- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.501
Onların çoğu yengeç bebesi. Uykuyı seven cins canım. Bizimkilerin çoğu minik aslanlarfark ordan geliyor. Bizim yavruların hepsi tuh eşi yeminle ya hdjsj bizim oğlan da uyumadı hala artık sinirlendim içeri geldim çorba içiyorum babası uyutmaya çalışıyor. Emzik verdik uyku arkadaşımı verdim babası ayağına aldı ilk defa salladı uyusa okeydim ama gözleri kırpışmadı bile. Minik aslanlar böyle oluyor sanırım.
Aynısını düşünüyodum sürekli ıh ıh ıh hep bir tatminsiz. Müzikli zıplayan kedi almıştık, ilk iki gün gözünü ayırmadan izliyordu, bugün hiç umru olmadı. İstiyor ki tüm gün kucakta ayakta gezdirip etrafı gösterelim. Eminim ondan da bıkarSencer'i bugunlerde oyalamak mümkün değil her şeyden sıkılıyor oyun halısına koyuyorum 1 dk geçmeden ıh ıh sesi yüz üstü koyuyorum bağırıyo çıngırak veriyorum kart gösteriyorum maksimum beş dakika iş güç yapamaz oldum bu saat oldu kahvaltımı yeni edeceiim az bi uykuya daldı uyanmazsa
Yani arkadaşım şimdi bu kesin bilgiyse ben şu an kocadan bile boşanmaya hazırım, en ufak bir ihtimali bile göze alamıyorumBana da oyle demislerdi, diyorum ki kandirdiniz beni ilki de uykuyu sevmezdi cok hareketliydi. Ikinci onun ust seviyesi çıktı nasil yani dedim uslu olan digeri miydi
Bıkar canım bıkıyorlar maalesef. Ben de bir çocuğu mutlu edemedim diye geziniyorum her günAynısını düşünüyodum sürekli ıh ıh ıh hep bir tatminsiz. Müzikli zıplayan kedi almıştık, ilk iki gün gözünü ayırmadan izliyordu, bugün hiç umru olmadı. İstiyor ki tüm gün kucakta ayakta gezdirip etrafı gösterelim. Eminim ondan da bıkar
Bana niye haber vermiyon kız shskdkdkd vazgeçilmiş. Bende hala kücülenleri 2. Bebeme diye hurcladım shlddndkfJdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.
Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd
Bıkmaz olur mu akşam oldu mu ondan da bıkıyoAynısını düşünüyodum sürekli ıh ıh ıh hep bir tatminsiz. Müzikli zıplayan kedi almıştık, ilk iki gün gözünü ayırmadan izliyordu, bugün hiç umru olmadı. İstiyor ki tüm gün kucakta ayakta gezdirip etrafı gösterelim. Eminim ondan da bıkar
Yani arkadaşım şimdi bu kesin bilgiyse ben şu an kocadan bile boşanmaya hazırım, en ufak bir ihtimali bile göze alamıyorum
Biz de 4 mü yapsak 3 mü diyorduk. Ama işin içine girince değişiyor 6 istiyoruz dermişimJdjdjdj 3 bilemedin 4 çocuk isteyen bende 4. ay ile birlikte vazgeçtim, teşekkürler.
Senin ikinci kolay olur belki hejej allahım yüce rabbim sana da nasip etmesin mi kitabını okurken uyuyan bebeler hdjd
6sene var aralarinda bence biraz büyümesi iyi tabi herkes farkli dusunuyor bu konudaBiz de 4 mü yapsak 3 mü diyorduk. Ama işin içine girince değişiyor 6 istiyoruz dermişim
O değil de iki teori var. Birincisi arka arkaya yapıp beraber büyütmek ya da ikincisi iyice büyüsün biraz rahat nefes al çocukla vakit geçir sonra ikinciyi yap.
Çok karışık çok
Biz de 4 mü yapsak 3 mü diyorduk. Ama işin içine girince değişiyor 6 istiyoruz dermişim
O değil de iki teori var. Birincisi arka arkaya yapıp beraber büyütmek ya da ikincisi iyice büyüsün biraz rahat nefes al çocukla vakit geçir sonra ikinciyi yap.
