2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlısıyla 8-9 yaşlarındayken olur kuşum bu dayan az kaldı

Bebişinde alerji olanlar ek gıda için alerji doktorlarınız ne dedi? Bizimki 5.5 aylık olunca sebzelerle başlarız dedi.

Ay yalnız olmadığıma nasıl sevindim
Delirmiş gibi köpüklü temizlik foşurdatmalı videoları izliyorum. Vaktim olsa yapmam ama vaktim yok ya nasıl cezbediyor. Ama bugün verimli bir gün oldu 1 odayı dip köşe olmasa da bitirdim bu hızla herhalde son oda bittiğinde ilk odaya geri dönemm gerekecek al sana bir kısır döngü daha

Festi ya Diykon2142 demiş ya aynisi iste kucagimda iki büklüm uyumak istiyor iyi de ben oyle boynum belim yamuluyorum resmen bırakmak istiyorum gerisi malum gececek biliyorum hep boyle olmayacak kendimi motive etmeye çalışıyorum bakalim ne zamana kadar

Ay kız kıyamıyorum da hiç anne kaenı özlemi geliyormuş 3. Ayda sıkışık buruşuk yatmak hoşlarına ondan giriyormuş kurban olurum duygulandım. Dayan bacım. Çalışıyor musun? Çalışmıyorsan boşver 22.00-02.00 arası büyüme hormonları için kritik ona olduğunca uymaya çalış ama destek kesme bence. Çok etkilenmiyorsa. Şuan uyku gerilemesinin ortalarında olmanız lazım hep bu kadar kötü olmayacak merak etme bir geçsin bir bakarsın durumuna ona göre kararları alırsın sıkma canını şuanki geçici

1 yil ucretsiz izin aldim cok sukur dusunsene bir de boyle sabah işe gittigimi zombi gibi

Su aptamil videolarini ben de bi dinleyim bakalım belki yeni birseyler duyarim ve evet genelde ailece salondayken gece uykusuna geciriyordum onlarla da zaman gecireyim diye bugun odaya gideyim

Güne erken baslamak istemesi geç uyuduğu için mi oluyormuş? Bana da erkenden gece uykusuna geçerse o kadar erken uyanır gibi geliyor. Mesela 19 da geçerse 5 gibi uyanır ama 23, gibi geçerse 7 gibi uyanır şeklinde
İşte mantiken baktığında herkes böyle düşünüyor canım. Ama bu durum tam ters etki yapıyormuş bebeklerde. Onun uykusuna gec cevap verdiğin için adrenalin seviyesi çok fazla yükseliyormus bu da sabah 4 te 5 de kalk artık güne başla sinyali veriyormuş bebislere. Yani bebegin uykusu geldiği zaman uyutmak gerekiyor. Dur ben onu bir iki saat daha ayakta tutayım sabah daha geç kalksın mantığı işlemiyormus

Canım gündüz uykuları da etkili tabi gündüz uykularında yeterli enerjiyi alamazsa gece uyanıklıga neden oluyor. Ama benim bu dediğimi aptamilin hatunu ile osman gonulal hocadan duydum. Dur sana dakikasını bulup atacağım. Ha bir de şu var çocuğu istediğim saatte uyutmak için bekletince yorgun düşüp uykuya daha da zor geçiyor. En üst seviyeden sinir sistemini indirmeye çalışıyorsun.

Benimki de öyle işte eciş bücüş kucakta uyuyor. Söyle hafif kaykılayım ben de yanında yatayım deyince cocuk kendini boşlukta hissedip uyanıyor şak diye

Yok yavrum bekletme zaten dediğin gibi adrenalin bombası haline getiriyor bebeği. allahım öss de bu kadar kafamı yormuş olsaydım şuan Türkiye 1. Siydim beyse ben aptamil hatundan çok umutluyum. 2-3 videosunu izleyip tamamen içselleştirip başlıcam. Kocam tutturmuş memlekette memleket diye tabi birde onu ikna etmem lazım.

Ben de bir çok kişi dinledim. Seda yi sevdim. Bir de melis Keşanı beğeniyorum. Bakalım icsellestirmek kararlı olmak lazım canım. Bir gidin gelin bence memlekete. Enerji depola az değişik hava iyi gelir emin ol. Sonra bir gayret başlarsın. Zaten daha miniminnacik bulut kuşum hemen uyum sağlayacak gör bak. Ben yusufu bugün yüzde 80 mutlu gördüm mesela. Onun her dediği saatte gidip uyuttum.

Seda gerçekren benimde içime sindi. Keşanı da seviyorum kitabını okumuştum o yüzden de pek dertlenmedim başlarda hdjdj bilmiyorum diykon sonrasında kocamın izni olmayacak tek veremezmişim gibi geliyor

Oy fındığım benim maşallah böylr böyle çok iyi olcak

4 aya giris yaptik burada aşı atak muhabbetlerini okudukca icimi bir korku aldi. Pazartesi asi gunu umarim sorunsuz atlatiriz.
Bizim uyku isi cok karisik ya cani ne zaman isterse o zaman uyuyor bazen dalamayinca ciglik ciglik agliyor. Bir ara aksam 9 gibi uyutuordum ama simdi 11 civari uyuyor sabahta 8 gibi kalkiyoruz arada iki kere bazen uc emmek icin uyaniyor daha dogrusu mizirdaniyor gozlerini bule acmadan uyuyor tekrar. Gunduz uykulari ise genelde kisa sureli oluyor. Bir suredir gunduzleri oglen 2-3 gibi disariya cikariyorum arabayla 5-6 gibi eve donuyoruz bu surede neredeyse devamli uyuyor hatta eve gelince de 1 saat kadar yine uyumaya devam ediyor. Boyle olunca da gece uykumuz gec saate kaliyor.

dakika 23.30 ila 24. 50 arası falan canım ffestinalente dinle bakalım tekrar. septembrmom sen de bak canım istersen
Canım buna geçmedim daha ben önce uyku eğitimi vermeden nasıl düzenleme yapılır videosuna baktım orda da tam tersini söylüyor jdjdj bakayım bunu yarın izlicem inşallah. Ben düzenli uyusun ama eğitimsiz olsun istiyorum karpuz yiyeyim ama çilek tadı alayım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…