2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Roborock s5 max bizimkisi çok memnunum ama alalı baya oldu yenileri çıkmıştır. Bence bebekli evlere lazım ya. Anne konforu için. Süpürülmeyen ev daha bir dağınık görünüp, psikoloji bozuyor.
Bu monicanın merdiven cıkma özelliği varmı ajdkdkd varsa alayım teşekkürler shjdjd dümdüz olsaydı keşke evim hemen alirdim ya mis gibi bi bascam tuşa ev tertemiz oooffdf

Benim eşimde 6 buçukta geliyor o yüzdrn bende 9 uyutuyorum en geç. Tabi bazen ağlayıp zırlıyor daha erken istiyor o zamanda 8-8 bucuk akşam. Sabahlarıda babasının işe gidiş saatinde kalkıyo yine 8 falan. Ugurlamak istiyor herhalde hskdjd

Regl olmayan arkadaşlar kasıklarında ağrılar oluyor mu? Ağrı fena adet ağrısı gibi.. Randevuda aldım pazartesiye. inşallah 2. Uzay gelmiyordur..
Kız haber et çatlarım haldjdkdkd bende regl olmadım daha. Ama kasık ağrımda olmadı bel ağrım var hamilemiyim die test yapmıştım bende handjd fıtık cıktı teşekkürler

Bu monicanın merdiven cıkma özelliği varmı ajdkdkd varsa alayım teşekkürler shjdjd dümdüz olsaydı keşke evim hemen alirdim ya mis gibi bi bascam tuşa ev tertemiz oooffdf

Yavrum çoklu haritalama var hdjdj
Alt kat üst kat yaparsın hepi topu alttan üste çıkarıcan, üstten alta indiricen. Ben bu monikam iki gözümün çiçeği için halılarımdan vazgeçmiş insanım jdjdj yeni taşınmışız gibi oldu ev ama olsun

Bu zengolarında derdi çok yaa

Oy Fındıkkuşum keremim ya nasıl içli çocuk şimdiden

Çocuğa gündüz uykusu niye 30 dk diye haksızlık ediyorsun. Baya öğlen 12 ye kadar uyuyor yavru
Gece 1 de uyuyor ama ben Yanında yatıyorum diye yatıyor birde kalksam uyanır bugün 9 da uyandırdım bakalım akşam da 10 da gece uykusuna geçirmeye çalışcam bakalım olcak mı

R rose7134 birde uykum var diye ağlamıyor mu allahım ya ee uyu evladım sanki uyuma dedim. Huysuz şimdi gece uyumadığı için. Bugün de yürek yemişim gibi misaifr davet ettim yemekli ama daha temizlik bile bitmedi ve yataktan kalkamıyorum gece gram uyutmadığı için. İnsanlar bana dedi ama çaya gelelim zahmet etme diye ay dedim olur mu saçmalamayın hdjdn kendim saçmalamışım haberim yok.

ay kolay gelsin uykusuzken çok zor gerçekten ya. Uykun varsa durduğun yerde uyu neden bir dakika sonra gözlerini hiç uyumamış açıyorsun açtın kapat geri yok anam artık aldım ayağıma salladım sallarken bende yattım öyle uyumuşum yarım saat sağolsun. ayağımdan indirmedim artık uyusun diye

Günaydın kuşumm, yusuf beyler yine kargalarla bir başlamış güne bi uyusa cok sevcek aslında
Ahh teyzesi bi bilse uyku ne datlu uykusuzken ben ben değilim mesela. Hamileyken eve 7 de gelir 8 de uyurdum iyiki de öyle yapmışım yavrumi acısını çıkartıyor şimdi.

Gece 1 de uyuyor ama ben Yanında yatıyorum diye yatıyor birde kalksam uyanır bugün 9 da uyandırdım bakalım akşam da 10 da gece uykusuna geçirmeye çalışcam bakalım olcak mı
Ayy ben yusufu saat 19.00 kadar zor tutuyorum ama benim de en en en iyi ihtimal sabah 6 da güne başlıyor . Ne değişikler ya. Yavrum ya ablam bir teorem ortaya atmıştı doğru olabilir ki acaba? Şimdi ben hamişken işten geldiğim gibi cuppp yatardım ablama göre hamileyken öyle erken yattığım için çocuksu anda o saatte uyumak istiyor. senin hamileligin nasıldı? Gece kaçta yapardın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…