- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.401
Ben başlarda gördüğüm her şeyi yapmaya çalışıyordum aman destekleyim aman gelişimi iyi olsun sonra saldım bir ay erken bir ay geçTomris0006 ama şu da var ben hiç böyle etrafını döşeyip dönmesi için teşvik etmedim belki etsem dönerdi o yüzden sordum
Ben başlarda gördüğüm her şeyi yapmaya çalışıyordum aman destekleyim aman gelişimi iyi olsun sonra saldım bir ay erken bir ay geç
Vakti geldi mi her şey kendiliğinden oluyor buhu gözlemledim
Aynen ben de öyle bizi bir gördeydin ilk günlerde bir aylık bebek etkinleri yazıp yazıp uyguluyodum sonra da ay bu ay şunu yapması gerekiyor 3 dk tummy time da durması gerekiyor niye durmuyor uğraşayım dursun kafasındaydım e bakıyorum şimdi istediği kadar durabiliyor yüz üstü o kadar kasmasam çocuğu ara sıra yapsak canımız isteidği kadar yine 4 aylık olunca güzel güzel durudu zatenBurcumsu ben başlarda kendimi yedim birkaç konudan dolayı yapmadım etmedim diye. Sonra dedim ki saçmalıyorsun demek ki bu çocuğunda bunu bu şekilde deneyimlememesi gerekiyor. Gördüğüm çocuğun gerekiyor ki annesi yapmış. Bizim gerekmiyor demek ki yapmıyorsun. Bilmiyorum anlatabildim mi? Yazarak bunu anlatmak zor. Sonra rahatladım. Birgün kitap okuyorum mesela. Ertesi gün istemiyorum okumak başka birşey yapıyorum örnek veriyorum bunu. Her günü birbirinin aynısı geçirmeye niyetim yok. Bende böyle büyütücem. Saatli yaşamakta istemiyorum. Bir şu uykuyu halletsem aslında çok iyi herşey. Dediğinde doğrusun. Olacak zaten abartmanın alemi yok. Ben oğlum sevilsin sayılsın sosyalleşebilen bir bebek çocuk genç yetişkin olsun istiyorum. Yarış atı yetiştirmiyorum.
2. Aydaki gibi.. Yani henüz kollarının üzerine kalkamıyor.. Etrafına oyuncak koyduğumda oluyo sırayla bakıyor gülüyor okadar. Extra birşey yok.O videoda ki 2. Aydaki gibi bir kaldırma mı 3. Aydaki gibi bir kaldırmamı?
Şu kendi ekseninde dönebilir dediği yerd ebir düzenek kurmuş ya her yanına objeler koyup onu denedin mi?
Kaç kilo ki bebeğin. Bende saat başı bazen 30 dk sonra bazen bir saat ama öyle 2 saati falan bulmaz. Zaten istemezse emmiyor kendisi zorlamıyorum..Kizlar kac saate bir emziriyor veya mama veriyorsunuz bizim uyaniksa bazen saat başı bazen 2saate bir cokmu veriyorum bilmiyorum ama 3dk falan emip birakiyor bazen mizlayinca acmi diye veriyorum almadigi zamanlarda oluyor ben cok taktim bu kilo işini sanirim
9kilo canim 2saati bizimde nadir buluyor cunku o kadar uyanik kalmıyor genelde 1.5saat uyanik kalıyor uykudan uyaninca tekrar uyurken seklinde emziriyorum genelde 1.5 saatte ve 4 5 dk emiyor ve sonrasinda genelde kusuyorKaç kilo ki bebeğin. Bende saat başı bazen 30 dk sonra bazen bir saat ama öyle 2 saati falan bulmaz. Zaten istemezse emmiyor kendisi zorlamıyorum..
