- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.661
Günaydın kuşumm, yusuf beyler yine kargalarla bir başlamış güneHorozlar ötmeden, inekler sağılmadan, kargalar kahvaltısını yapmadan biz güne başladık bugün. 06.05'temaraton başlasın o zaman. Herkese günaydın bu arada
Bu monicanın merdiven cıkma özelliği varmı ajdkdkd varsa alayım teşekkürler shjdjd dümdüz olsaydı keşke evim hemen alirdim ya mis gibi bi bascam tuşa ev tertemiz oooffdfRoborock s5 max bizimkisi çok memnunum ama alalı baya oldu yenileri çıkmıştır. Bence bebekli evlere lazım ya. Anne konforu için. Süpürülmeyen ev daha bir dağınık görünüp, psikoloji bozuyor.
Benim eşimde 6 buçukta geliyor o yüzdrn bende 9 uyutuyorum en geç. Tabi bazen ağlayıp zırlıyor daha erken istiyor o zamanda 8-8 bucuk akşam. Sabahlarıda babasının işe gidiş saatinde kalkıyo yine 8 falan. Ugurlamak istiyor herhalde hskdjdHatta ben babasını görsün istiyorum akşam eşim 19.30 gibi geliyor haliyle erken uyutmuyorum. O zaman araştırmıştım 22.00 gibi uyusun istiyorum o zaman 08.00 gibi güne başlatmalısınız diyordu. Ha sorarsan 22.00 de uykuya geçirebildin mi hiç diye yok ama olsun teorik bilgi böyleDiykon2142
Kız haber et çatlarım haldjdkdkd bende regl olmadım daha. Ama kasık ağrımda olmadıRegl olmayan arkadaşlar kasıklarında ağrılar oluyor mu? Ağrı fena adet ağrısı gibi.. Randevuda aldım pazartesiye. inşallah 2. Uzay gelmiyordur..
Bu monicanın merdiven cıkma özelliği varmı ajdkdkd varsa alayım teşekkürler shjdjd dümdüz olsaydı keşke evim hemen alirdim ya mis gibi bi bascam tuşa ev tertemiz oooffdf
Keşke uyuyarak başlasaydıkHorozlar ötmeden, inekler sağılmadan, kargalar kahvaltısını yapmadan biz güne başladık bugün. 06.05'temaraton başlasın o zaman. Herkese günaydın bu arada
Benim eşimde 6 buçukta geliyor o yüzdrn bende 9 uyutuyorum en geç. Tabi bazen ağlayıp zırlıyor daha erken istiyor o zamanda 8-8 bucuk akşam. Sabahlarıda babasının işe gidiş saatinde kalkıyo yine 8 falan. Ugurlamak istiyor herhalde hskdjd
Gece 1 de uyuyor amaÇocuğa gündüz uykusu niye 30 dk diye haksızlık ediyorsun. Baya öğlen 12 ye kadar uyuyor yavru
Antibiyotik içmiştim son 2 ay çok sık olunuyor benim öyle olmuştuArkadaşlar gebelikte idrar yolunda enfeksiyon çıkan ne yaptı acaba monurol içtim yattım Şifaa niyetine sizler naptınjz
Gece 1 de uyuyor amaben Yanında yatıyorum diye yatıyor birde kalksam uyanır bugün 9 da uyandırdım bakalım akşam da 10 da gece uykusuna geçirmeye çalışcam bakalım olcak mı
Hunilerimiz eksik bence şu andaHep söylüyorum hepimiz temizinden delirmeyiz inşallah hdjdj o muydu bu muydu derken
Hunilerimiz eksik bence şu anda
ay kolay gelsin uykusuzken çok zor gerçekten ya. Uykun varsa durduğun yerde uyu neden bir dakika sonra gözlerini hiç uyumamış açıyorsun açtın kapat geri yok anamR rose7134 birde uykum var diye ağlamıyor mu allahım yaee uyu evladım sanki uyuma dedim. Huysuz şimdi gece uyumadığı için. Bugün de yürek yemişim gibi misaifr davet ettim yemekli ama daha temizlik bile bitmedi ve yataktan kalkamıyorum gece gram uyutmadığı için. İnsanlar bana dedi ama çaya gelelim zahmet etme diye ay dedim olur mu saçmalamayın hdjdn kendim saçmalamışım haberim yok.
Ahh teyzesi bi bilse uyku ne datluGünaydın kuşumm, yusuf beyler yine kargalarla bir başlamış günebi uyusa cok sevcek aslında
Oyy kuşum ya ne olcek bizim bu bebelerin hali yaKeşke uyuyarak başlasaydıkbizim ki bugün uyumayı unuttu
Ayy ben yusufu saat 19.00 kadar zor tutuyorum ama benim de en en en iyi ihtimal sabah 6 da güne başlıyorGece 1 de uyuyor amaben Yanında yatıyorum diye yatıyor birde kalksam uyanır bugün 9 da uyandırdım bakalım akşam da 10 da gece uykusuna geçirmeye çalışcam bakalım olcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?