2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allahim bütün gün dilimde aynı şarkılar. Arııı vız vız arııı vız vız diye bağırır. Efendime söyleyeyim ellerim tombik tombik... nerede kaldı sezen aksular edip akbayramlar ahh
Ben kendi kendime bi şeyler yaparken bile çocuk şarkıları mırıldanıyorum ya kafamda sürekli cevizz adaaam şip şap şoppp

Bende 2 ayaklısından monika aldım bu aralar kocam beyler sağolsun sezeryanlı da olunca bazen ben demeden bile bile süpürge açmış oluyor, bu sabahta saat 9 da dediki sengit yat ben ilgilenebildiğim kadar bakayım çocuga temiz 1 saat falan uyku çekmişim her eve lazım üst modeli Kocika

Neler yazmışsınız ara ara okumaya çalıştım ama. Yazamadıklarım kalacak. Uyku eğitimiydi falan yapabileni tebrik ederim.. Uyku elbet önemlidir ama bizde bu çocukları özenle uyumasınlar diye uğraşmıyoruz dimi? Gece 23.15 de uyudu paşa normale göre 1 saat erken uyudu iyi dedim. 1.30 da uyandı emzirdim uykuya dönmesi lazım gözler açıldı 3 te tekrar anca uyudu denemediğim şey kalmadı uyusun diye ağlaya ağlaya ıhlaya ıhlaya 3 ü buldu uyuması. Neyse iyi güzel uyuyor be mübarek ne görüyorsun daha.. Bi bebek uykusunda bile ıhlar mı ya ıhlamalar ayakları kaldırıp küt diye bırakmalar yatak sallanıyor.. Bende uyku sıfır tabi böyle 9 u buldu ama uyandırdım bende.. Ihlaya ıhlaya uyku mu olur. 9 dan bu yana ıhlayarak devam uykusu var ama uyumuyor ne memede ne sallamayla ne pışpışlamayla... Gezdiriyorum yok yatırıyorum yok emziriyorum yok oyun oynatıyorum kartlar çıngırak falan yok.. Bu kadar memnuniyetsiz olur mu Bi bebek.. Ben anlamadım.

Diş sıkıntısı çekmeye başladılar artık dişler çıkana kadar bizim pertimiz çıkacak galiba ben çok kötü oldu mu ağrısı var gibi ses çıkardı mı calpol veriyorum artık son çare istemesem de

Kızlar konu açtım ama daha yazan olmadı kızım 6 yaşında yakın zamanda bademcik iltihabı geçirdi dün bademciği inmişmi diye kontrol ederken dilinin kabardığını pütür pütür olduğunu gördüm başına gelen varmı lütfen bişey yazın

Bizim ki 19:00 da uyusa babası beni mahkemeye verir çocummu bana göstermedi diyeO teorem bana uyuyor smmm ofisinde çalışıyordum ben gece 1 lere kadar mesai yapıyordum hamileyken son iki ay da evdeyken gece geç yatıyordum öğlen kalkıyordum şu an aynı

Benim manzara müko bak şimdi Acayip salgın var kocam hastalandı evden kaçtık kuzumla ablama geldik yeğenin tavandan asılı hamağı var hanım hanımcık uyuyor bunda normal hamak aldım eve ona koyunca çığlık kıyamet beşiğinde zaten bıçaklar var en son 1 aylıkken uyuyordu mecbur bundan da alcam kocam beni boşayacak bu gidişle ama olsun değer

Eklentiler

• image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 79
Yeğenimin ağzı el ayak ağız hastalığı olunca kötü olmuştu bir doktora götürsen canım çok geçmiş olsun

Allahim saçlara gel masaallah kuzuma

Ahanda valla bak tutmuş. Ben de eve geldiğim gibi yatardım. Sonra ağrılarım olurdu hele son 1 ay falan gece balkonda çıkardım 2 de 3 te. Benin bebe de şu an aynı bu sistem uyuyor ya şaka gibi

