2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşı kağıdına yazmamıştı arayacaklarını söylemişlerdi ama ben aradım. 6 ay aşı tarihini yazdılar 12 şubat bakalım. Şifa olsun minnoşlara

Allah yardımcın olsun canım ben birinci çocuk da zirveyi gördüm daha da bulaşmam. Allahım valla büyük konuşmuyorum ne olur yanlış anlama amin

Canım bence var ya ilerde uykuyu sevecekler. Niye biliyor musun, benim oğlum bence çok uykucu olacak şu an bana yaptığı eziyetin yüzde 90 ı uyku için. Uykuya dalamiyor. Dalsa o uykuda kalamıyor. Kısa kısa uyuyor. Su an uyumayı beceremediği için sinirleniyor bile bazen kendi kendine yüksek sesle ninni söylüyor yavrumu uyutmayı bi becersem hayat daha güzel olacak

Ben 8 yıl beklersem yaş alır başını gider valla ben 2. Cocuk yapanlara helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum arkadaşım maşallah size. Ben de o ışık yok

Biz de diyoruz ya akşam eşimle biz uyku için ölüyoruz. Bizimki gece 1 bucuk oldu gozler cin. Bir bebek nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanabilir bir yerde dalıp gitmesi lazım ama yok.

Günaydın. Rekor bende sanırım 18 dk ile ellerde aynı sürekli yüzünde tam daldı diyorum eller yavaştan iniyor pat yatağa değdiği an uyanıyor bu böyle gitmez ya sonumuz güzel olacak inanıyorum
Canım seni sollarım. dün gündüz uykusundan yusuf beyimiz 11. Dk da uyandı. Hahaha ne oluyoruz ya dedim acaba ben rüya mı gördüm uyuttum zannedip çocuğu yanlışla öyle bırakıp mi geldim dedim not uyutmak için de 35 dk kucakta tuttum

Biz de diyoruz ya akşam eşimle biz uyku için ölüyoruz. Bizimki gece 1 bucuk oldu gozler cin. Bir bebek nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanabilir bir yerde dalıp gitmesi lazım ama yok.
Gerçekten ya uykun varsa uyursun yok uykuyla savaşıyorlar resmen bıraksam kucakta kıpırdamadan sabaha kadar uyur herhalde iş yatağa koymakta koyduğun an uyanıyor bir daha da uyumuyor

Ayy bu ikilem beni bitiriyor. Hep kardeşi olsun dedim ilkinde aman dedim yeter bir tane
Arkadaşım var tek çocuk babası kanser oldu konuşuyoruz diyor ki o hastanede keşke bir kardeşim olsada bana destek çıksa hep dedim dedi. Öyle deyince içimden dedim yavrumu tek bırakmayayım. Ama benim psikoloji bunu kaldırır mı çok ara verirsem yaş geçiyor o yaştan sonra tekrar bunları yaşayamam peş peşe yaparsam huni takıp gezeceğim

Gece 1 de uyudum ama artık hep tetikte olunca uyuduğumdan da tad alamıyorum uyumak hiç istemiyorum neyse bir gözümü açtım 06.16 oh be dedim atak bitmiş herhalde böyle kesintisiz uyuduysa. Meğersem ev yıkılmış. Dün artık tansiyonum çıkınca beynim zonklayınca son çare parol alıp uyumuştum. Oda beni hep uyutur be mübarek sızmışım resmen. Bulut ortalığı yıkmış. Kocam ilgilenmiş. Adam daha yeni uyumuş ben bide kaldırdım ki ay bu saate kadar uyanmadı herhalde atak bitti diye hdjdjdj nasılda inandım ya. Kocamın bana bakışını ise anlatmak istemem teşekkürler hdjdj

Gerçekten ya uykun varsa uyursun yok uykuyla savaşıyorlar resmen bıraksam kucakta kıpırdamadan sabaha kadar uyur herhalde iş yatağa koymakta koyduğun an uyanıyor bir daha da uyumuyor
Öyle bacım öyle. Bizimki de kucakta horluyor bile ama koyduğun an gitti. Niye bu kadar kendilerini güvende hissedemiyorlar acaba ya buna takıyorum kafayı. Bütün günü onunla eğlenerek onun ihtiyaçlarını giderek geçiriyoruz yine de bırakılma kaygısı var bebelerde herhalde ben ona bağlıyorum.

Ayrılık kaygısı 7. Ay gibi başlamıyor muydu bende anlamıyorum üzülüyorum da ama artık bunun bulutta en azından ayrılık değil de (çünkü her kucakta duruyor mavi boncukcu kendisi) keşfetmekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Aldım yanıma şimdi hem meme için emme hem yorgan emme bekliyoruz

Ahh festi ahh

Ben ne olursa olsun allah nasip ederse tabi 2 sonra da keyfim gelirse maddiyatım el verirse üçünede aynı imkanları sunabileceğime inanırsam 3. Teşekkürler

Bununla ilgili çok atasözü varda kk buna hazır değil banlanmayayım. 5 aydır banlanmıyorum istikrarım bozulmasın

Aralıklarını ne düşünüyorsun festi beni düşündürten ne kadar yaş bırakmalıyım herhalde çok bırakmayacağım bir buçuk yaşında denemeye başlarım doğunca iki buçuk olur gibi düşünüyorum çok fark bırakırsam o yaşta çekemem gibi geliyor birde çok yaşlı anne olmak istemiyorum çocuk büyüyünce okul işleriyle uğraşırken

Çok iyi yaa
Valla çok iyi ben bunu ilk doğduğu zamanlarda yaşamıştım 20günlüktü çok kötü bir gündü bizim için kayınpederim vefat haberini aldık 20 saatir uyumamıştım eşim gitmişti bebek uyumuyor ben bir uyumuşum annem en son kızım emzir bunu diye yanıma gelmiş hiç oralı olmamışım dönmüş uyumuşum sabah anlatıyor annem hiç hatırlamıyorum bile

4 buçuk aydır çözemedim valla ney kucağıma almayayım diyorum ağlasın bir süre sonra susar derler bizimkinde öyle bir şey yok ağladıkça sesi kısılıyor mecbur kucak kucak böyle olduk

Hep üç çocuğum olsun derdim sezaryenden sonra ilk dediğim ikinciyi yapamamdı ki bizim paşayı gördükçe korkmuyor değilim hala da ama bir gülüşü var dünyalara bedel ikiyide yaparım diyorsun sonra gece oluyor gene bir düşünüyorum 3 yaş ideal bence

Evet 3 ideal gibi birde yazın doğurmak istemiyorum ben birdaha kışa denk gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…