- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.621
Allah kolaylık versin ne diyim bilemedim... Benim ilk çocukta hayat pert. Zar zor normalini böylece kabul ettik
Bu arada hep sorcam sormuyorum artık dayanamıcam Konyalı mısın? 42 ya?
Eşim Konya lı hep dikkatimi çekiyodu Bi sormamıştım sordum rahatladımEvet aslen konyalıyım, doğma büyüme İstanbuldayım ama
Sende mi konyalısın yoksa
Hayırlısıyla 8-9 yaşlarındayken olur kuşum bu dayan az kaldıFestimm ben de hem en geç 10 da uyusun istiyorum, sabahta en erken 10 da kalksın istiyorum o zaman ne yapmam lazım(şöyle kesintisiz saatlerce uyumadık ya bünyem şöyle bir gece belki güzel uyusa bunları istemeyecağim ama istiyor işte)
Eşim Konya lı hep dikkatimi çekiyodu Bi sormamıştım sordum rahatladım
Ben doğma büyüme Zonguldak.
Ya sorma standart temizlik yapar bitirirdim ama şimdi acaip temizlik yapasım var. Heleki cam silmeyi sevmem çok silesim var..
Programına baktığımda temizlediği 25 m2 tüm ev benim3 minik halım var kaldırmıyorum.büyük rahatlıkmış.
Festi yaT tufidiDiykon2142
Kızlar tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ama bir fikrimi belirtmek istiyorum. Muhtemelen ya uykusu var uyuyamıyor ondan huzursuz ıhlıyor ya da gazı var yapamıyor ondan ıhlıyor. Ben bulut zaten gazlı bir bebek olduğu için öyle durumlarda hemen sıcak tutuyorum bu da babasının kucağı oluyor o saatte sıcak çorbası yapamayacağıma göregündüz ise sıcak su torbası yapıyorum ıh ıh sesini en azından bırakıyor.
Festi yaDiykon2142 demiş ya aynisi iste kucagimda iki büklüm uyumak istiyor iyi de ben oyle boynum belim yamuluyorum resmen bırakmak istiyorum gerisi malum gececek biliyorum hep boyle olmayacak kendimi motive etmeye çalışıyorum bakalim ne zamana kadar
1 yil ucretsiz izin aldim cok sukur dusunsene bir de boyle sabah işe gittigimi zombi gibiAy kız kıyamıyorum da hiç anne kaenı özlemi geliyormuş 3. Ayda sıkışık buruşuk yatmak hoşlarına ondan giriyormuş kurban olurum duygulandım. Dayan bacım. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsan boşver 22.00-02.00 arası büyüme hormonları için kritik ona olduğunca uymaya çalış ama destek kesme bence. Çok etkilenmiyorsa. Şuan uyku gerilemesinin ortalarında olmanız lazım hep bu kadar kötü olmayacak merak etme bir geçsin bir bakarsın durumuna ona göre kararları alırsın sıkma canını şuanki geçici
İşte mantiken baktığında herkes böyle düşünüyor canım. Ama bu durum tam ters etki yapıyormuş bebeklerde. Onun uykusuna gec cevap verdiğin için adrenalin seviyesi çok fazla yükseliyormus bu da sabah 4 te 5 de kalk artık güne başla sinyali veriyormuş bebislere. Yani bebegin uykusu geldiği zaman uyutmak gerekiyor. Dur ben onu bir iki saat daha ayakta tutayım sabah daha geç kalksın mantığı işlemiyormusGüne erken baslamak istemesi geç uyuduğu için mi oluyormuş? Bana da erkenden gece uykusuna geçerse o kadar erken uyanır gibi geliyor. Mesela 19 da geçerse 5 gibi uyanır ama 23, gibi geçerse 7 gibi uyanır şeklinde
Canım gündüz uykuları da etkili tabi gündüz uykularında yeterli enerjiyi alamazsa gece uyanıklıga neden oluyor. Ama benim bu dediğimi aptamilin hatunuDiykon2142 bende aynı yayını izliyorum ama ikimiz farklı anlıyorum hdjdj
Ben gün içerisinde doğru düzgün uyuyamazsa uyanıklık saatinden geçmiş bir şekilde uykuya götürülürse veya gündüz 4 saat uyumaso gerekirken 5 saat uyutursan sabah erken uyanır olarak anlıyorum. Ve daha önce araştırdığım heryerde de bunu söylüyor. Ben 22.00 de uyutmak için 08.00 - 08.30 gibi uyandırmalıyım ama 19.30 da uyutmak istiyorsam 07.00-07.30 gibi uyandırmalıyım.
