- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.547
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.581
Yok canım ya gaz için değil yusufunki kucağa aldım an susuyor mesela, huysuzluk ıh ıh ıh sı bizimkikucağımda yamuk yumuk uyusa sıkıntı yok ben de bir süre sonra bırakmak istiyorum haliyle bıraktığım an bir kaç dakika duruyor niye bıraktın diye ıh ıh ıh çekiyor. Ama niye bu kadar sık uyanıyor onu çözemiyorum.
Evet bak bizimki de 5 te güne başlamak istiyor. Gece uykusuna çok gec götürdüğümüz icin oluyormuş saat 19.00 götürüyorum daha napim bilemedim
Akşam biraz dinledim canım sonra eşim elimden telefonu aldı git uyu sora kafayı yiyorsun uykusuzluktan diyeArkadaşım dünkü videoyu bugün tak bir kulağına kulaklığı dinle gerçekten çok faydalı hatta neden bebeğim uyanıyor diye bile başlığı var. Ben bugün temizliğe vurdum kendimi ama biterse en geç yarın notlar çıkartıcam isteyen olursa özelden paylaşırım
Yusuf durmuyor ki gece uykusuna geçmek istiyor yemek bile yedirtmiyor cocuk bize. Aptamilin hatun da tam tersi diyor iyi dinleArkadaşım benim bildiğim 19.00 da yatan çocuk en geç 05.30 da kalkar. Erken götürüyorsun sen
Akşam biraz dinledim canım sonra eşim elimden telefonu aldı git uyu sora kafayı yiyorsun uykusuzluktan diyeyarim kaldı devam edeceğim. O videoda diyor mesela sabah 4 te 5 te uyanmalarinin sebebi gece uykusuna gec kalmalari. 18.30 da odaya geciyoruz valla pijama alt ust beslenme derken vakit geciyor. Daha me kadar erken gotureyim ben Bugün benim de bir süpürge açmam lazım ya off her yer toz içinde.
Bizim babamız da 18.45 gibi geliyor. İşte gördüğü 15 dkHatta ben babasını görsün istiyorum akşam eşim 19.30 gibi geliyor haliyle erken uyutmuyorum. O zaman araştırmıştım 22.00 gibi uyusun istiyorum o zaman 08.00 gibi güne başlatmalısınız diyordu. Ha sorarsan 22.00 de uykuya geçirebildin mi hiç diye yok ama olsun teorik bilgi böyleDiykon2142
Yusuf durmuyor ki gece uykusuna geçmek istiyor yemek bile yedirtmiyor cocuk bize. Aptamilin hatun da tam tersi diyor iyi dinle5 te uyanan bebek gece uykusuna geç gitmiştir diyor
Gaza geldim benim de nevresim çıkarmam lazımdı yarına ertelemistim insaallah yapayım ben de bir yerden başlamak lazım ya bunlar da beni geriyor. Oğlum ağzımıza b.k düşecek izin ver az temizleyelim diyorum yok çocuğum beni anlamıyorArkadaşım bu bir bütün bence. Destekli desteksiz o başka birşey ama saatler düzenli olmayınca gün içinde elimizde olmayan sebeplerle o zaman normal şeyleri bekleyemiyoruz. Ay bilemiyorum bulutta öyle. Ama ben parol etkisiyle sızıp uykumu aldığım için iyiyim şuan hdjsj enerjisiyle birlikte eve daldım. Hareketlenip gidicek ya standartlarımın çok altında bari bir kıyıdan yapıyım dedim. Yatak odasının tozlarını aldım nevresimini değiştirdim monikam iki gözümün çiçeği de sildi süpürdü mis. Birde bulut uyursa cama girişirsem oh ama kenarlarına yanlış olmasın hdjdj
Mesela 4 aykik bebek için uyanıklık suresi 1 saat 15 dk başlatıyor. Ben de deli oluyordum yusuf ayakta 2 saat kalamıyor diye. Bugün çok erken getirdim. 10 dk da uykuya daldı yavrum 40 dk da uyandı ama sorun değil zamanla alışırız herhaldeDaha oraya gelemedim hdjdjd ben maks 10 dk dinleyebiliyorum jdjdjd aptamil hatun gündüz iyi uyuyan bebe içib onu diyor hdjdjd
