- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.461
Elini cok emiyor bide dedigin gibi battaniye yorgan etrafinda eline gececek bisey varsa yakalayip yüzünu kapatıyor normaldir herhaldemerhaba kızlar bizimkinin o kadar oyuncağı var diş kaşıyıcısı var ama bizimki 5 gündür kazağını carşaf ya da yastık örtüsünü çekiyor onu emiyor yüzünüde kapatıyor yanında bir şey bırakmaya gelmiyor sadece suan yaptığı bez türü şeyleri ıssırıp emiyor normalmi
Dışarıyı seviyor muSencer'i bugunlerde oyalamak mümkün değil her şeyden sıkılıyor oyun halısına koyuyorum 1 dk geçmeden ıh ıh sesi yüz üstü koyuyorum bağırıyo çıngırak veriyorum kart gösteriyorum maksimum beş dakika iş güç yapamaz oldum bu saat oldu kahvaltımı yeni edeceiim az bi uykuya daldı uyanmazsa
Teşekkür ederimKızlar ekranla ilgili şöyle bir şey söylemek istiyorum, beyinde aşırı uyaranlara karşı gelişen miyelin tabakası 2 yaşına kadar ancak çok çok az bir miktar gelişebiliyor. Bu yüzden 2 yaşından önce az veya çok ekrana maruz kalan çocuklarda beyin gelişimi olumsuz etkileniyor. Ayni zamanda da psikolojik ve davranışsal problemlere neden olabiliyor.
Teşekkür ederimbiz de anane babaanne uzakta olduğu için görüntülü konuşuyoruz kucağımızda olduğu zaman öyle dikkatli bakıyor ki ben de onu mu kessem bilemiyorum. Korkutuyor bu kadar dikkatli bakması bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ya evet karşılıklı bir etkileşim var. Soru bana da saçma geldi ama onun o halini görünce bazen korkuyorumGörüntülü konuşma ekran maruziyeti değildirhatta büyükleriyle konuşması ve sevgi dolu bir ortamda bulunması onun faydasına ancak abartmamak koşuluyla aşırı yorulmasına izin vermeden.
Seviyor canım ama dışarı gidip gelsek evde yine aynı yemek bile yapamıyorum birkaç gündür oyalayacağım diyeDışarıyı seviyor mu
Tabi canim ben de muhakkak pijamasini giyerken bezini de değiştiriyorum. Gece bir kaza oldu yavrum da alışık değil ne oluyor ya valla der gibi gözüme bakıyor 5 buçuğa doğru daldı tekrarmaşallah annesi rahatlamıştır o yuzden uyumamıştır ben artık yaz değil kaka yapmamışsa akşam yatmadan değiştiriyorum sabaha kadar baktım cok dolduysa uaynıyor yapacak bir şey yok dalıyor hemen
CanımTeşekkür ederimbiz de anane babaanne uzakta olduğu için görüntülü konuşuyoruz kucağımızda olduğu zaman öyle dikkatli bakıyor ki ben de onu mu kessem bilemiyorum. Korkutuyor bu kadar dikkatli bakması bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İşte canım bir alışkanlık var demekki sizde dedim ya ben kendim zaten 5 yıldır tv izlemiyorum gerçekten hayat kalitem arttı bu anlamda. Takı bebiş gelene kadarVallahi bravo, biz sürekli netflix vs izlediğimiz için bildiğin klasik bir arka plan nesnesi tv artık. O kadar açık ki artık bakmıyor bile bizimki. Maks 3-4 dk odaklanıyor o da parlak renk ya da yüksek sesli bir şarkı olursa. Bilmiyorum valla çok zor bence ya bu dönemde uzak tutabilmek, başaranlara tebrikler. Sadece tv de değil, daha bunun tableti oyunu telefonu vs var ben asıl ondan korkuyorum, çünkü en eleştirdiğim şey oydu çocuk sahibi olmadan önce. O biraz daha tercih meselesi bence yani tanıştırmazsan olmaz gibi ama bilmiyorum, o döneme gelmeden artık büyük konuşmak istemiyorum, neyi büyük konuşsam başıma gelir çünkü :) elimden geleni yapıcam tabii ne diyelim canım
Valla burcu canım biliyorsun yusuf da aynı. Bütün oyun halısına bırakıp tuvalete gittim geldiğimde tekmeleyip üzerine devirmişSencer'i bugunlerde oyalamak mümkün değil her şeyden sıkılıyor oyun halısına koyuyorum 1 dk geçmeden ıh ıh sesi yüz üstü koyuyorum bağırıyo çıngırak veriyorum kart gösteriyorum maksimum beş dakika iş güç yapamaz oldum bu saat oldu kahvaltımı yeni edeceiim az bi uykuya daldı uyanmazsa
Aynen bu konuda biraz rahat olayım o zaman. Ben de TV izlemem yıllardır ama telefon elimden düşmüyor. Artık o uyurken alıyorum elime uyanık olduğunda zaten sürekli ilgi istiyor.Canımffestinalente nin de dediği gibi görüntülü görüşmede sıkıntı yok. Çünkü bebeğine konuşuluyor mimikleriyle tepki veriyor tepki alıyor. Bizim ailelerde disarda bizde görüşüyoruz ama dozunda. Hatta benim oğlum babasını çok özlüyor gün içinde. Görüntülü arıyoruz nasıl gülüyor eğleniyor onunla. Ama tanımadığı biri olsa mesela boş boş bakıyor demekki iletişim kurabiliyor. Sıkıntı etme bol bol sevsin anneannesi dedesi yavruyu.
geçecek mi bu huy ya nolur emekleyince falan geçecek desin biriValla burcu canım biliyorsun yusuf da aynı. Bütün oyun halısına bırakıp tuvalete gittim geldiğimde tekmeleyip üzerine devirmişsorma ih ih ih dediğin gibi. Ben artık Yemeklerimi akşam falan yapıyorum çoğu zaman onu uyutup
Nolduuİçimden geçenleri anlatmam mümkün değil
Hareketlenince daha kötü olacak hep peşinden gelmek isteyecek ağlayacak diye dolaşan rivayetler var canımgeçecek mi bu huy ya nolur emekleyince falan geçecek desin biri
Nolduu
Videoyu çektikten sonra instagrama geçmiştir oKadın kitap okuyor bebeği bırakmış uyumak için yatağınaoda ana bende ndjjdk
Ben ikisine de özendim vallaVideoyu çektikten sonra instagrama geçmiştir osen kitap okumasına mı özendin bebeği uyutup koymasına mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?