2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
En başından beri pure and soft kullandım göstergesiz. Hiç ihtiyaç duymadım göstergeye. Çok şükür zamanını ayarlıyorum ve pişik de olmadı kızım hiç. El yordamı ile anlıyorum. Kıyafetin dışından beze dokunduğumda hışır hışırsa şişkinlik yoksa bez dolmamistir, ama şişkinlik hissettiğimde bezi değiştiriyorum. Aslında gösterge bana gereksiz geliyor çünkü bir yerden sonra direk anlaşılıyor bezin cisli olup olmadığı. Siz de üzülmeyin gerilmeyin, benim acayip memnun kaldığım pure and softu güvenle bebise kullanın

Bu arada gece kaka yapmadığı sürece bezini hiç değiştirmiyorum 2 aydır. Hiç tahriş durumu yaşamıyorum. Göstergesiz de olsa kullanmaya devam edin. Burda hemen herkes bez değiştirdi ben başından beri emin adımlarla pure and soft ile devam ediyorum

Kızlar benim Miray kuş yine hasta olacak gibi, ablası okulda hep hasta oluyor yine hasta 3 gün oldu inşallah bu sefer geçmeyecek gibi dedim ama demeye kalmadı hafif hastalık belirtileri başladı
Ne yapıyorsunuz sizler hastalık belirtileri başlayınca yaa

Kızımı gunduz uykularından 1 saat 45 dakika sonunda kendi istemediği halde uyandırsam 3 gün acısı çıkar heralde Kendileri zor uyur ve uyuduktan sonra canı ne zaman isterse o zaman kalkar

Bak karakterleriyle doguyorlar işte. Genelde bebisler araba sever. Seninki belli etmiş karakterini taa o zamandan

Benim molfixlerde de çiş göstergesi yok canım. Elimle dokunuyorum dolgun geliyor hır de 3 saatte bir falan bakınca pantolonundan bile belli oluyor dolduğu hem o kadar çok dolmasına gerek yok için rahat olsun. Geçen yusufun doktoru bezine dokundu gayet iyi dedi. Ama daha bezi 1 saat önce takmıştım bana göre çok çok azdı mesela. Ama doktor gayet iyi dedi

Ay inşallah ben alışmışım göstergeye ondan biraz panik oldum ya fazla beklerse tahriş ederse veya erken alırsam da bez sardiyatım artarsa diye ahshja

Güzeldi ya gösterge seviyordum hdjdj

Kızımı gunduz uykularından 1 saat 45 dakika sonunda kendi istemediği halde uyandırsam 3 gün acısı çıkar heralde Kendileri zor uyur ve uyuduktan sonra canı ne zaman isterse o zaman kalkar

Aptamil hatuna göre kaldırmazsan da sirkadyen ritmi kayar dolayısıyla her türlü acısı çıkar şu aptamil hatunu bir özümseyeyim de bu iş olcak inanıyorum hdjdj becerebilirsem inşallah desteğe ihtiyacı olanlara da aktarırım

Bende değiştirmiyorum gece uyanmasını göze alamam zaten uyumuyor bir de ben bile isteye nasıl uyandırayım hsjsj

Bende beğendim 1 paketin yarısındayken bundan stoklamaya karar verdim ama şimdi baktım da poposu hafif kızarmış. Gelde anla şimdi ek gıdadan mı oldu bezden mi oldu neyden oldu of of

Kizlar kan damlasi ne kullaniyorsunuz saglik ocagi vegaferon verdi ama hic elim gitmiyor vermeye

Kizlar kan damlasi ne kullaniyorsunuz saglik ocagi vegaferon verdi ama hic elim gitmiyor vermeye
Ben ocean kullanıyorum canim. Vegaferonu 7 gün kadar kullandım. Doktor randevumuza daha vardı hemen başlamak istedim ağzında pamukcuk var benim oğlanın. Ama zor içiyordu kakasını rengi kokusu değişmişti. Doktorumuz ocean önerdi. Daha rahat içiyor. İçeriği de temiz

Canım bezleri öyle eskiler gibi çok tutmuyoruz ki popoda hemen daha dolmadan bile değiştiriyoruz valla. Başka bir şeyden olmasın. Hemen hametan kullan bakalım ilerlemez insaallah. Benimkinin poposu küveze girdiği günden beri hafif kızarık kaldı. Çok pişik olmuştu ama kızarıklık bi türlü geçmedi

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

Festi bu konuyla alakalı melis kesan da buna benzer şeyler söylemişti. Tamam sen ebeveyn olarak onun hayatında önemli bir noktadasın ama çok da önemli değilsin yani onun da bir karakteri var o da bir birey gibisinden bahsetmişti aslında haklılar. Biz onlara rol model olmalıyız evet elimizden geldiğince ama düşünsene biraz uç bir nokta belki ama inançlı abdestli namazlı bazı aileler tanıyorum ama çocukları ateist gibi. Yani ne kadar rol model bile olsan onlar yolunu seçiyor. Lakin bu demek değil ki onlari kendi haline bırakalım istedikleri gibi davransinlar hele hele ki bebekken. Su an beslenme, uyku, barınma, giyinme, duygusal ihtiyaçlarını giderme, sakinleştirme gibi en temel ihtiyaçlarını karşılamak asli görevimiz.
Bak ben uyanıklık süreleri yüzünden hep kaybettim her yerde uyanıklık süresi 2 saat falan gösteriyordu. Bir de herkse 3 gündüz uykusu yapıyordu. Buradaki arkadaşlar da mesela bebelerinin 3 saat falann ayakta kaldığını belirtiyordu kafayı yiyecektir artık çocuğun nerolojik bir problemimi var diye eşimin beynini yedim .1 saat 15 dk geçiyor yusuf halden düşmeye başlıyordu. Sedanın sadece 1 videosunu izledim çok faydasını gördüm. Yusufun ne zaman uyku işareti belli olsa hemem götürüp yatırdım. Tamam 30 dk uyudu. Tamam 23 dk uyudu bugün 52 dk uyudu. Benim için bir mucize. Evet günde 4 uyku yaptı olsun. Her bebeği kendi özelinde değerlendirmek lazım. İnan 2 gündür daha rahatım. Bu süreler hep ortalama ama 20 dk öne ya da 20 dk ileri alınarak uygulanmalı. Dur bakalım diğer videoları izledikçe bilgilenecegiz insaallah daha da iyi olacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…