2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
X xname buluta bağlı canım gelişimine, isteklerine. Ama muhtemelen 36. ayına ramak kala hamile kalmak isterim. Hemen olsun istemiyorum. Bulutunda ihtiyaçları var. Bende ikisiyle ilgilenecek derman olmayabilir. Bezi bırakmamış bir bebekle hamilelik yaşamak istemem mesela ben zorlanırım yapanlara helal olsun.

Bulutu uyuttum güç bela. Memem pörsüdü ya.. dua edinde uyusun bacılarım. Şöyle 2 saat kadar. Çok şey mi istiyorum acaba. Uyucam şimdi ama 20-25 dk sonra uyanır diye uyuyamıyorum

Ayy tuvalet eğitimi var birde aman yaa valla bu çocuk işine ya hiç bulaşmayacaksın ya da dibine kadar batacaksın

Ayy tuvalet eğitimi var birde aman yaa valla bu çocuk işine ya hiç bulaşmayacaksın ya da dibine kadar batacaksın
Tırnağının ucunu dokundursan tümden kaptığı için her türlü batıyorsun işte

Üf uyuyamıyorum ya uyancak şimdi salak salak video izliyorum. Fotoğraf bakıyorum. Çok pişman olacağım uyanınca

Gündüzü konuşursak 2-3 dk diyebilirim kucakta uyutma faslı 30-40 dk yatır 3 dk. .. 18 dk gece uykusunda . Biz 40 ımız çıktığından beri gündüzümüz neredeyse hiç yok. Büyüdükçe herşey güzelleşecek inanıyorum

İşte buna katılıyorum büyüdükçe huylar değişiyor ve biz anlayamıyoruz.. Kucakta gezinerek uyuyan oğluşum bazen oturmamı isteyebiliyor. Uyku için ağlıyor belki ama biz kucağımıza alıp sussun diye gezindirirken uykusunu açıyoruz dahada ve ipin ucu kaçıyor sonra uykuya dalamadı oluyor. Bu çocuk uyumuyor nasılsa diye farklı farklı şeyler gösterip daha çok yoruyoruz dahada huzursuz oluyor ve yetişkinler gibi onlarında kendine has huyları ve istekleri oluyor gibi gibi... Yani benim düşüncem bu. Atakmış bir hafta sürermiş 3 gün sürermiş.. 1 haftada 3 günde bebeğin o gelişim zamanında ne istediğini öğrenip ona göre davranıyoruz ve düzeliyor sanıyoruz bu kadar.. Kendimizde gözlemlediğim.

Malum uyku mevzusuna derinlemesine girdim şimdi bir video izliyorum. Uyku eğitimi vermeden uyku düzenlemesi yapmak isteyenlere de aptamilin eğitimlerini öneriyorum. Orda da benzer birşey dedi biliyo musun? Daha fazla yormayla ilgili. Çok uzun şimdi buraya yazamicam ama gerçekten dinlesin uyku sorunu olan anneler. Özellikle akşam 7 den gece 1 e kadar uyku bölünmemeleri tamamen düzensizliktwn diyo.

Sadece şu var hepimizin oğulları ve kızları aynı anda mı istemiyor uyumak hdjsj

Baktığında bizimkide her kucakta duruyor ya bilemedim dertleri ney. Gerçi dogdugundan beri gece 2 den sonra bile asla uyuyabilen bir çocuk olmadı. Ne olduysa anne karnında oldu demekki herkes diyordu cok stres yapma bebeğin etkilenir diye ama ben abuk sabuk iş hayatındaki saçmalıkları bile kafaya taktım. Kardeşim aranıyordu kafaya takıyordum. Böyle böyle bebek de etkilenmiş demekki.

Kardeşim aranıyordu ne demek?

Stres yüklendi belkide konuşuyor musun? Kulağına uyurken özellikle konuş. Onlar benim stresimdi sen üzerine almak zorunda değilsin. İyi bir evlat olmak için benim ve babanın hislerini üzerine almak zorunda değilsin diye konuş, çok faydası olur.

İş hayatı deme nasıl döncem bilmiyorum..

Diykon2142 cnm Yusuf'un pamukçuk ne durum da
Canım şu an üst dudağını ic kısmında var biraz ama ben ilacı vermeye devam ediyorum. Çünkü geçen de öyle aa tamam geçti diye bıraktım bıraktığım gibi geri başlıyordu. Su an gunde 4 kere yapıyorum temizlik artı mikostatin. 10 gün devam edeceğim.

Ay aramiyordu yazacaktım konuşuyorum festi konuşmaz miyim. Dur şimdiden dertlenme daha çok var

Ben de inanıyorum canım en en en kötü 3 yaşından sonra hiçbir şey kalmayacak Allahı izniyle

Link isteceyecektim zaten senden canım. Su an yusufta kucakta memede hızlı yazamıyorum

Kuzum linkli değil olsa atıcam hepiniz nasiplensin diye gerçekten beğendim ben kulaklığı taktım hem bulutla oynuyorum hem dinliyorum hdjdj app store dan aptamili indirin orda akademi var. Geçmiş eğitimlere giriceksiniz derya deniz. Ama ben bu kadının uyku konularını beğendim baya.

Eklentiler

• IMG_4429.webp
    18 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…