2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Videoyu çektikten sonra instagrama geçmiştir o sen kitap okumasına mı özendin bebeği uyutup koymasına mı

Bebeğin sakinliğinden tut kadının kitap okumasından tut uyumasıns komple herşeye jdjdj büzim evde savaş var. Kadının evi pırıl pırıl benim mutfağı annem görse yüzüme tükürür hsjsjsk

Bebeğin sakinliğinden tut kadının kitap okumasından tut uyumasıns komple herşeye jdjdj büzim evde savaş var. Kadının evi pırıl pırıl benim mutfağı annem görse yüzüme tükürür hsjsjsk
Benim mutfakta Survivor gibi oluyor kızım paketli bezleri yerlere parkur yapıyor tezgah üstü zaten alıp başını gidiyor vallahi bugün kanguruya koydum o şekilde anca toparlayabilirim şimdiden akşam yemeği için nasıl yapacağım diye düşünüyorum hiç durmuyor yerinden hep kucak hep kucak uyku yok

Kadın kitap okuyor bebeği bırakmış uyumak için yatağına oda ana bende ndjjdk
Uyumak için yatağına koyduktan sonrası önemli uyudu mu kaç defada uyudu.. Uyuduysada harzaman öyle mi uyuyor... Anlık bende öyle birçok video hazırlayabilirim.. Ama yorgunluktan bitiyorum.. Öyle güllük gülistanlık Bi hayat yaşatan bebe ben sanmıyorum varsada 2-3 bakanı vardır.. Ben yatağa bırakıp çorabımı giyemiyorum..

4. Ay aşılarımızı ancak bugün olduk sağlık ocağı aramasam unutulmuşuz. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu geceyi. Boy kilo güzel dediler..
Özel aşılar ile arada 25 gün olmalı dediler sizdede böyle dendi mi?

Hani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.

Yok bacım ilk çocuk 10 çocuk yaptırır ikinci çocuk nerden yaptım dedirtir derler hep. İkinci de ilki gibi olur sanarsın yaparsın ama o burnundan getirir geneli böyledir
Pekiiii şimdi bu hesaba göre şu an benim ki kök söktüruyor ya ikinci nasıl olur dersin? zira ben de 2. Yi yapacak yürek kalmadı

Bu 4. Ay memeyle mücadele ayı mı nedir yahu? Her uyandığında meme istiyor uyurken meme istiyor. Babada durmuyor. Kırk takla da atsan o uykuya geri dönmüyor illa memeden iki fırt çekecek

Pekiiii şimdi bu hesaba göre şu an benim ki kök söktüruyor ya ikinci nasıl olur dersin? zira ben de 2. Yi yapacak yürek kalmadı

Jdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.

Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd

Bende merak ediyorum. Normalde memeye alışmamış bebelerde memeye düştü mü bu ay acaba
Saat 19.00 dan beri kaç kere emzirip koydum bilmiyorum. Sanki gün içerisinde çok emermis gibi. Yol ya uyumuyor cocuk kendisini paraliyor yüzünü gözünü asılıyor. İnsan böyle böyle verem oluyor demekki
Annem, bir kadını hep duvara benzetir, çocuğu da o duvarın tuğlalarına. Her çocukta kadından bir tuğla eksilir, duvar ayakta kalabilir mi dört beş çocuktan sonra der. Ben bir tuğla ile yıkıldım yeminle

Kızlar selam nasılsınız
Bayadır giremedim çocukla uğraşmaktan
Nasıl gidiyor 4. Ay ataklarınız
Benim sütüm çok azaldı mama+süt gidiyoruz
Bildiğiniz süt arttırmak için tavsiye varsa seve seve dinlerim Benim kızım dönmeye başladı sizinkiler ne alemde. 10 gün sonra da ek gıdaya başlıyoruz

Yok cnm bize demediler rota olduk 5 gün sonra 4 ay aşı 2 hafta sonra menenjit 2 olacaz hatta 2 ay asisinda rota birlikte yaptılar

Yok bacım ilk çocuk 10 çocuk yaptırır ikinci çocuk nerden yaptım dedirtir derler hep. İkinci de ilki gibi olur sanarsın yaparsın ama o burnundan getirir geneli böyledir
Doğru olabilir cnm arkadaşın ilk oğlan çok sakin onlar birlikte disari çıkar gezer tozardik 2.kiz oldu amam allahim kapıdan dışarı çıkmıyor ya da babasına bırakıp ancak görüşürüz

Jdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.

Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd

Valla Festimm 2.bebe tecrübesi ile burdayım biliyorsun, ilk bebem gece gündüz ağlardı ve hiç emmeye de düşkün değildi, sürekli elde sakinleştirmeye çalışırdık ; bu bebem ona göre daha sakin diyorum ama arada temmuz analarına bakıyorum yok saat 8 de uykuya geçiyor gece bilmem kaçta ara öğün yapıyorum falan diyorlar benim Miray kuş şimdi yatırdım biliyorum ki gece 12 olmadan bir daha kalkacak sonra gece de en az 1.5-2 saat ara ile uyanacak, hatta ve hatta birkaç gündür saat başı gece uyanıyor be beşikte uyumuyor bende meme onla birlikte uyuyorum (ki bu haliyle bile Miray ım ilk kızıma göre daha sakin diyorum düşünün ilk kızım nasılmış )

Onların çoğu yengeç bebesi. Uykuyı seven cins canım. Bizimkilerin çoğu minik aslanlar fark ordan geliyor. Bizim yavruların hepsi tuh eşi yeminle ya hdjsj bizim oğlan da uyumadı hala artık sinirlendim içeri geldim çorba içiyorum babası uyutmaya çalışıyor. Emzik verdik uyku arkadaşımı verdim babası ayağına aldı ilk defa salladı uyusa okeydim ama gözleri kırpışmadı bile. Minik aslanlar böyle oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…