Benimki de öyle işte eciş bücüş kucakta uyuyor. Söyle hafif kaykılayımFesti yaDiykon2142 demiş ya aynisi iste kucagimda iki büklüm uyumak istiyor iyi de ben oyle boynum belim yamuluyorum resmen bırakmak istiyorum gerisi malum gececek biliyorum hep boyle olmayacak kendimi motive etmeye çalışıyorum bakalim ne zamana kadar
Canım gündüz uykuları da etkili tabi gündüz uykularında yeterli enerjiyi alamazsa gece uyanıklıga neden oluyor. Ama benim bu dediğimi aptamilin hatunuile osman gonulal hocadan duydum. Dur sana dakikasını bulup atacağım. Ha bir de şu var çocuğu istediğim saatte uyutmak için bekletince yorgun düşüp uykuya daha da zor geçiyor. En üst seviyeden sinir sistemini indirmeye çalışıyorsun.
Hamilton r1 var ben de suan sadece balkonda kullandim ama yakinda gecerim bu arabaya uzun sureli kullanim icin aldim pratik bir arabaya benziyor.Kızlar kabin boy bebek arabası önerisi alabilir miyim kullanan varsa 4 aylıkda da kullanılabilecek Bi model istiyorum
Ben de bir çok kişi dinledim. Seda yi sevdim. Bir de melis Keşanı beğeniyorum. Bakalım icsellestirmek kararlı olmak lazım canım. Bir gidin gelin bence memlekete. Enerji depola az değişik hava iyi gelir emin ol. Sonra bir gayret başlarsın. Zaten daha miniminnacik bulut kuşum hemen uyum sağlayacak gör bak. Ben yusufu bugün yüzde 80 mutlu gördüm mesela. Onun her dediği saatte gidip uyuttum.Yok yavrum bekletme zaten dediğin gibi adrenalin bombası haline getiriyor bebeği. allahım öss de bu kadar kafamı yormuş olsaydım şuan Türkiye 1. Siydimbeyse ben aptamil hatundan çok umutluyum. 2-3 videosunu izleyip tamamen içselleştirip başlıcam. Kocam tutturmuş memlekette memleket diye tabi birde onu ikna etmem lazım.
Seda gerçekren benimde içime sindi. Keşanı da seviyorum kitabını okumuştum o yüzden de pek dertlenmedim başlarda hdjdj bilmiyorum diykon sonrasında kocamın izni olmayacak tek veremezmişim gibi geliyorBen de bir çok kişi dinledim. Seda yi sevdim. Bir de melis Keşanı beğeniyorum. Bakalım icsellestirmek kararlı olmak lazım canım. Bir gidin gelin bence memlekete. Enerji depola az değişik hava iyi gelir emin ol. Sonra bir gayret başlarsın. Zaten daha miniminnacik bulut kuşum hemen uyum sağlayacak gör bak. Ben yusufu bugün yüzde 80 mutlu gördüm mesela. Onun her dediği saatte gidip uyuttum.
Canım buna geçmedim daha ben önce uyku eğitimi vermeden nasıl düzenleme yapılır videosuna baktım orda da tam tersini söylüyor jdjdj bakayım bunu yarın izlicem inşallah. Ben düzenli uyusun ama eğitimsiz olsun istiyorumdakika 23.30 ila 24. 50 arası falan canım ffestinalente dinle bakalım tekrar. septembrmom sen de bak canım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?