- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.548
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.481
Videoyu çektikten sonra instagrama geçmiştir osen kitap okumasına mı özendin bebeği uyutup koymasına mı
Yardım edeni vardır belki canım, ne diyoruz görmeden inanmamBebeğin sakinliğinden tut kadının kitap okumasından tut uyumasıns komple herşeye jdjdj büzim evde savaş var. Kadının evi pırıl pırıl benim mutfağı annem görse yüzüme tükürür hsjsjsk
Benim mutfakta Survivor gibi oluyor kızım paketli bezleri yerlere parkur yapıyor tezgah üstü zaten alıp başını gidiyor vallahi bugün kanguruya koydum o şekilde anca toparlayabilirim şimdiden akşam yemeği için nasıl yapacağım diye düşünüyorum hiç durmuyor yerinden hep kucak hep kucak uyku yokBebeğin sakinliğinden tut kadının kitap okumasından tut uyumasıns komple herşeye jdjdj büzim evde savaş var. Kadının evi pırıl pırıl benim mutfağı annem görse yüzüme tükürür hsjsjsk
Uyumak için yatağına koyduktan sonrası önemli uyudu mu kaç defada uyudu.. Uyuduysada harzaman öyle mi uyuyor... Anlık bende öyle birçok video hazırlayabilirim.. Ama yorgunluktan bitiyorum.. Öyle güllük gülistanlık Bi hayat yaşatan bebe ben sanmıyorum varsada 2-3 bakanı vardır.. Ben yatağa bırakıp çorabımı giyemiyorum..Kadın kitap okuyor bebeği bırakmış uyumak için yatağınaoda ana bende ndjjdk
Hani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.Benim mutfakta Survivor gibi oluyor kızım paketli bezleri yerlere parkur yapıyor tezgah üstü zaten alıp başını gidiyor vallahi bugün kanguruya koydum o şekilde anca toparlayabilirim şimdiden akşam yemeği için nasıl yapacağım diye düşünüyorum hiç durmuyor yerinden hep kucak hep kucak uyku yok
Hayır tam tersi bendeki durum ilki kızdı kızlar çok uysal oluyor maşallahları var ikinci oğlan diken üstünde tutuyor beniHani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.
Hani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.
Hayır tam tersi bendeki durum ilki kızdı kızlar çok uysal oluyor maşallahları var ikinci oğlan diken üstünde tutuyor beni
[/QUOTE
Evet erkek bebekler valla anamizdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirmeye and içmiş gibi davranıyorlar
Pekiiii şimdi bu hesaba göre şu an benim ki kök söktüruyor ya ikinci nasıl olur dersin?Yok bacım ilk çocuk 10 çocuk yaptırır ikinci çocuk nerden yaptım dedirtir derler hep. İkinci de ilki gibi olur sanarsın yaparsın ama o burnundan getirir geneli böyledir
Pekiiii şimdi bu hesaba göre şu an benim ki kök söktüruyor ya ikinci nasıl olur dersin?zira ben de 2. Yi yapacak yürek kalmadı
Bu 4. Ay memeyle mücadele ayı mı nedir yahu? Her uyandığında meme istiyor uyurken meme istiyor. Babada durmuyor. Kırk takla da atsan o uykuya geri dönmüyor illa memeden iki fırt çekecek
Ben yusufcumla zirveyi gördüm festi. Ben bu oyunda yokum artıkJdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.
Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd
Saat 19.00 dan beri kaç kere emzirip koydum bilmiyorum. Sanki gün içerisinde çok emermis gibi. Yol ya uyumuyor cocuk kendisini paraliyor yüzünü gözünü asılıyor. İnsan böyle böyle verem oluyor demekkiBende merak ediyorum. Normalde memeye alışmamış bebelerde memeye düştü mü bu ay acaba
Yok cnm bize demediler rota olduk 5 gün sonra 4 ay aşı 2 hafta sonra menenjit 2 olacaz hatta 2 ay asisinda rota birlikte yaptılarUyumak için yatağına koyduktan sonrası önemli uyudu mu kaç defada uyudu.. Uyuduysada harzaman öyle mi uyuyor... Anlık bende öyle birçok video hazırlayabilirim.. Ama yorgunluktan bitiyorum.. Öyle güllük gülistanlık Bi hayat yaşatan bebe ben sanmıyorum varsada 2-3 bakanı vardır.. Ben yatağa bırakıp çorabımı giyemiyorum..
4. Ay aşılarımızı ancak bugün olduk sağlık ocağı aramasam unutulmuşuz. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu geceyi. Boy kilo güzel dediler..
Özel aşılar ile arada 25 gün olmalı dediler sizdede böyle dendi mi?
Doğru olabilir cnm arkadaşın ilk oğlan çok sakin onlar birlikte disari çıkar gezer tozardik 2.kiz oldu amam allahim kapıdan dışarı çıkmıyor ya da babasına bırakıp ancak görüşürüzYok bacım ilk çocuk 10 çocuk yaptırır ikinci çocuk nerden yaptım dedirtir derler hep. İkinci de ilki gibi olur sanarsın yaparsın ama o burnundan getirir geneli böyledir
Jdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.
Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd
Bana da oyle demislerdi, diyorum ki kandirdiniz beni ilki de uykuyu sevmezdi cok hareketliydi. Ikinci onun ust seviyesi çıktı nasil yani dedim uslu olan digeri miydiHani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.
Valla Festimm 2.bebe tecrübesi ile burdayım biliyorsun, ilk bebem gece gündüz ağlardı ve hiç emmeye de düşkün değildi, sürekli elde sakinleştirmeye çalışırdık ; bu bebem ona göre daha sakin diyorum ama arada temmuz analarına bakıyorum yok saat 8 de uykuya geçiyor gece bilmem kaçta ara öğün yapıyorum falan diyorlar benim Miray kuş şimdi yatırdım biliyorum ki gece 12 olmadan bir daha kalkacak sonra gece de en az 1.5-2 saat ara ile uyanacak, hatta ve hatta birkaç gündür saat başı gece uyanıyor be beşikte uyumuyor bende meme onla birlikte uyuyorum(ki bu haliyle bile Miray ım ilk kızıma göre daha sakin diyorum düşünün ilk kızım nasılmış )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?