnun kaldığınız modeller varsa üzerime link atabilir misiniz?
https://www.e-bebek.com/hellobaby-basic-erkek-bebek-2li-patiksiz-alt-p-21yhlbealt002002
Ben bunlardan almistim hellobabynin yumusacik guzeller yani. Ama suan stokta yok gozukuyor benzerlerini bulabilirsen bak derim canim hamileyken indirimde 2lisini 50 liraya almisim stokculuk forever

bizde o civardayız kilo alarak 4.ay aşılarını yaptırdık sorun olmadı aile hekimliği eve gidince calpol ver dedi verdim 1 kere ateş falan çıkmadı

O videoda ki 2. Aydaki gibi bir kaldırma mı 3. Aydaki gibi bir kaldırmamı?

Şu kendi ekseninde dönebilir dediği yerd ebir düzenek kurmuş ya her yanına objeler koyup onu denedin mi?
Festicim Bulut kendi ekseninde dönebiliyor mu? Bizim ki o videoya göre 3 ayında o zamqn çünkü daha o kadar etrafında dönemiyor

Evet bnm bebeğimin tipi de hep zayıf oldu hamileliğimde bile doktor minyon bi bebek olcak dedi babasına çok brnziyor o da zayıftır ince yapılı

Festicim Bulut kendi ekseninde dönebiliyor mu? Bizim ki o videoya göre 3 ayında o zamqn çünkü daha o kadar etrafında dönemiyor
Ya o video garip bence her bebeğin gelişimi farklı benimki tur atıp dönüyor mesela o zaman 5.ayda benimki bence değil kızlar daha hareketli erkekler biraz daha tembel oluyorlar bu motor gelişiminde

Bende bu videoyu saçma buldum
Dönmüyor ama onun yerine yapabildiği birsürü şey var hdjdj 1 hareketle ay belli oluyorsaa uuu. Ama baş kaldırması be tutabiliyor olması bu aylar için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…