2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Monika dediğin robot süpürge sanırım. Mop özelliği var sanırım silme süpürme dediğine göre. Bende eve yetişemeyince eşimde süpürmekten üşendiğinden robot süpürgede bulmuş çareyi
Henüz silme yaptırmadım. Minnacık su haznesi var nasıl güzel siliyor mu?

Yoklukta iş görür bence muhteşem ama. Bazen Bulutu uyuturken açıyorum bitene kadar ev silinmiş süpürülmüş oluyor harika. Genellikle ayaktayken açıyorum. Bezini odadan odaya geçerken yıkarsan daha iyi oluyor. Birde ben püskürtme şişelerine su ve yer silme deterjanı koyuyorum öncesinde sıkıyorum yere peşine Monika geziyor muhteşem ben çok memnunum çıkarandan çok razıyım kocana da helal olsun valla

Saatleri ayarlamak cok zor canım. Ama dur bunu bira daha tutayım gece bizimle beraber yatsın sabah da ona göre geç kalksın deyince işler daha da sarpa sarıyor. Bizimki mesela hayatta dayanamaz 12ye kadar falan mümkün değil evet elli kere kalkıyor ama gece uykusuna geçmiş oluyor. Dediğin gibi ilk 3 ay yusuf da gece uykusuna en geç 20.00 de gecerdi sonra beslenmek için uyanır emer tekrar yatardi. Ama gece 3ten sonra o düzen de biterdi inan buna bile razıyım şu an son 1 aydır saat başı kalkıyor ağlıyor. Ben hep gündüz uykularina bağlıyorum onlar çok az kalıyor bizim. Uzatmak için çabalıyorum ben ama bu seferde bana yapışık duruyor ne oluyor bu sefer gittikçe gece de benimle yapışık kalmak istiyor . Kısır döngü yani. Ama ben özelestiri olsun diye söylüyorum çocuğun ritmini biz bozduk. Bu çocuk anne karnında da uyuyup uyaniyordu uyumayı biliyordu resmen bizim yüzümüzden bu hale geldi. Çok gazliydi sallaya sallaya onsuz uyuyamaz oldu. Ve kalitesiz bir uyku düzeni

Markası ne canım? Her an gemileri yapabilirim

Evet bak bizimki de 5 te güne başlamak istiyor. Gece uykusuna çok gec götürdüğümüz icin oluyormuş saat 19.00 götürüyorum daha napim bilemedim
Güne erken baslamak istemesi geç uyuduğu için mi oluyormuş? Bana da erkenden gece uykusuna geçerse o kadar erken uyanır gibi geliyor. Mesela 19 da geçerse 5 gibi uyanır ama 23, gibi geçerse 7 gibi uyanır şeklinde

Evet katılıyorum. Memeyi sevdi bende kıyamadım sonucu bu oldu. Birde bulut kuvöze girdi 3 saatte bir besleniyordu. Kim gitcek yanına? Yalnız yalnız kaldı orda evladım. Bak yine üzüldüm neyse şunu dicem ki gerçekten eve ilk geldiğinde 3 saatte bir emmek istiyodu. Babası koynumda uyutucam dedi anası mememde uyusun dedi sırf çok yalnız kaldı eve gelince bir fark olsun anlasın annesinin babasının yanında olduğunu diye sonra böyle oldu işte. Bugüne kadar sallamamış olmamın ve emzikte ısrarcı olmamamın sebebi de buydu aslında. Bu çocuklara biz ne yaparsak ona alışıyorlar devam ettiremeyeceksem alıştırmak en büyük haksızlık. Fakat meme işi karıştırdı hdjdj bu kadar böleceğini düşünmedim yoksa ona da başka bir çözüm bulurdum. Gül gibi çocuğumda ne düzen ne birşey kaldı..

