- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.641
Elele plane 2 yenidoğandan itibaren kullanıyorum sürüşü çok kolay konforlu şu an için memnunumKızlar kabin boy bebek arabası önerisi alabilir miyim kullanan varsa 4 aylıkda da kullanılabilecek Bi model istiyorum
Bu kadın tam senin istedigin tarzda anlatiyor festi az önce izledim. Her bebek farklidir temelinde anlatiyor ben begendim az once izledimCanım buna geçmedim daha ben önce uyku eğitimi vermeden nasıl düzenleme yapılır videosuna baktım orda da tam tersini söylüyor jdjdj bakayım bunu yarın izlicem inşallah. Ben düzenli uyusun ama eğitimsiz olsun istiyorumkarpuz yiyeyim ama çilek tadı alayım teşekkürler
Sen her türlü yaparsın arkadaşım ama kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yapın canım. Çünkü şu an en önemli şey senin ve bulutun mutluluğu huzuruSeda gerçekren benimde içime sindi. Keşanı da seviyorum kitabını okumuştum o yüzden de pek dertlenmedim başlarda hdjdj bilmiyorum diykon sonrasında kocamın izni olmayacak tek veremezmişim gibi geliyor
Oy fındığım benim maşallah böylr böyle çok iyi olcak
Canım masaallah gündüz 4 saat uyuyan ve akşam 6 gibi uyanan bebis elbet daha geç uyur. Arada da hiç uyanmiyorsa beslenmek dışında bence sıkıntı yok. Kendi yatağında mi yatıyor peki butun gece ?4 aya giris yaptik burada aşı atak muhabbetlerini okudukca icimi bir korku aldi. Pazartesi asi gunu umarim sorunsuz atlatiriz.
Bizim uyku isi cok karisik ya cani ne zaman isterse o zaman uyuyor bazen dalamayinca ciglik ciglik agliyor. Bir ara aksam 9 gibi uyutuordum ama simdi 11 civari uyuyor sabahta 8 gibi kalkiyoruz arada iki kere bazen uc emmek icin uyaniyor daha dogrusu mizirdaniyor gozlerini bule acmadan uyuyor tekrar. Gunduz uykulari ise genelde kisa sureli oluyor. Bir suredir gunduzleri oglen 2-3 gibi disariya cikariyorum arabayla 5-6 gibi eve donuyoruz bu surede neredeyse devamli uyuyor hatta eve gelince de 1 saat kadar yine uyumaya devam ediyor. Boyle olunca da gece uykumuz gec saate kaliyor.
Etliekmek candır
Ben de sukrediyorum Allah var bebegim cok zorluk cikarmiyor bana. Ilk iki aya kadar besiginde yatirdim ama benim bebe kundak olayini cok sevmedi bildigin kollari yana acip uyumayi seviyor o yuzden ikinci ayda rahat edemedi besikte uyumamaya basladi ben de yanima aldim beraber yatiyoruz paşa bildigin yatagin yarisini kapliyorCanım masaallah gündüz 4 saat uyuyan ve akşam 6 gibi uyanan bebis elbet daha geç uyur. Arada da hiç uyanmiyorsa beslenmek dışında bence sıkıntı yok. Kendi yatağında mi yatıyor peki butun gece ?
Sen her türlü yaparsın arkadaşım ama kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yapın canım. Çünkü şu an en önemli şey senin ve bulutun mutluluğu huzuru
Bu kadın tam senin istedigin tarzda anlatiyor festi az önce izledim. Her bebek farklidir temelinde anlatiyor ben begendim az once izledim
Maşallah bebegineBen de sukrediyorum Allah var bebegim cok zorluk cikarmiyor bana. Ilk iki aya kadar besiginde yatirdim ama benim bebe kundak olayini cok sevmedi bildigin kollari yana acip uyumayi seviyor o yuzden ikinci ayda rahat edemedi besikte uyumamaya basladi ben de yanima aldim beraber yatiyoruz paşa bildigin yatagin yarisini kapliyorhem benim de kolayima geldi mizirdaninca alip emzirip hemen yanima koyuyorum tekrar.
