- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.741
Ben bugün 2 saatte bir uyuttum testi 3 gündüz uykusu yaptı ilkinde bir saat uyudu ikincide bir buçuk saat uyudu üçüncüde 50 dk uyudu bakalım gece uykusuna geçeceğiz birazdan gece nasıl geçecek sabah haber edeceğimAptamil hatuna göre kaldırmazsan da sirkadyen ritmi kayar dolayısıyla her türlü acısı çıkarşu aptamil hatunu bir özümseyeyim de bu iş olcak inanıyorum hdjdj becerebilirsem inşallah desteğe ihtiyacı olanlara da aktarırım
Canım normal bence ya dönem dönem bile farkediyor uyku süreleri benim oğluşun da bu aralar uykuları 20-30 dk ve günde kaç uyku yapıyor sayamıyorum uyuyor kalkıyor esnemeye başlıyor bütün gün esniyor çocuk anlamadım vallaBak ben uyanıklık süreleri yüzünden hep kaybettim her yerde uyanıklık süresi 2 saat falan gösteriyordu. Bir de herkse 3 gündüz uykusu yapıyordu. Buradaki arkadaşlar da mesela bebelerinin 3 saat falann ayakta kaldığını belirtiyordu kafayı yiyecektir artık çocuğun nerolojik bir problemimi var diye eşimin beynini yedim .1 saat 15 dk geçiyor yusuf halden düşmeye başlıyordu. Sedanın sadece 1 videosunu izledim çok faydasını gördüm. Yusufun ne zaman uyku işareti belli olsa hemem götürüp yatırdım. Tamam 30 dk uyudu. Tamam 23 dk uyudu bugün 52 dk uyudu. Benim için bir mucize. Evet günde 4 uyku yaptı olsun. Her bebeği kendi özelinde değerlendirmek lazım. İnan 2 gündür daha rahatım. Bu süreler hep ortalama ama 20 dk öne ya da 20 dk ileri alınarak uygulanmalı. Dur bakalım diğer videoları izledikçe bilgilenecegiz insaallah daha da iyi olacağına eminim
Olmaz inşallah cnm bol bol burnunu yıkıyorumKızlar benim Miray kuş yine hasta olacak gibi, ablası okulda hep hasta oluyor yine hasta 3 gün oldu inşallah bu sefer geçmeyecek gibi dedim ama demeye kalmadı hafif hastalık belirtileri başladı
Ne yapıyorsunuz sizler hastalık belirtileri başlayınca yaa
Inşallah olmaz canim ben bol bol burnunu temizliyorum ve emziriyorum baska ne yapılır kiKızlar benim Miray kuş yine hasta olacak gibi, ablası okulda hep hasta oluyor yine hasta 3 gün oldu inşallah bu sefer geçmeyecek gibi dedim ama demeye kalmadı hafif hastalık belirtileri başladı
Ne yapıyorsunuz sizler hastalık belirtileri başlayınca yaa
Sagol canim bakayimBen ocean kullanıyorum canim. Vegaferonu 7 gün kadar kullandım. Doktor randevumuza daha vardı hemen başlamak istedim ağzında pamukcuk var benim oğlanın. Ama zor içiyordu kakasını rengi kokusu değişmişti. Doktorumuz ocean önerdi. Daha rahat içiyor. İçeriği de temiz
Bugün benimki de öyleydi canım cocuk da bir esneme hali var. Elini artık komple yumruk yapıp ağzına sokuyor midesini kaldırıyor diş geliyor galiba diye düşünüyorum o yüzden de halsiz gördüm bugün yavrumu. Ama genel olarak bizim uyku uyanıklık süresi ile sıkıntımız var. Daha doğrusu benim vardı. Kafaya takıyodum mesela ben daha hiç görmedim 3 saat otursun bebegim.Canım normal bence ya dönem dönem bile farkediyor uyku süreleri benim oğluşun da bu aralar uykuları 20-30 dk ve günde kaç uyku yapıyor sayamıyorum uyuyor kalkıyor esnemeye başlıyor bütün gün esniyor çocuk anlamadım valla
Ben bugün 2 saatte bir uyuttum testi 3 gündüz uykusu yaptı ilkinde bir saat uyudu ikincide bir buçuk saat uyudu üçüncüde 50 dk uyudu bakalım gece uykusuna geçeceğiz birazdan gece nasıl geçecek sabah haber edeceğim
Birde anladığım şu aptamil hatundan bebek destekli uyuyup sonrasında uykusunu normal devam ettiriyor da destekle uyuyun diyor yani bebek memede veya sallanarak uyudu ama gece güzel uyuyor kalkıp emiyor tekrar uyuyor sallamakta sorun yok bu bebeğe uyku eğitimi vermenize gerek yok diyor bakalım önce rutin oluşturalım da destek bırakmayı ileriki aylarda düşünürüm
Ben ocean kullanıyorum canim. Vegaferonu 7 gün kadar kullandım. Doktor randevumuza daha vardı hemen başlamak istedim ağzında pamukcuk var benim oğlanın. Ama zor içiyordu kakasını rengi kokusu değişmişti. Doktorumuz ocean önerdi. Daha rahat içiyor. İçeriği de temiz
Bugün benimki de öyleydi canım cocuk da bir esneme hali var. Elini artık komple yumruk yapıp ağzına sokuyor midesini kaldırıyor diş geliyor galiba diye düşünüyorum o yüzden de halsiz gördüm bugün yavrumu. Ama genel olarak bizim uyku uyanıklık süresi ile sıkıntımız var. Daha doğrusu benim vardı. Kafaya takıyodum mesela ben daha hiç görmedim 3 saat otursun bebegim.