Benim ev muhtemelen sizin salon kadar falandır belkide. Lojmanda oturuyoruz bilirsin belki küçük oluyorlar bezini değiştirmeye bile gerek kalmaz belkide bakalım deneyeceğim. Benimkide Fırıldak .. Ordan oraya hemen hallediyor bende çok rahatladım çıkaran danda kocamdanda razıyım. Sağolsun düşünür

Güne erken baslamak istemesi geç uyuduğu için mi oluyormuş? Bana da erkenden gece uykusuna geçerse o kadar erken uyanır gibi geliyor. Mesela 19 da geçerse 5 gibi uyanır ama 23, gibi geçerse 7 gibi uyanır şeklinde

Diykon2142 bende aynı yayını izliyorum ama ikimiz farklı anlıyorum hdjdj

Ben gün içerisinde doğru düzgün uyuyamazsa uyanıklık saatinden geçmiş bir şekilde uykuya götürülürse veya gündüz 4 saat uyumaso gerekirken 5 saat uyutursan sabah erken uyanır olarak anlıyorum. Ve daha önce araştırdığım heryerde de bunu söylüyor. Ben 22.00 de uyutmak için 08.00 - 08.30 gibi uyandırmalıyım ama 19.30 da uyutmak istiyorsam 07.00-07.30 gibi uyandırmalıyım.

Benim ev muhtemelen sizin salon kadar falandır belkide. Lojmanda oturuyoruz bilirsin belki küçük oluyorlar bezini değiştirmeye bile gerek kalmaz belkide bakalım deneyeceğim. Benimkide Fırıldak .. Ordan oraya hemen hallediyor bende çok rahatladım çıkaran danda kocamdanda razıyım. Sağolsun düşünür

Bizim evde çok devasa değil ama yine de iyi oluyor bezi değiştirince odadan odaya. Tabii rahatlatmaz mı iyi yapmışsınız gerçekten. Olmazsa olmaz değil belki ama benim için olmazsa olmaz benden iyi yaptığını düşünüyorum

Roborock s5 max bizimkisi çok memnunum ama alalı baya oldu yenileri çıkmıştır. Bence bebekli evlere lazım ya. Anne konforu için. Süpürülmeyen ev daha bir dağınık görünüp, psikoloji bozuyor.
Benimkisi de bu evet İş görüyor
Sadece işte güzel silsin istiyorsan herşeyi kaldırman lazım sandalyeleri filan öyle güzel siler süpürür.
Ki ben az eşyalı bir eve sahibim ama ona rağmen yinede içim rahat etmiyor aman bu ev pislenmese ne olurdu ki

Çok haklısın biz bozduk düzenini
Hele şu dönem deneme yanılma yapıyoruz yani erken geç derken çocuk elimizde perişan oldu ayy acemilik çok kötü

Ben Monika rahat çalışsın diye halıları kaldırdım muhteşem temizliyor. Ama aklımda bir zaman bulursam kaynar suyun içine bulaşık tableti atıp havluyla yerleri silcem. Temizlik yapamadıkça delirdim hdjdj bunların hayalini kuruyorum. Derzler parlasın istiyorum hdjdj ki ben normal standartlarda bir insanımdır titizlik hastalığım abartılı şeylerim yoktur ama artık istiyorum. Yapamadıkça hevese bindirdim jdjdj

Ah keşke ya..

5 ayımız bitecek yakında normal hayata dönmeyen var mı ki
.

Ben ben ben kuzu benimki de saat 6.30-7 gibi eve geliyor, o gelince ufaklığı onun eline atıyorum (ki onun tabirine göre nerdeseyse elini yıkamaya bile müsaade etmeyecekmişim, Çocugu kapıda iken uzatacakmışım eline hiiiiçççççç farkında değilim) sonra sofra, sonra 1.sınıfa giden çocuk dersleri ikimiz de de Bir velet oluyor inan saat 10 da işimiz anca bitiyor sonra ikisi de ayrı ayrı uyutmaya çalış, tam uyudular derken Miray kuştan ataklar geliyor normal hayata başlayamayamadık sanki bu durum artık normalimiz oldu

Festimm ben de hem en geç 10 da uyusun istiyorum, sabahta en erken 10 da kalksın istiyorum o zaman ne yapmam lazım (şöyle kesintisiz saatlerce uyumadık ya bünyem şöyle bir gece belki güzel uyusa bunları istemeyecağim ama istiyor işte)

Ya sorma standart temizlik yapar bitirirdim ama şimdi acaip temizlik yapasım var. Heleki cam silmeyi sevmem çok silesim var..
Programına baktığımda temizlediği 25 m2 tüm ev benim3 minik halım var kaldırmıyorum.büyük rahatlıkmış.

Allah kolaylık versin ne diyim bilemedim... Benim ilk çocukta hayat pert. Zar zor normalini böylece kabul ettik
Bu arada hep sorcam sormuyorum artık dayanamıcam Konyalı mısın? 42 ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…