2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu kadın tam senin istedigin tarzda anlatiyor festi az önce izledim. Her bebek farklidir temelinde anlatiyor ben begendim az once izledim

Sen her türlü yaparsın arkadaşım ama kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yapın canım. Çünkü şu an en önemli şey senin ve bulutun mutluluğu huzuru

Canım masaallah gündüz 4 saat uyuyan ve akşam 6 gibi uyanan bebis elbet daha geç uyur. Arada da hiç uyanmiyorsa beslenmek dışında bence sıkıntı yok. Kendi yatağında mi yatıyor peki butun gece ?

Canım masaallah gündüz 4 saat uyuyan ve akşam 6 gibi uyanan bebis elbet daha geç uyur. Arada da hiç uyanmiyorsa beslenmek dışında bence sıkıntı yok. Kendi yatağında mi yatıyor peki butun gece ?
Ben de sukrediyorum Allah var bebegim cok zorluk cikarmiyor bana. Ilk iki aya kadar besiginde yatirdim ama benim bebe kundak olayini cok sevmedi bildigin kollari yana acip uyumayi seviyor o yuzden ikinci ayda rahat edemedi besikte uyumamaya basladi ben de yanima aldim beraber yatiyoruz paşa bildigin yatagin yarisini kapliyor hem benim de kolayima geldi mizirdaninca alip emzirip hemen yanima koyuyorum tekrar.
Normalde gunduz bebegim cok uyumuyor aslinda disarisi cok iyi geliyor eger imkani olan varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim soguk falan dinlemiyorum cikariyorum imkan buldukca bana da iyi geliyor dolasiyorum bir yerlerde oturuyorum kahve iciyorum. Ama tabi her bebek böyle olacak demek değil ama bence denemeye değer.

Sen her türlü yaparsın arkadaşım ama kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yapın canım. Çünkü şu an en önemli şey senin ve bulutun mutluluğu huzuru

Bilmiyorum diykon sanki biraz fazlaca kaosa sürükledim kendimi. O muydu bu muydu derken. Emzirmeye alıştığı için düzeninin bozulması bana ağır geldi. Kendim hata ettim oğlum etkilendi kafasına girdim alakası yok biliyorum minik sıpam çokta mutlu aslında ama anne yüreğime anlatamıyorum bunu. En iyisi derin nefes alıp akışına bırakayım. 28 aralıkta aşı olacak tamda 5 ay olmuş olacak o zamana atakta tamamen biter sonra çok uzun bir süre atak yok rahatız. Yılbaşından sonra da gideyim yıllık izinden 4-5 gün ayıracak şekilde memlekete gidelim döndüğümüzde de düzenlememizi yapalım şuan böyle karar verdim. Bu sedayı da beğendim önerilerini uygularsak başarılı oluruz gibi geldi.

Bu kadın tam senin istedigin tarzda anlatiyor festi az önce izledim. Her bebek farklidir temelinde anlatiyor ben begendim az once izledim

Evet evet bende beğendim şuana kadar ki bestim bu. Profesyonel destek almaya karar verirsem kendisinden alırım. İçime sindi konuşması bakış açısı ve anlatışı. 23 tane videosu var jdjdj 3-4 tanesi tam uygun onları izlemeyi planlıyorum ama 10-15 dk şeklinde olunca hızlı ilerlemiyor vereceğim zamana ancak biter

Maşallah bebegine yarabbim bize de şöyle gece uykusuna gectikten sonra guzelce uyumayi hadi 2 degil de 3 kere uyanmali asamaya tez gecmeyi nasip etsin

Selam kızlar bir de benim bebemin uykusunu anlatayım yorumunuz ne olcak günde 3 kez 30 ar dakika uyuyor saolsun doğduğundan beri aynı hiç bir iş yapamıyorum Kahvaltı bile koştur koştur. gece 11 de uyurdu onu 12 1 2 ye çekiyor ki en fazla 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum çünkü uykusu gelince sinirli oluyor baya sabah ta 10-11-12 değişiyor uyanması koynumda uyandıkça emerek uyuyor 4:30 da uyanıyor 6:30 da 8:30 da sonra da 11-12 de falan son olarak uyanıyor. Sabah 8 de uyandırsam nasıl olcak merak ettim bir deniyim

Aynen annesi yanında rahat ediyorsa öyle yapacak bir şey yok. Benimki yanıma koyunca da durmuyor anlamadım değişik valla ne güzel gündüz uykuları içinde bir yol bulmuşsun masaallah diyelim tekrar.

Çocuğa gündüz uykusu niye 30 dk diye haksızlık ediyorsun. Baya öğlen 12 ye kadar uyuyor yavru

Aynen biraz akisina bırak bakalım nasıl yol alacaksınız canım. Dediğin tarihler çok yakın zaten 10 gün falan sürer toplamda. Çok da gün hesabına takılma. Her şey olması gerektiği şekilde ve zamanda oluyor. Ben de beğendim sedayı bakalım biz nasıl olacağız şu an enerjim bitik 1 saattir tekrar uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusundan nasıl bu kadar çabuk çıkıyor anlamıyorum

Ooo hemşomm yaa yazınca fark ettim de sende de 42 varmış hem hemşehriyiz hemde doğurma günleri olarak gündaş sayılırız
Ben de hiç dikkat etmemisim canım senin profili aynen Miray kuş 5 ağustos. Benim canavar 6 ağustos ömürleri bahtları güzel olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…