Merhaba kızlar gece tuz lambasını 1 haftadır kullanıyoruz baya iyi geldi benim astım var minnos daha rahat Tuz Lambasının Bebeklere ve Çocuklara Faydaları Nelerdir? Yaydığı negatif iyonlar ve higroskopik etkisiyle ortamda yer alan fazlaca nemi çeken tuz lambası, gözümüzle göremeyeceğimiz küçüklükte yer alan kirleticileri yere düşürür ve kendisine çeker. Böylece yaşlıların, bebeklerin, çocukların ve hastaların ihtiyaç duyduğu temiz ve kaliteli havayı sunar.
Astım, bronşit, KOAH, burun tıkanıklığı, horlama, nefes darlığı vb. solunuma bağlı sağlık problemleri için rahatlatıcı ve önleyici etkiye sahiptir.
Kristal kaya tuzu çeşitlerinden olan Çankırı tuzu, elektromanyetik dalgalara karşı koruyu özelliklere sahiptir. Bu nedenle çocuklar ve bebekler için çok daha önemli ve zararlı olan radyasyona karşı tuz lambası kullanmak yerinde olacaktır.
Gelişim çağında ki bebek ve çocukların organları, gelişmiş bireylere göre daha hassastır. Bu nedenle ciğerleri kirliliğe karşı daha hassas olan çocuklar için alerjik astım, bronşit, KOAH, burun tıkanıklığı, horlama, saman nezlesi gibi solunuma bağlı rahatsızlıklara karşı koruyucu ve önleyici bir alternatiftir.
4207 Sayılı Kanun ile 5727 Sayılı Kanunlar kapsamında sigara içilen alanlar daha da azalsa da maalesef çocuklarımızı ve bebeklerimiz, onları açık havaya çıkardığımızda istemeden de olsa sigara dumanına maruz kalabilmektedirler. Sigara ve fabrika dumanı, egzoz gazı, kimyasal atık ve maddelerin olumsuz etkisini en aza indirgemek için çocuklarınızın ve bebeklerinizin odasında tuz lambası bulundurmanız fayda sağlayacaktır.
Çocukların ve bebeklerin çok daha rahat bir ortamda uyumasına katkı sağlar.
Havanın vitaminleri olarak da ifade edilen kaya tuzu lambası, pozitif iyonları etkisiz hale getirir. Böylece çocuklar daha temiz bir havayı teneffüs etmiş olur.
Anne ve babalar ders çalışırken odaklanma sorunu yaşayan yani konsantre olamayan çocukları için, ders çalıştığı odanın masasına tuz lamba koyarak çocuklarının çalışmasını daha verimli hale getirebilir.
Gece lambası olarak da kullanılabilen dekoratif tuz gece lambası, çocuk ve bebekleri karanlığa karşı kendilerini daha güvenli hissetmelerini sağlar

Paşa uyudu benim de kafamdakiler susarsa uyuycam büyük ihtimalle susup dalana kadar uyanmış olacak bu konuda tek değilimdir umarım

Bende sürekli tuvalet kalkıp su içiyordum ondan mı böyle dersin
Valla olabilir arkadaşım. Bilseydik tutardık çişimizi falan yani sımsıkı kapatır gözleri zorla uyurduk ama böyle bir şey varmış galiba ya anne karnındaki düzeni ritmi biliyorlarmış bebisler.
Bileydim böyle olacağını ona göre bir uyku düzeni yapardım kendime
Değil mi arkadaşım ya. Bana dedilerdi de inanmamıştım şehir efsanesi diye ama dediğim gibi bebisler anne karnındaki ritmi biliyorlar. İşe de mesela ben hep 7 de kalkardım. Kahvaltı hazırlarken hemen tekmelemeye başlardı anlardım ki o da uyandı o hayatın uzantısını devam ettiriyor yavrum sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…