Mesela 4 aykik bebek için uyanıklık suresi 1 saat 15 dk başlatıyor. Ben de deli oluyordum yusuf ayakta 2 saat kalamıyor diye. Bugün çok erken getirdim. 10 dk da uykuya daldı yavrum 40 dk da uyandı ama sorun değil zamanla alışırız herhalde
Hadi ya hem gittiği için miymiş 12 de geliyor uykuya bende iyi uyusun geç uyusun bari diyorumEvet bak bizimki de 5 te güne başlamak istiyor. Gece uykusuna çok gec götürdüğümüz icin oluyormuş saat 19.00 götürüyorum daha napim bilemedim
Uyanıklık suresi önemli işte. Yusuf hiç ayakta kalamıyor 1 saat 15 dk sonra hemen düşüyor gözlerini parçalayacak çocuk miz mizlaniyor hemen. Bundan sonra beklemeden götüreyim bakalım bir de böyle deneyelim dedim ben de 2. Uykusuna 12.00 yatircam mesela diye kendimce saat belirliyorum olmuyor. Arada 2 saat oluyor. Kadın da 4 aylik bebek için 1. 45. Maksimum süre diyor zaten. Demekki benim bebe de böyle kısa uyuyacak erken gidecek uykuya. Çözeceğiz festim sen merak etme. Memede de olsa bir şekilde onların sağlığı için bu işi yapmamiz lazım. Ben de sallayarak uyutuyorum mesela.Tabii bak hemen meyveyi toplamışsın arkadaşım 40 dk çok iyibugün ona uymaya çalış 2-3 güne saatler düzene girdi mi i şallah sorun kalmayacak sende başlarda herkes için zor. Ben yapamıyorum çünkü memeye alıştı memesiz uyumuyor kocamla birlikte vermemiz lazım sen yap ama gerçekten faydasını göreceksin onsaatler bence doğru. 1 saat 15 dk olmaz da 1 buçuk saat olur ama mals budur
Canım 12.00 çok geç değil mi bebek içinHadi ya hem gittiği için miymiş 12 de geliyor uykuya bende iyi uyusun geç uyusun bari diyorum9 da uyutsam
kırk kere kalkar valla biz yatana kadarbu akşam erken geçirmeye çalışayım ama erken yatırdığımız zamanlarda vardı tam biz yatarken uyanıyprdu o zamanda hatta eşimle dedik bunu biraz geç yatıralım bizde azıcık uyuyalım bari diye ilk üç ay ne güzelmiş emiyor tekrar bırakıyorum uyuyordu ya çocuğu beşipe bile alamıyorum artık hamakta uyuyor hamakta bırakıyorum çünkü gecede uyanıyor sallıyorum hamakta
Bir de mesela 12 00 ye kadar nasıl ayakta durabiliyor? En son uykusundan ne zaman kalkıyor mesela? Zor bacım zor bizim de öyleydi. 2 gibi kalkar emzirirdim uyurdu. Sonra artık gece 3 den sonra mizildardi ama uyku gerilemesi bizi mahvettiHadi ya hem gittiği için miymiş 12 de geliyor uykuya bende iyi uyusun geç uyusun bari diyorum9 da uyutsam
kırk kere kalkar valla biz yatana kadarbu akşam erken geçirmeye çalışayım ama erken yatırdığımız zamanlarda vardı tam biz yatarken uyanıyprdu o zamanda hatta eşimle dedik bunu biraz geç yatıralım bizde azıcık uyuyalım bari diye ilk üç ay ne güzelmiş emiyor tekrar bırakıyorum uyuyordu ya çocuğu beşipe bile alamıyorum artık hamakta uyuyor hamakta bırakıyorum çünkü gecede uyanıyor sallıyorum hamakta
Uyanıklık suresi önemli işte. Yusuf hiç ayakta kalamıyor 1 saat 15 dk sonra hemen düşüyor gözlerini parçalayacak çocuk miz mizlaniyor hemen. Bundan sonra beklemeden götüreyim bakalım bir de böyle deneyelim dedim ben de 2. Uykusuna 12.00 yatircam mesela diye kendimce saat belirliyorum olmuyor. Arada 2 saat oluyor. Kadın da 4 aylik bebek için 1. 45. Maksimum süre diyor zaten. Demekki benim bebe de böyle kısa uyuyacak erken gidecek uykuya. Çözeceğiz festim sen merak etme. Memede de olsa bir şekilde onların sağlığı için bu işi yapmamiz lazım. Ben de sallayarak uyutuyorum mesela.
