2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Elini cok emiyor bide dedigin gibi battaniye yorgan etrafinda eline gececek bisey varsa yakalayip yüzünu kapatıyor normaldir herhalde

Sencer'i bugunlerde oyalamak mümkün değil her şeyden sıkılıyor oyun halısına koyuyorum 1 dk geçmeden ıh ıh sesi yüz üstü koyuyorum bağırıyo çıngırak veriyorum kart gösteriyorum maksimum beş dakika iş güç yapamaz oldum bu saat oldu kahvaltımı yeni edeceiim az bi uykuya daldı uyanmazsa

Dışarıyı seviyor mu

Teşekkür ederim biz de anane babaanne uzakta olduğu için görüntülü konuşuyoruz kucağımızda olduğu zaman öyle dikkatli bakıyor ki ben de onu mu kessem bilemiyorum. Korkutuyor bu kadar dikkatli bakması bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Görüntülü konuşma ekran maruziyeti değildir hatta büyükleriyle konuşması ve sevgi dolu bir ortamda bulunması onun faydasına ancak abartmamak koşuluyla aşırı yorulmasına izin vermeden.

Görüntülü konuşma ekran maruziyeti değildir hatta büyükleriyle konuşması ve sevgi dolu bir ortamda bulunması onun faydasına ancak abartmamak koşuluyla aşırı yorulmasına izin vermeden.
Ya evet karşılıklı bir etkileşim var. Soru bana da saçma geldi ama onun o halini görünce bazen korkuyorum en ufak bir ihmal bile büyük sonuçlara yol açabilir diyerek yine bir sorayım dedim. Teşekkür ederim

maşallah annesi rahatlamıştır o yuzden uyumamıştır ben artık yaz değil kaka yapmamışsa akşam yatmadan değiştiriyorum sabaha kadar baktım cok dolduysa uaynıyor yapacak bir şey yok dalıyor hemen
Tabi canim ben de muhakkak pijamasini giyerken bezini de değiştiriyorum. Gece bir kaza oldu yavrum da alışık değil ne oluyor ya valla der gibi gözüme bakıyor 5 buçuğa doğru daldı tekrar

Canım ffestinalente nin de dediği gibi görüntülü görüşmede sıkıntı yok. Çünkü bebeğine konuşuluyor mimikleriyle tepki veriyor tepki alıyor. Bizim ailelerde disarda bizde görüşüyoruz ama dozunda. Hatta benim oğlum babasını çok özlüyor gün içinde. Görüntülü arıyoruz nasıl gülüyor eğleniyor onunla. Ama tanımadığı biri olsa mesela boş boş bakıyor demekki iletişim kurabiliyor. Sıkıntı etme bol bol sevsin anneannesi dedesi yavruyu.

İşte canım bir alışkanlık var demekki sizde dedim ya ben kendim zaten 5 yıldır tv izlemiyorum gerçekten hayat kalitem arttı bu anlamda. Takı bebiş gelene kadar tablet telefon dediğin gibi 2 yaşına kadar uzak tutsak yeter sonra gunde 10 dk falan. Bir de yemek yesin falan diye ekran dayamamak lazım işte becerexegiz hepimiz bakalım

Valla burcu canım biliyorsun yusuf da aynı. Bütün oyun halısına bırakıp tuvalete gittim geldiğimde tekmeleyip üzerine devirmiş sorma ih ih ih dediğin gibi. Ben artık Yemeklerimi akşam falan yapıyorum çoğu zaman onu uyutup

Aynen bu konuda biraz rahat olayım o zaman. Ben de TV izlemem yıllardır ama telefon elimden düşmüyor. Artık o uyurken alıyorum elime uyanık olduğunda zaten sürekli ilgi istiyor.

geçecek mi bu huy ya nolur emekleyince falan geçecek desin biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…