- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.681
Ben kendi kendime bi şeyler yaparken bile çocuk şarkıları mırıldanıyorum ya kafamda sürekli cevizz adaaam şip şap şopppAllahim bütün gün dilimde aynı şarkılar. Arııı vız vız arııı vız vız diye bağırır. Efendime söyleyeyim ellerim tombik tombik...nerede kaldı sezen aksular edip akbayramlar ahh
Anladımm canım bende toz şeklinde içtim monurol diee Şifaa niyetine umarım düzelirAntibiyotik içmiştim son 2 ay çok sık olunuyor benim öyle olmuştu
Yavrum çoklu haritalama var hdjdj
Alt kat üst kat yaparsın hepi topu alttan üste çıkarıcan, üstten alta indiricen. Ben bu monikam iki gözümün çiçeği için halılarımdan vazgeçmiş insanım jdjdj yeni taşınmışız gibi oldu ev ama olsun
Bu zengolarında derdi çok yaa
Diş sıkıntısı çekmeye başladılar artık dişler çıkana kadar bizim pertimiz çıkacak galiba ben çok kötü oldu mu ağrısı var gibi ses çıkardı mı calpol veriyorum artık son çare istemesem deNeler yazmışsınız ara ara okumaya çalıştım ama. Yazamadıklarım kalacak. Uyku eğitimiydi falan yapabileni tebrik ederim.. Uyku elbet önemlidir ama bizde bu çocukları özenle uyumasınlar diye uğraşmıyoruz dimi? Gece 23.15 de uyudu paşa normale göre 1 saat erken uyudu iyi dedim. 1.30 da uyandı emzirdim uykuya dönmesi lazım gözler açıldı 3 te tekrar anca uyudu denemediğim şey kalmadı uyusun diye ağlaya ağlaya ıhlaya ıhlaya 3 ü buldu uyuması. Neyse iyi güzel uyuyor be mübarek ne görüyorsun daha.. Bi bebek uykusunda bile ıhlar mı ya ıhlamalar ayakları kaldırıp küt diye bırakmalar yatak sallanıyor.. Bende uyku sıfır tabi böyle 9 u buldu ama uyandırdım bende.. Ihlaya ıhlaya uyku mu olur. 9 dan bu yana ıhlayarak devam uykusu var ama uyumuyor ne memede ne sallamayla ne pışpışlamayla... Gezdiriyorum yok yatırıyorum yok emziriyorum yok oyun oynatıyorum kartlar çıngırak falan yok.. Bu kadar memnuniyetsiz olur mu Bi bebek.. Ben anlamadım.
Bizim ki 19:00 da uyusa babası beni mahkemeye verir çocummu bana göstermedi diyeAyy ben yusufu saat 19.00 kadar zor tutuyorum ama benim de en en en iyi ihtimal sabah 6 da güne başlıyor. Ne değişikler ya. Yavrum ya ablam bir teorem ortaya atmıştı doğru olabilir ki acaba? Şimdi ben hamişken işten geldiğim gibi cuppp yatardım ablama göre hamileyken öyle erken yattığım için çocuksu anda o saatte uyumak istiyor. senin hamileligin nasıldı? Gece kaçta yapardın merak ettim
Benim manzara müko bak şimdiDhdjsjjs gerçekten öyle
Boş boş duvarlara bakıyorum dün geceden sonra. Babasının kucağından inmedi. Meme de değil bu sefer anlamadım. Akışa bıraktım. Gittiğim yol yol değildi ama manzaram güzeldi şimdi manzaram da güzel değil
Yeğenimin ağzı el ayak ağız hastalığı olunca kötü olmuştu bir doktora götürsen canım çok geçmiş olsunKızlar konu açtım ama daha yazan olmadı kızım 6 yaşında yakın zamanda bademcik iltihabı geçirdi dün bademciği inmişmi diye kontrol ederken dilinin kabardığını pütür pütür olduğunu gördüm başına gelen varmı lütfen bişey yazın
Eki Görüntüle 3353409
Sırf bu sebeple dün gece uykuya dalamadim biliyor musun? Dilime dolanıp duruyorlar yaaaBen kendi kendime bi şeyler yaparken bile çocuk şarkıları mırıldanıyorum ya kafamda sürekli cevizz adaaam şip şap şoppp
Allahim saçlara gel masaallah kuzumaBenim manzara müko bak şimdiAcayip salgın var kocam hastalandı evden kaçtık kuzumla ablama geldik yeğenin tavandan asılı hamağı var hanım hanımcık uyuyor bunda normal hamak aldım eve ona koyunca çığlık kıyamet beşiğinde zaten bıçaklar var en son 1 aylıkken uyuyordu mecbur bundan da alcam kocam beni boşayacak bu gidişle ama olsun değer
Ahanda valla bak tutmuş. Ben de eve geldiğim gibi yatardım. Sonra ağrılarım olurdu hele son 1 ay falan gece balkonda çıkardım 2 de 3 te. Benin bebe de şu an aynı bu sistem uyuyor ya şaka gibiBizim ki 19:00 da uyusa babası beni mahkemeye verir çocummu bana göstermedi diyeO teorem bana uyuyor smmm ofisinde çalışıyordum ben gece 1 lere kadar mesai yapıyordum hamileyken son iki ay da evdeyken gece geç yatıyordum öğlen kalkıyordum şu an aynı
Bende sürekli tuvalet kalkıp su içiyordum ondan mı böyle dersinAhanda valla bak tutmuş. Ben de eve geldiğim gibi yatardım. Sonra ağrılarım olurdu hele son 1 ay falan gece balkonda çıkardım 2 de 3 te. Benin bebe de şu an aynı bu sistem uyuyor ya şaka gibi
Çok agresif bir hanımefendi olur kendisi saçları da dik dikAllahim saçlara gel masaallah kuzuma
Bileydim böyle olacağınıAhanda valla bak tutmuş. Ben de eve geldiğim gibi yatardım. Sonra ağrılarım olurdu hele son 1 ay falan gece balkonda çıkardım 2 de 3 te. Benin bebe de şu an aynı bu sistem uyuyor ya şaka gibi
Ayy benimkişininde dik dik saçlarÇok agresif bir hanımefendi olur kendisi saçları da dik dik
Valla olabilir arkadaşım. Bilseydik tutardık çişimizi falan yani sımsıkı kapatır gözleri zorla uyurdukBende sürekli tuvalet kalkıp su içiyordum ondan mı böyle dersin
Değil mi arkadaşım ya. Bana dedilerdi de inanmamıştım şehir efsanesi diyeBileydim böyle olacağınıona göre bir uyku düzeni yapardım kendime
İkinci de yataktan çıkmam artıkValla olabilir arkadaşım. Bilseydik tutardık çişimizi falan yani sımsıkı kapatır gözleri zorla uyurdukama böyle bir şey varmış galiba ya anne karnındaki düzeni ritmi biliyorlarmış bebisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?