Canım ilk üç ay biz 21.00 de banyo yaptırıp sonrasında en geç 21.30 gibi uyuyordu gece uykusuna geçiyordu.Bir de mesela 12 00 ye kadar nasıl ayakta durabiliyor? En son uykusundan ne zaman kalkıyor mesela? Zor bacım zor bizim de öyleydi. 2 gibi kalkar emzirirdim uyurdu. Sonra artık gece 3 den sonra mizildardi ama uyku gerilemesi bizi mahvetti
Yanımda yaptırmakla care buldum bende ama oda ayrı bir Zorluklu sabaha emiyor agzindan bırakınca sızlıyor meme ucum sonra o rahat emsin diye ben eğri büğrü yatıyorum ama o kadarda şikayetçi değilim hem gelişimi güzel etkilendi hem de uyuyor geceleri bez ve gaz çıkartma derdimizde yok o kadar rahatsız olmuyor artık birtek hic sasmaz her sabah 6 gibie kaka kavgası başlar 7 doğru herşeyi halelderiz sonra okul icin kahvaltıya kalkariz oda uyanır bizimle 8 .30 gibi uykusu gelirw sonrasi besikte yatar ama gece yatmaz .birde gün icinde çok ağladımi ya kaka yapamaz yada cok gazlidir oda yediklerimden haftada bir iki kere etkileme olur sonrası uyku ağlaması uykuyu cok seviyor uyutursam sessizlik arıyor uyku icin evde baska birisi varken bizim dışımızda huzursuz oluyor uykuda oynamada. Geri gun icinde oyun vakti güzel geçiyor uyanıkken oynayıp yoruyorum en fazla bir iki saat uyanık kalıyorYok canım ya gaz için değil yusufunki kucağa aldım an susuyor mesela, huysuzluk ıh ıh ıh sı bizimkikucağımda yamuk yumuk uyusa sıkıntı yok ben de bir süre sonra bırakmak istiyorum haliyle bıraktığım an bir kaç dakika duruyor niye bıraktın diye ıh ıh ıh çekiyor. Ama niye bu kadar sık uyanıyor onu çözemiyorum.
Canım ilk üç ay biz 21.00 de banyo yaptırıp sonrasında en geç 21.30 gibi uyuyordu gece uykusuna geçiyordu.
Şu son iki hafta diyeyim pertimiz çıktı dedik erken uyuduğu için mi gece çok kalkıyor dedik biraz geç yatıralım filan 23.00 gibi uyutmaya çalıştık ama derin dalması çok uzun sürüyor
Mesela 19.00 gibi uyuyor 20.00 gibi kalkıypr tekrar ben de diyorum ki biraz uyanık kalsın iyice uykusu gelsin diye ama hergün farklı mesela dün 22.00 de memede uyudu kaldı kalkmadı ama tabi sürekli bir uyanma sallanma emme ihtiyacı devam etti ve 05.00 bir kalktı uyuyana kadar canım çıktı. Sabit bir düzeb oturtamıyorum bu ay niye böyle oldu anlamadım öncesinde çok iyi düzenimiz vardı ben 4 saat aralıksız gece uyuduğunu biliyorum ne oldu da bozuldu anlamadım. Yoksa bende şu kafadayım çocuk dediğin erken yatar erken kalkar düzelicek inşallah inanıyorum
Hayır biz tam uyuyacakken uyanıyor o çok fena babası böyle diyor buna daha akşam uyku yok uyutma uyumuyor sonra diyeuyuyor çocuk niye unuttun gece uyumayacak diyor diyorum ya bu bebek nasıl 5 saat ayakta kalsın taş çatlasın 3 saat uyanık kalabiliyor
5 ayımız bitecek yakında normal hayata dönmeyen var mı kiNormal canım benim de zamanı gelince kasık agrım ve akıntı artması gibi belirtiler oluyor ama hala olmadım
(2. Uzay beklentisi oluştuğuna göre normal hayata dönülmeye başlanmış diye yorumladım maşallah)
Çok doğru uyumuyor benim oğlumda. Uyuması lazım. Doktoruna bile sordum uykusu olsa bile uyumuyor diye. Günümüzde bazı bebekler artık böyle kimisi uyumuyor kimisi ağlıyor kimisi gazlı sizede uyumayan denk gelmiş dedi ama bizim neredeyse en başından beri böyle. Ya memede uyuyor yada kucakta geziyor böyle böyle derken 5 olduk. emekler yürür bizi gözü bile görmez belkide... Gece uykusunda 30 dk 18 dk 40 en fazla 1 buçuk saat uyuyup memeye uyanıyor bazen uyanıp uyumuyor üstünü asla örttürnüyor falan çok zor.. Ben ben değilim artık.. Hep diyorum düzelecek..Nasil olur da 4 aylik bir bebek bu kadar uyumadan durabilirSaat başı, yarım saate bir filan da degil artik emiyorsa emmeyi biraktigi, salliyorsam sallamayi biraktigim ve yerine koydugum an uyanip ağlıyor onunla bu kadar aktif ilgilenince hic uyumadim uyku acayip bir lükse dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?