2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben bugün 2 saatte bir uyuttum testi 3 gündüz uykusu yaptı ilkinde bir saat uyudu ikincide bir buçuk saat uyudu üçüncüde 50 dk uyudu bakalım gece uykusuna geçeceğiz birazdan gece nasıl geçecek sabah haber edeceğim
Birde anladığım şu aptamil hatundan bebek destekli uyuyup sonrasında uykusunu normal devam ettiriyor da destekle uyuyun diyor yani bebek memede veya sallanarak uyudu ama gece güzel uyuyor kalkıp emiyor tekrar uyuyor sallamakta sorun yok bu bebeğe uyku eğitimi vermenize gerek yok diyor bakalım önce rutin oluşturalım da destek bırakmayı ileriki aylarda düşünürüm

Canım normal bence ya dönem dönem bile farkediyor uyku süreleri benim oğluşun da bu aralar uykuları 20-30 dk ve günde kaç uyku yapıyor sayamıyorum uyuyor kalkıyor esnemeye başlıyor bütün gün esniyor çocuk anlamadım valla

Olmaz inşallah cnm bol bol burnunu yıkıyorum

Inşallah olmaz canim ben bol bol burnunu temizliyorum ve emziriyorum baska ne yapılır ki
Sagol canim bakayim

Bugün benimki de öyleydi canım cocuk da bir esneme hali var. Elini artık komple yumruk yapıp ağzına sokuyor midesini kaldırıyor diş geliyor galiba diye düşünüyorum o yüzden de halsiz gördüm bugün yavrumu. Ama genel olarak bizim uyku uyanıklık süresi ile sıkıntımız var. Daha doğrusu benim vardı. Kafaya takıyodum mesela ben daha hiç görmedim 3 saat otursun bebegim.

Hadi inşallah ama büyük bir değişiklik olmasa bile yılmak yok 2-3 günü bulabilir etkisini görmek. Ben haftasonu 1-2 kere ancak uyuttum memede. Genelde babasının kucağında uyudu. Unutsun biraz diye.

Aptamil hatunu bu yüzden sevdim zaten. Direkt katı kurallar o yasak bu yasak demiyor. Mutluluk esas diyor. Benim en kıymet verdiğim şey. Ben memeye alıştırdım ama aynı zamanda saatleri de bozuldu belki ondan uyanıyor. Bir anlamam lazım. Özellikle birlikte uyumayı bırakmak asla istemiyorum. Yani önce bir saatleri düzenleyeyim bir bakayım nasıl olucak.

Canım demir için oceanın içeriği tam olarak temiz değil diyorlar baktın mı sen?

Yavruş zaten istese de oturamaz ki o yüzden görmedin

Aptamil hatun videolarına nereden ulaşabilirim

Aptamil uygulamasını indirip ordan akademiye giriyorsun. Geçmiş eğitimlerde Seda Özcan var. Meşhur aptamil hatun o. Ben kolay kolay beğenmem kimseyi ahjajsk ama bu kadın çok içime sindi. Mutluluk esas diyor ya muhteşem bir bakış açısı.

Merak ettim, memede uyudu diyelim bebeğiniz, aradan 5 dakika geçti uyandı. Tekrar memede mi uyuyor? Süt gelmese bile memede uyuyabiliyor mu?
Memeden ayırdıktan sonra uykuya devam edebiliyor mu yoksa 1-1.5 saatlik uykularını hep mi memede geçiriyor

O kadar seviniyorum ki böyle deyince sen. Bunu anlatmak istiyorum ama kırmakta istemiyorum yorum yapamıyordum o yüzden sadece izleyin izleyin izleyin demekle yetindim. Biz uyumuyor diyoruz ama bebek onun doğası, yaratılışı gereği uyuması lazım. Bir düzene ihtiyacı var. Biryerden sonra etkileri görülüyor. Ben sedadan çok razıyım allah ondan razı olsun. Birde direkt uygularsak dediklerini çok faydasını göreceğiz eminim.

Of bizimki de kendini kusturuyor ya parmağını ağzına sokup sokup, diş çıkarınca öyle mi yapıyorlarmış

Amacı ağzının dolu olması sütten bağımsız
Sorun memeden ayırdığımda 30-35 dk ya düşmesi uykularının ve gece saat başı uyanması. Bu ataktan da olabilir memeden de tam emin değilim gözlemleyeceğim ataktan sonra. Hayır ben yatarak emziriyorum zaten evdeysek uyuyor ve ağzından çekiyorum.

4. Ay aşısıyla bebeğinin huyu suyu değişenler bebişleriniz düzeldi mi, düzeldiyse ne zaman düzeldi? normalde de mızırdanırdı ederdi ama bi anda çığlık çığlığa ağlamaları başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…