Çok karışık çok
Bendee o kadar ara vermek yoktu aklimda ama nasip oyleymis ama cok yardimi oluyor yas araligi yakin olanlarda 2yasa kadar zor oluyor sonra beraber oynuyorlar bilemedim :)Ben mecburi olarak 6 yıl ara vermiş biri olarak yaş farkı iyi oluyor diyenlerdenim(kuzu şöyle 3 .yaşa dogru bakarsın biraz düzen oturdu ise o zaman karar vermek de en güzeli bence)
Asi kağıdında gidicegin tarih yazmıyor mu ozaman git canim aramasini bekleme ha gitmeden mesaj atarsın yarın 4 ay aşısına geliyoruz diye falan . Benimki subat 5 de gidicem kağıtta yazıyor 10 dan sonra gel derdk bana hep kan alimi saati bitsin daha iyi ilgilenirim diye ondan ben sadece gidemeyecem zaman arar haber veriyorumUyumak için yatağına koyduktan sonrası önemli uyudu mu kaç defada uyudu.. Uyuduysada harzaman öyle mi uyuyor... Anlık bende öyle birçok video hazırlayabilirim.. Ama yorgunluktan bitiyorum.. Öyle güllük gülistanlık Bi hayat yaşatan bebe ben sanmıyorum varsada 2-3 bakanı vardır.. Ben yatağa bırakıp çorabımı giyemiyorum..
4. Ay aşılarımızı ancak bugün olduk sağlık ocağı aramasam unutulmuşuz. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu geceyi. Boy kilo güzel dediler..
Özel aşılar ile arada 25 gün olmalı dediler sizdede böyle dendi mi?
Aynen benim hepsinde bes yas var hiçde şikayetçi değilim valaha ilgim alakam heosinet ona göre oluyor gerçekten yha mesela abisi varken her isimi yapıyorum kızım layken ona uyaninca ona sallattiriyorum veya bebeklerle oynatıyor ben yemek yada ev temizlerken. Maşallah beni görünceye kadar sıkıntı yok sesimi duysun yada önünden geçeyim biliyor beni hemen ağlıyor alayim diyeBen mecburi olarak 6 yıl ara vermiş biri olarak yaş farkı iyi oluyor diyenlerdenim(kuzu şöyle 3 .yaşa dogru bakarsın biraz düzen oturdu ise o zaman karar vermek de en güzeli bence)
Fazla ara verince de o rahatlığa alışıyor insan yapasi gelmiyor yha. 5 sene arayla 3 çocuk bendenBiz de 4 mü yapsak 3 mü diyorduk. Ama işin içine girince değişiyor 6 istiyoruz dermişim
Çok karışık çok
Bana da oyle demislerdi, diyorum ki kandirdiniz beni ilki de uykuyu sevmezdi cok hareketliydi. Ikinci onun ust seviyesi çıktı nasil yani dedim uslu olan digeri miydi
Bizede 3 bebekli olanlar üçüncüler hep böyle olur diye en son oluyorya ondan gibisinden. Bir yerde durmuyor bizimkisi gezme sevmiyor. Benim görümcelernkide hep 3 ve onlarda beninkide böyle bir dk durmaz aglar derdiler ama benimkisi daha değişik misHani ikinci bebeler daha sakin oluyordu ya.
Bir aslan kadını olarak uykuya ölürüm biterim demek için geldim. İkizim var o da kurşun atar kurşun yer uyku içinOnların çoğu yengeç bebesi. Uykuyı seven cins canım. Bizimkilerin çoğu minik aslanlarfark ordan geliyor. Bizim yavruların hepsi tuh eşi yeminle ya hdjsj bizim oğlan da uyumadı hala artık sinirlendim içeri geldim çorba içiyorum babası uyutmaya çalışıyor. Emzik verdik uyku arkadaşımı verdim babası ayağına aldı ilk defa salladı uyusa okeydim ama gözleri kırpışmadı bile. Minik aslanlar böyle oluyor sanırım.
Bir aslan kadını olarak uykuya ölürüm biterim demek için geldim. İkizim var o da kurşun atar kurşun yer uyku içinYeni nesil aslanlarda bir yanlışlık mı var ki Büyüyünce geçer inşallah biz yetişkin aslanlara benzerler
Günaydın. Rekor bende sanırım 18 dk ilegünaydın kızlar genel olarak ağustos grubu uyku ve kucak sorunsalı ile uğraşıyor sanırım. Saat başı uyanırken daha ne kadar kötü olabilir ki dedim 40 dakikaya indirdik bazen 30 mükemmel şekilde yol alıyoruz birde işin içine eller girdi ellerini birleştirip oynuyor eller yatağa değdiği an uyanıyor uyanmakta hiç uyumamış gibi bebesin senya biraz uyku mahmuru ol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?