Aptamil hatun videolarına nereden ulaşabilirim
Birleşip bizi döver kız bunlarAy benim oglanla kertelim çok iyi anlaşırlar
Merak ettim, memede uyudu diyelim bebeğiniz, aradan 5 dakika geçti uyandı. Tekrar memede mi uyuyor? Süt gelmese bile memede uyuyabiliyor mu?Hadi inşallah ama büyük bir değişiklik olmasa bile yılmak yok 2-3 günü bulabilir etkisini görmek. Ben haftasonu 1-2 kere ancak uyuttum memede. Genelde babasının kucağında uyudu. Unutsun biraz diye.
Aptamil hatunu bu yüzden sevdim zaten. Direkt katı kurallar o yasak bu yasak demiyor. Mutluluk esas diyor. Benim en kıymet verdiğim şey. Ben memeye alıştırdım ama aynı zamanda saatleri de bozuldu belki ondan uyanıyor. Bir anlamam lazım. Özellikle birlikte uyumayı bırakmak asla istemiyorum. Yani önce bir saatleri düzenleyeyim bir bakayım nasıl olucak.
Festi bu konuyla alakalı melis kesan da buna benzer şeyler söylemişti. Tamam sen ebeveyn olarak onun hayatında önemli bir noktadasın ama çok da önemli değilsin yani onun da bir karakteri var o da bir birey gibisinden bahsetmişti aslında haklılar. Biz onlara rol model olmalıyız evet elimizden geldiğince ama düşünsene biraz uç bir nokta belki ama inançlı abdestli namazlı bazı aileler tanıyorum ama çocukları ateist gibi. Yani ne kadar rol model bile olsan onlar yolunu seçiyor. Lakin bu demek değil ki onlari kendi haline bırakalım istedikleri gibi davransinlar hele hele ki bebekken. Su an beslenme, uyku, barınma, giyinme, duygusal ihtiyaçlarını giderme, sakinleştirme gibi en temel ihtiyaçlarını karşılamak asli görevimiz.
Bak ben uyanıklık süreleri yüzünden hep kaybettim her yerde uyanıklık süresi 2 saat falan gösteriyordu. Bir de herkse 3 gündüz uykusu yapıyordu. Buradaki arkadaşlar da mesela bebelerinin 3 saat falann ayakta kaldığını belirtiyordu kafayı yiyecektir artık çocuğun nerolojik bir problemimi var diye eşimin beynini yedim .1 saat 15 dk geçiyor yusuf halden düşmeye başlıyordu. Sedanın sadece 1 videosunu izledim çok faydasını gördüm. Yusufun ne zaman uyku işareti belli olsa hemem götürüp yatırdım. Tamam 30 dk uyudu. Tamam 23 dk uyudu bugün 52 dk uyudu. Benim için bir mucize. Evet günde 4 uyku yaptı olsun. Her bebeği kendi özelinde değerlendirmek lazım. İnan 2 gündür daha rahatım. Bu süreler hep ortalama ama 20 dk öne ya da 20 dk ileri alınarak uygulanmalı. Dur bakalım diğer videoları izledikçe bilgilenecegiz insaallah daha da iyi olacağına eminim
Of bizimki de kendini kusturuyor ya parmağını ağzına sokup sokup, diş çıkarınca öyle mi yapıyorlarmışBugün benimki de öyleydi canım cocuk da bir esneme hali var. Elini artık komple yumruk yapıp ağzına sokuyor midesini kaldırıyor diş geliyor galiba diye düşünüyorum o yüzden de halsiz gördüm bugün yavrumu. Ama genel olarak bizim uyku uyanıklık süresi ile sıkıntımız var. Daha doğrusu benim vardı. Kafaya takıyodum mesela ben daha hiç görmedim 3 saat otursun bebegim.
Merak ettim, memede uyudu diyelim bebeğiniz, aradan 5 dakika geçti uyandı. Tekrar memede mi uyuyor? Süt gelmese bile memede uyuyabiliyor mu?
Memeden ayırdıktan sonra uykuya devam edebiliyor mu yoksa 1-1.5 saatlik uykularını hep mi memede geçiriyor
Of bizimki de kendini kusturuyor ya parmağını ağzına sokup sokup, diş çıkarınca öyle mi yapıyorlarmış
4. Ay aşısıyla bebeğinin huyu suyu değişenler bebişleriniz düzeldi mi, düzeldiyse ne zaman düzeldi?normalde de mızırdanırdı ederdi ama bi anda çığlık çığlığa ağlamaları başladı
Ay keşfetsin artıkkkkk, o öğürünce ben de öğürüyorum hiç dayanamıyorum o sese. Şimdi bile midem bulandıBulutta yapıyor aynısını doktoru baktı diş görünürde yok dedi. Keşfetme döneminde ayarlayamadığı için yapıyorlar genellikle.
O zaman bizim yolumuz daha uzun. Cuma yaptırdık aşıyı.Düzelmedi hala bitmiş olması lazımdı 2 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?