Maaşallah Bende zayıf mı acaba dedim taktım kiloya deyince.. Hiç takma gayet iyi hem Dr elbet bişi derdi sıkıntılı Bi kilo olsaydı..9kilo canim 2saati bizimde nadir buluyor cunku o kadar uyanik kalmıyor genelde 1.5saat uyanik kalıyor uykudan uyaninca tekrar uyurken seklinde emziriyorum genelde 1.5 saatte ve 4 5 dk emiyor ve sonrasinda genelde kusuyor
Yok yok cok diye taktim doktor anne sütü alıyorsa sadece sorun değil diyorMaaşallah Bende zayıf mı acaba dedim taktım kiloya deyince.. Hiç takma gayet iyi hem Dr elbet bişi derdi sıkıntılı Bi kilo olsaydı..
Aynen mamadan kaynaklı Kilo istenmez bebeklerde. Anne sütü kilosu iyidir. Çokta değil zaten herşeyi takma heleki sorun teşkil etmiyorsaYok yok cok diye taktim doktor anne sütü alıyorsa sadece sorun değil diyor
Sagol canim ❤Aynen mamadan kaynaklı Kilo istenmez bebeklerde. Anne sütü kilosu iyidir. Çokta değil zaten herşeyi takma heleki sorun teşkil etmiyorsa
Rop muayenesi nedir? Göz muayenesi 2 aylıkken gittik 3 aydan sonra dediler 4. Ay da gittik normal öyle bakıp ışık takip edip etmediğine baktı tamam 1 yaş da gelin dedi. Saçma geldi bana. Onu kart VS bende yapıyorum evde. Ama Rop hiç duymadım.Bebeği prematüre olmayıp rop muayenesi yaptıran var mı? Bana 1. Ayını geçince göze gitmemi söylemişlerdi göz doktoru normal muayene edip 4. Ayda tekrar göz muayenesi önerdi. 4. Ay göz muayenesine geldiğimde başka bir doktor 0-3 ay arasında rop yapılmış olmalıydı dedi.
Biz 1.5 aylikken gittik normal goz muayenesi tekrar 1yaşında dedi rop prematurelerde diye biliyorumBebeği prematüre olmayıp rop muayenesi yaptıran var mı? Bana 1. Ayını geçince göze gitmemi söylemişlerdi göz doktoru normal muayene edip 4. Ayda tekrar göz muayenesi önerdi. 4. Ay göz muayenesine geldiğimde başka bir doktor 0-3 ay arasında rop yapılmış olmalıydı dedi.
9kilo canim 2saati bizimde nadir buluyor cunku o kadar uyanik kalmıyor genelde 1.5saat uyanik kalıyor uykudan uyaninca tekrar uyurken seklinde emziriyorum genelde 1.5 saatte ve 4 5 dk emiyor ve sonrasinda genelde kusuyor
Canım bende merakımdan döverim şimdi yok hiç dönmüyorTomris0006 ama şu da var ben hiç böyle etrafını döşeyip dönmesi için teşvik etmedim belki etsem dönerdi o yüzden sordum
Bence sizin ki normal canım zaten 5. Ayımıza gircez bizim li çok tembelYa o video garip bence her bebeğin gelişimi farklı benimki tur atıp dönüyor mesela o zaman 5.ayda benimki bence değil kızlar daha hareketli erkekler biraz daha tembel oluyorlar bu motor gelişiminde
Damla damlatıp sonra doktorun detaylıca yaptığı bir muayene.Rop muayenesi nedir? Göz muayenesi 2 aylıkken gittik 3 aydan sonra dediler 4. Ay da gittik normal öyle bakıp ışık takip edip etmediğine baktı tamam 1 yaş da gelin dedi. Saçma geldi bana. Onu kart VS bende yapıyorum evde. Ama Rop hiç duymadım.
Ben de o şekilde biliyordum.Biz 1.5 aylikken gittik normal goz muayenesi tekrar 1yaşında dedi rop prematurelerde diye biliyorum
Yok ışıkla bakıldı sadeceDamla damlatıp sonra doktorun detaylıca yaptığı bir muayene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?