2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hdjdjdj işte insan dertleniyor o hamile kafası garip birşey. Oh mis faydası olcak mutlaka
Çokta yok kuşum. Ücretsizdeyim işte oda 6 ay yine de buna şükür.
Evet ya değişik bir kafa. Bir kere iç işleri bakanlığı bayramda trafiğe dikkat edin diye mesaj atmıştı hüngür hüngür ağlamıştım. Hız yapmayın sevdiklerinizden ayrı kalmayın diyor diye. eşim şok

Bakayım kuşum ilk fırsatta sağ ol

Regl olmayan arkadaşlar kasıklarında ağrılar oluyor mu? Ağrı fena adet ağrısı gibi.. Randevuda aldım pazartesiye. inşallah 2. Uzay gelmiyordur..

Normal canım benim de zamanı gelince kasık agrım ve akıntı artması gibi belirtiler oluyor ama hala olmadım
(2. Uzay beklentisi oluştuğuna göre normal hayata dönülmeye başlanmış diye yorumladım maşallah )

Benim kızımda çok zor bir bebek, tam bir başak burcu, uyku problemi var özellikle ilk 2 ay anamdan emdigim süt burnumdan geldi
Son iki üç haftadır karnı toksa altı temizse mizmizlandigi an sallamaya başlıyorum ayağımda uyuyor biraktigimda uyanıyor ama buna da şükür. Gece 4-5 kez uyanır. Zamanla her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. İnsanlar nelerle sinaniyor Allah'ım nasip etmiş bize güzel evlatları, yarın bir gün bir bakmisiz hadi uyan okula geç kaldın diye uyandircaz yavrularımızı

Çok şükür canım canları sağ olsun. Elbet böyle kalacak değiller zaman su gibi geçiyor gerçekten, iyi, merhametli, hayırlı insan olsunlar insaallah hepsi

maşallah annesi rahatlamıştır o yuzden uyumamıştır ben artık yaz değil kaka yapmamışsa akşam yatmadan değiştiriyorum sabaha kadar baktım cok dolduysa uaynıyor yapacak bir şey yok dalıyor hemen

Normal canım benimki de 2 haftadır öyle diş diye düşünüyorum

Lohusa harareti kalıcı kaldı Galiba bende üşüme tık Yok atletle yatıyorum gece bebisle ben usumeyi severdim yha noldu bana böyle. Evde benim adam zor üşür di şimdi o uzun kollu ben kisa kollu gezmeye başladım var bu işte bir terslik bütün dengelerim bozuldu

Nasil olur da 4 aylik bir bebek bu kadar uyumadan durabilirSaat başı, yarım saate bir filan da degil artik emiyorsa emmeyi biraktigi, salliyorsam sallamayi biraktigim ve yerine koydugum an uyanip ağlıyor onunla bu kadar aktif ilgilenince hic uyumadim uyku acayip bir lükse dönüştü

Ben bunları yazmak için girmiştim benden çok yaşayacaksın. Bıraktığın an ıh ıh ıh ıh gece 1 bucuktan beri böyle ben anlamıyorum artık ya. Aralıksız 2 saat uykum yok haftalardır

Ayy geçen hafta öyleydi perişanlık bu hafta ona göre bir tık daha iyi bırakınca yarım saatte olsa uyuyor sallamadan bu sabah 5 te bir uyandı uyut uyuyabilirsen gülücük atıyor ya valla bir saat sonra anca uyutabildim çok zorlanıyorum bu gece olunca bana geliyorlar gündüz bir şekilde idare ediliyor ama akşam ılunca uyuyamayacağımı bildiğim için moralim bozuluyor

Kızlar kabin boy bebek arabası önerisi alabilir miyim kullanan varsa 4 aylıkda da kullanılabilecek Bi model istiyorum

T tufidi Diykon2142

Kızlar tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ama bir fikrimi belirtmek istiyorum. Muhtemelen ya uykusu var uyuyamıyor ondan huzursuz ıhlıyor ya da gazı var yapamıyor ondan ıhlıyor. Ben bulut zaten gazlı bir bebek olduğu için öyle durumlarda hemen sıcak tutuyorum bu da babasının kucağı oluyor o saatte sıcak çorbası yapamayacağıma göre gündüz ise sıcak su torbası yapıyorum ıh ıh sesini en azından bırakıyor.

Yok canım ya gaz için değil yusufunki kucağa aldım an susuyor mesela, huysuzluk ıh ıh ıh sı bizimki kucağımda yamuk yumuk uyusa sıkıntı yok ben de bir süre sonra bırakmak istiyorum haliyle bıraktığım an bir kaç dakika duruyor niye bıraktın diye ıh ıh ıh çekiyor. Ama niye bu kadar sık uyanıyor onu çözemiyorum.

Evet bak bizimki de 5 te güne başlamak istiyor. Gece uykusuna çok gec götürdüğümüz icin oluyormuş saat 19.00 götürüyorum daha napim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…