- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.561
Evet ya değişik bir kafa. Bir kere iç işleri bakanlığı bayramda trafiğe dikkat edin diye mesaj atmıştı hüngür hüngür ağlamıştım. Hız yapmayın sevdiklerinizden ayrı kalmayın diyor diye.Hdjdjdj işte insan dertleniyor o hamile kafası garip birşey. Oh mis faydası olcak mutlaka
Çokta yok kuşum. Ücretsizdeyim işte oda 6 ayyine de buna şükür.
Evet ya değişik bir kafa. Bir kere iç işleri bakanlığı bayramda trafiğe dikkat edin diye mesaj atmıştı hüngür hüngür ağlamıştım. Hız yapmayın sevdiklerinizden ayrı kalmayın diyor diye.eşim şok
Bakayım kuşum ilk fırsatta sağ olKuzum linkli değil olsa atıcam hepiniz nasiplensin diye gerçekten beğendim ben kulaklığı taktım hem bulutla oynuyorum hem dinliyorum hdjdj app store dan aptamili indirin orda akademi var. Geçmiş eğitimlere giriceksiniz derya deniz. Ama ben bu kadının uyku konularını beğendim baya.
Regl olmayan arkadaşlar kasıklarında ağrılar oluyor mu? Ağrı fena adet ağrısı gibi.. Randevuda aldım pazartesiye. inşallah 2. Uzay gelmiyordur..
Ahahaha böyle diyenler yine kalıyor gebe haberin olsunAllah yardımcın olsun canım ben birinci çocuk da zirveyi gördüm daha da bulaşmam. Allahım valla büyük konuşmuyorum ne olur yanlış anlama amin
Anladım canım her girişte Bir daha ne zaman gelicez de yazmaylarsaAşı kağıdına yazmamıştı arayacaklarını söylemişlerdi ama ben aradım. 6 ay aşı tarihini yazdılar 12 şubat bakalım. Şifa olsun minnoşlara
Benim kızımda çok zor bir bebek, tam bir başak burcu, uyku problemi var özellikle ilk 2 ay anamdan emdigim süt burnumdan geldiCanım bence var ya ilerde uykuyu sevecekler. Niye biliyor musun, benim oğlum bence çok uykucu olacak şu an bana yaptığı eziyetin yüzde 90 ı uyku için. Uykuya dalamiyor. Dalsa o uykuda kalamıyor. Kısa kısa uyuyor. Su an uyumayı beceremediği için sinirleniyor bile bazen kendi kendine yüksek sesle ninni söylüyoryavrumu uyutmayı bi becersem hayat daha güzel olacak
Çok şükür canım canları sağ olsun. Elbet böyle kalacak değiller zaman su gibi geçiyor gerçekten, iyi, merhametli, hayırlı insan olsunlar insaallah hepsiBenim kızımda çok zor bir bebek, tam bir başak burcu, uyku problemi var özellikle ilk 2 ay anamdan emdigim süt burnumdan geldi
Son iki üç haftadır karnı toksa altı temizse mizmizlandigi an sallamaya başlıyorum ayağımda uyuyor biraktigimda uyanıyor ama buna da şükür. Gece 4-5 kez uyanır. Zamanla her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. İnsanlar nelerle sinaniyor Allah'ım nasip etmiş bize güzel evlatları, yarın bir gün bir bakmisiz hadi uyan okula geç kaldın diye uyandircaz yavrularımızı
maşallah annesi rahatlamıştır o yuzden uyumamıştır ben artık yaz değil kaka yapmamışsa akşam yatmadan değiştiriyorum sabaha kadar baktım cok dolduysa uaynıyor yapacak bir şey yok dalıyor hemen
Normal canım benimki de 2 haftadır öyle diş diye düşünüyorummerhaba kızlar bizimkinin o kadar oyuncağı var diş kaşıyıcısı var ama bizimki 5 gündür kazağını carşaf ya da yastık örtüsünü çekiyor onu emiyor yüzünüde kapatıyor yanında bir şey bırakmaya gelmiyor sadece suan yaptığı bez türü şeyleri ıssırıp emiyor normalmi
Ben bunları yazmak için girmiştim benden çok yaşayacaksın. Bıraktığın an ıh ıh ıh ıh gece 1 bucuktan beri böyle ben anlamıyorum artık ya. Aralıksız 2 saat uykum yok haftalardırNasil olur da 4 aylik bir bebek bu kadar uyumadan durabilirSaat başı, yarım saate bir filan da degil artik emiyorsa emmeyi biraktigi, salliyorsam sallamayi biraktigim ve yerine koydugum an uyanip ağlıyor onunla bu kadar aktif ilgilenince hic uyumadim uyku acayip bir lükse dönüştü
Ayy geçen hafta öyleydi perişanlık bu hafta ona göre bir tık daha iyi bırakınca yarım saatte olsa uyuyor sallamadanNasil olur da 4 aylik bir bebek bu kadar uyumadan durabilirSaat başı, yarım saate bir filan da degil artik emiyorsa emmeyi biraktigi, salliyorsam sallamayi biraktigim ve yerine koydugum an uyanip ağlıyor onunla bu kadar aktif ilgilenince hic uyumadim uyku acayip bir lükse dönüştü
Yok canım ya gaz için değil yusufunki kucağa aldım an susuyor mesela, huysuzluk ıh ıh ıh sı bizimkiT tufidiDiykon2142
Kızlar tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ama bir fikrimi belirtmek istiyorum. Muhtemelen ya uykusu var uyuyamıyor ondan huzursuz ıhlıyor ya da gazı var yapamıyor ondan ıhlıyor. Ben bulut zaten gazlı bir bebek olduğu için öyle durumlarda hemen sıcak tutuyorum bu da babasının kucağı oluyor o saatte sıcak çorbası yapamayacağıma göregündüz ise sıcak su torbası yapıyorum ıh ıh sesini en azından bırakıyor.
Evet bak bizimki de 5 te güne başlamak istiyor. Gece uykusuna çok gec götürdüğümüz icin oluyormuş saat 19.00 götürüyorum daha napim bilemedimAyy geçen hafta öyleydi perişanlık bu hafta ona göre bir tık daha iyi bırakınca yarım saatte olsa uyuyor sallamadanbu sabah 5 te bir uyandı uyut uyuyabilirsen gülücük atıyor ya valla bir saat sonra anca uyutabildim çok zorlanıyorum bu gece olunca bana geliyorlar gündüz bir şekilde idare ediliyor ama akşam ılunca uyuyamayacağımı bildiğim için moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?