Normalde gunduz bebegim cok uyumuyor aslinda disarisi cok iyi geliyor eger imkani olan varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim soguk falan dinlemiyorum cikariyorum imkan buldukca bana da iyi geliyor dolasiyorum bir yerlerde oturuyorum kahve iciyorum. Ama tabi her bebek böyle olacak demek değil ama bence denemeye değer.
Teşekkür ederim canım bakacağımdakika 23.30 ila 24. 50 arası falan canım ffestinalente dinle bakalım tekrar. septembrmom sen de bak canım istersen
Aynen annesi yanında rahat ediyorsa öyle yapacak bir şey yok. Benimki yanıma koyunca da durmuyor anlamadım değişik vallaBen de sukrediyorum Allah var bebegim cok zorluk cikarmiyor bana. Ilk iki aya kadar besiginde yatirdim ama benim bebe kundak olayini cok sevmedi bildigin kollari yana acip uyumayi seviyor o yuzden ikinci ayda rahat edemedi besikte uyumamaya basladi ben de yanima aldim beraber yatiyoruz paşa bildigin yatagin yarisini kapliyorhem benim de kolayima geldi mizirdaninca alip emzirip hemen yanima koyuyorum tekrar.
Normalde gunduz bebegim cok uyumuyor aslinda disarisi cok iyi geliyor eger imkani olan varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim soguk falan dinlemiyorum cikariyorum imkan buldukca bana da iyi geliyor dolasiyorum bir yerlerde oturuyorum kahve iciyorum. Ama tabi her bebek böyle olacak demek değil ama bence denemeye değer.
Çocuğa gündüz uykusu niye 30 dk diye haksızlık ediyorsun. Baya öğlen 12 ye kadar uyuyor yavruSelam kızlar bir de benim bebemin uykusunu anlatayım yorumunuz ne olcakgünde 3 kez 30 ar dakika uyuyor saolsun doğduğundan beri aynı hiç bir iş yapamıyorum Kahvaltı bile koştur koştur. gece 11 de uyurdu onu 12 1 2 ye çekiyor ki en fazla 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum çünkü uykusu gelince sinirli oluyor baya sabah ta 10-11-12 değişiyor uyanması koynumda uyandıkça emerek uyuyor 4:30 da uyanıyor 6:30 da 8:30 da sonra da 11-12 de falan son olarak uyanıyor. Sabah 8 de uyandırsam nasıl olcak merak ettim bir deniyim
Aynen biraz akisina bırak bakalım nasıl yol alacaksınız canım. Dediğin tarihler çok yakın zaten 10 gün falan sürer toplamda. Çok da gün hesabına takılma. Her şey olması gerektiği şekilde ve zamanda oluyor. Ben de beğendim sedayı bakalım biz nasıl olacağız şu an enerjim bitik 1 saattir tekrar uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusundan nasıl bu kadar çabuk çıkıyor anlamıyorumBilmiyorum diykon sanki biraz fazlaca kaosa sürükledim kendimi. O muydu bu muydu derken. Emzirmeye alıştığı için düzeninin bozulması bana ağır geldi. Kendim hata ettim oğlum etkilendi kafasına girdim alakası yok biliyorum minik sıpam çokta mutlu aslında ama anne yüreğime anlatamıyorum bunu. En iyisi derin nefes alıp akışına bırakayım. 28 aralıkta aşı olacak tamda 5 ay olmuş olacak o zamana atakta tamamen biter sonra çok uzun bir süre atak yok rahatız. Yılbaşından sonra da gideyim yıllık izinden 4-5 gün ayıracak şekilde memlekete gidelim döndüğümüzde de düzenlememizi yapalım şuan böyle karar verdim. Bu sedayı da beğendim önerilerini uygularsak başarılı oluruz gibi geldi.
Evet canımSende mi konya hsjjs
Ooo hemşomm yaa yazınca fark ettim de sende de 42 varmışEvet canım
Ben de hiç dikkat etmemisim canım senin profiliOoo hemşomm yaa yazınca fark ettim de sende de 42 varmışhem hemşehriyiz hemde doğurma günleri olarak gündaş sayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?